Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Мерси за новото попълнение на Арлекинчета, Ganinka kiss.gif Ти май почти привърши списъка си за сканиране, та се притеснявам, че ще ти доскучее само с редакциите :jeer: Ако стане така, само кажи и все ще измислим нещо :huh::ass:

Имам още няколко впредвид, но засега няма да ги обявявам, че може някой да си ги е "заплюл". Като привърша тези, тогава ще обявя другите, ако все още никой не ги е поел. А иначе книги за сканиране, колко искаш. :idea:

ПС: Само да добавя относно "Скрити огньове" на Сандра Браун - книгата я има в една и в две части. ;)

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

здравейте момичета,ако някой има книгата за Мак Блейд(не и знам името)от поредицата на Нора Робъртс за Макгрегър,може ли да я сканира.колото за форума бихме могли да пишем и на двете места

Хм, двете книги свързани с "Любовницата на корсаря" са "Дивата котка" и "Не предавай любовта", но във втората имението в Америка е Кемерън Хол, а за "Дивата котка" нямам спомен вече, много отдавна съм я чела. Някой с по-пресни спомени от моите да каже дали става въпрос за тази книга.

Мисля, че е тя ама сега като е в теб как да проверя хахаха. И аз съм я позабравила вече.

здравейте момичета,ако някой има книгата за Мак Блейд(не и знам името)от поредицата на Нора Робъртс за Макгрегър,може ли да я сканира.колото за форума бихме могли да пишем и на двете места

Книгата за Мак Блейд се казва Джакпот - The winning hand. Аз я имам и ако никой не я сканира дотогава, ще я включа в следващия мой списък. ;)

ПС: Ох, Деси, а ти си мислеше, че ще се оттърва от скановете. :laughing5::tease:

Здравейте,мили дами!Някой може ли да ми обясни защо вече на всяка страница отваря едно и също,коментарите са долу и ги дава разбъркано?Само при мен ли е така? :laughing5: Много Ви моля,помогнете. :tease:

Здравейте,мили дами!Някой може ли да ми обясни защо вече на всяка страница отваря едно и също,коментарите са долу и ги дава разбъркано?Само при мен ли е така? :laughing5: Много Ви моля,помогнете. :tease:

Промени си от "Опции" на стандартен "Метод на визуализиране". Опциите се намират под номерата на страниците горе в синята лента вдясно срещу "Линк и дискусии: Любовни романи".

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Промени си от "Опции" на стандартен "Метод на визуализиране". Опциите се намират под номерата на страниците горе в синята лента вдясно срещу "Линк и дискусии: Любовни романи".

Ganinka,страхотна си! biggrin.gif Много ти благодаря. cool.gif

Може ли да помоля и за Гняв на Кристина Дод, пак без да притеснявам никой с времето.

Хм, двете книги свързани с "Любовницата на корсаря" са "Дивата котка" и "Не предавай любовта", но във втората имението в Америка е Кемерън Хол, а за "Дивата котка" нямам спомен вече, много отдавна съм я чела. Някой с по-пресни спомени от моите да каже дали става въпрос за тази книга.

[/quo

Да,благодаря ви за отговорите.Аз дори съм изтеглила книжката! ;)

Книгата за Мак Блейд се казва Джакпот - The winning hand. Аз я имам и ако никой не я сканира дотогава, ще я включа в следващия мой списък. ;)

ПС: Ох, Деси, а ти си мислеше, че ще се оттърва от скановете. :laughing5::tease:

Аз тая книжка ако знаеш откога я търся много ще е хубаво ако я добавиш в списъка си ;)

Аз тая книжка ако знаеш откога я търся много ще е хубаво ако я добавиш в списъка си ;)

Вече е записана в невидимия списък, мила. ;) Ужас и този списък взе да набъбва :no-no::scared: Ще взема да отида на почивка vacation1.gif

:tease: Ха-ха-ха, шегувкам се. :laughing5:

момичета аз от скоро ползвам този форум и държа да отбележа че съм възхитена от него!дали някоя от вас ще може да ми помогне в търсенето на два любовни романа - първият е дело на нора робъртс и се разказва за жена от богато семейство която отккрива че майка и не е мъртва а е била в затвора за убийство и че е собственичка на коневъдна ферма!отива да се запознае с нея и се влюбва в собственика на съседната ферма за расови коне и така нататък!втората книга е на хедър греъм и е от поредицата на арлекин изкушение - там се разказва за един активист за индианските права който избягва от затвора за да отиде на погребението на дядо си!по пътя отвлича една фотографка,влюбва се в нея, по късно тя му ражда син и така нататък!целия проблем е в това че не помня заглавия и затова се обръщам към вас!моля ви помогнете ми защото това са едни от любимите ми романи!предварително благодаря за помощта!!!

Може ли да помоля и за Гняв на Кристина Дод, пак без да притеснявам никой с времето.

Ами, мила, много се извинявам, че пак аз поемам книжката за сканиране. cool.gif Страшно ми харесва и с най-голямо удоволствие ще я сканна, макар и със закъснение във времето. :)

Така и така почнах да питам за книги,да попитам и за тази.Тя е на Катрин Стоун и който е чел нещо от нея,знае че пише много драматично за живота на героите си.

В книгата се разказваше за две двойки-Рейвън и Ник(Николас?),и Холи и Х?.Рейвън бе адвокатка с тежко детство-гадни съученици и бедност.Ник се занимаваше с май спортни уреди,но тя го мислеше за градинар и имаше дъщеря.Холи пък бе писателка и се запозна с нейния,защото май искаха да филмират книгата й.И тя с тежко минало-загубила родителите си и всички я мслят за умряла,а всъщност живее много затворено в Аляска.

Та това е.

Ако някой знае неща за обекта ,моля веднага да съобщи за това на компетентните органи(хм,мен). :dancing18:

Ще ви бъда безкрайно благодарна за съдействието,граждани!!! ;)

Ами, мила, много се извинявам, че пак аз поемам книжката за сканиране. cool.gif Страшно ми харесва и с най-голямо удоволствие ще я сканна, макар и със закъснение във времето. ;)

Много ти благодаря и за тази книга. Вече те натоварих с 3 и наистина когато можеш, тогава.

Така и така почнах да питам за книги,да попитам и за тази.Тя е на Катрин Стоун и който е чел нещо от нея,знае че пише много драматично за живота на героите си.

В книгата се разказваше за две двойки-Рейвън и Ник(Николас?),и Холи и Х?.Рейвън бе адвокатка с тежко детство-гадни съученици и бедност.Ник се занимаваше с май спортни уреди,но тя го мислеше за градинар и имаше дъщеря.Холи пък бе писателка и се запозна с нейния,защото май искаха да филмират книгата й.И тя с тежко минало-загубила родителите си и всички я мслят за умряла,а всъщност живее много затворено в Аляска.

Та това е.

Ако някой знае неща за обекта ,моля веднага да съобщи за това на компетентните органи(хм,мен). ;)

Ще ви бъда безкрайно благодарна за съдействието,граждани!!! :wors:

Мила книгата се казва "Дарове на любовта" и според мен е най-хубавата книга на Катрин Стоун, ако искаш мога да я добавя към списъка си за сканиране ;)

Редактирано от maxin (преглед на промените)

Мила книгата се казва "Дарове на любовта" и според мен е най-хубавата книга на Катрин Стоун, ако искаш мога да я добавя към списъка си за сканиране :wors:

ДА,ДА,ДА,искам!10х!10х!

:baby: Нямаш грижи, приготвям си я cool.gif

PS: Ralna мила, като можеш добави ми към списъка "Дарове на любовта" - Катрин стоун и махни

"Нежна победа" и "В бурята на страстта", че вече са качени :eek:

Мерси предварително ;)

Редактирано от maxin (преглед на промените)

момичета аз от скоро ползвам този форум и държа да отбележа че съм възхитена от него!дали някоя от вас ще може да ми помогне в търсенето на два любовни романа - първият е дело на нора робъртс и се разказва за жена от богато семейство която отккрива че майка и не е мъртва а е била в затвора за убийство и че е собственичка на коневъдна ферма!отива да се запознае с нея и се влюбва в собственика на съседната ферма за расови коне и така нататък!втората книга е на хедър греъм и е от поредицата на арлекин изкушение - там се разказва за един активист за индианските права който избягва от затвора за да отиде на погребението на дядо си!по пътя отвлича една фотографка,влюбва се в нея, по късно тя му ражда син и така нататък!целия проблем е в това че не помня заглавия и затова се обръщам към вас!моля ви помогнете ми защото това са едни от любимите ми романи!предварително благодаря за помощта!!!

мила виждам че никой не ти е отговорил и бързам да пиша сещам се за втората книга чела съм я няколко пъти но заглавието ми бяга ще питаме ветераните :baby:

е момичета сещате ли се за тези книги ще се радваме на отговор cool.gif

и да попитам видях че в сайта са пуснати линкове от къде ще теглим оттук или оттам че настава обърквация и няма да се знае кое къде е ohmy.gif;):eek:

и да попитам видях че в сайта са пуснати линкове от къде ще теглим оттук или оттам че настава обърквация и няма да се знае кое къде е ohmy.gif:huh::rolleyes:

Спокойно, няма да изпуснеш някоя книга, нито ще я дублираш, все пак всяка си има заглавие

Спокойно, няма да изпуснеш някоя книга, нито ще я дублираш, все пак всяка си има заглавие

Здрасти Пете! Какво стана с изпита? Кога беше днес или утре? Мислех да те питам зачете ли Най- силната магия, обаче се усетих че едва ли си имала време.....покрай класациите и даскалото. целувки

Здрасти Пете! Какво стана с изпита? Кога беше днес или утре? Мислех да те питам зачете ли Най- силната магия, обаче се усетих че едва ли си имала време.....покрай класациите и даскалото. целувки

изпита е утре :rolleyes: Какво ще кажеш за класацията? И по важното правиш ли новата? А от Магията прочетох първа глава, за повече нямаше време

изпита е утре :rolleyes: Какво ще кажеш за класацията? И по важното правиш ли новата? А от Магията прочетох първа глава, за повече нямаше време

Здравей!

В другия форум, за който толкова се говореше вчера, видях че си си сложила списък на кигите, които смяташ да повториш, защото си ги снимала с фотоапарат и само искам да кажа, че "Обичай само веднъж" на Джоана Линдзи вече я има в текстов вариант - да не губиш време да я сканираш. :huh:

Успех утре! :magnifier:

Здравей!

В другия форум, за който толкова се говореше вчера, видях че си си сложила списък на кигите, които смяташ да повториш, защото си ги снимала с фотоапарат и само искам да кажа, че "Обичай само веднъж" на Джоана Линдзи вече я има в текстов вариант - да не губиш време да я сканираш. :rolleyes:

Успех утре! :huh:

ох мерси че ми каза и благодаря за пожеланието!

По повод на форума - пуснах новата класация и там, но админа нещо не ме разбра и е направил моята класация под формата на анкета, ако някой си пуска мнението там, нека само ми отговори на поста, не гласувайте, защото не е коректно, все пак това са само моите предложения

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.