Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Имам вапрос. Може да е тъпичак ама все пак... Искам да кача една книга която е на Word, та някой да ми каже как да го направя това?

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

e35f527f32be2007c652d364ca45b52e.gif Момичета, честит 8 март! de23d9d9f4343c91cce880093f3e0198.gif

49e5a87248d7d89c7e3657950ff992ff.gif Пожелавам на всички половинките ви да направят този ден незабравим! bf35b45934c66c32e527f4fb787292d4.gif

9db8a6b342a78085e1883216297a2137.gif А на тези, които празника ги завари single, весело изкарване! c65aef3e55543a1aa2ddcdb77bb44acd.gif И не забравяйте, че някъде ви очаква вашия принц! a9b7c9a87c0d4c5d2d5789148dad7996.gif

А сега един подарък от мен: Трилогията на Нора The Irish Trilogy на торент. Приятно четене! ;)

Нора Робъртс - Сага за Ирландия (трилогия)

Честит празник на всички-желая ви здраве,любов и много щастливи моменти!

Почти всичко от моите книги е качено,сега се чудя коя да започна.

Видях че от С.Браун имам 3 ,които не са качени-

Дългото очакване,Тръпката на успеха и Шарада.

Ще ги почна понеделник-вторник.Дотогава,,ако някой ги обработва да пише,за да не се дублираме.

• Автор

Честит 8-ми март момичета. Бъди смели като лъвици, умни като орлици, желая ви красотата на цветята и мъдростта на времето. Бъдете горди от това, че носите името ЖЕНА

Почти всичко от моите книги е качено,сега се чудя коя да започна.

Видях че от С.Браун имам 3 ,които не са качени-

Дългото очакване,Тръпката на успеха и Шарада.

Ще ги почна понеделник-вторник.Дотогава,,ако някой ги обработва да пише,за да не се дублираме.

Тези книжки понеже с в списъка ми за сканиране ще помоля Ralna да ги отпише от там :P

Тези книжки понеже с в списъка ми за сканиране ще помоля Ralna да ги отпише от там :P

Добре ,а аз почвам Голямата новина-една наистина страхотна книга на Сандра Браун!

Редактирано от peppinka (преглед на промените)

Имам вапрос. Може да е тъпичак ама все пак... Искам да кача една книга която е на Word, та някой да ми каже как да го направя това?

Ако съм те разбрала правилно, можеш да я качиш в 4storing. Това става, като с помощта на по-долния линк, избереш файла от компа си и след като се качи, даваш линка за сваляне тук.

Качи файл

Препоръчвам ти обаче да провериш дали книгата вече не е качена. Ако не ти се занимава да търсиш, можеш просто да напишеш името, та да видим за коя става въпрос. Поздрави! :P

Е наканих се и аз да поздравя всички с този хубав празник, но след снощния тошовден у нас малко мръчкави нещата.

Честит осми март на всички дами. Нека усмивката не слезе от лицето ви през целия ден.

Пускам ви един списък сега,да кажете има ли ги тези книги в нечий списък за скан.От утре почвам Сандра Браун,но по-нататък ще продължа с тези.Само до потретя,че аз снимам с фото.

Съвременни:

1.Хедър Греъм-Забранена истина,Преследване в мрака,Черна магия за любов.

2.Катрин Стоун-Островът на дъгите,Черно сърце,Пратеник в бурята.

3.Сандра Браун-Нежно отвличане,Безрасъдна любов,Не ми изпращай цветя

4.Айрис (Ирис)Йохансон-Издирването.

5.Розмари Роджърс-Плейбоят-гадничка е,но пък все някой може да я хареса или просто да събира книги.

6.Даяна Палмър-Среща в Ямайка.

7.Джейн Ан Кренц-Споделен огън,Светлина в сянката,Изгубени вещи.

8.Елизабет Лоуъл-Магията на тропика,Да бягаш от страх,Смърт посред бял ден,Истинска любов,Подвижна мишена.

9.Линда Хауърд-Сенки от мрака-драматична,но интересна.

10.Лори Ханделанд-Любовник в сянка.

11.Кей Хупър-Огледалото на Лора.

12.В света на сенките-3любовни трилъра на Арлекин.

13.Джоан Рос-В клопка(Арлекин бестселър)

14.Нора Робъртс-Безсрамна добродетел,тиха клопка,Далече на север,Частни скандали,Жената на съливан,полунощ в стаята на сенките.

;)Старовремски

1.Боивест-Любовен облог-така и не разбрах кой е автора.

2.Макс дьо Вози-Брак по сметка.

3.31 забравени люб.романа-№13,14,16,20-все са приятни за четене.То аз затова си ги оставих в колекцията

Исторически

1.Мари Кордоние-Предателски целувки.

2.Илейн Барбиери-Непорочност.

3.Джил Барнет-Проклетникът.

4.Катрин ОНийл-Венчана за риска.

5.Кони Мейсън-Жената на разбойника(Продължение на Пламък-за брата),Викинг,Лъвът,Черният рицар.

6.Сюзън Уигс-Господарят на ноща.

7.Лора Паркър-Пленница.

Редактирано от peppinka (преглед на промените)

Не ти желая да си светлина.

Не ти желая да си нежно цвете.

Достатъчно е все да си жена,

а тя е обобщение на двете!

Жената е желания, копнеж,

жената е трептене и наслада,

жената все е цел и е стремеж,

жената е безкрайна изненада!

Разсипвай неугасващи звезди.

На птицата цели се във летежа.

Постигай съкровенните мечти

и битието си с любов подреждай.

Във храма си - от земен благослов,

на пук на всички писани закони,

жените са единствено - любов,

жените са най-свидните икони!

Валентин Йорданов

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ДАМИ !!!!!!!!

5.Кони Мейсън-Жената на разбойника(Продължение на Пламък-за брата),Викинг,Лъвът,Черният рицар.

Мила, "Черният рицар" на Конито е вече сканирана. ;)

Още веднъж пожелавам на всички романтични дами весел, красив и запомнящ се празник kiss.gif с един силен и завладяващ исторически любовен роман от Бренда Джойс - "Обещанието на розата":

4storing - http://4storing.com/w5irr/1ec5f65229d91dd2...8e0b093740.html

account - http://account-co.net/torrents-details.php?id=510

Честит празник, мили дами!!!

Бъдете живи и здрави, много обичани и на всички успехи!!!

Така, аз се завърнах, превода върви, до 5та глава съм, но след като я набера ще ви я пратя!!!! Защото съм я принтирала и като ученичка (сгушена на канапето) превеждам с МОООЛИВ!!! Смешно, но приятно!

Мила, "Черният рицар" на Конито е вече сканирана. ;)

o.k.

• Автор
Честит празник, мили дами!!!

Бъдете живи и здрави, много обичани и на всички успехи!!!

Така, аз се завърнах, превода върви, до 5та глава съм, но след като я набера ще ви я пратя!!!! Защото съм я принтирала и като ученичка (сгушена на канапето) превеждам с МОООЛИВ!!! Смешно, но приятно!

Слънце, малко не съм в час, ти коя книга превеждаш сега? "Бойд"? ohmy.gif

Здравейте,дами!Честит празник!Бъдете винаги обичани и щастливи!

Много се радвам,че чрез този форум намерих единомишленици,с които да споделя увлечението си по любовните романи.Близо 15 години купувам и чета тези романи и ще се радвам да помогна с каквото мога.

• Автор

Много се радвам,че чрез този форум намерих единомишленици,с които да споделя увлечението си по любовните романи.Близо 15 години купувам и чета тези романи и ще се радвам да помогна с каквото мога.

Оха, аз за близо 4 години събирам и имам 300 книги, а ти за толкоз години колко ли имаш? Много ще се радваме да дадеш списък на твойта колекция. Аз лично искам да попитам какво имаш на Джоана Линдзи, Джули Гарууд, и дали имаш нещо от поредицата за кубоите на Лей Грийнууд, защототука при нас се намират само Джейк и Уорд, май няма никоой който да има останалите книги от поредицата, а са издадени у нас, щото съм ги виждала (още в началото като не събирах книги ми ги предлагаха и аз ги отказах) и затва ако имаш нещо от тая поредица моля те сподели с нас, да не се мъчат момичетата да превеждат. biggrin.gifkiss.gif

Хелппппп!!!!!!

Днес четох една книга на Линда Хауърд и искам да попитам дали тази книга не е продължение на друга

Става въпрос за Независима съпруга, в нея се разказва за двама които работят като журналисти, но интересното е че бяха на гости на някакъв бивш топ модел и съпругът й, който е Министър на финансите на някаква мюсюлманска държава!!!!

Моля ако някой знае нещо за тяхната история или има книгата да ми пише!!!!

Предварително благодаря

Книга за тях няма.

Добре дошла!Има и отделно място за съвременните романи,в случай че не знаеш:ТУК

Ralna,по принцип аз обичам и купувам само съвременни романи.Историческите ги свалям и чета от руски библиотеки в електронен вид.За съжаление на български се превеждат, особено в последните години, много малко исторически любовни романи.Затова пък на руски всеки месец излизат по няколко преведени.

Добре дошла!Има и отделно място за съвременните романи,в случай че не знаеш:ТУК

Да,знам.Благодаря.

• Автор
Ralna,по принцип аз обичам и купувам само съвременни романи.Историческите ги свалям и чета от руски библиотеки в електронен вид.За съжаление на български се превеждат, особено в последните години, много малко исторически любовни романи.Затова пък на руски всеки месец излизат по няколко преведени.

Жалко в теб ми беше надеждата. Нашия екип преводачи е много скромен, и превежда от английски. За жалост наистина много книги има на руски, но никой от нас не го знае толкова добре, че да започне да превежда.

А поне можеш ли да ми кажеш какво имаш на Джейн Ан Кренц? :P

На Кренц имам около 20 книги.Тя ми е една от любимите автори.Списъкът,ако някой се интересува, може да го публикувам малко по-късно.

Здрасти и добре дошла! cool.gif

и аз се присъединявам към питанията :P

от съвременните имаш ли на Катрин Стоу и Елизабет Лоуел

• Автор
На Кренц имам около 20 книги.Тя ми е една от любимите автори.Списъкът,ако някой се интересува, може да го публикувам малко по-късно.

Аз се интересувам главно от две книги. "Звезден огън" и "Дар от злато", ако ги имаш и ако можеш да ми ги сканираш ще съм ти страшно благодарна, ако не, здраве да е. :P

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.