Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

"Танцът на мечтите", "Партньори" и "Образи" ще ги поема аз - тоест не аз, но една позната, която обеща да ми ги метне тези дни, аз ще ви ги кача тук cool.gif Останалите не знам.. ;)

Благодаря и на теб, мила kiss.gif

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

"Танцът на мечтите", "Партньори" и "Образи" ще ги поема аз - тоест не аз, но една позната, която обеща да ми ги метне тези дни, аз ще ви ги кача тук cool.gif Останалите не знам.. ;)

Аз също мога да поема Образи ако искаш защото я имам

Ralna, пусни ми един списък за сканиране:

Горещ лед

Безсрамна добродетел

Свещени грехове

В пламъка на страстта

Да изкушиш съдбата

Джакпот

Фатално привличане

Любов и закон

Искрени лъжи

Краят на реката

Нощи завинаги

Всичките са на Нора Робъртс

Една позната ми обеща да ги сканира и да ми ги метне, така че аз само ще ви ги кача тук cool.gif

Аз също мога да поема Образи ако искаш защото я имам

Разбрах мила, но очаквам до два-три дни да я получа, затова писах, че аз я поемам cool.gif

Ralna, пусни ми един списък за сканиране

Хаха, вече и ти имаш списък за сканиране :P:lol6: :lol6: Добре дошла!

Да изкушиш съдбата мисля че вече е качена и то от savagejo, ако не се лъжа. Благодаря също, че ме отменяш за Джакпот. biggrin.gif

Ralna, пусни ми един списък за сканиране:

Горещ лед

Безсрамна добродетел

Свещени грехове

В пламъка на страстта

Да изкушиш съдбата

Джакпот

Фатално привличане

Любов и закон

Искрени лъжи

Краят на реката

Нощи завинаги

Всичките са на Нора Робъртс

Една позната ми обеща да ги сканира и да ми ги метне, така че аз само ще ви ги кача тук cool.gif

Много благодаря за всички книги на Нора Робъртс :P

а иначе ganinka е права, "Да изкушиш съдбата" съм я качила, просто Ralna още не е сложила линк на първа страница.

И понеже сме на тази тема, до края на седмицата ще приключа с моя списък за сканиране, и исках да попитам дали някой се е захванал с поредицата "В смъртта", ако не аз да я подкаравам cool.gif

Редактирано от savagejo (преглед на промените)

Хаха, вече и ти имаш списък за сканиране :P:) :) Добре дошла!

Да изкушиш съдбата мисля че вече е качена и то от savagejo, ако не се лъжа. Благодаря също, че ме отменяш за Джакпот. biggrin.gif

Да, ама аз съм тарикат - друг ще сканира, аз само ще ви ги кача laugh.gif

Много благодаря за всички книги на Нора Робъртс :)

а иначе ganinka е права, "Да изкушиш съдбата" съм я качила, просто Ralna още не е сложила линк на първа страница.

И понеже сме на тази тема, до края на седмицата ще приключа с моя списък за сканиране, и исках да попитам дали някой се е захванал с поредицата "В смъртта", ако не аз да я подкаравам cool.gif

Мятай ги, мила, това е любимата ми поредицаа :mark:

Много благодаря за всички книги на Нора Робъртс :P

.... и исках да попитам дали някой се е захванал с поредицата "В смъртта", ако не аз да я подкаравам cool.gif

Мятай ги, мила, това е любимата ми поредицаа :P

И аз ще я чакам с нетърпение тази поредица. :P

Даже ако искате мога да ви отменя с:

Ритуал в смъртта

Омъщение в смъртта

Невинни в смъртта

Създадени в смъртта cool.gif

Само кажете и ги почвам.

И аз ще я чакам с нетърпение тази поредица. :P

Ритуал в смъртта

Омъщение в смъртта

Невинни в смъртта

Само кажете и ги почвам.

Супер, аз ще се включа с антологията, която имам, понеже никой досега не се е обадил, че я има. laugh.gif

Много благодаря за всички книги на Нора Робъртс :)

Почвай,ако се чудиш-аз мислех да я почна,но се хванах със Сандра Браун и нещата увиснаха.Само знай,че 2-ра книга от почедицата я има.Май в читанката я има,някой ми даде линк и си я свалих.Направо си умирам от кеф при мисълта,че ще се докопам до нова книжка за Ив Далас :P:):clap: .УМИРАЦИЯ!

Супер, аз ще се включа с антологията, която имам, понеже никой досега не се е обадил, че я има. laugh.gif

Какво представлява тази антология?

Само знай,че 2-ра книга от почедицата я има.Май в читанката я има,някой ми даде линк и си я свалих.Направо си умирам от кеф при мисълта,че ще се докопам до нова книжка за Ив Далас :):clap::) .УМИРАЦИЯ!

Така е наистина. Има я в "Читанка"-та и аз си я свалих в текстов файл, но не ми харесва - няма нов ред, не се разбира кои думи от диалога кой ги казва, дори заглавието на следващата глава се мъдри някъде между редовете и човек не може да се ориентира, а това честно казано ме влудява. :P

Та мисълта ми е, ако не представлява трудност, да я качите наново тук в pdf формат.

Какво представлява тази антология?

"Midnight in Death" Silent Night Anthology (1998)

"Interlude in Death" Out of this World Anthology (2001)

"Haunted in Death" Bump in the Night Anthology (2006)

"Eternity in Death" Dead of Night Anthology (2007)

"Ritual in Death" novella in Suite 606 (2008)

Това са книжки, извън поредицата, но свързани с нея. Аз имам първата - "Полунощ в смъртта". laugh.gif

Утре ще й сканна корицата за по-нагледно. :P

Така е наистина. Има я в "Читанка"-та и аз си я свалих в текстов файл, но не ми харесва - няма нов ред, не се разбира кои думи от диалога кой ги казва, дори заглавието на следващата глава се мъдри някъде между редовете и човек не може да се ориентира, а това честно казано ме влудява. :angry:

Та мисълта ми е, ако не представлява трудност, да я качите наново тук в pdf формат.

quote]

И аз си мислех,че не се чете ,но като го принтираш всичко си излиза както трябва-направо бонбон!

А пък аз да се разпиша днес с книжле, което бях обещала, а го забравих по едно време:

"Пленница на вятъра" - Кит Гарланд -- > http://4storing.com/6no5y/c5084c4ca761981b...83a3300e93.html

На две-три места се повтарят някои страници, че мастилото съвсем е бледо и трябваше да снимам на друг режим, за да се чете.

Много хубава книжка, гарантирам за нея. Приятно четене! :angry:

А пък аз да се разпиша днес с книжле, което бях обещала, а го забравих по едно време:

"Пленница на вятъра" - Кит Гарланд -- > http://4storing.com/6no5y/c5084c4ca761981b...83a3300e93.html

На две-три места се повтарят някои страници, че мастилото съвсем е бледо и трябваше да снимам на друг режим, за да се чете.

Много хубава книжка, гарантирам за нея. Приятно четене! :nono:

О, много ти благодаря, много я исках тая книжка :angry:

Така е наистина. Има я в "Читанка"-та и аз си я свалих в текстов файл, но не ми харесва - няма нов ред, не се разбира кои думи от диалога кой ги казва, дори заглавието на следващата глава се мъдри някъде между редовете и човек не може да се ориентира, а това честно казано ме влудява. :shake_puter:

...

Мила, отвори файла, който имаш с WordPad, а не с NotePad, както най-вероятно ти се отваря по подразбиране, и няма да имаш проблем с новите редове :computer2:

И аз ще я чакам с нетърпение тази поредица. :computer2:

Ритуал в смъртта

Омъщение в смъртта

Невинни в смъртта

Само кажете и ги почвам.

Нещо не мога да си намеря Невинни в смъртта sad.gif, ще съм ти благодарна за помощта.

Колкото до текста от читанка, пробвайте да я отворите с Word или OpenOffice, а не с Notepad. Ако пак не стане, ще я пообработя и ще ви я пратя :shake_puter:

Нещо явно се бъркам с тези антологии, не са ми много ясни. Все си мислех че Полунощ е 13-тата книга. Както и да е, имам я, така ще я обработя и нея. И по този повод, ето тези ще сканирам:

1. Гола в смъртта

3. Безсмъртие в смъртта

4. Екстаз в смъртта

5. Ритуал в смъртта

6. Отмъщение в смъртта

7. Празник в смъртта

8. Заговор в смъртта

9. Вярност в смъртта

10. Полунощ в смъртта

11. Свидетел в смъртта

12. Присъда в смъртта

13. Предателство в смъртта

14. Прелъстяване в смъртта

15. Завръщане в смъртта

16. Защита в смъртта

22. Спомени в смъртта

23. Родени в смъртта

25. Създадени в смъртта.

Така че ако някой има между номер 17 и 21, и може да ги сканне, ще попълним цялата поредица.

ПП: Lindsey, много благодаря за Пленница на вятъра.

Нещо явно се бъркам с тези антологии, не са ми много ясни. Все си мислех че Полунощ е 13-тата книга. Както и да е, имам я, така ще я обработя и нея.

Така че ако някой има между номер 17 и 21, и може да ги сканне, ще попълним цялата поредица.

"Невинни" я имам, ако няма кой да я поеме, ще я сканирам аз. Относно поредицата - ето сайта на Нора, откъдето можете да прочетете за "В смъртта" laugh.gif

http://www.noraroberts.com/jdrobbbooks.htm

Нещо не мога да си намеря Невинни в смъртта sad.gif, ще съм ти благодарна за помощта.

Колкото до текста от читанка, пробвайте да я отворите с Word или OpenOffice, а не с Notepad. Ако пак не стане, ще я пообработя и ще ви я пратя :P

Нещо явно се бъркам с тези антологии, не са ми много ясни. Все си мислех че Полунощ е 13-тата книга. Както и да е, имам я, така ще я обработя и нея. И по този повод, ето тези ще сканирам:

1. Гола в смъртта

3. Безсмъртие в смъртта

4. Екстаз в смъртта

5. Ритуал в смъртта

6. Отмъщение в смъртта

7. Празник в смъртта

8. Заговор в смъртта

9. Вярност в смъртта

10. Полунощ в смъртта

11. Свидетел в смъртта

12. Присъда в смъртта

13. Предателство в смъртта

14. Прелъстяване в смъртта

15. Завръщане в смъртта

16. Защита в смъртта

22. Спомени в смъртта

23. Родени в смъртта

25. Създадени в смъртта.

ПП: Lindsey, много благодаря за Пленница на вятъра.

Аз имам 1,2 и после от 8-9 нататък няколко.Ще проверя точно кои са.Нора Робъртс е писала,писала-жива и здрава да е!

Дори открих цял сайт за поредицата In death,където един часовник отбрява дните,часовете и секундите до излизането на новата книга .

:offtopic_s: От три дни ровя като побъркана из онлайн книжарниците, опитвайки се да си поръчам поредицана на Нора Робъртс за ключовете. Засъжаление навсякъде ми отказват, защото книгата не била в наличност. Някой да има идея къде мога да си ги закупя. Ще бъда благодарна на всякакви съвети.

Здравейте момичета някой има ли Измамникът на Фабио в две части е :P

:P От три дни ровя като побъркана из онлайн книжарниците, опитвайки се да си поръчам поредицана на Нора Робъртс за ключовете. Засъжаление навсякъде ми отказват, защото книгата не била в наличност. Някой да има идея къде мога да си ги закупя. Ще бъда благодарна на всякакви съвети.

proveri li na slaveikov

аз ще проверя тук в моита книжарница те я имаха до преди известно време.ще пиша като разбера

Здравейте момичета някой има ли Измамникът на Фабио в две части е :offtopic_s:

"Измамникът" е вече в списъка за сканиране на NELG.

proveri li na slaveikov

аз ще проверя тук в моита книжарница те я имаха до преди известно време.ще пиша като разбера

Благодарско. От Славейков се сдобих с първата част. Чакам отговора от един онлайн магазин за втората. И се надявам на чудо за третата. Един от продавачите на Славейков ми обеща да направи каквото може по въпроса. Ако не продължавам да търся, някъде втора ръка да изникне.

Здравейте и от мен. :)

Докато си правех библиографията на Елизабет Лоуъл, попаднах на следното нещо: Книгите й на бг "Извън закона" от Арлекин Бестселър и "Силата на любовта" 155-ти номер от Арлекин Страст са с една и съща анотация. Оригиналното заглавие на втората (понеже я имам и дори скоро я сканирах) е "Outlaw". Много искам да разбера дали става въпрос за една и съща книга, затова моля момичето, сканирало "Извън закона" да погледне англ. заглавие. Благодаря много.

И въз основа на това ми хрумна една идея: може би трябва да имаме ВАЖНА ТЕМА в някой раздел, например в "Обсъждания на книги", в която да пишем такива книги. Мисля, че това е информация, която ще бъде полезна на всички. Темата може да се казва "Книги-Двойници" или "Книги-Дубликати", или ако щете "Книги-Близнаци". laugh.gif На мен най ми допада "Книги-Двойници".

Английското заглавие е същото т.е"Outlaw".

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.