Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Лелееееееееееееееееееееее.............. :wors: :wors: :wors::speak:

Тооооооооолкова съм щастлива... Благодаря ти.... :wors:

За нищо, мила cool.gif Всъщност ако си търсиш още някоя книжка, сподели и стига да я имам с удоволствие ще я сканирам laugh.gif

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Честит Празник! kiss.gif

Прегледах книгите за сканиране и понеже преди време едно момиче ми искаше книжките на Сандра Браун ще сложа тези който не намерих във форума в моя списък.

Любовна магия - Сандра Браун

Скрити огньове ІІч - Сандра Браун

Скрити огньове Іч - Сандра Браун

Моля, ако някой види книга която вече е сканирал или ще сканира да пише и да я махна от моя списък.

Понеже сканирам кориците на цветен скенер предварително, да мога да си направя повече и като качвам книжките да не затруднавам последващото им качване.

Ще кача и кориците на последните две тия дни. wink.gif

Мила, "Любовна магия" всъщност е по-старо издание на поредицата "Тексас", издадено в "Романите на розата" на "Компас" Варна. Другите две са "Вечно влюбени" и "Обичай ме". Трите книги са съответно "Лъки", "Чейс" и "Сейдж" на "Библиотека Любов и Съдба" на "Коала" и са вече сканирани. biggrin.gif

Аз имам "Скрити огньове" в една част и нямам нищо против да те отменя, ако искаш. cool.gif

Боби много благодаря за Плейбоят с нетърпение започвам да чета :whist::clap: весел празник на всички :)

Ине, да кажа и аз за промените в моя списък за сканиране. С Ели се разбрахме да я отменя за две-три книжки от списъка й, та съответно моя придоби следния вид:

1. "Ограбен копнеж" - Кинли Макгрегър

2. "Горещо лято' 94" - Арлекин

3. "Ангел за Емили" - Джуд Деверо

4. "Чаровникът, който я укроти" - Джоана Линдзи

5. "Коприна и стомана" - Кет Мартин

6. "Мечтая за теб" - Лайза Клейпас

Подчертала съм книгите, за които отменям Ели, за да ги махнеш от нейния списък. :clap:

Освен това брагодаря на всички, които ми стискаха палци за изпита днес. И него го избутах, с 4.50. ;) Явно ми върви на 5-тици, вече почнаха да ме бъзикат за това, но аз нямам нищо против да завърша сесията така. Остана още само един изпит! :whist:

П.С. Боби, благодарности и от мен за "Принца плейбой". :)

Много приятно съм изненадана да видя и друга фенка на Сандра Браун с такъв внушителен списък. Прегледах го с удоволствие и забелязах с учудване , че четири заглавия не ми говорят нищо: Диво сърце; Любовна магия; Съдбовна нощ; Опасно бягство. И сега не мога да си намеря място дали съм ги чела или не. Ще съм много благодарна, ако споделиш за какво се разказват или сканираш кориците.

Опасно бягство и Съдбовна нощ са на Арлекин Бестселър и са доста интересни ще сканирам и ще пусна кориците, а за Любовна магия ganinka е обяснила изчерпателно. Просто не съобразих, че са от поредицата. Диво сърце е една от първите книги на авторката и попаднах на нея случайно. Ще сканирам първо тези за да можеш да ги прочетеш. :)

Редактирано от Sianaa (преглед на промените)

Опасно бягство и Съдбовна нощ са на Арлекин Бестселър и са доста интересни ще сканирам и ще пусна кориците, а за Любовна магия ganinka е обяснила изчерпателно. Просто не съобразих, че са от поредицата. Диво сърце е една от първите книги на авторката и попаднах на нея случайно. Ще сканирам първо тези за да можеш да ги прочетеш. :friends1:

Имаш страхотна колекция от книги на Сандра Браун :clap: Бих искала да те попитам освен Горещо утро, Защото те обичам,Скрити огньове и Диво сърце има ли други исторически книги от тази авторка? Или всички останали са на съвременна тематика?

И ако може само да вмъкна: Диво сърце е един страхотен, вълнуващ исторически любовен роман. От книгите на Сандра Браун това е една от любимите ми. cool.gif

П.С. Момичета, чудесно е, че успях да ви зарадвам с "Принцът плейбой". Аз още като я мернах в библиотеката направо се затичах към нея да я сграбча. Но понеже не следя всичко качено на Норчето, ;) не бях сигурна дали вече не е сканирана. :huh:

П.С. Момичета, чудесно е, че успях да ви зарадвам с "Принцът плейбой". Аз още като я мернах в библиотеката направо се затичах към нея да я сграбча. Но понеже не следя всичко качено на Норчето, ;) не бях сигурна дали вече не е сканирана. :friends1:

Ааааааааа, как може, не става така! ;) Лошо момиче! :clap: Да не ти благодаря! :huh:

МЕРСИ, МЕРСИ, МЕРСИ! kiss.gif:wors: :wors: :wors:

"Сънувам твоите нощи" също е качена.Чакам с нетърпение другите. :rolleyes:biggrin.gifcool.gif

Понеже я правих аз(бях обещала на емито 71),знайте,че качеството е гадно.Ако не е проблем(по нататък)е добре да се сканира,иначе на някой ще му изтекат очите.Засега ползвайте тази версия-книгата е една от добрите на Сандра Браун.

Понеже я правих аз(бях обещала на емито 71),знайте,че качеството е гадно.Ако не е проблем(по нататък)е добре да се сканира,иначе на някой ще му изтекат очите.Засега ползвайте тази версия-книгата е една от добрите на Сандра Браун.

Книгата е много добра :yanim: и PEPPINKA,ако не съм ти благодарила за нея,моля :speak: да ме извиниш. :P

Имаш страхотна колекция от книги на Сандра Браун ;) Бих искала да те попитам освен Горещо утро, Защото те обичам,Скрити огньове и Диво сърце има ли други исторически книги от тази авторка? Или всички останали са на съвременна тематика

За съжаление само тези са исторически, другите са съвременни любовни, а някои от тях и леко криминални. Но са добри романи поне според мен.

Ох, хора, качих първия торент в живота си. ;) Дано не съм объркала нещо. :speak:

Malagaeli, заповядай мила, за теб и за всички момичета в чужбина biggrin.gif

"Изкушение - Катрин Харт" http://account-co.net/torrents-details.php?id=166

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Опасно бягство и Съдбовна нощ са на Арлекин Бестселър и са доста интересни ще сканирам и ще пусна кориците, а за Любовна магия ganinka е обяснила изчерпателно. Просто не съобразих, че са от поредицата. Диво сърце е една от първите книги на авторката и попаднах на нея случайно. Ще сканирам първо тези за да можеш да ги прочетеш. :friends1:

Златна си сладурче.....Наистина ще ти бъда благодарна... laugh.gif

Имам около 60 романа на Сандра...разбира се половината са пръснати по приятелки и роднини...Ако мога да направя нещо за теб, само кажи... cool.gif

Моля, ако някой има "Рандеву" от Аманда Куик, да ми сканира страници 318-319, за да довърша редакцията :rolleyes:

Да се разпиша и аз за днес с едно книжле. Новото издание на "Ирис":

"Ограбен копнеж" - Кинли МакГрегър --> http://account-co.net/torrents-details.php?id=171

Приятно четене! cool.gif

Edit: Който предпочита 4storing: http://4storing.com/sjrl8/6d75b9db88a838d0...849485a94d.html

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Да се разпиша и аз за днес с едно книжле. Новото издание на "Ирис":

"Ограбен копнеж" - Кинли МакГрегър --> http://account-co.net/torrents-details.php?id=171

Приятно четене! cool.gif

Edit: Който предпочита 4storing: http://4storing.com/sjrl8/6d75b9db88a838d0...849485a94d.html

Момичета,пускайте по малко сийд!Изобщо не тръгват торентите!Искам да попитам къде изчезна торента за 7 невести?даже не можа да почна да се сваля!

Момичета,пускайте по малко сийд!Изобщо не тръгват торентите!Искам да попитам къде изчезна торента за 7 невести?даже не можа да почна да се сваля!

Аз сийдвам всичко свалено и качено от мен и ще продължавам да го правя. biggrin.gif А за невестите не знам. ohmy.gif

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Всичко, което съм качила го сийдвам, въобще всички книги имат най-малко по един двама сийдъра. :love:

За Невестите ще трябва да питаме NELG, тя кача торента.

Благодаря за книжките,скоро си купих тази на Ирис и ми допадна много :love: препоръчвам я на всички laugh.gif

Ето 2 книги на Евразия:

1. Мери Мартин - Старлет

2. Жолийн Прюит-Паркър - Амеран

Приятно четене! cool.gif

Миличка забелязах,че в Старлет от страница 16 отива направо на станица 33.Хммм... от самата книжка ли ти липсват или...?

Редактирано от BLoOdKiSs (преглед на промените)

Миличка забелязах,че в Старлет от страница 16 отива направо на станица 33.Хммм... от самата книжка ли ти липсват или...?

Леле вярно не бях забелязала, защото книгата не е скъсана, а не и моя... Така е издадена явно от 16 на 33, това са последователни страници ohmy.gif Такова нещо за първи път виждам.

Първо извинявам се, че не съм забелязала, второ ще помоля ако някой я има тая книга да погледне и при него ли го има тоя дефект и ако не да сканира тея липсващите страници (17-32), мерси предварително.

Много странна работа... :) :)

Редактирано от maxin (преглед на промените)

за проблеми в тракера пишете там във форума. торента не е тръгвал защото бях на работа 12 часа, а компютъра забил. вече всичко е наред - сваляйте. искам само да кажа че всеки потребител може освен да сваля и да качва там- което е по различно от останалите тракери. имаме си и тема за книги във форума.

Леле вярно не бях забелязала, защото книгата не е скъсана, а не и моя... Така е издадена явно от 16 на 33, това са последователни страници ohmy.gif Такова нещо за първи път виждам.

Първо извинявам се, че не съм забелязала, второ ще помоля ако някой я има тая книга да погледне и при него ли го има тоя дефект и ако не да сканира тея липсващите страници (17-32), мерси предварително.

Много странна работа... ;):lol6:

Имам я и утре ще пусна страничките и ще ги кача :eek:

Пускам и двете обещани корици, но понеже мъже са я сканирали едната е малко размазана при първа възможност ще я оправя, но може и да не е скоро. Извинявам се за лошото качество sad.gif

Редактирано от Sianaa (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.