Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Здравейте!Аз също съм съвсем нова .Форумът е чудесен.Момичета, много се радвам ,че ви открих.

момичета аз от скоро ползвам този форум и държа да отбележа че съм възхитена от него!дали някоя от вас ще може да ми помогне в търсенето на два любовни романа - първият е дело на нора робъртс и се разказва за жена от богато семейство която отккрива че майка и не е мъртва а е била в затвора за убийство и че е собственичка на коневъдна ферма!отива да се запознае с нея и се влюбва в собственика на съседната ферма за расови коне и така нататък!втората книга е на хедър греъм и е от поредицата на арлекин изкушение - там се разказва за един активист за индианските права който избягва от затвора за да отиде на погребението на дядо си!по пътя отвлича една фотографка,влюбва се в нея, по късно тя му ражда син и така нататък!целия проблем е в това че не помня заглавия и затова се обръщам към вас!моля ви помогнете ми защото това са едни от любимите ми романи!предварително благодаря за помощта!!!

Книгата на Нора Робъртс е "Честни предателства".

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Здравейте!Аз също съм съвсем нова .Форумът е чудесен.Момичета, много се радвам ,че ви открих.

Книгата на Нора Робъртс е "Честни предателства".

Аха.

Добре дошли и който има нещо на Нора Робъртс ако може да качва :P ,ако не може-здраве.Има доста качени,ако ви интересува нещо само питайте.

Колкото до 2-те книжки не знам нищо за тях.

Аз съм й фен на НР,та затова.Авторката е написала една камара книги.Лично аз хареесвам поредицата "В смъртта".А ако се интересувате от исторрическите прочетете нещо на Джоана Линдзи(за сем. Малори)-изключително уравновесено пише.Няма излишни простотии,грубост,дори е забавна.

cool.gif драги мои съмишленички - amanda1 и lunichata90 - благодаря за любезните ви отговори!радвам се че успях да идентифицирам поне едната от двете книги за които попитах!сега предстои по - трудното - някоя добра душица да се навие да ги качи тук и аз да успея да си ги сваля!големи благодарности на този който успее да удовлетвори втората ми молба!аааааа!да не забравя - може ли някой да ми даде адреса на този новосъздаден форум за който толкова пишат ветеранките в този форум? :P

Здравейте, направо сте невероятни. Още не мога да повярвам, че ви открих. Имам един проблем - видях, че някой е качил "Да се влюбиш в негодник" на Джоана Линдзи, но не знам от къде да я изтегля. Още се ориентирам малко трудно. Благодаря предварително.

Ето и следващата книжка, дами: Сандра Браун - "Заложница на любовта" cool.gif

http://4storing.com/nlvpv/6657fb35b2943df2...24bfc223e6.html

Много балгодаря за готината книжка, Сандра Браун и Нора Робъртс са ми от любимите писателки. Ако имасш още от тях давай ги! ;):)biggrin.gif;):P

здравейте момичета, стана ми доста кофти че само вие работите а аз като някое търтейче чакам на готово. Събрах смелост и реших и аз да се пробвам и то с една от любимите ми книжки Лудетина на Вирджиния Хенли. Надявам се, че никой не се е захванал с нея.

Xesi не се притеснявай щом успея да я сканирам сама ще си направя редакцията и ще ти я пратя за доизпипване.

И понеже стана въпрос колко е плодовита Нора Робъртс ;)

ето още две нейни книжки:

Магьосницата

В плен на магията

Това са първа и втора книга от поредицата за Донован.

Приятно четене! cool.gif

ПС: Много ме затруднихте с тази класация, ей :) . Голямо мислене ще падне.

Здравейте, направо сте невероятни. Още не мога да повярвам, че ви открих. Имам един проблем - видях, че някой е качил "Да се влюбиш в негодник" на Джоана Линдзи, но не знам от къде да я изтегля. Още се ориентирам малко трудно. Благодаря предварително.

Сигурно гледаш мой пост. изтрила съм я умишлено и изрично ПОМОЛИХ да не се качва пак от никого.

имай малко търпение мила.книгата ще излезе на книжния пазар през април или май и съм сигурна/хаха 1000% съм убедена/ че ще бъде качена веднага!

Редактирано от NELG (преглед на промените)

Здравейте момичета!!

Направо немога да се нарадвам на книжките,които пускате.Супер сте! (казвам го за кой ли път).Имам малък проблем и се надявам някой да ми помогне.Някои от книгите,които свалям не ми се отварят.Пробвах с какви ли не програми,но не става.Немога да разбера къде е проблема.Аз съм голяма почитателка на Джоана Линдзи.В сайта има толкова нейни книги,но немога да ги прочета sad.gif

Приемам всякакви съвети,само помогнете :clap:

Благодаря ви предварително,лека вечер и само усмивки :hush:

Магьосницата

В плен на магията

Приятно четене! cool.gif

ПС: Много ме затруднихте с тази класация, ей ;) . Голямо мислене ще падне.

Мерси, мила, лека-полека ще съберем поредиците. :clap::hush::nono:

Магьосницата

В плен на магията

Приятно четене! cool.gif

ПС: Много ме затруднихте с тази класация, ей :P . Голямо мислене ще падне.

Мерси за книжките , а можеш ли да ми кажеш кои са останалите книги от поредицата 1е да знам кои да чакам sad.gif

Мерси за книжките , а можеш ли да ми кажеш кои са останалите книги от поредицата 1е да знам кои да чакам sad.gif

Третата книга е Чародейна сила. За съжаление я нямам, но някой обеща да я сканира ;).

Колкото до четвъртата, не знам дали е издавана в БГ. Така че, помагайте дами. Някой да е попадал на книга на Нора Робъртс с главен герой Лиам Донован? :P

Така и така почнах да питам за книги,да попитам и за тази.Тя е на Катрин Стоун и който е чел нещо от нея,знае че пише много драматично за живота на героите си.

В книгата се разказваше за две двойки-Рейвън и Ник(Николас?),и Холи и Х?.Рейвън бе адвокатка с тежко детство-гадни съученици и бедност.Ник се занимаваше с май спортни уреди,но тя го мислеше за градинар и имаше дъщеря.Холи пък бе писателка и се запозна с нейния,защото май искаха да филмират книгата й.И тя с тежко минало-загубила родителите си и всички я мслят за умряла,а всъщност живее много затворено в Аляска.

Та това е.

Ако някой знае неща за обекта ,моля веднага да съобщи за това на компетентните органи(хм,мен). ;)

Ще ви бъда безкрайно благодарна за съдействието,граждани!!! :wub:

Съвсем наскоро ми беше дошло на ум за тази книга,за съжаление съм я чела преди поне седем осем години и заглавието ми се губи,но знам че е хубава и въздейстаща, от тези който помним дълго.

Рейнън е преуспяваща и красива адвокатка,наричат я още Пепеляшка акулата,има бедно и трудно детсво,родители наркомани,но среща любовта на живота си и е бременна,получава кръвоизлив и мисли че е изгубила детето,приятелят и пък помисли,че тя е решила да прави аборт и беше ммного ядосан,защото е имал такава случка с предишната си жена и стига толкова че я преразказах вече и няма да ви е интерестно да я прочете.Надявам се да съм помогнала за откриването на заглавието.

ето открих я книжката

post-170671-1233265014_thumb.jpg

Редактирано от sanian (преглед на промените)

Третата книга е Чародейна сила. За съжаление я нямам, но някой обеща да я сканира :).

Колкото до четвъртата, не знам дали е издавана в БГ. Така че, помагайте дами. Някой да е попадал на книга на Нора Робъртс с главен герой Лиам Донован? :rolleyes:

Момичета, аз обещах да сканирам Чародейна сила, Моля само за малко търпение! Благодаря за книжките.

Деси, не съм те забравила, просто съм много ангажирана в момента, но въпреки това ето и един арлекин - Пътят към любовта от Бети Нийлс

http://4storing.com/sykxr/568a48044d5e0225...8acf907c95.html

Заповядайте:

УАЙТ, Тифани - Любов в пустинята (1994) [954-11-0228-X]

http://4storing.com/6rjlc/78688d661d5180ff...5cfd9db580.html

В архива е ПДФ с книгата и двете корици. Книгата е в ПДФ, защото иначе може да има проблем с "и"-то с ударение, което се среща доста често.

В момента обработвам: Безследно изчезнал на Сандра Браун.

Редактирано от waterjess (преглед на промените)

момичета аз от скоро ползвам този форум и държа да отбележа че съм възхитена от него!дали някоя от вас ще може да ми помогне в търсенето на два любовни романа - първият е дело на нора робъртс и се разказва за жена от богато семейство която отккрива че майка и не е мъртва а е била в затвора за убийство и че е собственичка на коневъдна ферма!отива да се запознае с нея и се влюбва в собственика на съседната ферма за расови коне и така нататък!втората книга е на хедър греъм и е от поредицата на арлекин изкушение - там се разказва за един активист за индианските права който избягва от затвора за да отиде на погребението на дядо си!по пътя отвлича една фотографка,влюбва се в нея, по късно тя му ражда син и така нататък!целия проблем е в това че не помня заглавия и затова се обръщам към вас!моля ви помогнете ми защото това са едни от любимите ми романи!предварително благодаря за помощта!!!

Втората книге е опасно бягство на Сандра Браун

Момичета искам да помоля за една книга на Кат Мартин - Капитанът и дивата котка, изглежда адски интересна, пък и щом е за пирати :computer2: , дали ще се намери някой да ми помогне :wors:

Момичета, аз обещах да сканирам Чародейна сила, Моля само за малко търпение! Благодаря за книжките.

Деси, не съм те забравила, просто съм много ангажирана в момента, но въпреки това ето и един арлекин - Пътят към любовта от Бети Нийлс

http://4storing.com/sykxr/568a48044d5e0225...8acf907c95.html

Много, много мерси за Арлекинчето от Бети Нийлс :)kiss.gif Тя ми е много любима авторка и скоро си мисля да сканирам и четирите нейни книжки, които имам. Много мило от твоя страна, че си отделила време да сканираш това Арлекинче, въпреки, че си много заета :) За другите книжки, от списъка, който ти пратих ще чакам, колкото е нужно, така че занимавай се с тях, замо когато ти остане достатъчно свободно време cool.gif

Заповядайте едно Арлекинче: Памела Бауър - Момиче от витрина

Благодаря ти още веднъж, че ме отмени с този Арлекин, elaqq ;) Ако може следващото Арлекинче, което ще сканираш да бъде "Горещо лято 3в1" .

Поздрави и приятен ден ;)

Момичета, само да питам дали някоя от вас няма "Сара" на Аманда Ашли от Бард? Много я харесвам тази книга и така ми се иска да си я купя :) Ако пък никой я няма или не може да се раздели с нея, здраве да е. Има един човек от Плевен, от него ще поръчам (само че става прекалено бавно).

Здрасти народе и най-вече - редакторки laugh.gif

Постнах си извънредно кратичкото списъче (засега) в новия форум - раздел "Редакция"

Хекси стана сторъкия Шива и още не знам кое божество с наште списъци, затова предлагам да си пишем там коя какво поема за редакция. А после обмяната за втора редакция не знам - още не съм я измислила - много рано сутринта е :ill:

Здрасти народе и най-вече - редакторки laugh.gif

Постнах си извънредно кратичкото списъче (засега) в новия форум - раздел "Редакция"

Хекси стана сторъкия Шива и още не знам кое божество с наште списъци, затова предлагам да си пишем там коя какво поема за редакция. А после обмяната за втора редакция не знам - още не съм я измислила - много рано сутринта е :ill:

Хубаво си направила. И действително трябва всеки да има само по един пост и да си редактира списъка в него. Както вече предложи Хеси - в Сканиране-"Списъци", "Линкове" и Редакции-"Списъци" да има само списъци и линкове, за да не се разводнява, все пак тези секции са за информация, а пък колкото по- уредено и нагледно е всичко, толкова по-лесно се намира това, което търси човек. Но това е все пак мое мнение, надявам се да не съм обидила някого. biggrin.gif

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.