Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Здрасти народе и най-вече - редакторки laugh.gif

Постнах си извънредно кратичкото списъче (засега) в новия форум - раздел "Редакция"

Хекси стана сторъкия Шива и още не знам кое божество с наште списъци, затова предлагам да си пишем там коя какво поема за редакция. А после обмяната за втора редакция не знам - още не съм я измислила - много рано сутринта е :comp_virus:

То хубаво, ама не ме карайте да се занимавам със списъци и таам :P Че тогава вече ще я омотам съвсем.. :P При мен поне всичко си е подредено, ама ако трябва през форум да разпределям книги за редакция, отиде, че се не видя.. ohmy.gif

Вторите редакции са ясни, нали си минава през ръцете ми всичко и мога да му хвана края засега.. cool.gif Тъкмо в момента съм запукала точно втори редакции, за два-три дни ще ги очаткам вероятно.. laugh.gif

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Момичета искам да помоля за една книга на Кат Мартин - Капитанът и дивата котка, изглежда адски интересна, пък и щом е за пирати :P , дали ще се намери някой да ми помогне :P

Уф, вече сигурно ще ме изгоните от форума, ама като видя някой да търси книжка дето я имам, не мога да си затрая. :comp_virus: Така че Пете, ако няма някой по-бърз от мен да се появи на хоризонта, ще добавя книжката в моя списък. По-добре късно, отколкото никога е моя девиз laugh.gif

То хубаво, ама не ме карайте да се занимавам със списъци и таам :comp_virus: Че тогава вече ще я омотам съвсем.. :P При мен поне всичко си е подредено, ама ако трябва през форум да разпределям книги за редакция, отиде, че се не видя.. ohmy.gif

Вторите редакции са ясни, нали си минава през ръцете ми всичко и мога да му хвана края засега.. cool.gif Тъкмо в момента съм запукала точно втори редакции, за два-три дни ще ги очаткам вероятно.. laugh.gif

Ами така и така говорим за редакции (дойде и нашето време :P ), аз мисля да продължавам по начина, по който работя досега, ако Хеси няма възражения. Аз получавам задачите от нея, редактирам ги и й ги връщам за окончателна редакция. И понеже контактуваме по скайпа, във форума ще излагам настоящите ми задачи, като мисля да отбелязвам и прогреса си върху тях. Така момичетата, които желаят от време на време да редактират някой скан, но не контактуват с Хеси, ще си имат напредстава за поетите сканове. Това е засега от мен. biggrin.gif

ПС: А относно списъците, мила Хеси, моето предложение е всяко момиче от редакторската група при теб да публикува списъка си там, т.е. не да ги разпределяш там, а да си караме както е досега, но просто да уведомяваме по този начин другите участващи във форума за нашите намерения. Разбира се, ако сте съгласни. cool.gif

Бе и на мен т'ва ми беше тънката мисла, за да не тормозя Хекси - дали тая книга е взета или не е. laugh.gif

Доколкото знам имаме поне 200 книжки за редакция, а нямам идея кой какво е захапал :wors:

Също така предлагам, ако освен мен няма други слагащи sfb формата за Читанка, след 2ра редакция да ми се пращат и само да им го натурям и да се качват.

ееее завърнах се и аз!!! :wors:

Списъкът ми е:

1. Завръщането на Рейф Макейд

2. Сърцето на Девин Макейд

3. Сърцето на океана

4. Трилогията Кръгът

5. Трилогията В градината

6. Трилогията Островът на трите сестри

Започнала съм да сканирам първите три книги.

Рална моля те добави ме в списъка с тези книги, за да не се объркваме :eek:

...

ПС: А относно списъците, мила Хеси, моето предложение е всяко момиче от редакторската група при теб да публикува списъка си там, т.е. не да ги разпределяш там, а да си караме както е досега, но просто да уведомяваме по този начин другите участващи във форума за нашите намерения. Разбира се, ако сте съгласни. cool.gif

А, така вече съм съгласна, аз помислих, че искате да минават нещата през форума :eek:

Бе и на мен т'ва ми беше тънката мисла, за да не тормозя Хекси - дали тая книга е взета или не е. laugh.gif

Доколкото знам имаме поне 200 книжки за редакция, а нямам идея кой какво е захапал :wors:

Също така предлагам, ако освен мен няма други слагащи sfb формата за Читанка, след 2ра редакция да ми се пращат и само да им го натурям и да се качват.

Миличка, аз като ги качвам в Читанката нарочно ги оставям на "Първоначална редакция", макар че вече са минали две, защото ако си забелязала, вече няколко редакторки се включиха в окончателното оформяне.. Така не натоварвам само теб.. cool.gif

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Момичета, само да питам дали някоя от вас няма "Сара" на Аманда Ашли от Бард? Много я харесвам тази книга и така ми се иска да си я купя :eek: Ако пък никой я няма или не може да се раздели с нея, здраве да е. Има един човек от Плевен, от него ще поръчам (само че става прекалено бавно).

Аз я имам, но съвсем скоро се сдобих с нея и нямам намерение да се разделяме. Ако искаш мога да я сканирам? Само кажи cool.gif

Уф, вече сигурно ще ме изгоните от форума, ама като видя някой да търси книжка дето я имам, не мога да си затрая. :eek: Така че Пете, ако няма някой по-бърз от мен да се появи на хоризонта, ще добавя книжката в моя списък. По-добре късно, отколкото никога е моя девиз laugh.gif

Ех, Боби ако знаеш аз за колко книги подскачам щом се направи заявка и после се сещам, че всичките са в Добрич и ако трябва момичетата да ме чакат... все пак, ако по някое време ти дойдат в повече книжките, обаждай се, ще се включвам. Имам намерение да се прибирам за ден два след сесията (т.е. в края на февруари), та тогава ще мога да помъкна нещо за насам за сканиране.

Днес тамън си взех колета от наще и по-късно ще пусна "Робиня на любовта" на Карен Робъртс :eek: И не се учудвайте ако пускам само по една книга на ден, че имам лимит, Xesi, душата, реши да се погрижи да не се отклонявам от ученето за изпити прекалено, за което съм й много признателна. Защото самодисциплината ми не е от най-добрите, признавам си без бой.

Между другото тази книжка на Кат Мартин "Капитанът и дивата котка" я имах преди време и съм я чела, но я продадох, малко е мрачна по мое мнение.

И накрая да се похваля, че първия си изпит го изкарах с 5-ца, за която оценка се трудих през целия семестър с три контролни, две задължителни домашни, едно лабораторно контролно (от което успях да се освободя), мнение на асистента и накрая писмения изпит! Голяма борба беше. :wors:

ееее завърнах се и аз!!! :wors:

Списъкът ми е:

1. Завръщането на Рейф Макейд

2. Сърцето на Девин Макейд

3. Сърцето на океана

4. Трилогията Кръгът

5. Трилогията В градината

6. Трилогията Островът на трите сестри

Започнала съм да сканирам първите три книги.

Рална моля те добави ме в списъка с тези книги, за да не се объркваме :eek:

Мила Сърцето на океана вече го качиха, така че няма смисъл да си губиш времето с него.

Аз обаче да те помоля, ако може разбирасе :eek: да сканираш книгата за Мади О'Хърли :eek:, че от 100 години я търся sad.gif

Редактирано от maxin (преглед на промените)

...

Днес тамън си взех колета от наще и по-късно ще пусна "Робиня на любовта" на Карен Робъртс ;) И не се учудвайте ако пускам само по една книга на ден, че имам лимит, Xesi, душата, реши да се погрижи да не се отклонявам от ученето за изпити прекалено, за което съм й много признателна. Защото самодисциплината ми не е от най-добрите, признавам си без бой.

...

И накрая да се похваля, че първия си изпит го изкарах с 5-ца, за която оценка се трудих през целия семестър с три контролни, две задължителни домашни, едно лабораторно контролно (от което успях да се освободя), мнение на асистента и накрая писмения изпит! Голяма борба беше. :rolleyes:

Само да си посмяла да пуснеш повече от една на ден.. :down: и ще ти стоваря на главата цялата си stihiq.. така да знаеш.. :beat: Като ти приключи сесията, ги карай по 8 дневно ако искаш, но не и сега.. :no-no:

Честито за успешния изпит, миличка, да вземеш и останалите все така.. :super::cheers::mark: Пък може и по-добре :P

Само да си посмяла да пуснеш повече от една на ден.. :beat: и ще ти стоваря на главата цялата си stihiq.. така да знаеш.. :super: Като ти приключи сесията, ги карай по 8 дневно ако искаш, но не и сега.. :cheers:

Честито за успешния изпит, миличка, да вземеш и останалите все така.. :no-no::rolleyes::down: Пък може и по-добре :P

Е, как, тържествено съм ти обещала, само една книжка днес. ;)

А иначе дай Боже и следващите изпити все с такива хубави оценки да ги изкарам :mark:, пък ако вържа и 6-ца някъде ще е супер, че трябва да събирам успех за общежитие. По този предмет можеше и повече, ама преподавателя ми всеки път насрочваше контролните за 7 сутринта и познай в какво състояние бях през това време. Да ми беше видяла точките, на домашните, мнението на асистента, дори писмения изпит - супер резултати, ама на контролните... пълна излагация... Мина вече, важното е, че го изкарах и то с не лоша оценка ;)

Аз я имам, но съвсем скоро се сдобих с нея и нямам намерение да се разделяме. Ако искаш мога да я сканирам? Само кажи cool.gif

Ех, Боби ако знаеш аз за колко книги подскачам щом се направи заявка и после се сещам, че всичките са в Добрич и ако трябва момичетата да ме чакат... все пак, ако по някое време ти дойдат в повече книжките, обаждай се, ще се включвам. Имам намерение да се прибирам за ден два след сесията (т.е. в края на февруари), та тогава ще мога да помъкна нещо за насам за сканиране.

Днес тамън си взех колета от наще и по-късно ще пусна "Робиня на любовта" на Карен Робъртс :cheers: И не се учудвайте ако пускам само по една книга на ден, че имам лимит, Xesi, душата, реши да се погрижи да не се отклонявам от ученето за изпити прекалено, за което съм й много признателна. Защото самодисциплината ми не е от най-добрите, признавам си без бой.

Между другото тази книжка на Кат Мартин "Капитанът и дивата котка" я имах преди време и съм я чела, но я продадох, малко е мрачна по мое мнение.

И накрая да се похваля, че първия си изпит го изкарах с 5-ца, за която оценка се трудих през целия семестър с три контролни, две задължителни домашни, едно лабораторно контролно (от което успях да се освободя), мнение на асистента и накрая писмения изпит! Голяма борба беше. :rolleyes:

О да, добре, и така може, въпреки че така ми се иска да я държа в ръцете си и да си е лично моя sad.gif Колкото до Капитанът и дивата котка моментът когато главната губи бебчето си е много тежък, чак пуснах няколко сълзи. Иначе друго почти не си спомням, четох я дооста отдавна.

Редактирано от Ayase (преглед на промените)

Днес тамън си взех колета от наще и по-късно ще пусна "Робиня на любовта" на Карен Робъртс ;) И не се учудвайте ако пускам само по една книга на ден, че имам лимит, Xesi, душата, реши да се погрижи да не се отклонявам от ученето за изпити прекалено, за което съм й много признателна. Защото самодисциплината ми не е от най-добрите, признавам си без бой.

И накрая да се похваля, че първия си изпит го изкарах с 5-ца, за която оценка се трудих през целия семестър с три контролни, две задължителни домашни, едно лабораторно контролно (от което успях да се освободя), мнение на асистента и накрая писмения изпит! Голяма борба беше. :computer2:

Браво, Тихи :P Все така да си взимаш изпитите. Пожелавам на теб и всички останали учащи момичета много успехи и късмет на изпитите ;)

За книжката на Кет Мартин мога само да добавя, че е напълно в неин стил. Както и Коприна и стомана, така и Капитанът и дивата котка са малко натоварващи, но запомнящи (по мое мнение). :P

Специално за Маги пускам "ШейХ" на Кони Мейсън:

http://4storing.com/xtsf7/106572a0e1603883...59e950772b.html

Браво, Тихи :P Все така да си взимаш изпитите. Пожелавам на теб и всички останали учащи момичета много успехи и късмет на изпитите ;)

За книжката на Кет Мартин мога само да добавя, че е напълно в неин стил. Както и Коприна и стомана, така и Капитанът и дивата котка са малко натоварващи, но запомнящи (по мое мнение). :)

Много те обичкам kiss.gif:P пък си и стращно бърза :wors:

О да, добре, и така може, въпреки че така ми се иска да я държа в ръцете си и да си е лично моя sad.gif Колкото до Капитанът и дивата котка моментът когато главната губи бебчето си е много тежък, чак пуснах няколко сълзи. Иначе друго почти не си спомням, четох я дооста отдавна.

Дадено, прибавям я в списъка си. ;)

Който между другото вече има следния вид:

1. "Бегълката" - Хедър Греъм

2. "Бунтарката" - Хедър Греъм

3. "Предателката" - Хедър Греъм

4. "Сладък лъжец" - Джуд Деверо

5. "Сара" - Аманда Ашли

(Инче, направо ти го копнах, да не си губиш времето да го редактираш. :P )

За книжката на Кет Мартин, то и аз доста отдавна я четох, но си спомням, когато тя загуби бебето, ужасно беше, да не говорим, че това обтегна отношенията межди героите. От всичко най-много се натъжавам, когато главната героиня в някоя книга загуби бебето си. sad.gif

За книжката на Кет Мартин мога само да добавя, че е напълно в неин стил. Както и Коприна и стомана, така и Капитанът и дивата котка са малко натоварващи, но запомнящи (по мое мнение). :)

Мерси, мила! :wors:

О, "Коприна и стомана" е много хубава книга, определено от любимите ми. А пък ако ти кажа, че всеки път, като препрочитам края, рева като бебе, когато тя се връща след година отсъствие с намерението да остави бебето на главния, защото му е наследник! Просто супер завладяващ момент! Трябва да я сканирам тази книга някой път, да й се насладят и другите. cool.gif

И да завърша поста си с книжката за деня:

"Робиня на любовта" - Карин Робърдс -- > http://4storing.com/b9skb/282b2cd6bacb6e4d...7d3203f81b.html

"Робиня на любовта" - Карин Робърдс -- > http://4storing.com/b9skb/282b2cd6bacb6e4d...7d3203f81b.html

Lindsey, благодара ти за книжката, мила, и за това че прибавяш към името на скана и англ. заглавие. Много мило от твоя страна. kiss.gif

Lindsey, благодара ти за книжката, мила, и за това че прибавяш към името на скана и англ. заглавие. Много мило от твоя страна. kiss.gif

За мен беше удоволствие, а и сайта, който maskara беше споменала (за заглавията на английски) ми е доста близък на сърцето, с него сме си дружки отдавна. ;)

здравейте.преснимах- нощни птици на нора робъртс.извинявам се че стана толкова бавно.сега се надявам някои да ми каже как да я кача или да и я пратя и тя да я качи.скаипа ми е daffids. ;)

Редактирано от daffids (преглед на промените)

здравейте.преснимах- нощни птици на нора робъртс.извинявам се че стана толкова бавно.сега се надявам някои да ми каже как да я кача или да и я пратя и тя да я качи.скаипа ми е daffids. ;)

Просто си избираш или 4storing.com или bgshare.com, където можеш да я upload-неш, запаметяваш си линка към книгата(който постваш тук) и линка за изтриване и готово. :)

може ли някой да сложиадреса на сайта на първа страница че в гугъл не се намира :blink:

Боби благодаря, че ще ми сканираш книгата, както винаги си фурия!

Тихи честито за петичката, от тук нататък все такива хубави оценки да имаш!

Да се похваля и аз - още един изпит ми мина зад гърба, да ви кажа честно тая сесия ми се вижда вече по-дълга от семестъра, ама да мине и другата седмица и :) здравей живот!

А аз за сканиране освен Ариел и Мира на Евразия, мисля да сканирам тия дни Господарят на мрака, Лед и екстаз и Вкусът на Рая - все книжки на Кони Мейсън!

Благодаря на всички за новите книги!

Момичета заповядайте следващата от списъка ни: Сандра Браун - "Единствен изход" cool.gif

http://4storing.com/38zao/5b473a7c2668135f...cb597e93fc.html

Аз съм нова в този форум ( :rolleyes: )и искам да ви благодаря за книгите на Сандра Браун и Нора Робъртс.Те са две от любимите ми авторки.И ако може да помоля някои да качи книгата на Сандра Браун-"Само спомен". :help::help::help:

Хей, момичета, а не може ли да стане така - да се пренесем в новия сайт, и да има някой, който да следи за нови хора, които са открили този форум и са проявили желание да се присъединят? Така хем ще можем да бъдем отделени, ще можем да се възползваме от този , вече познат на много хора форум ( и който, няма как, ще продължаваме да ползваме). Какво ще кажете за това?

П.П. - Много обичам романи, развиващи се в пустините.. Благодаря много за Любов в пустинята :headphones:

П. П.П. - А само да ви питам, веднъж попаднах на една книга, чиито заглавие и автор не помня, но ставаше дума за някакви двама в индия, които бягаха заедно... Поне така беше дадено резюмето в сайта. Доста се поразтърсих, но не я намерих по книжарниците... Някой може ли да се сети по идиотско малкото информация, която давам, или да не се надявам...

Редактирано от Oan (преглед на промените)

е чувсвам се направо пренебрегната cool.gif никакви отговори на въпроса ми : добре ли е да сложим името на сайта на заглавната страница ще се карат ли :headphones:

е чувсвам се направо пренебрегната cool.gif никакви отговори на въпроса ми : добре ли е да сложим името на сайта на заглавната страница ще се карат ли :speak:

Мила, явно тези, които са чели въпроса ти, не знаят отговора и затова все още нямаш такъв. Просто бъди малко по-търпелива. А и защо ти е Гугъла, просто завлачи адреса в лентата с отметки и влизай всеки път, когато искаш. А и не мисля, че сайт, "родил" се преди броени дни, ще е откриваем с Гугъла. ;)

А иначе понеже досега никой не се обади, както ти бях обещала, до неделя ще сканирам Съблазнена от един женкар на Кони Мейсън. :rolleyes:cool.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.