Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

може ли някой да ми каже как се казва книгата на джоана линдзи-за дерек малори и дали я има качена тук? :P;)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

може ли някой да ми каже как се казва книгата на джоана линдзи-за дерек малори и дали я има качена тук? :P:wors:

Книгата се казва "Отровни думи" линка го има на първа старница ;)

Книгата се казва "Отровни думи" линка го има на първа старница :P

много благодаря

Питам,защото ако иска някой мога да я преведа на бг.

Мила, всички ние ще ти бъдем ужасно благодарни за жеста :P

Изключително, изключително много ще ни зарадваш с още един нов прекрасен любовен роман, преведен на БГ :wors:

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Наскоро четох един съвременен роман на Джули Гаруд и да ви кажа авторката пише много добре както исторически,така и съвременни романи!Книгата се казваше "Убийствен чар" и доколкото разбрах е част от поредица.На бг са издадени 6 от 7-те книги-"От милост","Убийствен чар","Списък с убийства","Разбивач на сърца","Бавно изгаряне" и "Танц в сенките".Ако някой ги има може ли да ги сканира?

Редактирано от incomplete (преглед на промените)

Мила, снимките на втория филм започнаха миналата седмица и по принцип за официална световна премиера са обявили 20 ноември тази година, което според мен значи че ние пак ще го гледаме по Коледа за съжаление. И мисля че си гледала не откъси, а клипчета които май ги наричаха fanmade, прекалено рано е за нещо официално, но каквото и да пускат дано да е скоро. Между другото, момичета какво мислите за саундтрака на филма, аз съм тотално луднала по него, по цял ден само това слушам

Списанието е супер, факт е че като свалиш плакатите остават точно 8 страници статии, които са интересни, но пък плакатите са уникални, жалко че не мога да си закача никой вкъщи, просто ако го направя майка ми ще ме изгони!!!

Хм.. саундтрака - ами това нещо ми звучи в ушите от 2 месеца постоянно и не ми омръзва. Споко - и аз имам същия проблем за плакатите sad.gifsad.gif

Наскоро четох един съвременен роман на Джули Гаруд и да ви кажа авторката пише много добре както исторически,така и съвременни романи!Книгата се казваше "Убийствен чар" и доколкото разбрах е част от поредица.На бг са издадени 6 от 7-те книги-"От милост","Убийствен чар","Списък с убийства","Разбивач на сърца","Бавно изгаряне" и "Танц в сенките".Ако някой ги има може ли да ги сканира?

Охо, не знаех, че е излязла 7-ма книга от поредицата. Дано и нея издадат от "Хермес". А иначе първите 6 ги имам (за сега съм прочела само "Разбивач на сърца", която е първата по хронология), така че ако искаш да ги сканирам ще се забавят малко, докато ги взема от нас (още не знам кога ще се прибирам, има вероятност да е след две седмици или чак другия месец). Ако някой друг мисли, че може да ги сканира по-рано да каже.

Не можах да намеря списанието ("Браво") sad.gif Обиколих поне 10 репа, без резултат! triste_9.gif

момичета някой чел ли е Lion's Lady на Джули Гарууд? Знам, че не е издадена на български, но в оригинал

Охо, не знаех, че е излязла 7-ма книга от поредицата. Дано и нея издадат от "Хермес". А иначе първите 6 ги имам (за сега съм прочела само "Разбивач на сърца", която е първата по хронология), така че ако искаш да ги сканирам ще се забавят малко, докато ги взема от нас (още не знам кога ще се прибирам, има вероятност да е след две седмици или чак другия месец). Ако някой друг мисли, че може да ги сканира по-рано да каже.

Ако не те затруднява и аз се присъединявам към чакащите за тази поредица.Предварително ти благодаря и ще чакаме да я качиш.Само моля те отбелязвай коя поредна книжка е.

От сайта на Гарууд разбрах,че през 2008 е излязла 7-та книга от поредицата-"Fire and Ice".Lindsey,когато можеш,тогава сканирай,не бързам!Но препоръчвам на всички фенки на Джули Гарууд тази поредица,наистина много интересни и забавни книги!Досега не съм попадала на авторка,която еднакво добре да пише исторически и съвременни романи!

Мила, всички ние ще ти бъдем ужасно благодарни за жеста :)

Изключително, изключително много ще ни зарадваш с още един нов прекрасен любовен роман, преведен на БГ :wors:

Добре тогава.Скоро ще започна да я превеждам.

От сайта на Гарууд разбрах,че през 2008 е излязла 7-та книга от поредицата-"Fire and Ice".Lindsey,когато можеш,тогава сканирай,не бързам!Но препоръчвам на всички фенки на Джули Гарууд тази поредица,наистина много интересни и забавни книги!Досега не съм попадала на авторка,която еднакво добре да пише исторически и съвременни романи!

Аз тези дни прочетох "Fire and Ice".Общо взето,в сравнение с "Танц в сенките", ми хареса повече.Детективната линия не е особено силна,но взаимоотношенията между гл.герои са много интересни. laugh.gif

• Автор

Не можах да намеря списанието ("Браво") sad.gif Обиколих поне 10 репа, без резултат! triste_9.gif

Аз го намерих, ама като тръгнах няколко часа по-късно да го търся за една приятелка, го нямаше никъде, цялата главна нямаше бутка дето да го има. Един дядо ми се изсмя, че няма да го намеря, и съм била стотната дето пита за него. И в квартала дето живея го няма, а квартала ни е бая голям, кат малко село. Направо толкова бързо се изкупува, че може да се изплашиш. Иначе общо взето в списанието има 13 плаката и малко инфо. Ама преди време бях забелязала, че Едуард, Емет и Джаспър имат едни и същи гривни на десните китки, оказа се, че на тях има един символ, който е герба на Кълън, и като се огледах, Розали и Алис го носят същия символ на врата си, а Есме на китката си. Само Карлайл не знам къде му е, в списанито пише, че всички Кълън носят герба на бижутата си biggrin.gif Също пише, че до края на годината ще излязат и четерите книги, и втория филм у нас. Ще ги чакам с трепет :clap:

Иначе и аз не знаех, че е излязла и седмата книга от поредицата на Джули Гарууд, ама с кой е?

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Иначе и аз не знаех, че е излязла и седмата книга от поредицата на Джули Гарууд, ама с кой е?

Книгата е за Софи Роуз,приятелката на Реган, и колегата на Алек Бюканън.

Редактирано от geneviev (преглед на промените)

• Автор

Навпрочем, има и нова книга на Ирис, "Дивата хризантема" на Джейн Фийдър, за жалост, ще я пропусна. Не ми харесва ни резюмето, ни авторката. Ако някой си я вземе и я прочете, плийс да ми драсне едно съобщение да ми каже за кво става въпрос.

Книга е за Софи Роуз,приятелката на Реган, и колегата на Алек Бюканън.

Мерси biggrin.gif

Ами,Ralna,доколкото разбрах в 7 книга герои са Софи Роуз,репортерка и Джак Макалистър,ФБР агент,който е нейн бодигард.Явно членове на фамилиите Бюканън и Ренърд не са главни действащи лица.

• Автор
Ами,Ralna,доколкото разбрах в 7 книга герои са Софи Роуз,репортерка и Джак Макалистър,ФБР агент,който е нейн бодигард.Явно членове на фамилиите Бюканън и Ренърд не са главни действащи лица.

Надах се да е за някой от младите Бюканън, нали един от братята беше във флота, май тюлен, щеше ми се да е за него. :clap:

Само Карлайл не знам къде му е, в списанито пише, че всички Кълън носят герба на бижутата си biggrin.gif Също пише, че до края на годината ще излязат и четерите книги, и втория филм у нас. Ще ги чакам с трепет :shake_puter:

Инче герба Карлайл го носи като пръстен на безименния пръст, на лявата ръка мисля че беше

• Автор
Инче герба Карлайл го носи като пръстен на безименния пръст, на лявата ръка мисля че беше

Яко, много си наблюдателна, сега ще си пусна филма да вида да го открия :shake_puter:

Готово, Ине, може да прибавиш 6-те книжки към списъка ми. :) Като мога ще ги подхвана.

Аз го намерих, ама като тръгнах няколко часа по-късно да го търся за една приятелка, го нямаше никъде, цялата главна нямаше бутка дето да го има. Един дядо ми се изсмя, че няма да го намеря, и съм била стотната дето пита за него. И в квартала дето живея го няма, а квартала ни е бая голям, кат малко село. Направо толкова бързо се изкупува, че може да се изплашиш. Иначе общо взето в списанието има 13 плаката и малко инфо. Ама преди време бях забелязала, че Едуард, Емет и Джаспър имат едни и същи гривни на десните китки, оказа се, че на тях има един символ, който е герба на Кълън, и като се огледах, Розали и Алис го носят същия символ на врата си, а Есме на китката си. Само Карлайл не знам къде му е, в списанито пише, че всички Кълън носят герба на бижутата си biggrin.gif Също пише, че до края на годината ще излязат и четерите книги, и втория филм у нас. Ще ги чакам с трепет :rolleyes:

Аааа, не е честно! Искам го и аз! Да му се не види късмета дето го имам!

Яко, много си наблюдателна, сега ще си пусна филма да вида да го открия :rolleyes:

На две места се вижда, първо след инцидента с колата, докато Карлайл проверява рефлексите на Бела се вижда много ясно, а вторият път е когато Карлайл реже някаква мръвка, когато й правеха вечеря, ама тогава по-скоро се вижда само самата халка или обков или квото му викат там, а самия герб не...Верно съм взела да ставам наблюдателна, то след толкоз пъти гледане, хванах доста моменти, които не бях забелязала от първо гледане.

Момичета, които сте фенове на филма споделете любимата си сцена, аз направо си умирам когато за първи път отидоха заедно на училище, Робчо е толкова сладък там, направо цепи мрака, и сцената с бейзбола разбира се и момента с приспивната песен на Бела...

момичета някой чел ли е Lion's Lady на Джули Гарууд? Знам, че не е издадена на български, но в оригинал

Съни, имам я на английски в текстов файл. Искаш ли я laugh.gif

Веднага се включвам в темата за любимите сцени с Едуард и Бела!!! Харесва ми поглада на Едуард, веднага след като е отблъснал колата и е предпазил Бела, друга любима сцена е когато в съня си Бела ляга на гърдите му и разбира се великата фраза И лъва се влюби в агнето!!!! Как беше Глупаво агне, мазохистичен лъв!!!

Филма го преглеждам почти всяка вечер, а книгите ги препрочитам от както се появиха на бг, даже последната не чаках да се преведе ами направо я изядох с монитора (понеже не мога да кажа изядох с кориците), утре ще си купя книгите, даже вече претръпвам от нетърпение

А от списанието впечатление ми направи това, че авторката я има в една от сцените във филма, малко странно, но е готино че може да се види

Герба е готин и незнам, моля спрете ме че като почна няма спиране, продъних ушите на всички приятелки да разправям книгите, че вече горките сигурно искат да ми зашият устата

Съни, имам я на английски в текстов файл. Искаш ли я laugh.gif

и аз я имам мило исках впечатления просто защото не искам да дразня, но аз направо от вчера не съм на себе си. толкова е добра за мен-ще ми бие "по дяволите Сара" а това знаеш доста трудно по принцип

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.