Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Здравейте :speak: видях, че Нора Робъртс има нова трилогия "Кръгът" , бихте ли ми казали как се наричат отделните книги от трилогията?

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

СЛУЧАЙНО ДА ЗНАЕШ ИМА ЛИ НА БГ ПРОДЪЛЖЕНИЕТО НА "СЕДМИЯТ СИН" НА ОРСЪН СКОТ КАРД.ПОНЕ АЗ НЕ МОЖАХ ДА НАМЕРЯ.

Не ми е попадала, съжалявам

И една книжка от списъка ми - Заповядайте Нора Робъртс - Партньори :speak:

http://4storing.com/h47vt/ecb77d6cb884d159...3062520b67.html

Здравейте :speak: видях, че Нора Робъртс има нова трилогия "Кръгът" , бихте ли ми казали как се наричат отделните книги от трилогията?

Кръстът на Мориган

Танцът на боговете

Долината на мълчанието

Не ми е попадала, съжалявам

И една книжка от списъка ми - Заповядайте Нора Робъртс - Партньори :yanim:

http://4storing.com/h47vt/ecb77d6cb884d159...3062520b67.html

kiss.gifkiss.gifkiss.gifkiss.gifkiss.gif

• Автор
Какъв сериал???Ако обичаш просветли ме,че съм на тъмно :yanim::speak:biggrin.gif !

Серите може да си свлаиш от тук: The Legend Of The Seeker, аз лично обожавам сериала. Главните Ричард и Кейлан, са много сладки. Ричард я супер як пич, на моменти като го погледнеш от грешен ъгъл изглежда грозен, а иначе е страхотен, и красив и мускулест, има тяло което е мечта за всяко момиче, нищо, че не е много висок. kiss.gif:clap:

70761555.jpg

6a00e54efa9cb6883300e55.jpg

l250887244032067.jpg

legendoftheseeker200810.jpg

legendoftheseekerf.jpg

2521821.jpg

38448.jpg

legendoftheseekerkahlan.jpg

Направо ме хвана на болна тема.. :gift:

Страхотна поредица е "Сагата", но какво ще кажеш тогава за "Конклав от сенки" на същия автор? cool.gif

Или "Белгариада" и "Малореон" на Дейвид Егинс, "Дарковър" на Брадли, "Шанара" на Брукс, "Землемория" на Урсула ле Гуин, "Светът на нивата" на Фрамър, "Колелото на времето" на Джордан.. :gift:

Всеки, който харесва фентъзи не може, ама просто НЕ МОЖЕ да пропусне тези поредицииии cool.gif

А който харесва истории с вампири, горещо му препоръчвам да прочете поредицата "Анита Блейк - Ловецът на вампири" на Лоръл Хамилтън ;)

P.S. Между другото, всичко, което изредих до момента, го има в Читанката cool.gif

О всичко на Р.Фийст съм чела!И другите също....но наистина Сагата си остава любимата ми поредица.Дали пък покрай нас няма и други да се запалят по фентъзито?Като кажа на някой,че чета такива книги,реакцията в повечето случай е - оооо....аз такива не чета!Да първата книга разбира се - после спиране няма.

Серите може да си свлаиш от тук: The Legend Of The Seeker, аз лично обожавам сериала. Главните Ричард и Кейлан, са много сладки. Ричард я супер як пич, на моменти като го погледнеш от грешен ъгъл изглежда грозен, а иначе е страхотен, и красив и мускулест, има тяло което е мечта за всяко момиче, нищо, че не е много висок. kiss.gif;)

70761555.jpg

6a00e54efa9cb6883300e55.jpg

l250887244032067.jpg

legendoftheseeker200810.jpg

legendoftheseekerf.jpg

2521821.jpg

38448.jpg

legendoftheseekerkahlan.jpg

Олелее.Благодаря.Тц-тц cool.gif

О всичко на Р.Фийст съм чела!И другите също....но наистина Сагата си остава любимата ми поредица.Дали пък покрай нас няма и други да се запалят по фентъзито?Като кажа на някой,че чета такива книги,реакцията в повечето случай е - оооо....аз такива не чета!Да първата книга разбира се - после спиране няма.

И аз съм така.Даже не си казвам вече.

Нямам любим жанр,защото просто не мога да кажа,че този е по-добър от другия.Всичко е въпрос на вкус.Пратчет ми е любимец :hush: .

Не знам дали е ставало дума до сега,но новото продължение на "Отнесени от вихъра" е доста по-добро от "Скарлет".Става дума за "Рет и Скарлет" - Макейг, Доналд на издателство Бард.Поне на мен ми хареса повече.Авторът ни представя част от живота на Рет преди да се е запознал със Скарлет.

Аз почнах да чета преди 3-4 години и първото ми фентъзи си беше на Тери Гудкайнд - "Първото правило на магьосника" и си ми остана любимо.

Но иначе харесвам и Фийст - страшен е просто, Дейвид Едингс, Лоис Макмастър Бюджолд.

Вече почвам да се дразня на Джордж Р. Р. Мартин, няма ли да я напише таз книга то за 13 години 4 книги, а има мисля че още 3 да напише , ще побелеем докато го чакаме.

Иначе чета всичко стига да ми хареса. Така че споделяите и коментираите има много добри книги и автори :hush:

А някой има ли книгата "Отнесени от вихъра", тази "Скарлет" и това ново продължение?

А някой има ли книгата "Отнесени от вихъра", тази "Скарлет" и това ново продължение?

Относно "Отнесени от вихъра" и двете й продължения "Скарлет" и "Рет и Скарлет", мила аз ги имам и трите книги cool.gif на мен лично най-ми хареса продължението на Александра Рипли-Скарлет, може би заради частта за Ирландия, нз, а продължението на Доналд Макейг-не ме впечатли особено, очаквах повече и даже мисля че книгата трябва да се казва "Рет Бътлър" laugh.gif

Момичета, направо се чувствам лично засегната, заради липсата на интерес относно класацията, явно тази ще е последна, ще е обявя през уикенда...

Здравейте,

Благодаря на всички за чудесният форум.Стахотни сте момичета.Много бих се радвала ,ако някой може да ми помогне.Търся две книги на Бевърли Бартън- "Белези по сърцето" и "Любов и Омраза" на издателство "Компас " са.

Много схте се радвам ако някой ги пусне . :speak:

Сандра Браун

Размяната

С дъх на скандал

Нежна тишина

Приятно четене laugh.gif

Относно класацията отпусни ни още малко време, че такива като мен им трябва малко повече време за ровене да си я направят. Просто този път ни позатрудни с тези целувки :speak:

А ще ги споделиш ли с мен или нас? Аз обожавам филма, а първата книга съм я чела преди бая време и затова ми се ще да я прочета пак. Относно продълженията и хабер си нямам за какво става въпрос в тях. Ще съм ти много благодарна! Ще разнообразиш еднообразния ми живот! :speak:

А ще ги споделиш ли с мен или нас? Аз обожавам филма, а първата книга съм я чела преди бая време и затова ми се ще да я прочета пак. Относно продълженията и хабер си нямам за какво става въпрос в тях. Ще съм ти много благодарна! Ще разнообразиш еднообразния ми живот! :)

Нямаш ядове, ще ги направя, само нз кога ще им дойде реда, но щом харесваш оригинала, съм сигурна че ще се влюбиш в продължението на Александра Рипли, по него също има филм, по-скоро сериал от 4 серии, скоро го даваха по Бтв - "Скарлет", в книгата се разправя за живота на Скарлет след раздялата с Рет, и главно действието се развива в Ирландия, тя отиде там да търси корените си, хвана се с един нещастник, занимаваше се с бунтовническа дейност, почти я обесиха за убийство, за което не беше виновна и междувременно роди още едно детенце от Рет :P брррр сцената с точно това раждане във филма, направо ме отказа от идеята за деца, а го гледах за първи път когато бях на 7, т.е. бая отдавна, още не ми е минало ;) както и да е - най-хубавото е че накрая Рет и Скарлет се събират, много добра книга!!!

Относно класацията, щом искате продължаваме, просто не искам в един момент да стана досадна, ама добре ще почакам още няколко дни.

Да отчета малко дейност, пак се извинявам за забавянето

Ариел -Илейн Кейн

http://4storing.com/tys1d/8efc19aaf7b0b120...6f56f2a3eb.html

Имай милост с тези класации-дай малко време да се наканим и начудим. ;).

А сега за почитателите на Twilight-3 wallpaper-а,на които случайно попаднах:

post-154713-1238100880_thumb.jpg

post-154713-1238100898_thumb.jpg

post-154713-1238100912_thumb.jpg

Дано ви харесат!

Имай милост с тези класации-дай малко време да се наканим и начудим. ;).

А сега за почитателите на Twilight-3 wallpaper-а,на които случайно попаднах:

post-154713-1238100880_thumb.jpg

post-154713-1238100898_thumb.jpg

post-154713-1238100912_thumb.jpg

Дано ви харесат!

Момичета, и мен запалихте по тази поредица. Може ли някой пак да ми припомни знае ли се кога ще излязат 3 и 4 книга. Знам че има любителски превод, но някак си ми се иска да прочета "официалния". Най много да не се стърпя и да подхвана на английски, ама друго си е на български.

Редактирано от Dobreva (преглед на промените)

Оле,няколко дни ме няма и сте затрупали страниците с книги biggrin.gif Благодаря много за Ариел laugh.gif

Тъкмо ще си имам четиво за уикенда cool.gif

И някой спомена че На Джудит Макнот Всеки мой дъх не е довършена :huh:

как така аз я имам и мисля че всичко е наред ohmy.gif

Момичета, и мен запалихте по тази поредица. Може ли някой пак да ми припомни знае ли се кога ще излязат 3 и 4 книга. Знам че има любителски превод, но някак си ми се иска да прочета "официалния". Най много да не се стърпя и да подхвана на английски, ама друго си е на български.

Да ти кажа право преводът на български е много добър.Преводачите са се справили отлично!Даже четох на няколко места в нета отрицателни мнения за превода на Егмонт - България и лошото оформление на книгата.почти навсякъде мнението беше,че е по-добре да вземат готовия любителски превод и да го публикуват вместо на чакат на "тяхната си преводачка".

Освен това ти имаш избор- има 2 любителски превода в нета,а можеш да четеш и на английски.....Като гледам и децата луднаха по тази серия - чувам,че четели книжките в оригинал - нямали време да дочакат превода!

До колкото си спомням от издателството бяха казали,че ще издадат книгите до края на годината.

Редактирано от debilgates (преглед на промените)

Да ти кажа право преводът на български е много добър.Преводачите са се справили отлично!Даже четох на няколко места в нета отрицателни мнения за превода на Егмонт - България и лошото оформление на книгата.почти навсякъде мнението беше,че е по-добре да вземат готовия любителски превод и да го публикуват вместо на чакат на "тяхната си преводачка".

Освен това ти имаш избор- има 2 любителски превода в нета,а можеш да четеш и на английски.....Като гледам и децата луднаха по тази серия - чувам,че четели книжките в оригинал - нямали време да дочакат превода!

До колкото си спомням от издателството бяха казали,че ще издадат книгите до края на годината.

Любителския превод наистина е много добър - аз веднага ходих да си купя двете книги, които вече са издадени у нас и сравнявайки ги - честно, не мога да кажа кой от двата превода е по-добър.

Линковете тук към преводите на последните две книги също са добри (аз вече и на английски ги прегледах книжките), но имат правописни грешки. Но ако си търпелива, прочетох няколко страници по-рано, че някой се е заел да ги редактира. :)

Нямаш ядове, ще ги направя, само нз кога ще им дойде реда, но щом харесваш оригинала, съм сигурна че ще се влюбиш в продължението на Александра Рипли, по него също има филм, по-скоро сериал от 4 серии, скоро го даваха по Бтв - "Скарлет", в книгата се разправя за живота на Скарлет след раздялата с Рет, и главно действието се развива в Ирландия, тя отиде там да търси корените си, хвана се с един нещастник, занимаваше се с бунтовническа дейност, почти я обесиха за убийство, за което не беше виновна и междувременно роди още едно детенце от Рет :) брррр сцената с точно това раждане във филма, направо ме отказа от идеята за деца, а го гледах за първи път когато бях на 7, т.е. бая отдавна, още не ми е минало :) както и да е - най-хубавото е че накрая Рет и Скарлет се събират, много добра книга!!!

Относно класацията, щом искате продължаваме, просто не искам в един момент да стана досадна, ама добре ще почакам още няколко дни.

Да отчета малко дейност, пак се извинявам за забавянето

Ариел -Илейн Кейн

http://4storing.com/tys1d/8efc19aaf7b0b120...6f56f2a3eb.html

Определено Скарлет на Александра Рипли не е за пропускане, лично но мен много ми харесха и книгата и филма.

А другото продължение не съм го чела, някой ще каже ли с две три думи, има ли нещо общо с другите книги или

става дума само за Ред.

Ще ми е интересно и мнението ви за Завръщане в Чарлстън на същата авторка. Чела съм само първите две Чарлстън и бях очарована.

Редактирано от sanian (преглед на промените)

Такааа.. Ами.. ето и следващата книжка, дами: Нора Робъртс - "Любов и закон"

http://4storing.com/yac74/9ec53997089947cd...d99999956a.html

cool.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.