Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Момичета имам бърз въпрос към вас относно Аманда Куик, та наскоро прочетох Любов по неволя и ми казаха че книгата е част от трилогия, но аз останах с впечатление че другите две книги не са издавани у нас, обаче докато разглеждах първата страница и видях че книгата е долепена до Прелъстяване е Красавицата и звярът, и си спомням че Инчето беше писала че когато са така залепени книгите са поредица, и това ми е въпроса свързани ли са трите книги, макар че аз се съмнявам защото героите от Красавицата и звярът не ги свързвам с никои от Любов по неволя, а пък героите от Прелъстяване май са с някакви солидни титли, които не се връзват с първата книга, абе съвсем се обърках, помагайте!!!

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Момичета имам бърз въпрос към вас относно Аманда Куик, та наскоро прочетох Любов по неволя и ми казаха че книгата е част от трилогия, но аз останах с впечатление че другите две книги не са издавани у нас, обаче докато разглеждах първата страница и видях че книгата е долепена до Прелъстяване е Красавицата и звярът, и си спомням че Инчето беше писала че когато са така залепени книгите са поредица, и това ми е въпроса свързани ли са трите книги, макар че аз се съмнявам защото героите от Красавицата и звярът не ги свързвам с никои от Любов по неволя, а пък героите от Прелъстяване май са с някакви солидни титли, които не се връзват с първата книга, абе съвсем се обърках, помагайте!!!

Права си, мила, Прелъстяване и Красавицата и звярът са два самостоятелни романа. Любов по неволя (2001) е първа от трилогия, на която другите са Don't look back (2002) и Late for the Wedding (2003). Поредицата се казва Lavinia Lake/Tobias March. cool.gif

Знаете ли дали първата книга от поредицата на Джоана Линдзи за Сем. Рийд е издадена на бг и как е името й? На английски е "The Heir" , а втората книга е "Чаровникът, който я укроти" biggrin.gif

Специално за ganinka :) , а и за всички фенки на Нора Робъртс

Френска връзка

Приятно четене! cool.gif

Знаете ли дали първата книга от поредицата на Джоана Линдзи за Сем. Рийд е издадена на бг и как е името й? На английски е "The Heir" , а втората книга е "Чаровникът, който я укроти" biggrin.gif

Да издадена е и се казва "Наследникът"

PS: Много благодаря на всички за новите книжки :)

Редактирано от maxin (преглед на промените)

Да попитам нещо, някой знае ли на Бард поредицата до кой номер всъщност свършва. :)

Книгата за която питаш се казва Наследникът и е издена от издателство Бард на български.

blagodarq za knijkite na Sandra Braun ,edna ot liubimite mi avtorki e...imam i edna molba..4ela sam Skriti ogniove i mi haresa,i poneje vidqh 4e ima6 Skriti ogniove 2 ako ne ti predstavlqva trudnost bi li q skanirala :wors:

Специално за ganinka ;) , а и за всички фенки на Нора Робъртс

Френска връзка

Приятно четене! cool.gif

Да издадена е и се казва "Наследникът"

PS: Много благодаря на всички за новите книжки :wors:

Супер, благодаря ти много! :wors:

zдравейте и от мен може ли да ви питам как да си свалям книги,на мен сайта не ми го отваря,много 6те съм ви благодарна да обясните на една невежа sad.gif:wors: мн оби4ам да 4ета такива романи,но понеже съм в 4ужбина и не мога да си намеря те3и книги sad.gif

blagodarq za knijkite na Sandra Braun ,edna ot liubimite mi avtorki e...imam i edna molba..4ela sam Skriti ogniove i mi haresa,i poneje vidqh 4e ima6 Skriti ogniove 2 ako ne ti predstavlqva trudnost bi li q skanirala :wors:

Това всъщност е същата книга, просто я има в два варианта - една и две части. biggrin.gif

ПС: rote_rose, момичетата от чужбина теглят от торенти. Някои от тези книги се качват на следните тракери:

Masters-TB

Account-co cool.gif

мерси мила zа отговора ,6те ги потарся теzи книги :wors:

Благодаря за книжките на Сандра Браун и Нора Робъртс. Направо сте велики :wub::clap::clap:

Искам пак да помоля,ако някой има "Тайната принцеса" на Джоана Линдзи да сканира 322 и 323 стр.

Искам пак да помоля,ако някой има "Тайната принцеса" на Джоана Линдзи да сканира 322 и 323 стр.

Мила, аз мога чак утре, че не ми е до мен книгата, но ако някой може сега, нека го направи. laugh.gif

Да попитам нещо, някой знае ли на Бард поредицата до кой номер всъщност свършва. ;)

Официално свършва с номер 120. - "Жена на страстта 2" на Вирджиния Хенли, но след нея са издаде още две книги от поредицата без да ги номерират - "Заложница на съдбата" (Мери Джо Пътни) и "Подаръкът" (Джоана Линдзи), те са последните от Исторически любовни романи.

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Заповядай

http://4storing.com/5va1o/9c030ae0e8f61f03...855999cec4.html

снимката е цветна, защото оригинала ми е бледичък.

Заповядай

http://4storing.com/5va1o/9c030ae0e8f61f03...855999cec4.html

снимката е цветна, защото оригинала ми е бледичък.

Мерси,наистина не я видях.

ganinka, не се притеснявай имам я вече страницата.

Редактирано от MariTe (преглед на промените)

Момичета,искам да обърна внимание,че една от книгите- Пазителят на сънищата липсва на първа страница,или поне аз не я открих.

И един въпрос, някой ще сканира ли Вихрена страст? Книгата е много хубава,а и поредицата така е недовършена.

Редактирано от sanian (преглед на промените)

Момичета,давам линк за една програма за четене на книги.

http://www.ice-graphics.com/ICEReader/DownloadR.html

Програмата е на руски,но без проблем чете и на български.Можете да си избирате каквато искате книга,която се появява пред вас като истинска и все едно четете книжен формат.Това може би е най-доброто за четене.За да направите обикновената страница във вид на книга отивате на шкурка и си избирате външния вид на страниците,които ще четете.

Редактирано от debilgates (преглед на промените)

Здравеййтее....виждам, че почти никой не иска да ползва новия форум ... Направо съжалявам, че го направих просто само 1-2-3-4-5 души пишат и толкоз.... малко гадно мисля, но все пак...ако бяхте казали " Няма да го ползваме и няма да влизаме и няма да пишем " щеше да ми е по - лесно, нямаше да влагам толкова старание, и така нататъка. Както и да е.

Лек ден на всички .

Редактирано от cherna_prashka (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.