Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Препоръчан отговор


2 x усмихнати очи 2 x добре оформени крака 2 x Обичащи ръце 2 x Твърди бутилки за мляко. 2 x Ореха 1 x Обвита с кожа купа за миксиране 1 x твърд банан Указания: 1. Погледнете в усмихнатите очи. 2. Разделете добре оформените крака с обичащи ръце. 3. Изтискайте и масажирайте бутилките за мляко много внимателно докато обвитата с кожа купа за бъркане е добре намокрена. Проверявайте редовно с пръст. 4. Внимателно добавете твърдия банан към чашата за миксиране, като го вкарвате и вадите докато се разпени. (За най-добри резултати, продължете да мачкате бутилките от мляко). 5. Когато температурата се повиши, потопете банана дълбоко в купата и покрийте с орехите, оставете го да се накисне (за предпочитане не за цялата нощ). 6. Кейкът е готов когато банана омекне. Ако банана не омеква, повторете стъпки 3-5 или сменете купичката за бъркане. Забележка: 1. Ако сте в чужда кухня, измийте приборите внимателно преди и след употреба. 2. Не облизвайте купата за бъркане след употреба. 3. Ако кейкът се надигне, напуснете града.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

хахахахаха това е наистина невероятно. Абре хора отде ви идват тези бре

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

xaxaxaxaxa Тази рецепта е много добра основа за това "ястие" :down: допада ми :eek:

Редактирано от airfen (преглед на промените)
Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Майко мила...това е яко хахахахахха ... ша си я отметна в тифтера с рецептите тази :down:

Редактирано от varvarinata (преглед на промените)

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Майко мила...това е яко хахахахахха ... ша си я отметна в тифтера с рецептите тази :down:

<{POST_SNAPBACK}>

хм... кога ще готвиш, викаш? Публикувано изображение
Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ами виж сега fifa aз не знам дали точно тази рецепта ще мога да я реялизирам, но ще кажа на милото да ми я приготви.

Въпреки, че знае доста рецепти :eek:

П.С Обаче ще му забраня да ходи по чужди кухни, чеее :down:

Редактирано от varvarinata (преглед на промените)
Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ами виж сега fifa aз не знам дали точно тази рецепта ще мога да я реялизирам, но ще кажа на милото да ми я приготви.

Въпреки, че знае доста рецепти :)

П.С Обаче ще му забраня да ходи по чужди кухни, чеее :eek:

<{POST_SNAPBACK}>

Що бе... ще трупа опит :down:
Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Това верно е много добро, оригинално.. фифа ама и ти си един Ути Бъчваров, само трябва да издадеш и ти книга под наслов "Как отслабнах за 10 дена с бутилки за мляко и твърди банани:)"

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Това верно е много добро, оригинално..

фифа ама и ти си един Ути Бъчваров, само трябва да издадеш и ти книга под наслов "Как отслабнах за 10 дена с бутилки за мляко и твърди банани:)"

<{POST_SNAPBACK}>

Малиии то ако са 10 дена само готвене верно ще отслабне човек Публикувано изображение
Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Малииии за 10 не само ще отслабнеш ако пркткуваш единствено тази рацепта ами направо ще се стопиш ;) ;) :) А иначе разнообразието и иновациите са важна част от рецептата.То все едно и също омръзва от време на време трябва да се разнообразява :)

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
  • 3 месеца по-късно...

Страхотна рецепта! Може би ако сладкишът се намаже със сметана докато се приготвя и се оближе ще стане дори още по- вкусен.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Страхотна рецепта! Може би ако сладкишът се намаже със сметана докато се приготвя и се оближе    ще стане дори още по- вкусен.

<{POST_SNAPBACK}>

ммм... какво ще кажеш за ягоди... отгоре върху сметаната? :speak:
Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
ммм... какво ще кажеш за ягоди... отгоре върху сметаната? ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Ще кажа, че става малко травиално, но не е лошо все пак. Сметаната може да се замени с мед или с някакъв лубрикант. Абе трябва да се експериментира!Въображение и постоянство му е майката.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ето и от мен една рецепта за вярност: Необходими продукти: 1.един мъж 2.една жена 3.500гр.Любов 4.една чаша толерантност 5.1кг.Редовен секс 6.300гр.Уважение 7.200гр.Доверие 8.Щипка смях Начин на приготвяне: Вземете жената,измийте я и я подсушете добре.Поставете я в съда в който ще приготвяте.Поръсете я с 500гр.любов и 300гр.уважение.Сложете отгоре мъжа разбъркан с 1 кг.редовен секс и 1 чаша толерантност.Поръсете ги с щипка смях и изчакайте да заврят.Свалете съда от огъня и залейте готовата смес с 200гр.доверие.Така приготвеното ястие се сервира горещо. Рецептата одобрена от МНЗ. :) :kiss2: ;)

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Между другото това със сметаната и ягодите е много тривиално,не че не е готино,но ако опитате и нещо друго няма да съжелявате: към всички дами,които четат това пройбвайте да направите на своите полвинки "свирка :P " с лед или с топъл чай.Всички ще са доволни. :);):)

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

към всички дами,които четат това пройбвайте да направите на своите полвинки "свирка :P " с лед или с топъл чай.Всички ще са доволни. :ph34r:  :wors:  :)

<{POST_SNAPBACK}>

той че ще е доволен е ясно, ама на мен няма ли да ми се напука емайла :P

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ето и от мен една рецепта за вярност:

Необходими продукти:

1.един мъж                2.една жена

3.500гр.Любов              4.една чаша толерантност

5.1кг.Редовен секс    6.300гр.Уважение

7.200гр.Доверие        8.Щипка смях

Начин на приготвяне:

Вземете жената,измийте я и я подсушете добре.Поставете я в съда в който ще приготвяте.Поръсете я с 500гр.любов и 300гр.уважение.Сложете отгоре мъжа разбъркан с 1 кг.редовен секс и 1 чаша толерантност.Поръсете ги с щипка смях и изчакайте да заврят.Свалете съда от огъня и залейте готовата смес с 200гр.доверие.Така приготвеното ястие се сервира горещо.

                              Рецептата одобрена от МНЗ.

:ph34r: :kiss2:  :wors:

<{POST_SNAPBACK}>

Добра рецепта Isi-Pisi,ще я пробвам! Публикувано изображение

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

vikinik,няма страшно за емайла ти аз съм го пробвала-Don't worry,be happy!!! :bye: airfen, много целувки от мен и като я пробваш (всъщност пройбвай и двете неща,които съм писала) ще чакам да споделиш как е било. :kiss2: :kiss2: :kiss2:

Редактирано от Isi-Pisi (преглед на промените)
Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
  • 6 месеца по-късно...
  • 4 години по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване