Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

И аз не открих една книга от съвременните-Близнаци на Катрин Стоун.

Ето корица(не е бг,но..)post-154713-1235121205_thumb.jpg

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

momi4eta ot izvestno vreme 4eta knigite ot saita /za koeto blagodarq/ tyk v USA nqma mnogo zabavleniq, no dnes nemojeh da si svalq nito edna kniga zastoot failovete sa nedostapni....nqkoi ima li ideq za kakvo stava vapros.. :huh::rolleyes:

файловете вече са достъпни! моментно прекъсване, за което ни молим да ни извините! пожелавам ви приятни мигове!

Редактирано от NELG (преглед на промените)

Може ли да помоля някой да пусне линкове на книгите от поредицата "Twilight".Много харесвам филма, и търсих книгите каде ли не, но така и не ги намерих. Предварително благодаря.

Ето мила:

twilight-bulgaria.darkbb.com

twilight.foromotion.net

Tук ги има всичките, като в момента превеждат последните две книги! cool.gifcool.gifcool.gif

Редактирано от BLoOdKiSs (преглед на промените)

Ето мила:

twilight-bulgaria.darkbb.com

twilight.foromotion.net

Tук ги има всичките, като в момента превеждат последните две книги! cool.gifcool.gifcool.gif

За какво става въпрос?

Класацията е направо невероятна,жалко че много от любимите ми книги не се класираха,но нищо!

И аз исках да питам за Независима съпруга има ли продължение? cool.gif

благодаря и за всички книжки biggrin.giflaugh.gif:P

Момичета,давам за всички начина на работа с програмата за четене на книги.Първо и най-важно - не чете pdf файловете.Само текстови - но почти всичко останало.Иначе е лесна за работа - като свалите програмата се инсталираобикновено в С.По желания след инсталацията свалете от страницата и zip.файлове - това което ви харесва за външния вид за страниците на книгите.Казва се КОЖА.Така - тези zip.файлове се копират директно в папката на инсталацията в папка Skins *кожи*.Стартирате програмата - отваря се голям прозорец,на който горе в ляво има ПАПКА.Щраквате на нея и тя ви отваря втори прозорец.Поиграйте си малко за да разберете кое за какво е.Горе в ляво има един +.Щраквате на него и се отваря прозорец,който ви води до текстовите файлове в компютъра ви.

Харесвате си нещо и го маркирате - на екрана пред вас вече се е появил текста в голям размер.Хвърлете един поглед дали всичко се чете точно ако нещо не е наред отдолу в ляво има падащо меню и си изберете друг начин на прочитане.Ако всичко е наред долу в дясно има 4 бутона - натискате добавит книгу и сте готови.Остава ви само да си харесате външния вид на кожата - когато вече сте започнали да четете ако не сте задали нещо друго текста пред вас е на голям екран - горе в ляво има едно зъбчато колело- настройки.От него в падащото меню търсите шкурка исе появява голямо черно квадратче задраскано с червени линии по диагонал.Отдолу има отново падащо меню - избирате си един от zip.файловете и го маркирате - ето готови сте за четене.

Надявам се да е станало ясно на всички. Ако има проблеми,моля пишете на лс.Така изглежда сложно,но е лесно за работа кото го направите веднъж.Помни до къде сте стигнали при четенето.Показва ви часа,процентите.можете сами да си направите настройки ако нещо не ви пасва.Има опции и да се чете на глас на български,но още не съм го разучила.Успех на всички!

файловете вече са достъпни! моментно прекъсване, за което ни молим да ни извините! пожелавам ви приятни мигове!

Файловете са вече недостъпни (вероятно са достъпни само от България), при това от повече от 10 дни. Аз дори писах на админите на въпросния сайт, но се съмнявам, че ще получа някакъв отговор за проблема. И така положението е следното:

Файловете, качени в 4storing.com, НЕ МОГАТ да се свалят от чужбина.

Da...t.e. nie koito sme v 4yjbinata sme precakani...govorih s administratora i kaza, che problema ste bade opraven, no ne se znae kolko vreme ste otneme... :headphones:

момичета снощи водихме разговор с няколко девойки на тази тема как да направим достъпни и за вас в чужбината любимите книжки. за съжаление за сега единствения вариант са торентите и повярвайте ми NelG се утрепа да качва точно заради Вас.И не само тя. Не можем обаче да контролираме поддръжката на сайтовете и понякога така се случва че няма достъп. Надявам се скоро време всичко да е наред, а до тогава ако искате някоя книжка не се колебайте да ми пишете. Щи ви я сваля и ще ви я пратя както съм правила и досега.

Файловете са вече недостъпни (вероятно са достъпни само от България), при това от повече от 10 дни. Аз дори писах на админите на въпросния сайт, но се съмнявам, че ще получа някакъв отговор за проблема. И така положението е следното:

Станало е недоразумение. NELG има предвид, че вече имаме достъп по торентите в account-co.net, тъй като за известно време нямаше достъп до сайта. Тук не става дума за 4storing. Наистина е неприятен проблема, който се получава с тегленето от чужбина и естествено ние се опитваме да качаме на колкото се може повече доспътни места. Но за сега това става постепенно в http://account-co.net и http://masters-tb.com . Също и в http://chitanka.info

Както каза cheetah, може да се обърнете към нас за дадена книга, има мейли, скайп, все ще оправим положението. :headphones:

За какво става въпрос?

Класацията е направо невероятна,жалко че много от любимите ми книги не се класираха,но нищо!

И аз исках да питам за Независима съпруга има ли продължение? cool.gif

благодаря и за всички книжки biggrin.giflaugh.gif:headphones:

Става въпрос за поредицата "Twilight"(Това е заглавието на първата книга,а другите различни.Таа... не знам защо сме я нарекли "Twilight" поредица laugh.gif ) на Stephenie Meyer! История за един вампир и едно човешко момиче и за тяхната любов, за неприятностите, в които се забъркват поради различието в видовете.А линковете са за сайтове, в които благородни фенове превеждат книгите от английски.

Ами всъщност има начин да се сваля от 4сторинг, поне от Германия, понеже съм го правила лично. А именно закупуване на екстра трафик - в случая карах мъжа ми да праща SMS от България и после ми изпращаше получения код, с който теглех всичко, което поисках. Можете да опитате и така. Неприятното е, че кода е валиден само 15 дена от първото му въвеждане, но все пак е нещо. Надявам се да съм помогнала :headphones:

Момичета, за тези които живеете в чужбина - проблема, че не можете да теглите от безплатните БГ сървъри стои доста отдавна, за съжаление ohmy.gif Поради това се отказахме да качваме книги в bgshare.com, макар че там най-дълго време се пазят линковете на качените файлове:P

Дайте някакво предложение вие за безплатен сървър,като алтернативен: така ще качваме и в 4storing.com, и на посочен от вас сървър, от който можете да теглите безпроблемно. Препоръчително е да не ползуваме rapidshare.com, т.к. по мои спомени там имаше ограничение в броя на потребителите, които могат да използват даден линк. :P

И разбира се, опитваме се да качваме книгите на торенти, но там става по-бавно cool.gif

Давайте предложения :P

Май беше направен цял сайт специално за тези книги, може да пробвате да качвате там, lovesnovels?

момичета виждам че проблема със свалянето от чужбина все повече се усложнява!!!!! ;) осмелявам се и аз да си предложа услугите да свалям книгите от българия и чрез скайпа да ги изпращам в чужбина!!!!! laugh.gif КОМПА И БЕЗ ТОВА ПОЧТИ НЕ СПИРА ТАКА ЧЕ СВАЛЯНЕТО НЯМА ДА Е ПРОБЛЕМ cool.gif СКАЙПЪТ МИ Е ВПИСАН В МОЯ ПРОФИЛ ТАКА ЧЕ КОЙТО СЕ ИНТЕРЕСУВА МОЖЕ ДА МИ ПИШЕ!!!ЩЕ СЕ РАДВАМ ДА ПОМОГНА!!! :huh::angel19::wors::cupid:kiss.gif:baby::gift:

момичета ако повече от вас се включат и помогнат да направим торентите, ще е доста по лесно за всички после да свалят. защото с пращането по скайп ще стане банално-разбираемо е да пратиш два, пет , десет , петдесет пъти, но като торент ще се вижда и от много други хора които не влизат в калдата и не знаят за нашата любима темичка.

а целта е книгите да ги популяризираме сред по голям брой хора нали?

момичета ако повече от вас се включат и помогнат да направим торентите, ще е доста по лесно за всички после да свалят. защото с пращането по скайп ще стане банално-разбираемо е да пратиш два, пет , десет , петдесет пъти, но като торент ще се вижда и от много други хора които не влизат в калдата и не знаят за нашата любима темичка.

а целта е книгите да ги популяризираме сред по голям брой хора нали?

Даааа, качвайки книгите на торенти, ще могат да се ползуват по-дълго време- всъщност докато се сийдват. А тези безплатни сървъри, където ги качваме са само временно решение. На повечето от тях линковете работят до 30, 45 дни от последното му ползване sad.gif

Но т.к. качването на торенти е малко по-трудоемка работа, едновременно пускаме книгите и в 4сторинг.

За момичетата от чужбина: пробвайте дали можете да свалите от тук: :beer11:

http://www.sendspace.com/file/7vhydc

http://www.megaupload.com/?d=UUYEMFP9

Рална, ти си велика!!!!

Сега съм на тема Туилайт и направо се побърках по филма!

За другите книги, които бяха препоръчани, благодаря но съм ги чела!!! Търся нещо ново! Та затова питах и попаднах на книгите към този филм, така че благодаря на Рална повторно biggrin.gif:beer11:

• Автор
Рална, ти си велика!!!!

Сега съм на тема Туилайт и направо се побърках по филма!

За другите книги, които бяха препоръчани, благодаря но съм ги чела!!! Търся нещо ново! Та затова питах и попаднах на книгите към този филм, така че благодаря на Рална повторно biggrin.gif:sobbing:

Добре дошла в клуба мила :speak: Филма е супер, книгите са великолепни, героите са трепач. Няма втори като тях biggrin.gif

"Диви нощи" (Because you're mine) - Лайза Клейпас :rolleyes:

http://4storing.com/thho2/8bb8055893415ef6...dd530bcc9a.html

Линк за сваляне на книгата от account-co.net: http://account-co.net/torrents-details.php?id=295

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Заповядайте:

"Сребърен пламък" - Сюзън Джонсън --> account-co.net: http://account-co.net/torrents-details.php?id=293

4storing: http://4storing.com/bkork/c2a0e83b95a2e2c4...e62e6b7e3c.html

Малко по-късно ще има още книжки. ;) Вече приключих със сесията и лимитът ми отпадна.

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.