Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся BG Language Interface Pack За Microsoft Office 2003

Featured Replies

Здравейте.Трябва ми BG Language Interface Pack За Microsoft Office 2003 и най-вече за програмат от пакета -Front Page ако имате или знаете от къде да си сваля пишете . :)

Здравейте.Трябва ми BG Language Interface Pack За Microsoft Office 2003 и най-вече за програмат от пакета -Front Page ако имате или знаете от къде да си сваля пишете . :)

Погледни тук: http://www.microsoft.com/downloads/details...;displaylang=bg

аз го имам на диск. Но без ауторън-а нестава и дори да го пратя нищо няма да стане. Поне аз не знам как да го оправя. Ко имаш път към Троян кажи да ти врътна един диск :)

По принцип BG Language Interface Pack за Microsoft Office 2003 сам по себе си не съдържа превод за FronPage 2003 (ако искаш да преведеш точно тази програма). От тази версия на офиса са преведени изцяло на БГ следните приложения:

Microsoft Word 2003

Microsoft Excel 2003

Microsoft PowerPoint 2003

Microsoft Outlook 2003

Поздрави :)

П.П. Изчакай БГ превода за Microsoft Office 2007, там може и да има превод за FrontPage, знае ли човек :)

Аз имам един превод ТУК ама немога да кажа дали превежда в случая Фронтпейдж.Иначе Word и Exel със сигурност.

имам ms office 2003 но го ползвам главно заради visio.някой може ли да ми каже какво да инсталл-на и от куде да го взема за да е на бг?мерси предварително

• 4 години по-късно...

Спешно ми трябва Microsoft Access, но да е от старите XP, 2000 или 2003 версиите изцяло на Български, моля помогнете!

Спешно ми трябва Microsoft Access, но да е от старите XP, 2000 или 2003 версиите изцяло на Български, моля помогнете!

Ако искаш програмата да е на Български, доколкото си спомням тя е преведен от версия 2007 насам, така че това което искаш няма как да стане. Ако просто ти трябва стара версия на програмата - потърси по родните тракери, сигурен съм че ще излезе нещо.

Поздрави

:)

• 1 месец по-късно...

аз също не съм чувала за толкова стар превод... ще разпитам приятели програмисти и хора по ерудирани от мен в областта...

аз също не съм чувала за толкова стар превод... ще разпитам приятели програмисти и хора по ерудирани от мен в областта...

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.