Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Момичета.. след първоначалната еуфория за наш собствен форум, започнах да се замислям за някои неща..

Не знам доколко сте запознати най-вече с проблема "Намираемост" на даден сайт..

Мисълта ми е следната: Помислете сами - колко от вас откриха този форум чрез Гугъла? Просто ей-така - написахте "Любовни романи" или "Любовна литература" или нещо подобно и попаднахте на този форум..

Нещата опират до там, че Калдата е един от най-големите български форуми, да не кажа най-големия и е включен във всички търсачки.. Един нов сайт, докато влезе в списъците на Гугъла, минават месеци, че и година.. а и оттам нататък си остава проблема с местопоставянето му в изведените линкове при търсене - всички нови сайтове отиват на най-задни позиции..

Идеята да имаме собствен сайт е чудесна, но ми се струва, че няма да е много добре да се превърнем в затворена групичка хора, просто защото сме искали да имаме отделен сайт.. Само помислете как тук, всеки ден едва ли не, ни откриват нови момичета.. и това се дължи най-вече на водещата позиция на самия форум Калдата..

Мислих за възможността на първа страница да се постави линк към новия сайт, но колко от новодошлите ще го видят? По-скоро ще започнат да пишат тук..

Мисълта ми е следната.. Хайде да задържим малко нещата и да помислим върху варианта да се поговори с администраторите на Калдата да ни отделят отделен подфорум, който да развием в отделни теми - така ще можем да систематизираме нещата и да ни е удобно на всички. И същевременно ще си останем тук, където ни намират лесно и ставаме все повече и повече..

Мисля, че има голяма вероятност да ни обърнат внимание и да изпълнят молбата ни.. все пак нашата тема е една от най-добре развиващите се тук..

Разберете ме правилно - Идеята за собствен сайт много ме блазни, но ми се струва, че е по-важно да сме лесно намираеми, да се събираме като разрастваща се група хора с общи интереси, отколкото да се превърнем в една силно затворена общност, без нови попълнения, нови идеи, нови дискусии, пък ако щете и без нови книги - все пак ние нямаме всичко издадено досега, нали?

Честно казано в първия момент наистина не се замислих за фактора "откриваемост", а си е факт, че много от нас са намерили тази тема, точно, защото Калдата е голям и широко популярен форум. Лично аз бях очарована, че намирам толкова съмишленички, любителки на жанра и се радвам на всеки нов член на групата. Не ми се иска да лишим себе си, а и бъдещите нови лица от възможността да се запознаем и да споделим впечатления и книжки една с друга. Затова подкрепям Xesi. Нека опитаме да си извоюваме място тук, където лесно ще ни намерят. А ако не успеем, винаги можем да реализираме отделен форум.

cherna_prashka, не искам да омаловажавам работата, мила, и се надявам, че не те засягам. Форума, който си направила е страхотен, много му се радвам. Мисля, че мисълта на Xesi e да забавим за сега проекта, а не да го спрем напълно. Все пак няма гаранция, че от Калдата ще удовлетворят желанието ни за наш си раздел.

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Да завършим сагата за Ирландия :)

Нора Робъртс - Сърцето на океана

biggrin.gif Мале, мале супер сиииии мила многооооо, ама многооо ти благодаря :wors::wors: :wors:

Направо съм на седмото небе в момента :P:angel19:kiss.gif

Момичета относно форума и неговото спиране или временно преустановяване, мисля че избързвате, според мен не е проблем да поддържаме темата и да си пишем във форума, не се отказвайте, нека оценим труда cherna_prashka, и мила искам да ти обещая че ще съм много активен форумец!!!

Момичета аз също не съм съгласна форума да се спира а всеки който чете калдата ще види нашия нов форум нищо не пречи като спрем да пишем на последната страница да напишем новия ни адрес а и тук сме се събрали много хора ако все ден се влиза в новия ни сайт рано или късно ще бъдем на по предни позиции а и тук се ограничаваме в пространство,ако забавим нещата никога няма да ги довършим cool.gif ако всички пишат и започнем да работим по сайта много скоро можем да се преместим

Да завършим сагата за Ирландия ;)

много ти благодаря

Да завършим сагата за Ирландия :)

Благодаря :)

леле откога я търся тази книга, просто не е истина :wors:

Здравейте, момичета :)

Днес пускам няколко заявки, с които се занимавах последните дни:

Специално за Savagejo

"Търсачи на щастие" - Нора Робъртс - Арлекин Бестселър

http://4storing.com/ng6kv/6fa7ae62c9873385...997dbc0910.html

Специално за Съни

"Любов в пустинята" - Арлекин Изкушение

http://4storing.com/ss5cr/58b8c9b890511a11...c51187ea26.html

Специално за Stontontina

"Безследно изчезнал" - Сандра Браун - Арлекин Бестселър

http://4storing.com/c133x/4f00010cfc1dc0bd...ea4d545468.html

Поздрави на всички :P

Благодаря много Деси, kiss.gif

това всъщност е книга от поредицата за Макгрегър (The MacGregor Brides), за трите му внучки.

Все не можех да си я намерия ;)

Направо не знам коя от двете да започна cool.gif

Ето и от мен gospodarqt na raq-Katrin Oniil Приятно четене

Такааа.. Да се произнеса и аз по въпроса с форума.. cool.gif

Трябва да се установят правила за книгите:

Раздел Сканиране - 2 подфорума - Заявки и Списъци.

В "Заявки"- да плещят наред - искам това, искам онова; респ - ще го имаш мила и т.н. - изобщо в заявки ще е общия лаф.

В "Списъци" - да има всяка сканираща само по един списък, но не като отделни теми, а в една тема отделни мнения, за да може всяка да си ремонтира отделно сама списъка (в мнението) и едновременно да са всички на едно място - така ще е прегледно и лесно за оглед от страна на сканиращите, а и не само на тях.. Тук да няма разводнявания с обяснения - само сухи списъци.

Раздел "Линкове към книги" - обособен само за линкове - както тук - 1-ва страница

Раздел "Редакция" - 2 подфорума: "Заявки" и "Готови книги".

Май това измъдрих засега.. ;)

Момичета, какво решаваме за списъците, че аз в бързината пуснах нова тема с моя списък, после се усетих и го копирах като отговор на Петя. Аз съм за да е една тема с отделни мнения,както предлага Xesi.

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Аз пък искам да Ви кажа, че форума ще го преместя на собствен сървър на моя машинка biggrin.gif това е мое решение, но ще стане до няколко дни предполагам и може би ще се наложи да прехвърлям нещата в новия форум, но няма страшно biggrin.gif ще ви пиша по един имейл или тук като го прехвърля

Момичета аз също не съм съгласна форума да се спира а всеки който чете калдата ще види нашия нов форум нищо не пречи като спрем да пишем на последната страница да напишем новия ни адрес а и тук сме се събрали много хора ако все ден се влиза в новия ни сайт рано или късно ще бъдем на по предни позиции а и тук се ограничаваме в пространство,ако забавим нещата никога няма да ги довършим cool.gif ако всички пишат и започнем да работим по сайта много скоро можем да се преместим

много ти благодаря

Напълно си права. А само като видях сайта и запърхах от щастие :gift::cheers::inlove1::wors::)

Най-най, ама най-после местенце само и единствено за книгите, които толкова обичаме. Какво пречи да се пише и на двете места. Все пак малко ли труд и усилия е хвърлило момичето? С времето повече хора ще научат за форума, също както стана и с този. Може и да не се случи веднага, но все някога и това ще стане. Още веднъж поздравления :clap:kiss.gif

мили дами,

искам да споделя че останах очарована от новия форум и развитието му за което сте допринесли.също така поздравления за админа, който ни съдейства и го е направил - знам колко труд е необходим за това.нека не го омаловажаваме. не смятам че няма да бъде неоткриваем ако тук на първо страница сложим линк към него/ стига от калдата да нямат нищо против рекламата на друг форум/ - нали на всеки когато влезе в калдата му се отваря първа страница и после отива на последна за да види новите постове.така че бързо ще се разпространи и новите също ще имат достъп до него. също така искам да призова всички ви - НЕКА НЕ СЕ МЕСТИМ, А ПРОСТО ИМАМЕ ОЩЕ ЕДНО НАШЕ МЕСТЕНЦЕ.момичета нищо не ни пречи да си пишем и тук и там. и нека не забравяме защо поискахме нов форум - защото първа страница става неприлично огромна и ще продълшжава застрашително да расте. форумът има страхотни подразделения.а ако от калдата също ни разрешат да създадем такъв - още по-добре. на колкото повече места се популяризира такава литература, толкова повече хора ще я намират - което е и нашата цел нали?

Напълно си права. А само като видях сайта и запърхах от щастие : :cheers::inlove1::wors:

Най-най, ама най-после местенце само и единствено за книгите, които толкова обичаме. Какво пречи да се пише и на двете места. Все пак малко ли труд и усилия е хвърлило момичето? С времето повече хора ще научат за форума, също както стана и с този. Може и да не се случи веднага, но все някога и това ще стане. Още веднъж поздравления :clap:kiss.gif

Благодаря за подкрепата kiss.gifbiggrin.gif а колкото за това да пишем и на двете места не мислите ли че ще се объркаме ,раздвоим и ще ни е трудно да пишем и на двете места ;) новия сайт така ще западне не че трябва веднага да се преместим но може полека лека а и като има толкова желаещи можем да започнем с пренасянато на книгите от първа страница :):gift:

Дами, marrianka ми донесе книжките, така че мятам списъка ни... Ето и първата книжка: Кристина Дод - Правилата на капитулацията

http://4storing.com/5627y/4f8d764467288f60...607a4f3712.html

Благодаря днес направо сте неудържими и се страхотни книжки

Така, дами, да отдадем дължимото на поредицата на Хедър Греъм:

"Дивата котка" --> http://4storing.com/c36ax/d1fa6241e8639584...de4c38380c.html

"Не предавай любовта" --> http://4storing.com/deldt/5c4fb331439535c2...76b60dcd85.html

Приятно четене! :)

П.С. Ох, новата анкета ще ме затрудни. Сега трябва да се сетя в кои от книгите, които съм чела имаше злодеи и кой е най-непривлекателният сред тях...

Пете, страшна си laugh.gif Направо ме хвърли в тъч с тази нестандартна класация :P

Ще падне голямо мислене и чудене от моя страна cool.gif

Относно новия форум: напълно споделям мнението на Ели. Нищо не ни пречи да си го развием и едновременно с това да пишем и тук. По този повод искам да попитам за новия форум и организирането на темите: във форум Сканиране, подфорум Списъци, само една тема ли ще има? В която като мнения ще си въвеждаме списъците? А какви други теми евентуално би могло да има в този подфорум?

И още един въпрос към момичетата, почитателки на Сандра Браун. От тази великолепна авторка имам Горещо утро, Защото те обичам, Диво сърце и 1 част на Скрити огньове (2 част така и не можах да я докопам). Тези всички са исторически. Бих искала да попитам, дали от тази авторка има и други исторически любовни романи? ;)

Момичета нямам думи. Както споменах днес в един коментар чакахме тежката артилерия и я дочакахме. Няма да ви изненадам като кажа, че и според мен трябва да го доразвием този форум и не мисля, че ще е трудно да ни открият. какво пречи да си пишем и на двете места. Не че разбирам?! Аз пълен профан по въпроса ама щом и аз искам да се бутам дето не ми е работа... Пък и колкото повече наши местенца има, при това така пригледно подредени? А и с хора, които не само да измислят, но и да направят такъв брилянтен анализ на една анкета? ( Пете, браво слънце!) Аз лично мисля, че скоро ще сме доста популярни независимо от "непопоулярната" литература дето четем- по всеобщо мнение- но не и мое разбира се.

Така че не се отказвайте. Аз ще помагам с каквото мога. Разписах се нещо. Стига толкова словоизлияния. Думата ми беше: БРАВО- НЕ СПИРАЙТЕ?

Момичета, благодаря ви за мненията за анкетата, много сте мили!

Тихи относно твоя проблем - щом не можеш да се сетиш името на героя пиши книгата, аз ще се оправя!

Хубав ден момичета, макар и дъждовен :angry:

Така, дами, да отдадем дължимото на поредицата на Хедър Греъм:

"Дивата котка" --> http://4storing.com/c36ax/d1fa6241e8639584...de4c38380c.html

"Не предавай любовта" --> http://4storing.com/deldt/5c4fb331439535c2...76b60dcd85.html

Приятно четене! :angry:

П.С. Ох, новата анкета ще ме затрудни. Сега трябва да се сетя в кои от книгите, които съм чела имаше злодеи и кой е най-непривлекателният сред тях...

Благодаря а относно анкетата наистина ли няма да е затруднение затеб да пишем само книгите

Момичета,има една книга на Хедър Греъм,на която не си спомням името.Чела съмя отдавна.Май е свързана(предходна на)с "Любовницата на корсаря".Спомням си,че действието се развиваше в Англия,а после в Америка.И имението или земите там(в Америка)се наричаха Тайдуотър. Сещате ли се?Моля кажете.

Момичета,има една книга на Хедър Греъм,на която не си спомням името.Чела съмя отдавна.Май е свързана(предходна на)с "Любовницата на корсаря".Спомням си,че действието се развиваше в Англия,а после в Америка.И имението или земите там(в Америка)се наричаха Тайдуотър. Сещате ли се?Моля кажете.

Хм, двете книги свързани с "Любовницата на корсаря" са "Дивата котка" и "Не предавай любовта", но във втората имението в Америка е Кемерън Хол, а за "Дивата котка" нямам спомен вече, много отдавна съм я чела. Някой с по-пресни спомени от моите да каже дали става въпрос за тази книга.

Абсолютно съм сигурна, че е "Дивата котка", 1-вата книга от трилогията :huh:

А ето и мойте сканчета за Деси:

Рай за двама - http://4storing.com/o0wln/cdd144fe8bfa62ac...af1a8fd4c8.html

Силата на любовта - http://4storing.com/aqv9e/77ba5efee59d80a4...b250bcee90.html

Приятно четене!

Мерси за новото попълнение на Арлекинчета, Ganinka kiss.gif Ти май почти привърши списъка си за сканиране, та се притеснявам, че ще ти доскучее само с редакциите ;) Ако стане така, само кажи и все ще измислим нещо :idea::jeer:

Дами, marrianka ми донесе книжките, така че мятам списъка ни... Ето и първата книжка: Кристина Дод - Правилата на капитулацията

http://4storing.com/5627y/4f8d764467288f60...607a4f3712.html

Мерси много за книжката, момичета :ass: Радвам се, че сте я сложили на първо място в списъка, защото имаше добри отзиви за нея и много ми се искаше да я прочета biggrin.gif:huh:

Редактирано от Desi_Zh (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.