Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Имам я и утре ще пусна страничките и ще ги кача ;)

благодаря ти и аз забелязах липсата,а ми е много интересна cool.gif

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

момичете знам че не му е тук мястото но не мога да се сдържа!!! biggrin.gif съдейки по съобщенията във форума разбрах че и тук има фенки на стефани майър - авторката на здрач ! cool.gif чудех се дали не могат да ме насочат към сайтове от които да си изтегля книгите на тази авторка на български ! biggrin.gif предварително благодаря!!! ;)

Може ли да качите "Ярост" на Лора Паркър ;)

Мила, ако имаш достатъчно търпение, ще сканирам книгата. cool.gif

Имам я и утре ще пусна страничките и ще ги кача :P

Пускам и двете обещани корици, но понеже мъже са я сканирали едната е малко размазана при първа възможност ще я оправя, но може и да не е скоро. Извинявам се за лошото качество sad.gif

Мила много ти благодаря, че ще ги сканираш :wub: , аз още не мога да проумея ohmy.gif как така ги няма в мойта книга, ама... :snowballfight:

• Автор
момичете знам че не му е тук мястото но не мога да се сдържа!!! biggrin.gif съдейки по съобщенията във форума разбрах че и тук има фенки на стефани майър - авторката на здрач ! cool.gif чудех се дали не могат да ме насочат към сайтове от които да си изтегля книгите на тази авторка на български ! biggrin.gif предварително благодаря!!! :)

До момента май само "Здраче" е издадена у нас. А скоро ще пуснат и "Новолуние", но май няма други нейни книги :rolleyes:

До момента май само "Здраче" е издадена у нас. А скоро ще пуснат и "Новолуние", но май няма други нейни книги :ass:

В сайта на Егмонт пишеше че 2-рата книга излиза през март,3-тата през август и 4-въртата през ноември cool.gif , но в нета може да се намери и фен превода biggrin.gif , койта е много добър.

А тези ако някой друг ги има или може да намери, може ли да помоля да ги сканира, за да съберем цялата поредица: cool.gif

16. Portrait in Death - Портрет в смъртта

17. Imitation in Death - Имитация в смъртта

19. Divided in Death - Разделени в смъртта

20. Visions in Death - Видения в смъртта

21. Survivor in Death - Оцеляване в смъртта

22. Origin in Death

cool.gif Намерих 20. Visions in Death - Видения в смъртта, така че нея я поемам аз :rolleyes:

PS: Ralna мила като можеш ми я добави в списъка

Лелеее супер, даже не знаех, че я има на бг тая книжка biggrin.gif

А Френска връзка вече съм я приготвила :rolleyes:

Здравейте,

за тази книга на Нора Робъртс - Ник Лебек се казва Единствена моя любов и я имам, ако искате ще я сканирам, но ще стане след месец

ако не бързате пишете на лични

Вече съм поела за Мади О Хърли и трилогиите, но ще ги кача всички заедно!!!

В сайта на Егмонт пишеше че 2-рата книга излиза през март,3-тата през август и 4-въртата през ноември cool.gif , но в нета може да се намери и фен превода biggrin.gif , койта е много добър.

Дайте линк ,моля!

Здравейте, дами. :) Двете със cheetah поразгледахме колекцията й и отделихме няколко книжки за сканиране. Пускам списъче, ще помоля ако забележите някоя дублираща се книга, да алармирате. Уж, проверявахме, но знае ли човек. cool.gif

"Блейз" - Сюзън Джонсън (ganinka, нали няма да имаш нищо против да те отменя за този екземпляр, тъкмо ще имаш повечко време за редакции :eek: )

"Сребърен пламък" - Сюзън Джонсън

"Розовата кула" - Валери Лорд

"Розите на страстта" - Валери Лорд

"Мечтание" - Дебра Диър

"Испанската награда" - Джоана Маклийс

"Прегърни и завладей" - Дженифър Блейк

"Целувка в нощта" - Дженифър Хорсман

Това са. Малко по-късно ще пусна книжката си за деня. :)

Здравейте, дами. :) Двете със cheetah поразгледахме колекцията й и отделихме няколко книжки за сканиране. Пускам списъче, ще помоля ако забележите някоя дублираща се книга, да алармирате. Уж, проверявахме, но знае ли човек. cool.gif

"Блейз" - Сюзън Джонсън (ganinka, нали няма да имаш нищо против да те отменя за този екземпляр, тъкмо ще имаш повечко време за редакции ;) )

"Сребърен пламък" - Сюзън Джонсън

"Розовата кула" - Валери Лорд

"Розите на страстта" - Валери Лорд

"Мечтание" - Дебра Диър

"Испанската награда" - Джоана Маклийс

"Прегърни и завладей" - Дженифър Блейк

"Целувка в нощта" - Дженифър Хорсман

Това са. Малко по-късно ще пусна книжката си за деня. :eek:

Тихи дано не си я почнала още Блейз, мила, че аз вече я довършвам. Но за Сребърен пламък получаваш kiss.gif , че ми я поискаха и аз я писах в моя, но веднага я отписвам с огромно удоволствие. :) Ако си харесаш и още нещо, нали знаеш, че не отказвам. Списъците ми са по-пълни в блога и в account-co. Поздрави cool.gif

Тихи дано не си я почнала още Блейз, мила, че аз вече я довършвам. Но за Сребърен пламък получаваш kiss.gif , че ми я поискаха и аз я писах в моя, но веднага я отписвам с огромно удоволствие. :) Ако си харесаш и още нещо, нали знаеш, че не отказвам. Списъците ми са по-пълни в блога и в account-co. Поздрави cool.gif

Не съм я почнала, мила, но поне за "Сребърен пламък" ще те отменя. Сега се сетих, че щях да взимам от Съни и "Среднощен бродник", но я забравих. Тцтц, днес съм много отвеяна.

Не съм я почнала, мила, но поне за "Сребърен пламък" ще те отменя. Сега се сетих, че щях да взимам от Съни и "Среднощен бродник", но я забравих. Тцтц, днес съм много отвеяна.

Значи се разбрахме, а ако решиш да сканираш "Среднощен бродник", само ми кажи, аз със списъка за сканиране ще продължа след 1-2 дни. cool.gif

ПС: Да знаеш, че чак ме е яд, че реших да почна днес "Блейз", ама като я гледах каква е тухла... sad.gif Ако бях изчакала малко... :) :) :eek:;):sobbing: :sobbing:

Ти ли си отвеяна или аз. Въпроса е спорен. Ама нали се отплеснахме с Блейз. Ами ако не е спешна ще ти я дам като оправиш тези живот и здраве. Ако не ...сори ама като се събрал заплес с по-голям заплес е това е резултата. Хахаха

Значи се разбрахме, а ако решиш да сканираш "Среднощен бродник", само ми кажи, аз със списъка за сканиране ще продължа след 1-2 дни. cool.gif

ПС: Да знаеш, че чак ме е яд, че реших да почна днес "Блейз", ама като я гледах каква е тухла... sad.gif Ако бях изчакала малко... :) :) ;)

Кой да знае, мила, ние със Съни малко импулсивно се сетихме за нея и "Сребърен пламък". А "Среднощен бродник" ... ами то аз едва ли ще мога да я взема преди 21-ви, 22-ри, че тея дни ще пада яко учене за изпита ми. С удоволствие ще я поема, само се надявам желаещите за книгата да не се разсърдят на забавянето. ;)

Ти ли си отвеяна или аз. Въпроса е спорен. Ама нали се отплеснахме с Блейз. Ами ако не е спешна ще ти я дам като оправиш тези живот и здраве. Ако не ...сори ама като се събрал заплес с по-голям заплес е това е резултата. Хахаха

Ами, то и двете мислехме за други работи. ;)

А ето и от мен книжката за деня:

"Горещо лято'94" - Арлекин --> 4storing: http://4storing.com/ot8wj/bba0789c099db847...f18105b090.html

account-co.net: http://account-co.net/torrents-details.php?id=183

Този път файла е малко по-големичък, технически проблеми. ;)

Каси Едуърдс Изпепеляваща жарава

Много, мнооого благодаря за тази книжка :wors: Търсих я повече от година и така и не можах да я докопам от никъде ohmy.gif

Гане, т.к. Тихи ще вземе от твоя списък за сканиране "Среднощен бродник", ако искаш аз мога да поема Годеницата на лъва - Ирис Йохансен и Ангел на нощта - Арнет Лем. За да имаш повече време за редакции, мила cool.gif Само дето съм доста туткава :shy11:

Гане, т.к. Тихи ще вземе от твоя списък за сканиране "Среднощен бродник", ако искаш аз мога да поема Годеницата на лъва - Ирис Йохансен и Ангел на нощта - Арнет Лем. За да имаш повече време за редакции, мила cool.gif Само дето съм доста туткава :clap:

Да знаете колко ви обичкам и двете. По една kiss.gif от мен. После ще си коригирам списъка, макар че Деска мисли много за мен. Като го види такъв изпосталял, така ще го угои, че ще му се пръснат шевовете. :wors: Мерси много, мила, на теб и на Тихи! :shy11:

Моля, ако някой има "Рандеву" от Аманда Куик, да ми сканира страници 318-319, за да довърша редакцията ;)

Незнам някой прати ли страничките ако никой не го е направил утре мога да ги пусна.

Ето от мен още една от книгите на Евразия :)

Вероника Блейк - Доминик

А също така и специално за peppinka

Катрин Стоун - Дарове на любовта

...една наистина невероятна книга, която всеки трябва да прочете!

PS: peppinka сори за забавянето мила и приятно четене! ;)

Ето от мен още една от книгите на Евразия :)

Вероника Блейк - Доминик

А също така и специално за peppinka

Катрин Стоун - Дарове на любовта

...една наистина невероятна книга, която всеки трябва да прочете!

PS: peppinka сори за забавянето мила и приятно четене! ;)

Хей,много ти благодаря!!!И това ако е бавно?!

Наистина страхотна книга-чела съм я отдавна и чак се плаша,че няма да ми хареса като преди.Много е кофти когато спомените са по-добри от действителността,ама карай да върви-веднага ще я прегледам.

Гане, т.к. Тихи ще вземе от твоя списък за сканиране "Среднощен бродник", ако искаш аз мога да поема Годеницата на лъва - Ирис Йохансен и Ангел на нощта - Арнет Лем. За да имаш повече време за редакции, мила cool.gif Само дето съм доста туткава :shy11:

Боби по повод на помощта, ако искаш мога да те отменя за "Сабрина", Катрин Каултър и "Риск" на Лора Паркър (с която се сдобих благодарение на Йори, мерси отново за книжките мила kiss.gif ), ако нямш нищо против пиши.

Деси, знам че съм ти обещала две книги от ретро романите, обаче просто не мога да ги изкопая, не знам къде съм ги забутала, затова ти се извинявам за забавянето, за тия дни съм си викнала куче търсач, дано ги намеря!

Благодаря на всички за новите книги!

Кой да знае, мила, ние със Съни малко импулсивно се сетихме за нея и "Сребърен пламък". А "Среднощен бродник" ... ами то аз едва ли ще мога да я взема преди 21-ви, 22-ри, че тея дни ще пада яко учене за изпита ми. С удоволствие ще я поема, само се надявам желаещите за книгата да не се разсърдят на забавянето. ;)

Ами, то и двете мислехме за други работи. :)

А ето и от мен книжката за деня:

"Горещо лято'94" - Арлекин --> 4storing: http://4storing.com/ot8wj/bba0789c099db847...f18105b090.html

account-co.net: http://account-co.net/torrents-details.php?id=183

Този път файла е малко по-големичък, технически проблеми. ;)

Мерси много за този Арлекин специално, Тихи :clap: Радвам се, че въпреки четенето за изпити отдели време за него kiss.gif

А Ганинка, мила, носят се слухове, че списъкът ти за сканиране е много изпосталял ;) Не се притеснявай ни най малко, все ще измислим нещо по въпроса :shy11::dancing18::dancing18:

Поздрави! cool.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.