Премини към съдържанието
bubirone2005

Как да синаправя Система За Управление на Съдържанието?

Препоръчан отговор


Здравейте.На последък гледам други системи за управление на съдържанието но нещо не мога да се примиря че не съм си я правил аз...Та допитвам се до вас с цел да ми помогнете да си направя такава система biggrin.gif ,а и ми трябва спешно.Благодаря ви предварително cool.gif

Редактирано от bubirone2005 (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здрасти,

ако става въпрос за управление на сайт - за да си направиш подобно нещо трябва мноооого четене и мъка.

Бих ти предложил да опиташ Joomla или Mambo или WordPress, дори мога да кажа че да настроиш една такава система според твойте изисквания и нужди си е изкуство. Опитай, поне ще се научиш на много неща. Поздрави и успех.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Здрасти,

ако става въпрос за управление на сайт - за да си направиш подобно нещо трябва мноооого четене и мъка.

Бих ти предложил да опиташ Joomla или Mambo или WordPress, дори мога да кажа че да настроиш една такава система според твойте изисквания и нужди си е изкуство. Опитай, поне ще се научиш на много неща. Поздрави и успех.

Ако можете да ми дадете линк към код с поставени основите на сайт CMS.И само да иска малко редакция по картинки и др...като www.webleit.com например :rolleyes:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравейте! Имам система за управление на съдържанието Web Spell и се сблъсках с много сериозен проблем. Тази система няма кирилизация, но точно тя ми е много нужна. Някой знае ли от къде да си изтегля кирилизирана версия на Web Sell, или ако няма такава как да я кирилизирам сам? Благодаря ви предварително.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сигурно проблема ти е че кирилицата ти не излиза нали ? е тогава промени charset-a на windows-1251 и би трябвало да се оправи..

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ами на някои страници си излиза нормално на други излиза като някакви символи от сорта на "%#$@%#" А от каде да променя charset-а?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Отваряш си страницата с notepad или подобна програма и ако не ти се търси натискаш CTRL + F пишеш charset и предполагам е UTF-8 , направи го на windows-1251 .. ако не можеш да го намериш между <head> и </head> сложи ето това - <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1251"> успех ! ;)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

нестава ;( страницата е на php език и няма <head> и </head> , като добавя <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1251">

страницата въобще не се показва

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
нестава ;( страницата е на php език и няма <head> и </head> , като добавя <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1251">

страницата въобще не се показва

АМи потърси в ПХП кога къде се установява кодовата таблица и го оправи

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

потърси си CMS с поддръжка на Български. всички извесни CMS имат такава.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

И аз имах подобен проблем със charset-а и го оправих но излезе друг. Този проблем който беше при новините го оправих от index.php файла но ми излезе на всякъде другаде така с йероглифи и в другите .php файлове няма charset как да го оправя

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Тогава може да пробваш ето това.. header("charset: cp1251"); или ето това header("charset: windows-1251"); не съм сигурен точно кое е.. пробваи и двете .. : ) ако имам грешка моля да ме поправите..

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

А възможно ли е да се направи такова нещо за сайт направен с web page maker

И ако ми кажете как ще сте супеЛ :lol6:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Всеки не може да си направи система за управление на съдърванието.

Това са проекти drupal , joomla - върху които работят стотици дори и хиляди.

Да предположим че сглобиш нещо като откраднеш код тук от там, и в един момент трябва да пуснеш на клента банер , ще трабва да редактираш кода и да го сложиш , т.е. клиента винаги ще бъде зависим от теб. И това е ключа направи клиента крепостен селянин да зависи от теб , да има нужда на подръжка.

Аз лично на такава тояга не се хващам , инсталирам drupal , joomla , e107 и колкото мога толкоз.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване