Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Да,и аз немога нещо да открия тази секция sad.gif

http://masters-tb.com/browse.php?search=&a...&searchrs=0

Ето я въпросната секция. Но имайте предвид, че не всичко е качено още. Доста от нещата, които ги има тук, там ги няма. :idea: Още сме в начален стадии на качване.

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

http://masters-tb.com/browse.php?search=&a...&searchrs=0

Ето я въпросната секция. Но имайте предвид, че не всичко е качено още. Доста от нещата, които ги има тук, там ги няма. :) Още сме в начален стадии на качване.

Благодаря много!Като качвате тези книги и в мастерс много по-лесно ще бъде за всички,а и много други които до сега не са попадали на нашия форум ще могат да си качат книжките.

Дали някой ще може да качи книги на Боби Смит и по специялно Дамски пасиянс :):wors: :wors:

Мила, на Боби Смит имам "Дамски пасианс", "Дамата измамница" и "Вземи сърцето ми". Страхотна авторка! Бих ги сканирала , но ме чакат много други книжки, а съм и доста бавна. Дано по празниците малко да увелича темпото :) Ако няма кой друг да ги сканира и ти имаш търпението да ме изчакаш, ще ги сканирам с голямо удоволствие. laugh.gif Още повече, че книжките са страхотни и си заслужават.

Ето линк за "Страст и омраза" на Кони Мейсън: cool.gif

http://4storing.com/yhwgg/8ee48659e67bd277...d7a0fcbaf6.html

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Мила, на Боби Смит имам "Дамски пасианс", "Дамата измамница" и "Вземи сърцето ми". Страхотна авторка! Бих ги сканирала , но ме чакат много други книжки, а съм и доста бавна. Дано по празниците малко да увелича темпото :) Ако няма кой друг да ги сканира и ти имаш търпението да ме изчакаш, ще ги сканирам с голямо удоволствие. laugh.gif Още повече, че книжките са страхотни и си заслужават.

Ще почакам колкото трябва само някой да качи книги на Бобо Смит ;) Ще сам ти много благодарна когато можеш да качиш някоя :clap::wors: :wors:

Някой има ли "След полунощ" на Тереза Медейрос и би ли сканирал?

Някой има ли "След полунощ" на Тереза Медейрос и би ли сканирал?

Аз ще я сканирам, ако нямаш нищо против това да стане след Нова година...

Мога да помогна с Дамски пасианс ако желаете ;)

• Автор

Ето две книжки от мен:

Нора Робъртс - Падението на Шейн http://4storing.com/w6l7i/9b159156628873324b99323146b6e096.html

И специално за Боби

Джоан Джонсън - Кид http://4storing.com/ikas5/7385e4fb89eef2bf977c4b3d98fa97cf.html

Ето две книжки от мен:

Нора Робъртс - Падението на Шейн http://4storing.com/w6l7i/9b159156628873324b99323146b6e096.html

И специално за Боби

Джоан Джонсън - Кид http://4storing.com/ikas5/7385e4fb89eef2bf977c4b3d98fa97cf.html

Мила, мнооооого, мноооого ти благодаря :):clap::clap:

Страшно ме зарадва :wors:

Мога да помогна с Дамски пасианс ако желаете :)

Ами добре, мила. Значи ти взимаш "Дамски пасианс", а за мен остават "Дамата измамница" и "Вземи сърцето ми". ;) Така като си ги разпределим сигурно ще станат по-бързичко готови cool.gif

Извинявай, нооо ми изписва, че "Файлът не съществува", ще съм ти благодарна ако го оправиш, защото книжката ми се вижда доста интересна.Мерси cool.gif

Незнам защо.Ще го кача и на masters-tv

Ето го наново:

Сега и завинаги

Аз май и 20 редакторки да събера, пак не можем да ви насмогнееем.. cool.gif

Страхотни сте, истинско удоволствие е да работи човек с Вас ;)

Дайте я тая книга Вечната Амбър не я намирам никаде sad.gif моля ви!

Ако имаш малко търпение мога да ти я сканирам.

Че както са се засилили момичетата за мене няма да оставят нищо /не че ми е много голяма колекцията/ ама и аз искам с нещо да помогна с нещо.

Ако нямате нищо против ще сканирам всички останали книги на Катлийн Удиуиз, които не са качени и няколко от изд. Евразия. Ще дам списък малко по-късно.

хора моля ви,дайте,който има списък на книги на Даяна Палмър

Днес ще се разпиша само с една книжка :rolleyes:.

"Споделена страст" - Барбара Делински -- > http://4storing.com/bcukq/379de5661387e94a...c9f90151d7.html

книгата е страхотна от тази поредица имам Съкровенна мечта ,други книги има ли

Мила, на Боби Смит имам "Дамски пасианс", "Дамата измамница" и "Вземи сърцето ми". Страхотна авторка! Бих ги сканирала , но ме чакат много други книжки, а съм и доста бавна. Дано по празниците малко да увелича темпото :rolleyes: Ако няма кой друг да ги сканира и ти имаш търпението да ме изчакаш, ще ги сканирам с голямо удоволствие. laugh.gif Още повече, че книжките са страхотни и си заслужават.

Леле... много ти благодаря от колко време я чаках тази книжка...МЕРСИ :rolleyes::wors: :wors: :wors: :wors: :wors:

Без много предисловия:

"Странно завещание" - Патриша Нол -- > http://4storing.com/zo579/221fda1df2faf15f...03c7c7527e.html

"Щастливо недоразумение" - Пени Джордън -- > http://4storing.com/nj6z8/a40261e1c19d328d...54689c7261.html

Приятно четене :)

Скъпа Lindsey,

Мерси много и за четирите книжки :clap::clap::clap::clap: . Страшна си, както винаги! :wors::lol6:

Много поздрави !

Здравейте!

Едно голямо благодаря и от мен за всичко, което качвате.

Някой има ли и дали може да качи първата книга от трилогията на Хедър Греъм за викингите - Златната невеста. Ще чакам колкото е нужно.

Поздрави на всички.

Здравейте!

Едно голямо благодаря и от мен за всичко, което качвате.

Някой има ли и дали може да качи първата книга от трилогията на Хедър Греъм за викингите - Златната невеста. Ще чакам колкото е нужно.

Поздрави на всички.

ЗДравей мила, аз я имам. Ако не се лъжа господаря на вълците го има на първа стр. Ако линдзи не ми тегли една ще и дам другите две да ги сканира и ще имаш поредицата, но най-вероятно ще стане след празниците защото съм ги дала на една приятелка и ще трябва да си ги взема първо.

ЗДравей мила, аз я имам. Ако не се лъжа господаря на вълците го има на първа стр. Ако линдзи не ми тегли една ще и дам другите две да ги сканира и ще имаш поредицата, но най-вероятно ще стане след празниците защото съм ги дала на една приятелка и ще трябва да си ги взема първо.

Страшно много благодаря. Изобщо не искам да ви притеснявам, когато стане - тогава.

Поздрави на всички.

Аз също я имам и ако искате мога да ви отменя. Май доста взех да си предлагам услугите, без да върша нищо, ама ще ме извините - само децата да излязат във ваканция и аз оставам на ваше разположение / и на книгите също biggrin.gif /

От утре започвам. А довечера ще кача и списък с книгите за които мога да помогна.

Редактирано от gaytanka (преглед на промените)

Аз също я имам и ако искате мога да ви отменя. Май доста взех да си предлагам услугите, без да върша нищо, ама ще ме извините - само децата да излязат във ваканция и аз оставам на ваше разположение / и на книгите също biggrin.gif /

От утре започвам. А довечера ще кача и списък с книгите за които мога да помогна.

Страхотно! Благодаря много още веднъж.

Привет момичета!

Ето с какво мога да помогна при сканирането:

1. Шана 1, 2 - Катлийн Удиуиз

2. Сълзи от злато - Катлийн Удиуиз

3. Като пепел във вихъра - Катлийн Удиуиз

4. Роза през зимата 1,2 - Катлийн Удиуиз

5. Любимият непознат - Катлийн Удиуиз

6. Вълкът и гълъбицата - Катлийн Удиуиз

7. Завинаги в твоята прегръдка 1, 2 - Катлийн Удиуиз

8. След целувката - Катлийн Удиуиз

9. Аманда - Катрин Хокет

10. Господарката на моретата - Кендис Макарти

11. Пустинен пламък - Ивлин Роджърс

12. Съни - Андреа Парнел

13. Лиа - Колийн Фолкнър

14. Доктор Джоан - лечителката - Розалин Олсбрук

Ако имате прекалено много работа и малко време, мога да ви отменя поне за тях.

А ако някои книги вече са сканирани, моля кажете, та да ги махна от списъка.

Понеже не знам как да си кача списъка с книгите от моята боблиотека като линк, :rolleyes: , а и не ми се иска да заемам място в темата като го пусна отново, който се интересува може да го прочете в по-предните ми постове от 20.11.2008г.

Целувки от мене и приятна вечер. :cheers: Аз отивам да се веселя с колегите - все пак е Коледа!

Привет момичета!

Ето с какво мога да помогна при сканирането:

1. Шана 1, 2 - Катлийн Удиуиз

2. Сълзи от злато - Катлийн Удиуиз

3. Като пепел във вихъра - Катлийн Удиуиз

4. Роза през зимата 1,2 - Катлийн Удиуиз

5. Любимият непознат - Катлийн Удиуиз

6. Вълкът и гълъбицата - Катлийн Удиуиз

7. Завинаги в твоята прегръдка 1, 2 - Катлийн Удиуиз

8. След целувката - Катлийн Удиуиз

9. Аманда - Катрин Хокет

10. Господарката на моретата - Кендис Макарти

11. Пустинен пламък - Ивлин Роджърс

12. Съни - Андреа Парнел

13. Лиа - Колийн Фолкнър

14. Доктор Джоан - лечителката - Розалин Олсбрук

Ако имате прекалено много работа и малко време, мога да ви отменя поне за тях.

А ако някои книги вече са сканирани, моля кажете, та да ги махна от списъка.

Понеже не знам как да си кача списъка с книгите от моята боблиотека като линк, :rolleyes: , а и не ми се иска да заемам място в темата като го пусна отново, който се интересува може да го прочете в по-предните ми постове от 20.11.2008г.

Целувки от мене и приятна вечер. :cheers: Аз отивам да се веселя с колегите - все пак е Коледа!

Пустинен пламък може ли?

и един въпрос към Ralna,мила това същия Пустинен пламък като твоя ли е?

книгата е страхотна от тази поредица имам Съкровенна мечта ,други книги има ли

Хм, ами не знам дали има други книги. Тук Съни трябва да се изкаже, защото тя ми даде книжката за сканиране. ;)

Скъпа Lindsey,

Мерси много и за четирите книжки :cheers::speak: . Страшна си, както винаги! :):rolleyes:

Много поздрави !

За мен беше удоволствие, Арлекинчетата стават бързо, направо са за отмора :)

Нямаше да ти тегля никаква, мила :P Нали знаеш, че приемам всеки нов проект с желание. В случая ме отмениха cool.gif

П.С.

Ина, мила, може да прибавиш към списъка ми "След полунощ" на Тереза Медейрос, като гледам съм стопила заглавията:).

Само да добавя, като сме тръгнали да сканираме първата книжка от трилогията за викинги, няма да е лошо и втората да си мине по реда. Надявам се, че сте съгласни. Последно някой заема ли се или Съни ще ми ги дава аз да ги сканна?

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ! МНОГО СИ МИЛА! ;):rolleyes:

:whist: ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ ЗА "след полунощ"- без значение кога ще стане!

P.S. Винаги си много мила и отзивчива! kiss.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.