Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Здравеййтее....виждам, че почти никой не иска да ползва новия форум ... Направо съжалявам, че го направих просто само 1-2-3-4-5 души пишат и толкоз.... малко гадно мисля, но все пак...ако бяхте казали " Няма да го ползваме и няма да влизаме и няма да пишем " щеше да ми е по - лесно, нямаше да влагам толкова старание, и така нататъка. Както и да е.

Лек ден на всички .

Предполагам,че редовно се посещава от всички,но не пишем,защото доколкото разбрах,това ще е форум само да се качват книгите.А трудът ти не е отишъл напразно.

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Момичета,искам да обърна внимание,че една от книгите- Пазителят на сънищата липсва на първа страница,или поне аз не я открих.

И един въпрос, някой ще сканира ли Вихрена страст? Книгата е много хубава,а и поредицата така е недовършена.

Мисля че липсваше корицата, за да се сложи линка отпред, но случайно попаднах на тази корица и мисля че става въпрос за същата книга.

Момичета,давам линк за една програма за четене на книги.

http://www.ice-graphics.com/ICEReader/DownloadR.html

Програмата е на руски,но без проблем чете и на български.Можете да си избирате каквато искате книга,която се появява пред вас като истинска и все едно четете книжен формат.Това може би е най-доброто за четене.За да направите обикновената страница във вид на книга отивате на шкурка и си избирате външния вид на страниците,които ще четете.

свалих си я но pdfфайловете не ми ги показва а други не мога да онтворя ще ми кажеш ли как става cool.gif

Здравейте,момичета

Най сетне да намеря малко време да пусна някоя книжка

Съпруга с характер- http://4storing.com/t8ve2/046be42b3aa7e126...1b82c61bed.html

Щастливо семейство- http://4storing.com/kiis1/93e7f0a3b07fc855...23889f3e6e.html

Момичета, искам да попитам дали знаете някоя книга от тази трилогия на Хедър Греъм дали е издавана на български и с какво име? Разбирам, че явно е продължение на първата трилогия за Камерън, обаче не мога да се ориентирам.

Camerons Saga: Civil War Trilogy

1. One Wore Blue (1991)

2. And One Wore Gray (1992)

3. And One Rode West (1992)

свалих си я но pdfфайловете не ми ги показва а други не мога да онтворя ще ми кажеш ли как става cool.gif

аз доколкото разбитам pdf файлове не чете тази програма, но ако може малко повече информация къде се поставят тези "шкурки" ще съм много благодарна :help:

Хелппппп!!!!!!

Днес четох една книга на Линда Хауърд и искам да попитам дали тази книга не е продължение на друга

Става въпрос за Независима съпруга, в нея се разказва за двама които работят като журналисти, но интересното е че бяха на гости на някакъв бивш топ модел и съпругът й, който е Министър на финансите на някаква мюсюлманска държава!!!!

Моля ако някой знае нещо за тяхната история или има книгата да ми пише!!!!

Предварително благодаря

Искам да благодаря и на Bobych за Портретът! Страшна си!

Редактирано от aneto_rs (преглед на промените)

Момичета имам проблем с две от книгите на Хедър Греъм! Като се опитам да сваля Бегълката или Предателката ми дава - The webpage cannot be found sad.gif Моля помогнете :headphones:

Здравейте!!!! Направо е супер идея това :headphones: Страхотно е!!! :idea: Аз търся една книга вече от няколко години - Черната роза 2 на Кристина Скай. Някой беше дал първата част на майка ми, но за съжаление само до там. Ако някой от вас я има, моля - дайте я насам.... :headphones:

Здравейте!!!! Направо е супер идея това :clap: Страхотно е!!! :wors: Аз търся една книга вече от няколко години - Черната роза 2 на Кристина Скай. Някой беше дал първата част на майка ми, но за съжаление само до там. Ако някой от вас я има, моля - дайте я насам.... :yanim:

Мила, отиди на първа страница. Има я сканирана и 1 и 2 част на "Черната роза" на Кристина Скай cool.gif Кликни върху корицата на книгата и ще отидеш на линка за сваляне. ;)

Момичета имам проблем с две от книгите на Хедър Греъм! Като се опитам да сваля Бегълката или Предателката ми дава - The webpage cannot be found sad.gif Моля помогнете :yanim:

Заповядай,

"Бегълката" - http://4storing.com/vewv4/b324096da537c590...051f01963f.html

"Предателката" - http://4storing.com/bpq2e/3d9eb9f58b7a2959...f29325be35.html

Проблема се състои в това, че след html имаше допълнителни буквички, които не трябваше да са там. Понякога се получава така. :clap:

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

• Автор
Момичета,искам да обърна внимание,че една от книгите- Пазителят на сънищата липсва на първа страница,или поне аз не я открих.

И един въпрос, някой ще сканира ли Вихрена страст? Книгата е много хубава,а и поредицата така е недовършена.

Точно както каза ganinka, книгата не беше сложена, защото няма корица. Вече имаме корицата й и ще я сложим, само да ми кажете, историческа ли е или съвременна, да знаем къде да я сложим. Иначе има и други книги, сваляни от http://dubina.dir.bg които също са биули без корици и не са на някоя от първите страници.

Мисля че липсваше корицата, за да се сложи линка отпред, но случайно попаднах на тази корица и мисля че става въпрос за същата книга.

Мерси за корицата мило. kiss.gif

Хм..... странно!!! Опитах се да отворя "Черната роза" , но винаги се появява:

"Файлът е временно недостъпен.

Моля опитайте отново по-късно.."

Helllppppp..... :yanim:

Заповядай,

"Бегълката" - http://4storing.com/vewv4/b324096da537c590...051f01963f.html

"Предателката" - http://4storing.com/bpq2e/3d9eb9f58b7a2959...f29325be35.html

Проблема се състои в това, че след html имаше допълнителни буквички, които не трябваше да са там. Понякога се получава така. ;)

Много благодаряяяя ;)

Хм..... странно!!! Опитах се да отворя "Черната роза" , но винаги се появява:

"Файлът е временно недостъпен.

Моля опитайте отново по-късно.."

Helllppppp..... ;)

При мен няма такъв проблем. Ако искаш може да драснеш мейла или скайпа си, да ти я пратя.

Много благодаряяяя ;)

За нищо. Радвам се, че помогнах. cool.gif

Може ли да помоля, някой да ми препоръча любимата си книга, за да мога да я прочета? Много ще се радвам на вашите предложения!

• Автор
Може ли да помоля, някой да ми препоръча любимата си книга, за да мога да я прочета? Много ще се радвам на вашите предложения!

Мила, сега съм на тема Twilight, луда съм по филма и в момента чета книгите, страхотни са. Ако искаш пиши едно ЛС да ти ги пратя.

Иначе мойте любими са доста "Венчило с дявола" на Джули Гарууд, "Надарения" на Дара Джой, всичките за Малори, на Джоана Линдзи, поредицата "Седем невести за седем братя" на Лей Грийнууд, Поредицата "Джудит", "Алисия" "Клариса" "Фиона" на Джуд Деверо, "Сърце от пламък" и "Сърце от лед" пак на Джуд са страхотни. Абе ако не си чела някоя от тея почвай ги. После можеш да хванештрилогията за викингите на Хедър Греъм, и трилогията за викингите на Джоана Линдзи, и "мъжът на моите мечти" и "Разбонкиа и зеленооката" на Джоана Линдзи; и "Рийган" на Джуд Девро; и "Тази нощ или никога" на Дара Джой; и "Сърце под маска" на Ребека Браундейн; и "Шотландска красавица" и "Неверница в сарая" на Патриша Грасо. и "Съпруга-янки" на Линда Леъл Милър. Всичките са суперски книги. Аз май не те улесних много, ама първите две ако не си ги чела, ги хващай, уникални са, най-любимите ми книги на света kiss.gif

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Засега ти препоръчвам По-силна от магия, Софи, Черния отмъстител, Блейз, Бялата графиня. Стига толкова, че иначе ти стават много.

• Автор
Момичета,давам линк за една програма за четене на книги.

http://www.ice-graphics.com/ICEReader/DownloadR.html

Програмата е на руски,но без проблем чете и на български.Можете да си избирате каквато искате книга,която се появява пред вас като истинска и все едно четете книжен формат.Това може би е най-доброто за четене.За да направите обикновената страница във вид на книга отивате на шкурка и си избирате външния вид на страниците,които ще четете.

Ми нещо не се оправям с тва животно, ох така е като ме мързи да чета два часа се мъча с тая програма и неще. Помощ

Може ли да помоля някой да пусне линкове на книгите от поредицата "Twilight".Много харесвам филма, и търсих книгите каде ли не, но така и не ги намерих. Предварително благодаря.

Може ли да помоля някой да пусне линкове на книгите от поредицата "Twilight".Много харесвам филма, и търсих книгите каде ли не, но така и не ги намерих. Предварително благодаря.

[/quote

ohmy.gif във форум българия ги има всичките пет книжки но за да теглиш и четеш трябва да имаш регистрация !!! :rolleyes: само пързите три книжки са преведени останалите са на английски !!! :speak: приятно четене !!! :angry:kiss.gif

Здравейте,

някой дали има случайно от серията Арлекин Надпревара с вятъра на Катлийн О'Брайън? Не успях да я намеря в приложените списъци с книги, така че ако някой я има, плс, дайте линк за сваляне.

Тази секция с книги е чудесна - четях ги преди много време, после минах да друг тип литература и сега отново реших да направя малко завръщане smile.gif worshippy.gif

[/quote

ohmy.gif във форум българия ги има всичките пет книжки но за да теглиш и четеш трябва да имаш регистрация !!! :nono: само пързите три книжки са преведени останалите са на английски !!! :) приятно четене !!! :wors:kiss.gif

Редактирано от besos (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.