Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Ето я и първата книга от поредицата за Братя Куин

Нора Робъртс - Пристанище за мъже

Приятно четене!

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Съжелявам, че малко късно,но искам да благодаря за книжката, bobych! :question::grimace::cant believe::top secret: Както и на всичко други за прекрасните книжки!!! :jeer::wors:

За нищо, мила ;) Удоволствието е мое cool.gif

Ето линк за "Пламък" на Кони Мейсън:

http://4storing.com/b7a2x/3f728027055e4e07...7695863adc.html

Благодаря за книгата, аз от доста време я имам в книжен вариант, но много й се чудя, можош ли да кажеш две-три думи за нея

Благодаря за книгата, аз от доста време я имам в книжен вариант, но много й се чудя, можош ли да кажеш две-три думи за нея

Мила, "Пламък" е доста сладка книжка. :) Действието се развива година след Гражданската война. Тя е от северните щати, тръгнала на запад да търси изгубения си брат. А той е бивш капитан от южняшката армия, който мрази страшно янките. Т.к. тя пътува сама, а в кервана отпътуващ на запад не се допускат сами жени без придружител, е принудена спешно да си намери фиктивен съпруг. И попада на главния laugh.gif

Романът е изключително увлекателен. Препоръчвам ти го :)

Здравейте аз съм нова и искам да попитам някой дали има книгата -Робиня на любовта - Карен Робърдс

Мила, "Пламък" е доста сладка книжка. ;) Действието се развива година след Гражданската война. Тя е от северните щати, тръгнала на запад да търси изгубения си брат. А той е бивш капитан от южняшката армия, който мрази страшно янките. Т.к. тя пътува сама, а в кервана отпътуващ на запад не се допускат сами жени без придружител, е принудена спешно да си намери фиктивен съпруг. И попада на главния laugh.gif

Романът е изключително увлекателен. Препоръчвам ти го ;)

Подкрепям, наистина хубава книжка, а има и книга за брата на главната героиня - "Жената на разбойника", която също си струва да се прочете ;)

Здравейте аз съм нова и искам да попитам някой дали има книгата -Робиня на любовта - Карен Робърдс

Аз я имам, мила, но не е при мен в момента, макар че мога да уредя да ми я изпратят от вкъщи към края на януари. И без това тогава ще ми пращат колет за рождения ден. Така че ако нямаш нищо против да изчакаш седмица-две, ще я сканирам. ;)

ще изчакам и мерси много предварително

Дами,мерси за книжките biggrin.gif и да попитам има ли книги на Кони Мейсън които още не са сканирани и някой има ли списък на тях :P

Дами,мерси за книжките biggrin.gif и да попитам има ли книги на Кони Мейсън които още не са сканирани и някой има ли списък на тях :P

На практика Кони Мейсън е една от най-издаваните авторки от "Ирис", особено през последните години. Има още доста нейни книги, които не са сканирани. Следващата седмица ще сканирам "Дръзка любов" и "Нежно изкушение (Дива любов)", които са трилогия със "Смела любов".

Дами,мерси за книжките biggrin.gif и да попитам има ли книги на Кони Мейсън които още не са сканирани и някой има ли списък на тях :huh:

Има още несканирани, даже май са доста, на пръв поглед се сещам за "Лъвското сърце" и новата книга на Ирис, май че се казваше "Покорена от един женкар", "Вкусът на рая", "Отвъд хоризонта", "Лед и екстаз", "Господарят на мрака"-нея я имам и може да я сканирам, ако искаш, "Циганският любовник", "Дяволско изкушение", "Шейх", "Викинг", "екстаз в пустинята", "Жената на разбойника", "Чисто удоволствие", "Пиратът", "Черният рицар", от трилогията за Австралия май е сканирана само една, "Смела любов", значи оставът "Дръзка любов" и "Дива любов", мисля че се казват и аз имам една нейна книга на незнайно издателство, която се казва "Съблазън", ама не съм я чела и не знам за какво става на въпрос, може да се каже че от нейна страна Ирис са се отчели предоволно!

Ето я и първата книга от поредицата за Братя Куин

Нора Робъртс - Пристанище за мъже

Приятно четене!

много готина книжка-препоръчвам горещо поредицата.другото което хем ми харесва хем не чак толкова е че корицата е плаката на филма ламбада-актьорът е джей еди пек когото обожавам.

За нищо, мила ;) Удоволствието е мое cool.gif

За пореден път ме зарадва... :wors: :wors: :huh::P Отново сори, че виждам малко късно, но бях на уроци... Тааа.. Отново много БЛАГОДАРЯ , bobych!!!!!!!!!!! :wors: :wors: :wors: Както и на всички други, които сканират и пускат "материялите"( ако мога така да ги нарека). За наша радост!!!

Благодаря ако не е нахално Шейх,Екстаз в пустинята,Чисто удоволствие и тази новата ако някой я има

Знам че не съм единствена и има много искания,но ако ги имате ще чакам :huh:

Благодаря ако не е нахално Шейх,Екстаз в пустинята,Чисто удоволствие и тази новата ако някой я има

Знам че не съм единствена и има много искания,но ако ги имате ще чакам :huh:

Съжелявам мила, но ги нямам, аз лично не съм й много голям фен имам всичко на всичко три нейни книги, и от тях съм чела само една "Смела любов", която да си кажа честно не ме впечатли кой знае колко, много бях заинтригувана от "Спазарената невеста", но като я попрелистих и се отказах за сега да я чета, от тези които изброих, силно впечатление ми направи "Лъвското сърце" и за това да попитам, някой чел ли я е? Тя е единствената, която ми грабна интереса!

Между другото преди малко прегледах електронния каталог на Ирис и видях колко много книги са изчерпани, чак да не повярваш, явно феновете на романите се посъживиха cool.gif

Знам че не съм единствена и има много искания,но ако ги имате ще чакам :P

Мила, имам и трите книжки,Шейх,Екстаз в пустинята,Чисто удоволствие, за които питаш. Ще ги сканирам, няма проблеми, само малко търпение. Че не съм от най-бързите :wors:

Иначе на Кони Мейсън имам следните книжки:

Викинг

Вкусът на рая

Господарят на мрака

Дива любов

Дяволско изкушение

Екстаз в пустинята

Жената на разбойника

Женкарят и разбойничката

Лед и екстаз

Лъвското сърце

Лъвът

Насила оженена

Обещай ми вечността

Обичай ме страстно

Отвъд хоризонтта

Пламък

Смела любов

Спазарената невеста

Страст и омраза

Циганският любовник

Черният рицар

Чисто удоволствие

Шейх

Обещанието на Тъндър

Ако си харесаш ти или някой друг някоя книжка, няма проблеми - ще ги сканна. cool.gif

Съжелявам мила, но ги нямам, аз лично не съм й много голям фен имам всичко на всичко три нейни книги, и от тях съм чела само една "Смела любов", която да си кажа честно не ме впечатли кой знае колко, много бях заинтригувана от "Спазарената невеста", но като я попрелистих и се отказах за сега да я чета, от тези които изброих, силно впечатление ми направи "Лъвското сърце" и за това да попитам, някой чел ли я е? Тя е единствената, която ми грабна интереса!

Между другото преди малко прегледах електронния каталог на Ирис и видях колко много книги са изчерпани, чак да не повярваш, явно феновете на романите се посъживиха cool.gif

"Лъвското сърце" е роман, който си заслужава да се прочете (поне според мен :wors: ). Иначе от книгите на Конито има доста, които обожавам (например "Женкарят и разбойничката" е една върховна книга, която препрочитам с удоволствие). Но има и такива, които не понасям (например "Ласки и насилие" направо я мразя :huh: ).

Иначе книгата "Съблазън", която имаш е всъщност "Дръзка любов",издадена от Ирис от трилогията за Австралия.

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Ако си харесаш ти или някой друг някоя книжка, няма проблеми - ще ги сканна. cool.gif

"Лъвското сърце" е роман, който си заслужава да се прочете (поне според мен :laughing5: ). Иначе от книгите на Конито има доста, които обожавам (например "Женкарят и разбойничката" е една върховна книга, която препрочитам с удоволствие). Но има и такива, които не понасям (например "Ласки и насилие" направо я мразя :) ).

Иначе книгата "Съблазън", която имаш е всъщност "Дръзка любов",издадена от Ирис от трилогията за Австралия.

Еми Боби, ако не е много нахално, били я добавила в списъка си, за когато стане, сега и без това нямам време да чета, пък ще почерпим laugh.gif

Еми Боби, ако не е много нахално, били я добавила в списъка си, за когато стане, сега и без това нямам време да чета, пък ще почерпим laugh.gif

Петя, мила, за "Лъвското сърце" ли става въпрос? Никакъв проблем, разбира се, че ще я сканирам. С най-голямо удоволствие laugh.gif Ако и нещо друго си харесаш, няма проблеми - ще им видя сметката. :)

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Моя милост ще сканира първите две от трилогията за Австралия, а иначе аз лично на авторката препоръчвам "Черният рицар", една от любимите ми книги. Друга нейна, която харесвам е "Пиратът", малко е тъжна на моменти, но е хубава. И "Шейх" не е лоша, макар че можеше и по-добре да е.

Едит : Специално за maskara от Съни :

"Откраднатата годеница" - Джейн Фийдър -- > http://4storing.com/3hjsp/f8bd3cf79278ead2...4c2ae1a755.html

"Ти не си за мен" - Джейн Фийдър -- > http://4storing.com/dvnbq/c5cd20e606cf9311...ae0c7fb2ca.html

За мен най-добрата книга от трилогията е "Откраднатата годеница", макар че и "Ти не си за мен" си има своите достойнства. :)

П.С. Ели, подпали ми интереса с тея филмчета "Ламбада", а има ли някакъв шанс да се намерят субтитри за тях?

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Петя, мила, за "Лъвското сърце" ли става въпрос? Никакъв проблем, разбира се, че ще я сканирам. С най-голямо удоволствие laugh.gif Ако и нещо друго си харесаш, няма проблеми - ще им видя сметката. :)

Мдам за "Лъвското сърце", много мило от твоя страна, ще съм задалжена kiss.gif

Тихи, браво че направи трилогията на Фийдър, аз страшно много я харесвам, особено втората книга, Фийби ми е любимката

П.С. Ели, подпали ми интереса с тея филмчета "Ламбада", а има ли някакъв шанс да се намерят субтитри за тях?

ами торента е мой -сийдвам само аз в момента, обаче за субтитри съм преровила къде ли не-няма такива.една приятелка от тракера го беше рипнала от тв с бг аудио-ламбада

Редактирано от NELG (преглед на промените)

Моя милост ще сканира първите две от трилогията за Австралия, а иначе аз лично на авторката препоръчвам "Черният рицар", една от любимите ми книги. Друга нейна, която харесвам е "Пиратът", малко е тъжна на моменти, но е хубава. И "Шейх" не е лоша, макар че можеше и по-добре да е.

Едит : Специално за maskara от Съни :

"Откраднатата годеница" - Джейн Фийдър -- > http://4storing.com/3hjsp/f8bd3cf79278ead2...4c2ae1a755.html

"Ти не си за мен" - Джейн Фийдър -- > http://4storing.com/dvnbq/c5cd20e606cf9311...ae0c7fb2ca.html

За мен най-добрата книга от трилогията е "Откраднатата годеница", макар че и "Ти не си за мен" си има своите достойнства. :)

Благодаря за книжките :angry: Веднага ги мятам. До края на седмицата ще гледам да ги има в текстов вариант :beer:

здравейте на всички.много съм щастлива да открия това местенце,пълно с хора с моите интереси към книгите.колекцията ми е доста голяма като по голямата част от нея я има тук.аз имам слабост към нора робъртс и имам доста от неините книги.само че нямам скенер,за да сканирам и да качвам.

здравейте на всички.много съм щастлива да открия това местенце,пълно с хора с моите интереси към книгите.колекцията ми е доста голяма като по голямата част от нея я има тук.аз имам слабост към нора робъртс и имам доста от неините книги.само че нямам скенер,за да сканирам и да качвам.

Здравей и добре дошла при нас. biggrin.gif

Жалко, че нямаш скенер, но може би имаш фотоапарат? :P Ако имаш, можеш да снимаш с него, става и по този начин.

И понеже съм голям фен на Нора, имам молба: Би ли споделила с нас кои от книгите й имаш? laugh.gif

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.