Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Music Idol тръгва (отново) по bTV

Featured Replies

Що си мисля, че народа вече си е нарочил Тома, за победител... :wors:

Не, че аз съм за...ама...така си мисля поне :speak:

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 157,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Слави е новият стар участник в Мюзик Айдъл 4 Новият „Мюзик Айдъл” ще представлява балкански проект и евентуално ще носи наименованието „Балкански Мюзик Айдъл”. Тъй като такова е било винаги

Публикувани изображения

Що си мисля, че народа вече си е нарочил Тома, за победител... :wors:

Не, че аз съм за...ама...така си мисля поне :speak:

Защото освен, че е талантлив, е и харизматичен. Лично аз не бих го нарекла грозен.

Що си мисля, че народа вече си е нарочил Тома, за победител... ;)

Не, че аз съм за...ама...така си мисля поне :blow out candles:

ТОй ще е! Вероятност около 60-70% Не забелязвате ли, че никога не е бил на елиминации. Има си вярната публика рокаджии и метъли, на които им писна от една страна чалгата, а от друга МТВ-поп-бозите. Припознаха го в това издание и гласуват за него. Последния път по мои сметки омаше около 30% от гласовете. И тъй като в понеделник задачата е в три кръга и след всеки кръг ще отпада участник, Това е най-вероятния Мюзик Айдъл през този сезон.

Защото освен, че е талантлив, е и харизматичен. Лично аз не бих го нарекла грозен.

Е това е-дойдохме си на думата

cool.gif

Харизматичен е само той,не и другите!

Никога не съм твърдяла, че е грозен... :nono:

Просто не е моят фаворит... ;)

И да се продължа днешната мисъл....

Ей сега, първа Деничка ще си иде sad.gif

После Ясенчо или Норчето...

И накрая, след усилена борба, Тома ще е новият Мюзик Айдъл :P

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Честита победа,Тома !!!

Заслужаваше я !!!

Страхотен си !!!

:rolleyes:

Е, не съм спала в доматите на Ванга, ама....правилно ги подредих :rolleyes:

Е, да ни е честит новия Мюзик Айдал ! Честито, Тома ! ;)

Честито, Тома! Много съм доволна :phone:

Дано кариерата му започне с финала на айдъла. Мога да кажа същото и за Нора и Деница, както и Мария, която така нелепо отпадна толкова рано.

Редактирано от desert_rose (преглед на промените)

Честито, Тома! Много съм доволна ;)

Дано кариерата му започне с финала на айдъла. Мога да кажа същото и за Нора и Деница, както и Мария, която така нелепо отпадна толкова рано.

Без първите ти изречения, последните са толкова верни! :bye1:

Мария и Нора са победителите за мен от този мюзик айдъл :phone:

Тази вечер... sad.gif Понякога ме е срам че съм българин. Тази вечер е такава . Спомняте ли си миналата година - малката гавра на Тео и Невена с песента на Queen-The show must go on. Тази вечер беше ГОЛЯМА ГАВРА с Bohemian Rhapsody .Песните бяха под всякаква критика. Миналата година Българския химн беше на косъм от изпълнение-но тази вечер....Бетовен... sad.gif А най-добрите си тръгваха един по един... Деница,Ясен,Нора и остана протежето Ясен...

Редактирано от kai_99 (преглед на промените)

Аз мисля, че Тома няма бъдеще... biggrin.gif

Не виждам на къде и как може да се развие кариерата му...След 2 месеца дали някой ще си спомня за него? :phone:

Не виждам на къде и как може да се развие кариерата му...След 2 месеца дали някой ще си спомня за него? :phone:

Сякаш някои си спомня, коя е Невена. biggrin.gif Тома още по-бързо ще се забрави....

Сякаш някои си спомня, коя е Невена. biggrin.gif Тома още по-бързо ще се забрави....

О, не така, Невена се помни. Аз си купих албума й, следващия също ще го купя.. :phone:

Айде честито на Тома и Нора за първите места! Стига сте врачкосвали или както там се казва след време ще видим кой колко се помни. :phone: Но.. някои наистина са с едни гърди напред

http://vbox7.com/play:467424ab

Редактирано от sosorry (преглед на промените)

Без първите ти изречения, последните са толкова верни! ;)

Мария и Нора са победителите за мен от този мюзик айдъл :phone:

Да, мен много ме е яд, че не оцениха Мария.

А Тома доказа, че може да пее с лекота, каквото се иска от него.

О, не така, Невена се помни. Аз си купих албума й, следващия също ще го купя.. :bye1:

Албума й не съм си купувала, но с удоволствие слушам песните й. Много силно започна концерта, когато излязоха двамата с Тео. И да си кажа честно, в този айдъл не усетих тръпката и вълнението, както в предния. Може зрителите да са били много по-активни в този формат, но за мен предния беше много по-силен и въздействащ. Пък и кадърните тогава бяха доста повече.

жалко за Ясен и Нора. По-горе имаше коментар, че за тома няма да си спомняма след два месеца подобно на Невене. Пълни глупости! Наистина като почна този финал с Невена и Тео беше много яко. Имаше някаква тръпка. Хайде да му е честито на Тома.

жалко за Ясен и Нора. По-горе имаше коментар, че за тома няма да си спомняма след два месеца подобно на Невене. Пълни глупости! Наистина като почна този финал с Невена и Тео беше много яко. Имаше някаква тръпка. Хайде да му е честито на Тома.

Точно тази вечер не ми се спори по този въпрос. Невена издаде албума си и в него има само една хубава песен-тази с Тео. Двамата тръгнаха в различни посоки и като цяло народът ги забрави.След като почна Music Idol 2 пътищата им пак се пресякоха и почнаха да работят заедно. Но ако не беше Music Idol 2 със сигурност никои нямаше да си спомня Невена.

П.С. Двамата изпяха ужасно Всеки път обиквам те sad.gif

Редактирано от kai_99 (преглед на промените)

Не виждам на къде и как може да се развие кариерата му...След 2 месеца дали някой ще си спомня за него? :)

не съм съгласен с теб, по една проста причина...

след година ще има пак МА...

продуцентите и заинтересованите няма да му позволят да потъне толкова бързо...

а и най-малко поне една година ще си прави експерименти с него другарката Саня...

да не говорим, че само рок да пее стига...

Отврат абсолютна-поне за сираци да отиваха тия пари от смс-и,Господи

То...

И на мен ми е много мъчно за Пламена

Още от самото начало ми хареса и пратих смс-и да я подкрепя

Жалко за кадърните и талантливите,жалко

sad.gif

Шанел,невероятна си,страхотна си

:clap:

Моите смс-и са само и единствено за теб,с много обич-за таланта ти,за Душата ти

;)

Дано победиш-успех,Слънчице!!!

Аз съм за Деница-искам тя да спечели

;)

Честита победа,Тома !!!

Заслужаваше я !!!

Страхотен си !!!

:clap:

това е хронология и ще я оставя без коментар...

Редактирано от algor (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.