Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Ох милата, как си се прецакала с "Пирата Лорд". Направо те съжалявам, ама и аз съм прецакана с "Бяса", тъй, че не си единствена мила. Споко.

Айде де кажете коя да чета, че трябва да се дигам от компа.

от всички книги съм чела Пръстенът на Медичите и чесно не ми хареса другата която съм чела от списъка ти е Приключението - Ирис Йохансен тя ми хареса не е топ 10 но я бива

Редактирано от lilia (преглед на промените)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Ами с най-най-голямо удоволствие ще сканирам и двете: "Бившият годеник" и "Жена с минало" laugh.gif Пък после ще си решите дали ви харесват. Ели и Инче, като ви знам вкусовете мисля, че няма да се разочаровате, даже и на вас ще ви станат любими книжки. laugh.gif

аз съм ги чела и двете мила.относно списъка-мога да го направя по ред на номерата когато са излизали.мисля че стигнаха до 48 книга и спряха.но ще е следващата седмица.в събота се прибирам и ще си ги напиша как точно бяха.

То книжата я има тук, ама нямам възможност да чета от компа. Тука са братовчедите и компа ми е окупиран нон стоп, ако седна да чета ще ми пилят на главата, а трябва 1000 години да я принтвам. Само да се махнат и е моя.

Иначе ей го списъка:

Смело сърце - Джанел Тейлър

Невъзможно бягство - Емисли Кармайкъл

Целувката на тигъра - Ирис Йохансен

Приключението - Ирис Йохансен

Правилата на капитулацията - кристина дод

Дива любов - Колийн Фолкнър

Сладка лятна буря - Еми Елизабет Сандърс

Боса пред олтара - Джоан Джонсън

Изкушението на съдбата - Жаклин Рединг

Дворцови интриги - Жаклин Рединг

Луна за двама - Дебора Сатинууд

Рози след дъжд - Каси Едуърдс

Нежна грубост - Катрин Харт

Идеалната съпруга - Виктория Александър

След полунощ - Тереза Медейрос

Забранена любов - Лори Ханделанд

Смелостта да обичаш - Евелин Роджърс

За любов и чест - Флора спиър

Таен обет - Сю Рич

Ако тука има някоя която се категоризира в първата точна от видовете книги на Боби, споделете да я почна.

Еми щом казваш мило, ще ти ги сложа в списъка, пък да видим. Аз както се оплаках преди малко, в момента не мога да чета от компа, но при първа възможност ще се намърдам да принтирам нещо. Като ги свлаиш ще принтирам и тях.

махнала съм от списъка ти тези които за мен са в 3 и4 категория.но не мога да кажа че има някоя която да е в 1.чела съм ги всичките и ги имам.може би "луна за двама" и "боса пред олтара" но не съм 100% сигурна.

аз съм ги чела и двете мила.относно списъка-мога да го направя по ред на номерата когато са излизали.мисля че стигнаха до 48 книга и спряха.но ще е следващата седмица.в събота се прибирам и ще си ги напиша как точно бяха.

Аааа, супер. Ели, знам, че имаш доста богата колекция. Ще те затрудни ли да направиш и един списък на Торнадо? И от тях не се знае какво точно е издавано, а пък имат и различни поредици: "Звезди", "Влюбени сърца".... :P

Аааа, супер. Ели, знам, че имаш доста богата колекция. Ще те затрудни ли да направиш и един списък на Торнадо? И от тях не се знае какво точно е издавано, а пък имат и различни поредици: "Звезди", "Влюбени сърца".... :P

може.само че нямам всичко на торнадо.сърцата ги имам/май/ но от звездите имам 3-4 само.ще напиша всичко каквото имам а пък ако има още някой ще ме допълва.нали знаеш че романтичните времена са на калпазанов-те до един момент се пишеха калпазанов после като се преместиха от габрово в софия го обърнаха на торнадо

Редактирано от NELG (преглед на промените)

може.само че нямам всичко на торнадо.сърцата ги имам/май/ но от звездите имам 3-4 само.ще напиша всичко каквото имам а пък ако има още някой ще ме допълва.нали знаеш че романтичните времена са на калпазанов-те до един момент се пишеха калпазанов после като се преместиха от габрово в софия го обърнаха на торнадо

Оооо, мерси много, мила :wors: Аха, "Романтични времена" е на Калпазанов, ама не знаех, че са се прекръстили на Торнадо по някое време. Даже в списъка, който по-горе дадох книжките ми са само от тази поредица май. :rolleyes: Но не са в последователността, както са издавани, а по азбучен ред на писателите. Щото не знам в каква последователност са били публикувани. :speak: Иначе, от Торнадо имам около 25 книжки и дано да успеем да направим що годе прилично списъче. Пък и надявам се и други дами да се включат и да допълват. ;)

Оооо, мерси много, мила :wors: Аха, "Романтични времена" е на Калпазанов, ама не знаех, че са се прекръстили на Торнадо по някое време. Даже в списъка, който по-горе дадох книжките ми са само от тази поредица май. :rolleyes: Но не са в последователността, както са издавани, а по азбучен ред на писателите. Щото не знам в каква последователност са били публикувани. :speak: Иначе, от Торнадо имам около 25 книжки и дано да успеем да направим що годе прилично списъче. Пък и надявам се и други дами да се включат и да допълват. ;)

Ели, Боби много ви благодаря за помощта, както винаги веднага се отзовахте, дано успеете да ми направите едно списъче, защото аз имам всичко на всичко 10 книги от това издателство, а пък книжарката ми винаги иска заглавия когато ми търси нещо, или поне автори.Страшни сте ;)

Ооооо, Боже мой!!!! Уникални сте! Разсеях се само за няколко часа и вие тука спретнахте култова дискусия! Страхотни сте :lol6:

Ина, мила, казвам ти, падах от смях докато четях мненията ти за някои книги, по образни и интересни определения не бях чувала! Имаш талант, да знаеш, трябва да станеш критик, ще избиеш рибата! :rolleyes: Само да кажа, че съвсем непреднамерено те отказах от "Наследницата Лорел", не беше нарочно. Мисля, че нея може да я причислим към 5-та категория, макар да не съм съвсем сигурна. Просто е, как да се изразя предвидима, иначе не е лоша, просто не е нещо забележително, за еднократна употреба, така да се изразя, затова я продадох. А и тогава, ако се сещаш, се опитвах да освободя място в библиотеката си (само елате да видите в момента какво е, пука се по шевовете).

Да се включа в мненията за Джейн Фийдър. "Бившият годеник" наистина е хубава, макар че чак в първа категория за мене си трудно ще я сложа. Иначе ми разпалихте любопитството за тази книга, "Жена с минало" и то много. А не мога да разбера защо толкова не я харесвате първата книга от трилогията за годениците за Поршия, тя на мен пък ми е любимата от поредицата. "Ти не си за мен" също много ми харесва, а средната не съм я чела още, ама я имам, ще й дойде реда.

По-добре да не пускам списък с книгите, които не съм чела, че ще се засрамя, толкова хубави чакат на опашката.

Слава богу доста от споменатите книги в черния списък, който се получи успях да ги подмина или да се освободя от тях без да се налага да ги чета. Иначе на Розмари Роджърс съм чела само първата книга да Джийн и Стив, дето е от две части, в момента ми се губи заглавието, но след като я прочетох просто не съм припарила го книга на авторката отново. Брррр!

Колкото до Сюзън Джонсън, "Любов извън закона" е просто... страхотна, една от любимите ми. Първата книга, която прочетох на авторката е "Грехопадение" и не останах много очарована, но това е на пръв поглед, защото беше първата от такъв сорт (т.е. книга, в която главната героиня не е съвсем невинна), на която попадах, така да се изразя. Но на второ разглеждане мисля, че може да й се отдаде дължимото :lol6: . А "Табу"... там романтиката е разбиваща, главните герои се влюбват насред война, и двамата са женени, но така е написано, че на практика имаш чувството, че са само двамата и нищо не може да ги раздели или да попречи на чувствата им, завладяваща книга. И започва забавно!

Толкова с разточителното ми мнение, да си дойдем на думата. Завръщам се с пълна сила и вълна от книжки на Джоана Линдзи. Четете си със здраве и задоволство:

"Бриджит" -- > http://4storing.com/e8dru/2937abb68f963550...4e4c9eb51b.html

"Любовницата на пирата" -- > http://4storing.com/1p7bo/5c355e4c4d8637b0...1e97cb696e.html

"Преплетени сърца" -- > http://4storing.com/b1g4t/4cbeb2f4751ae751...59246379ac.html

И Честита Нова Година от мен cool.gif

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Първоначално поредицата "Романтични времена " се номерираше в десния долен ъгъл на корицата, но по-късните издания ( на корицата вляво от заглавието им ) имат сериен номер, на чийто - според мен - последните три цифри са номера на книгата от поредицата. Серийния номер е от рода на: КАЛПАЗАНОВ 402.032 -1995, като мисля, че 402 е номера на поредицата, а 032 е номера на книгата от поредицата.

Книгите, които имам от тази поредица, са със следната номерация:

04. Годежът - Арнет Лем

05. Таен обет – Сю Рич

06. Страст - Катрин Харт

07. Пирати на любовта - Карин Робардс

08. Робиня на любовта - Карин Робардс

09. Изкушение - Катрин Харт

10. Необуздана страст - Карин Робардс

11. Богатият варварин - Ирис Йохансен

12. Пиратската лейди – Робин Лий Хатчер

14. Ласки и насилие - Кони Мейсън

15. Отдаване в Монтана - Трейна Симънс

16. Аарон и Магдалена - Шърл Хенке

17. Диви мъгли - Каси Едуардс

19. Жената на Белия Апах - Шърл Хенке

21. Отдай ми любов - Джоана Линдзи

26. Блез Уиндам – Бъртрис Смол

32. Диво сърце - Джоана Линдзи

36. В плен на любовта - Велда Шерууд

37. Дамата измамница - Боби Смит

40. Целувката на принца - Елен Танер-Марч

41. Зовът на сърцето - Елизабет Лоуъл

43. Корона на славата - Евелин Роджърс

44. Червена роза – Флора Спиър

47. Нежният звяр - Колийн Шанън

Имам още една, на която не пише номер: Ан Стюарт – Принцът на мечовете

Не знам за вас, ама аз в момента съм подпукала поредицата за "Семейство Браг" за редакция, току що приключих с "Виолетов огън" и направо не съм спряла да се смея и да плача едновременно, докато я редактирах.. Страхотна книжка.. А края й.. и в момента ме кара да се смея.. (току що я приключих) и не мога да се сдържа да не Ви го цитирам..

"— Хареса ли ти речта ми, миличко? — попита ласкаво Грейс Люси, след като я взе насила от ръцете на Рейд.

— Трябва ни поправка — възкликна Люси. — Трябва ни гласуване!

— Така е по-добре, миличко — извика Грейс и я прегърна силно. — О, скъпи, Рейд, имаш домат по сакото.

— Грейс, трябва ли да я учиш от малка на тези работи — простена Рейд. — И по чия вина имам домат на сакото?

Тя примигна невинно, наведе се и го целуна.

— Ами, не знам.

Той я прегърна.

— И като си помислиш, че аз смятах, че ще си стоиш вкъщи заради детето.

— Ах, ти, негоднико — възкликна тя.

— Хайде да не се бунтуваме една седмица — предложи той.

— Добре — съгласи се тя.

— Трябва ни поправка! — извика Люси. — Тате, и аз искам да се бунтувам!

Рейд изстена."

Е направо паднах да се смеяяяяя :wors:

Пустото му хлапе.. :speak:

Такива са книгите, които харесвам - жената трябва да отстоява принципите си и да накара мъжа да я приеме за пълноценен човек cool.gif

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Боби искаш ли да си разделим двете книги на Фийдър, аз ще сканирам "Жена с минало", или ако искаш и двете, моя списък и без туй много намаля, останаха ми две книжки, така че мога да ги поема, ако нямаш нищо против :offtopic_s:

• Автор

Аааааааааааааа, прокълната съм, кой ми завидя, мамка му, значи няма нито една свясна книга в тея дето имам за четене? Ама нито една? Егати, пенсионирам се, вече няма да чета, развод...

От днеска никви книги, ще играя пасианси, или Диабло, все ще измисля нещо. Направо не е чесно. sad.gif

Аааааааааааааа, прокълната съм, кой ми завидя, мамка му, значи няма нито една свясна книга в тея дето имам за четене? Ама нито една? Егати, пенсионирам се, вече няма да чета, развод...

От днеска никви книги, ще играя пасианси, или Диабло, все ще измисля нещо. Направо не е чесно. sad.gif

Мила прочети нещо старо, не се впрягай толкова!

Сега се сетих една, която адски ми беше харесала, нз дали си я чела - "Отмъстителят" на Тереза Медейрос. Значи главната е спечелена от главния на хазарт и заминава с него за замъка му(действието се развива в рицарските времена)

където той се опитва да я унижава, да се държи лошо с нея, за да се разчуе и да дойде баща й, който главния иска да убие, защото мисли че той е убил доведената му майка, ама бащата е един посерко и много го е страх от рицаря и се появява когато рицарят започва да се държи добре с главната, книгата е доста интересна, до последно не можеш да разбереш кой е истинският убиец на доведената майка, а и отношенията между героите се развиват доста бурно, а и накрая мацката дава железен урок на рицаря и извоюва свободата си, в крайна сметка остават заедно.

Първоначално поредицата "Романтични времена " се номерираше в десния долен ъгъл на корицата, но по-късните издания ( на корицата вляво от заглавието им ) имат сериен номер, на чийто - според мен - последните три цифри са номера на книгата от поредицата. Серийния номер е от рода на: КАЛПАЗАНОВ 402.032 -1995, като мисля, че 402 е номера на поредицата, а 032 е номера на книгата от поредицата.

Аааа, благодаря за инфото, мила. laugh.gif Ами да, наистина, точно така. Не го знаех този номер с означенията на номерацията им. :angry: Сега ще си прегледам всички книжки от тази поредица.

Боби искаш ли да си разделим двете книги на Фийдър, аз ще сканирам "Жена с минало", или ако искаш и двете, моя списък и без туй много намаля, останаха ми две книжки, така че мога да ги поема, ако нямаш нищо против ;)

Мила, ами ако искаш вземи да сканираш "Жена с минало", щото Тихи ще вземе "Бившият годеник" и аз хоп - няма какво да сканирам biggrin.gif Благодаря и на двете ви за отзивчивостта ;)

О, мила, много страшен вопъл sad.gif Не се отчайвай толкова laugh.gif В списъка ти за четене има доста хубави книжки! Е, вярно, че не са в 1 категория, но спокойно някои от тях можеш да отнесеш към 5-та категория (например "Правилата на капитулацията"), с които да се позабавляваш докато ги четеш. Аз харесвам и Жаклин Рединг - много интригуващи книжки.

И аз съм на същия хал като теб- в списъка от 50-ина книжки, които съм си купила и още не съм прочела, имам цели 3 книги на Бъртрис Смол (боже, как я мразя тази авторка)! Оставила съм си ги, за да си калявам нервите с тях! Само като ги видя и почвам да скърцам със зъби от яд!

Инче, прочете ли от поредица "Каприз" "Лудостта на богатството" и "Дамата на играча"? Аз бих ги определила в 1 категория, както и "Съблазнителката Хариет" от тази поредица. Но не знам дали на теб ти допадат :speak: От седемте книжки от поредицата не съм чела само "Удобно решение", щото си я пазя за десерт, но другите ми харесват страхотно. Всички, с изключение на "Пламък" са за английската аристокрация от началото на 19век.

Xesi, от поредицата за семейство Браг на Бренда Джойс обожавам "Скандална любов" и "Виолетов огън". Даже докато ги сканирах се изкушавах и пак си препрочитах цели страници от тях. Но повечето книжки от тази поредица (особено първата - "Пътуване към рая") бих определила във 2 категория- малко са тежички, но изключително интересни ;)

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Аааа, благодаря за инфото, мила. laugh.gif Ами да, наистина, точно така. Не го знаех този номер с означенията на номерацията им. :) Сега ще си прегледам всички книжки от тази поредица.

Моля,пак заповядай. cool.gif Аз понеже си падам по списъци и описи, съм си описала книгите по издателства и поредици, дори в момента правя опис на всички поредици на "Арлекин". Ако някой се заинтересува, като го направя, ще го пусна като прикачен файл. :)

оле какво направихте не мога да повярвам няколко дни ме няма и сто страници изписали :)

колкото до Ти не си за мен въобще не ми харесва съжалих 1000 пъти че я купих много е странна първата книга от поредицата е много интересна но тази... и накрая даже не се женят,мразя такива книги,а за Бясът на мен също неми харесва, нещо тази жена доста си ги сменя жъпреки че накрая хубаво завършва,но пълно разочарование след като любимият и я заряза;може ли такова нещо :)ohmy.gif

и сега не знам какво не им харесвате на книгите на сюзън джонсън;е верно е че героините и имат доста натрупан опит но пък това придава реализъм на случките,започнах да чета любовни романи именно от нея а кокото до грехопадение мисля че тя като че ли е най невинната и книга и още повече главния не и и изневерява както става в други нейни книги

въобще мисля че е много сладка,НО ТОВА СИ Е ЛИЧНО МОЕ МНЕНИЕ cool.gif

имам един въпрос тъй като ми се прецака компа се наложи да се изтрие всичко и разбира се загубих си всички романчета та да попитам Ralna на арлекин и другите малки романи качени ли са всички на първата страница че ще трябва да ги търся из страниците една по една а пък е голяма занимавка, моля помогнете ми :wors::help:

и да питам игра на любов съм я срещала в два варианта като исторически роман и като съвременен (чела съм само съвременни я)и двта са на Ирис,може ли да ми разясните за какво става дума в исторически я :)

• Автор
Мила прочети нещо старо, не се впрягай толкова!

Сега се сетих една, която адски ми беше харесала, нз дали си я чела - "Отмъстителят" на Тереза Медейрос. Значи главната е спечелена от главния на хазарт и заминава с него за замъка му(действието се развива в рицарските времена)

където той се опитва да я унижава, да се държи лошо с нея, за да се разчуе и да дойде баща й, който главния иска да убие, защото мисли че той е убил доведената му майка, ама бащата е един посерко и много го е страх от рицаря и се появява когато рицарят започва да се държи добре с главната, книгата е доста интересна, до последно не можеш да разбереш кой е истинският убиец на доведената майка, а и отношенията между героите се развиват доста бурно, а и накрая мацката дава железен урок на рицаря и извоюва свободата си, в крайна сметка остават заедно.

Ми и аз тва правя от сума врме, минах всичко на Джоана Линдзи, Джули Гарууд, преполових Сюзън Джонсън и Катлийн Удиуиз, ама искам нещо ново. Нещо по-така, ама няма. Направо се отчайвам. Кво да ги правя всички тея тъпи книги дето ги имам? sad.gif

О, мила, много страшен вопъл sad.gif Не се отчайвай толкова laugh.gif В списъка ти за четене има доста хубави книжки! Е, вярно, че не са в 1 категория, но спокойно някои от тях можеш да отнесеш към 5-та категория (например "Правилата на капитулацията"), с които да се позабавляваш докато ги четеш. Аз харесвам и Жаклин Рединг - много интригуващи книжки.

И аз съм на същия хал като теб- в списъка от 50-ина книжки, които съм си купила и още не съм прочела, имам цели 3 книги на Бъртрис Смол (боже, как я мразя тази авторка)! Оставила съм си ги, за да си калявам нервите с тях! Само като ги видя и почвам да скърцам със зъби от яд!

Инче, прочете ли от поредица "Каприз" "Лудостта на богатството" и "Дамата на играча"? Аз бих ги определила в 1 категория, както и "Съблазнителката Хариет" от тази поредица. Но не знам дали на теб ти допадат :) От седемте книжки от поредицата не съм чела само "Удобно решение", щото си я пазя за десерт, но другите ми харесват страхотно. Всички, с изключение на "Пламък" са за английската аристокрация от началото на 19век.

Мила, засилих се да ги чета, ама де да знам, нещо запецнах на "Дамата на играча" и на "Мълчаливия ухажор", иначе си прочетох "Лудостта на богатството". Ама де да знам, нещо ми са мудни. :wors:

имам един въпрос тъй като ми се прецака компа се наложи да се изтрие всичко и разбира се загубих си всички романчета та да попитам Ralna на арлекин и другите малки романи качени ли са всички на първата страница че ще трябва да ги търся из страниците една по една а пък е голяма занимавка, моля помогнете ми :help::)

Не съм качила само Твой завинаги от Тереза Медейрос, Скандал - Аманда Куик, Нежен бунт - Джоана Линдзи, Орелът и Розата, Опасна мисия - Джейн Ан Кренц, Бриджит, "Любовницата на пирата" и "Преплетени сърца". Всичко което е качено и е имало корица съм го качила. Мисля, че нищо не съм изпуснала.

Здравйте дами, значи от ивестно време търся няколко книжки и отнова не мога да ги намеря, а в сайта, който ги видях, веднъж поръчвах и ме прецакаха ( knigibg.com). Моля ви, ако някой има някоя от книжките и ако може да я сканира. Благодаря предварително. И моля не ми се сърдете, ако я има във форума, но не съм я видяла. Оново благодаря предварилено за помощта!

Така ето ги и книжките:

1."Бившият годеник" от Джейн Фийдър

2."Господарят на Рая" от Катрин О' Нийл

3."Пламък" от Кони Мейсън

4."Съблазнена от един женкар" от Кони Мейсън

5."Крадец на сърца" от Тереза Медейрос

6."Испанската награда" от Джоана Маклийс

Моля да ме извините за нахалството, отново! :)

Редактирано от BLoOdKiSs (преглед на промените)

Боби искаш ли да си разделим двете книги на Фийдър, аз ще сканирам "Жена с минало", или ако искаш и двете, моя списък и без туй много намаля, останаха ми две книжки, така че мога да ги поема, ако нямаш нищо против ;)

Всъщност може и двете да ги сканираш, защото тъкмо проверих и се оказа, че съм замъкнала книжката в Добрич и не е при мен. Бях забравила, че съм я върнала. Извинявам се много за недоразумението. :speak:

Ина, мила, я не се излагай, сигурна съм че има много хубави книжки из тези, които не си чела ама те е страх да ги почнеш. Вкусовете на хората са доста различни, един харесва едно, друг - друго, освен това малко трябва да рискуваш. Първо "Грехопадение" чака на опашката, книжката е хубава, а май и "Табу" не си чела. Освен това доколкото си спомням сестра ми е чела "Забранена любов" на Лори Ханделанд и ми беше споменавала, че главната героиня имала много братя, с които ставали големи майтапи, т.е. книжката явно си заслужава. Трябва да ти кажа, че систъра (тя ми вика "младши", а аз на нея "sister" или "сестра ми" cool.gif ) трудно казва за някоя книга, че й е харесала.

Иначе, Ели, да те питам, предполагам, че си чела "Кристалната пещера" на Вирджиния Хенли. Според теб тя спада ли към втора категория, на тежките, но хубави книги. Защото аз много харесвам книжката и ако това е представата ти за втора категория, тогава според мен Инчето има какво да чете, от тези, които й препоръча:

Таен обет - Сю Рич

Та това ми е мнението... По-късно ще ви пусна "Дамата измамница" на Боби Смит и "Само твоето докосване" на Стела Камерън. А поредицата на Джуд Деверо остава за следващата седмица.

• Автор
Всъщност може и двете да ги сканираш, защото тъкмо проверих и се оказа, че съм замъкнала книжката в Добрич и не е при мен. Бях забравила, че съм я върнала. Извинявам се много за недоразумението. :speak:

Ина, мила, я не се излагай, сигурна съм че има много хубави книжки из тези, които не си чела ама те е страх да ги почнеш. Вкусовете на хората са доста различни, един харесва едно, друг - друго, освен това малко трябва да рискуваш. Първо "Грехопадение" чака на опашката, книжката е хубава, а май и "Табу" не си чела. Освен това доколкото си спомням сестра ми е чела "Забранена любов" на Лори Ханделанд и ми беше споменавала, че главната героиня имала много братя, с които ставали големи майтапи, т.е. книжката явно си заслужава. Трябва да ти кажа, че систъра (тя ми вика "младши", а аз на нея "sister" или "сестра ми" cool.gif ) трудно казва за някоя книга, че й е харесала.

Иначе, Ели, да те питам, предполагам, че си чела "Кристалната пещера" на Вирджиния Хенли. Според теб тя спада ли към втора категория, на тежките, но хубави книги. Защото аз много харесвам книжката и ако това е представата ти за втора категория, тогава според мен Инчето има какво да чете, от тези, които й препоръча:

Таен обет - Сю Рич

Та това ми е мнението... По-късно ще ви пусна "Дамата измамница" на Боби Смит и "Само твоето докосване" на Стела Камерън. А поредицата на Джуд Деверо остава за следващата седмица.

Ох не знам мило, ще видя да пробвам да харесам някоя.

Дано да си избера нещо, че много искам да прочета нещо ново.

и да питам игра на любов съм я срещала в два варианта като исторически роман и като съвременен (чела съм само съвременни я)и двта са на Ирис,може ли да ми разясните за какво става дума в исторически я :ph34r:

Ами историческата книжка "Игра на любов" е на Нан Райън (ако питаш за нея). Книжката е итригуваща и си заслужава да се прочете, ако харесваш стила на тази авторка. :speak: Други нейни книжки, които знам: Керван за Багдад,Под знака на звездите,Люби ме тази нощ. Бих я определила във 2-ра категория с една резрева.

Дали може да качите "Магията на страстта" на Мери Спенсър

Мила, имам тази книжка и мога да я сканирам. laugh.gif Ако искаш малко инфо обаче за нея предварително и лично мнение, с удоволствие бих споделила. cool.gif

Здравйте дами, значи от ивестно време търся няколко книжки и отнова не мога да ги намеря, а в сайта, който ги видях, веднъж поръчвах и ме прецакаха ( knigibg.com). Моля ви, ако някой има някоя от книжките и ако може да я сканира. Благодаря предварително. И моля не ми се сърдете, ако я има във форума, но не съм я видяла. Оново благодаря предварилено за помощта!

Така ето ги и книжките:

1."Бившият годеник" от Джейн Фийдър

2."Господарят на Рая" от Катрин О' Нийл

3."Пламък" от Кони Мейсън

4."Съблазнена от един женкар" от Кони Мейсън

5."Крадец на сърца" от Тереза Медейрос

6."Испанската награда" от Джоана Маклийс

Моля да ме извините за нахалството, отново! ;)

Миличка, "Бившият годеник" на Джейн Фийдър ще я сканирам аз с голямо удоволствие, щото Тихи си е забравила книжката в Добрич. Пък и е от любимите ми книжки на Джейн Фийдър. От останалите, които търсиш мога да поема Пламък, Крадец на сърца. laugh.gif Особено Крадец на сърца на Терезката е супер книжка и спокойно я слагам към 1 категория- от тези дето препрочитам с удоволствие. Испанската награда я има вече в списъците за сканиране, така че ще бъде сканирана. laugh.gif

Инче,мила, от това което пишеш тези два дни, си може би в по-особено настроение. laugh.gif Наистина имаш хубави книжки в списъка си. Но моят съвет е първо да прочетеш една тъпа книга (например Магията на Кристин Хана - видях, че я имаш- супер отегчителна книга) и след това всички останали ще ти се видят страхотно интересни. laugh.gif (Шегичка). Аз поне така правя. От както хванах тази пуста "магия", всички останали ми се виждат зверски свежи. biggrin.gif

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Ох не знам мило, ще видя да пробвам да харесам някоя.

Дано да си избера нещо, че много искам да прочета нещо ново.

Инка, недей така бе слънце. Не може да няма нещо хубаво дето да те позабавлява. Колкото до ново добре ме подреди докато четох дискусията тези дни. Засърбяха ме ръцете за ново и подкарах бък наново. Момичетата ще ме убият но ще карам и двете с дрю паралелно за да може по скоро да пуснем ново. А до тогава рискувай с някоя от книжките дето момичетата ги препоръчаха. Може пък вкусовете ви да съвпаднат. Целувки от мен.

ЦИТАТ(cuando_no_me_tengas @ 4.01.2009г. в 12:57ч.) *

Дали може да качите "Магията на страстта" на Мери Спенсър

Мила, имам тази книжка и мога да я сканирам. laugh.gif Ако искаш малко инфо обаче за нея предварително и лично мнение, с удоволствие бих споделила. cool.gif

Аз книгата я имах и много си я харесвах,но стана тaka че я дадох на една позната да я чета и така и не я видях повече. Искам пак да я прочета понеже много я харесвах. Ще сам ти много благодарна ако я качиш laugh.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.