Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Мила, книгата за която питаш мисля, че е "Неприлично предложение" на Мери Джо Пътни. laugh.gif Тя е в поредица с още няколко книги: Падналите ангели, Защото вярваш в любовта, Ангелът мошенник, Розата и херцогът. Тези, доколкото знам са преведени от поредицата. Скоро ще бъде сканирана cool.gif

Много благодаря-и аз си спомням,че книгата е от поредица!

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Здравейте всички! :speak: Много ще се радвам да се присъединя и аз, тъй като съм огромна почитателка на любовните романи :speak: Разглеждах коментарите и видях, че се споменават сайтове откъдето може да се теглят книги.Много ще съм щастлива ако можете да ми кажете някой,защото издирвам Измамникът 2 на Фабио Ланзони и никъде не мога да я намеря, нали е старичка :speak: Благодаря предварително cool.gif

Всеки си има мнение, аз само да кажа, че не съм съгласна :speak:

Инче,мила кажи ми твоето мнение за книгите,как ги намираш?Ще е интересно да видя нещат в друга светлина защото авторките ми са все любимки пък останах разочарована о тези книжки :speak:cool.gif

:speak: Момичета, вчера случайно забелязах един клип по MTV на една млада певица Taylor Swift, клипът се казва Love story. Казвам ви го, защото видеото е изцяло в стила на любовните романи- всички са облечени в прекрасни тоалети, като от 18 век може би, има великолепна бална зала, снимана е и невероятна градина, певицата е красива и нежна и е с божествена рокля, а и актьорът в клипа изглежда наистина много добре cool.gif Споменавам го тъй като напоследък съм се нахвърлила върху любовните романи и този клип така се вписва в настроението ми. Извинете ако съм ви досадила, но в случай че ви е заинтересувало може да проверите кой е клипа, сигурно ще ви допадне.

Време е и аз да пусна някоя и друга книжка, извинявам се за закъснението.

"Мечтая за теб" - Лайза Клейпас / Боби, тази е за теб специално и разбира се за всички почитателки на хубавите исторически любовни романи, една от любимите ми книги :speak: / --> account-co.net:

4storing:

"Среднощен бродник" - Ирис Йохансен --> account-co.net:

4storing:

Приятно четене, мили мои! cool.gif

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

:question: Момичета, вчера случайно забелязах един клип по MTV на една млада певица Taylor Swift, клипът се казва Love story. Казвам ви го, защото видеото е изцяло в стила на любовните романи- всички са облечени в прекрасни тоалети, като от 18 век може би, има великолепна бална зала, снимана е и невероятна градина, певицата е красива и нежна и е с божествена рокля, а и актьорът в клипа изглежда наистина много добре cool.gif Споменавам го тъй като напоследък съм се нахвърлила върху любовните романи и този клип така се вписва в настроението ми. Извинете ако съм ви досадила, но в случай че ви е заинтересувало може да проверите кой е клипа, сигурно ще ви допадне.

Мдааа, забелязах го. Клипа наистина е готин, а и пича ако ми падне, бих го скъсала от 8b95b425ddd5971bbfeb87a124fa2c5a.gif. И не само... <ahttps://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_wink.gif' alt=';)'> Абе направо бих му разказала "Дете на порока" нагледно e3c98718b2acdc3c57493306ac2fdfb9.gif.

За почитателите на Стефани Майер - Здрач

упс, обърках линка ;) - Twilight

ayase и bobych - вече съм си редактирала списъка за скан - сега ако и някой ме срита че да сканирам по бързо... :question:

Редактирано от NELG (преглед на промените)

ayase и bobych - вече съм си редактирала списъка за скан - сега ако и някой ме срита че да сканирам по бързо... :rolleyes:

507e1969dc82b907897e95a00526014b.gif 507e1969dc82b907897e95a00526014b.gif507e1969dc82b907897e95a00526014b.gif

Мила, нали знаеш: "Приятел в нужда се познава!" kiss.gif

"Мечтая за теб" - Лайза Клейпас / Боби, тази е за теб специално и разбира се за всички почитателки на хубавите исторически любовни романи, една от любимите ми книги ;) / --> account-co.net:

4storing:

4storing:

Тихи, огрооомно, огрооомно благодаря за книжката на Лайза Клейпас kiss.gif:shock11:

Тихи, огрооомно, огрооомно благодаря за книжката на Лайза Клейпас kiss.gif:shock11:

Моля, мила, за мен беше удоволствие. cool.gif

А сега нещо и за Ayase:

"Скандална нощ" - Тереза медейрос --> account-co.net: http://account-co.net/torrents-details.php?id=490

4storing: http://4storing.com/dozrk/36cd12dc03026887...f5624858c1.html

....

ayase и bobych - вече съм си редактирала списъка за скан - сега ако и някой ме срита че да сканирам по бързо... :shock11:

Ох, Ели, мноого, мноооого ти благодаря, че въобще се навиваш да сканираш толкова много книжки, с които пак те натоварих kiss.gif Ама имаш толкова редко срещани книги, дето са кът и почти не могат да се открият посмъртно никъде, мила cool.gif

Ох, Ели, мноого, мноооого ти благодаря, че въобще се навиваш да сканираш толкова много книжки, с които пак те натоварих kiss.gif Ама имаш толкова редко срещани книги, дето са кът и почти не могат да се открият посмъртно никъде, мила cool.gif

ами, спестявах от банички навремето...хехе. виж, напоследък съм болна от кинтонемия, тоест нема пари за много попълнения, но основните не се изтърват.

Редактирано от NELG (преглед на промените)

"Мечтая за теб" - Лайза Клейпас / Боби, тази е за теб специално и разбира се за всички почитателки на хубавите исторически любовни романи, една от любимите ми книги ;) / --> account-co.net:

4storing:

4storing:

Еее браво за книжката на Клейпас, една от най най-любимите ми книги и може би най-добрия любовен роман за мен. Страхотна книга. Още веднъж благодаря! :shock11:;):yanim:

А сега нещо и за Ayase:

"Скандална нощ" - Тереза медейрос --> account-co.net: http://account-co.net/torrents-details.php?id=490

Страшна си, Тихи! :shock11:kiss.gif Благодаря! Отново сканираш с пълна сила, невероятна си!

А сега нещо и за Ayase:

Горката аз.. Тихи се завърна със скановете.. :) Проклетийоооо.. Пак ли по 8 на ден ще ги правиииш.. :wub:

За почитателите на Стефани Майер - Здрач

упс, обърках линка ;) - Twilight

ayase и bobych - вече съм си редактирала списъка за скан - сега ако и някой ме срита че да сканирам по бързо... :wub:

Благодаря ти много kiss.gifkiss.gifkiss.gif:):wub::wub:

Еее браво за книжката на Клейпас, една от най най-любимите ми книги и може би най-добрия любовен роман за мен. Страхотна книга. Още веднъж благодаря! :yanim: :yanim: :yanim:

Еее, ти си мой човек. Книгата си е суупер! :)

Страшна си, Тихи! :yanim:kiss.gif Благодаря! Отново сканираш с пълна сила, невероятна си!

Моля, за мен беше удоволствие. ;)

Горката аз.. Тихи се завърна със скановете.. :sobbing: Проклетийоооо.. Пак ли по 8 на ден ще ги правиииш.. ;)

Няма, мила, дишай дълбоко, виж сега, утре сутринта ще купувам хладилник, следобяд ще излизам със сестра си и после ще й ходя на гости с преспиване и няма да мога да сканирам цял ден. Виж как се отърваш от поне 5 книжки. cool.gif

Момичета благодаря за новите книжки!

И една молба, разкажете малко за "Мечтая за теб", след като прочетох коментарите ви се заинтригувах ohmy.gif

Браво Тихи! laugh.gif Днеска май цял ден ще се чете,а книжката на Лайза е страхотна,вече я преполових,не ми беше попадала до сега cool.gif

Аз също искам да кажа относно "Вихрения танцьор",че е страхотна книга.И изобщо цялата трилогия на Ирис Йохансен "Вихрения танцьор","Вихрената годеница" и "Вихрена страст" е невероятна.Така ,че който не ги е чел ,не се отказвайте.

Аз също много харесвам Вихрена страст. Тя е една от най-страхотните книги, които съм чела така че не се влияйте само от едно мнение.

Момичета благодаря за новите книжки!

И една молба, разкажете малко за "Мечтая за теб", след като прочетох коментарите ви се заинтригувах ohmy.gif

С удоволствие ще кажа няколко думи за книжката. Главната - Сара - е писателка и живее с родителите си в провинцията, но отива в Лондон, за материал за новата й книга. А за тази цел обикаля крайните квартали, които разбира се не са място за една дама. И в едно от тези места спасява главния, чиято бивша любовница е платила да го обезобразят. Но благодарение на наща, това не се случва. Така Дерек (главния) й е задължен, той управлява един от най-известните хазартни заведения в столицата и тя едва ли не го изнудва да й позволи да си поприказва с персонала, за да набере информация за книгата си. Тя разбира се влиза в сърцата на всички, а и в неговото. Има един много интересен момент, когато една вечер, с помощта на Лили, която е близка приятелка на нашия, Сара се облича по-официално, май беше за маскен бал, и се представя за героиня от своя книга. А той хич не е доволен, да не говорим, че тя без да иска се заприказва с най-големия му конкурент. ;) Както й да е, тука се намесват убежденията на Дерек, че не е за нея и т.н., тя се прибира у дома (където е сгодена за един дръвник, дето майка му го командва). Но получава покана за събиране, на което ще присъства и той, и отива. Само че бившата му е там и плаща на един да се вмъкне в стаята й. За щастие, Дерек я спасява, но репутацията й е съсипана и след като тя отказва да се ожени за някой от списъка, който й приготвят, той я пита дали ще се ожени за него. И тя се съгласява. Представя го на родителите си, женят се, заминават за Лондон. Обаче на него бившата му не мирясва и взема, че я отвлича и подпалва заведението му. Горкия се побърква от тревога, но всичко свършва благополучно. Да не навлизам в повече подробности, че и без това доста разказах.

Може би на пръв поглед историята не звучи кой знае колко впечатляващо, но книгата е много хубава. ;)

Браво Тихи! laugh.gif Днеска май цял ден ще се чете,а книжката на Лайза е страхотна,вече я преполових,не ми беше попадала до сега cool.gif

Радвам се, че ти харесва. :wors:

Тихи благодаря ти, звучи обещаващо, ако мога така да се изразя-зариби ме ;)

Тихи благодаря ти, звучи обещаващо, ако мога така да се изразя-зариби ме :wors:

Дано да останеш доволна от книжката. ;)

Уао! :sobbing::handshake: Прочетох Мечтая з теб,страхотна е :brick wall: има ли други книги от авторката, а специално

за тази в поредица ли е Тихи?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.