Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с mount-ването на втори имидж при Daemon Tools

Featured Replies

изчетох всичко което е написано за маунтването с програмата ама никъде не пише ако дисковете са повече от един какво се прави.....като ми зададе да покажа къде е диск 2 и му посоча папката с него и ми отговаря че не е намерена пътеката и да опитам отново....вече 4 игри чакат а аз съм се видял в приключение.Помогнете ми моля....

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

изчетох всичко което е написано за маунтването с програмата ама никъде не пише ако дисковете са повече от един какво се прави.....като ми зададе да покажа къде е диск 2 и му посоча папката с него и ми отговаря че не е намерена пътеката и да опитам отново....вече 4 игри чакат а аз съм се видял в приключение.Помогнете ми моля....

Десен бутон върху иконата на Daemon Tools -> Virtual CD/DVD-ROM -> Set number of devices...

Оттам нагласи ли да има 2 устройства?

Вариантите са два:

1. Както stanley56 казва, първо трябва да ънмаунтеш пъвия имидж (или през Windows Explorer цъкваш с десен миши бутон върху виртуалното СД и избираш комада Eject, и след това маунтваш втория, третия и т.н. имидж.

2. Както писа Night_Raven създаваш 2,3 или колкото там искаш виртуални устройства; маунтваш пъвия имидж на първото виртуално СД, втория имидж на второто виртуално СД ... И когато играта поиска да поставиш следвщия диск в устройството,а това най-често става посредством едно прозорче, където се мъдри буквата на устройството - пр. F:\, вместо него напиши G:\ и натисни ОК.

ПС: За втория вариант не съм сигурен, винаги съм действал според вариант 1.

Вариантите са два:

2. Както писа Night_Raven създаваш 2,3 или колкото там искаш виртуални устройства; маунтваш пъвия имидж на първото виртуално СД, втория имидж на второто виртуално СД ... И когато играта поиска да поставиш следвщия диск в устройството,а това най-често става посредством едно прозорче, където се мъдри буквата на устройството - пр. F:\, вместо него напиши G:\ и натисни ОК.

ПС: За втория вариант не съм сигурен, винаги съм действал според вариант 1.

Аз съм пробвал този метод и ако инсталацията на играта е направена интелигентно, си вижда вече заредения втори image файл и въобще не пита, ами директно си продължава, все едно е цял image. :)

• Автор

блАГОДАрЯ НА ВСИчКИ ВИ....успях да инсталирам the black mirror ама шерлок холмс неще се опъва....ще го пробвам пак.ама да попитам още нещо ако сте наясно....понеже вече игрите трябва да се маунтват ...трябва ли всички имидж файлове да си стоят на MY COMPUTER докато не реша да изтрия някоя игра или може след инстала да им давам ънмаут

...трябва ли всички имидж файлове да си стоят на MY COMPUTER докато не реша да изтрия някоя игра или може след инстала да им давам ънмаут

Повечето ще ти искат да заредиш имиджа на първия диск, но за всяка игра е различно.

• Автор
Повечето ще ти искат да заредиш имиджа на първия диск, но за всяка игра е различно.

мерси много

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.