Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Аз пък прочетох Чудото на Бренда Джойс,Игра на съдбата на Бюзби,Над всичко на Сандра cool.gif

И трите са много хубави и интересни,само,че в Игра на съдбата има много неща преди същинската част,но е увлекателна и интрижка си има :P абе хубава е

:ph34r: А ако не сте чели Алибито на Сандра Браун,започвайте също много е интересна въпреки,че е съвременна biggrin.gif историята е увлекателна ;)

Аз скоро прочетох "Светлина в мрака" на Кристина Дод, която пак ти беше качила и беше казала, че книгата е много хубава. Е, наистина е страхотна, от тези книги, които когато човек прочете се запомнят. ;) Много препоръки и от мен за тази книга, който не я е чел, да я започва - няма да съжалява.

Оле така ли мила ohmy.gif аз отдавна се каня,но не се решавам laugh.gif почвам я ;)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

А, "Див и опасен" беше готина, аз мислeх че е историческа като я взех за редакция и се ядосах, че съм се прекарала, обаче после ми хареса.

Радвам се, че ти е харесала. Книгата е сканирана по моя препоръка защото смятах, че трябва да я споделя с Вас и съм много доволна, че ти е харесала. А иначе и аз съм фен повече на историческите, но когато нещо е хубаво...

А, "Див и опасен" беше готина, аз мислeх че е историческа като я взех за редакция и се ядосах, че съм се прекарала, обаче после ми хареса.

Радвам се, че ти е харесала. Книгата е сканирана по моя препоръка защото смятах, че трябва да я споделя с Вас и съм много доволна, че ти е харесала. А иначе и аз съм фен повече на историческите, но когато нещо е хубаво...

когато нещо е хубаво си е хубаво :bye1: аз бях дълбоко впечатлена от г-н Лъки laugh.gif , а и въобще цялата история беше много хубава, мисля че ми стана една от най-обичаните книги. Благодарности ;)

Оле така ли мила ohmy.gif аз отдавна се каня,но не се решавам laugh.gif почвам я ;)

да кажеш после дали ти е харесала :)

Редактирано от tanushi (преглед на промените)

Здравейте,

искам да се включа в обсъждането на книгите Здрач и Новолуние!!! Нека да започна първо с това, че първата книга е издадена само в меки корици и за тези които просто искат да имат цялата колекция, ще трябва да прибавят и втората книга, която е пък само с дебели корици!!! Представете си колко грозно стои това на една библиотека в нечия къща! Първа с меки, втора с твърди, а може би ще ги редуват :lol6: След това установих че превода не е толкова добър, като се има предвид че ги четох от английски, и съм съгласна с вас, че любителския превод е къде, къде по добър!!!

Виждам, че проявявате интерес относно трилогията на Нора Робъртс Кръгът, еее до една седмица ще я получите!!! Намерих добрата приятелка и направих нещо което много мразя, напомних и че има една моя книга в себе си!!! Стана ми неудобно, но няма как, не мога да пусна втора и трета книга без първа, затова извинете за закъснението!!1

За Съни и Нел - превеждам, просто малко се бавя защото ми предстои и изпит по английски и се опитвам да се подготвям и за него!! Стискайте палци, от него зависи дали ще отида да уча в университета в Белгия!! Надявам се да ме извините, но съм се захванала, просто карам малко по полека, дано Съни не те бавя с редакцията! sad.gifsad.gifsad.gifsad.gif

За Съни и Нел - превеждам, просто малко се бавя защото ми предстои и изпит по английски и се опитвам да се подготвям и за него!! Стискайте палци, от него зависи дали ще отида да уча в университета в Белгия!! Надявам се да ме извините, но съм се захванала, просто карам малко по полека, дано Съни не те бавя с редакцията! sad.gifsad.gifsad.gifsad.gif

Стискам палци за изпита. ако имаш нужда от помощ знаеш къде да ме потърсиш. а за превода не се безпокой сега. изпита е много по важен.

Желая слънчев ден на всички

Мерси, много се радвам, че ще ми стискаш палци!!!!

За любителките на книгите на Стефани Майер, попаднах на готин пик!!! Но е чудесен за десктопа на компа, а ето го и него

post-207484-1238431510_thumb.jpg

Благодаря,толкова книги съм чела на Сандра но тази не ми е попадала cool.gif

може ли отзиви :)

Книгата е невероятна.Една от първите книги /първата или втората/,които прочетох на Сандра Браун преди мноооого години.Има и любов,и детективна интрига.Много интригуващ сюжет и силни страсти.Единственото,което може да смути някой,това е,че главния герой е бивш любовник на майката на героинята и е доста по-възрастен от героинята.

Редактирано от geneviev (преглед на промените)

И такааа, дами.. Време е за следващата партида текстови книжки.. cool.gif

1.Ан Мари Уинстън - Веднъж в живота

2.Анет Бродрик - Пролетно докосване

3.Анет Бродрик - Тайнствен покровител

4.Барбара Бозуел - Двойна магия

5.Барбара Бозуел - Троен шанс

6.Барбара Делински - Единствен цвят

7.Барбара Делински - Червенокосият изкусител

8.Боби Смит - Дамски пасианс

9.Деби Бедфорд - Любовен триумф

10.Дей Леклеър - Завещанието

11.Дей Леклеър - Рог на изобилието

12.Джоана Линдзи - Наследникът

13.Джоана Линдзи - Чаровникът, който я укроти

14.Джуди Кей - Магията на Ариана

15.Джули Гарууд - Брачна авантюра

16.Елиз Тайтъл - Любовна въртележка

17.Елизабет Барнс - Ледената принцеса

18.Елизабет Лоуел - Гореща кръв

19.Елизабет Лоуел - Тъмни страсти

20.Ема Голдрик - Избраник на съдбата

21.Ема Дарси - Съдбовна среща

22.Ив Рутланд - Роден с късмет

23.Катлийн О Брайън - Надпревара с вятъра

24.Катрин Грейнджър - Меден месец на Карибите

25.Катрин О`Нийл - Господарят на рая

26.Кейт Дендън - Гореща следа

27.Кристина Дод - Светлина в мрака

28.Кристина Дод - Моята любима годеница

29.Ан Мари Уинстън - Рай за двама

30.Кристина Скай - Открадни сърцето ми

31.Лий Майкълс - Любов в кадър

32.Лий Майкълс - Люлякът и розата

33.Лий Майкълс - Необикновеното наследство

34.Лий Майкълс - Неочаквана развръзка

35.Линда Хауърд - Независима съпруга

36.Линда Хауърд - Търси се съпруга

37.Мери Джо Пътни - Неприлично предложение

38.Миранда Лий - Изкушение и измяна

39.Миранда Лий - Страст и спомени

40.Миранда Лий - Съблазън и саможертва

41.Нора Робъртс - Нощни птици

42.Нора Робъртс - Опасно изкушение

43.Нора Робъртс - Принца плейбой

44.Нора Робъртс - Родена в грях

45.Нора Робъртс - Родена в лед

46.Нора Робъртс - Родена в пламък

47.Нора Робъртс - Сърцето на Девин Макейд

48.Нора Робъртс -Пристанище за мъже

49.Ребека Уинтърс - Изпепеляващ огън

50.Сандра Браун - Горещи страсти в рая

51.Сандра Браун - Единствен изход

52.Сандра Браун – Тайната

53.Сюзън Джонсън - Дете на порока

54.Сюзън Нейпиър - Чаровникът

55.Сюзън Хейстингс - Целувката на прокудения

56.Тереза Мадейрос - Скандална нощ

57.Тереза Медейрос - Драконът със зелените очи

58.Тереза Медейрос - Крадец на сърца

59.Тереза Медейрос - Отмъстителят

60.Тереза Медейрос - Твой завинаги

61.Тифани Уайт - Любов в пустинята

62.Хедър Кулман - Софи

63.Хелън Бианкин - Пленница на любовта

64.Шейн Уевърли - Дом на мечтите

http://4storing.com/ut778/85347fc6e2b411b6...46870f417b.html

;)

Книгата е невероятна.Една от първите книги /първата или втората/,които прочетох на Сандра Браун преди мноооого години.Има и любов,и детективна интрига.Много интригуващ сюжет и силни страсти.Единственото,което може да смути някой,това е,че главния герой е бивш любовник на майката на героинята и е доста по-възрастен от героинята.

благодаря,вече натрупах доста хубави книги за прочит biggrin.gif

Xesi не мога да повярвам,толкоз книги laugh.gif надхвърляш всички рекорди досега laugh.gif

много благодаря за картинката от здра4,а имате ли и други ;)

тази вечер ще кача още картинки от книгата Здрач

Ето две картинки на "Здрач" и от мен.Дано ви харесат.Ако искате мога да кача някой wallpapaperi на "New moon"

post-209384-1238442795_thumb.jpg

post-209384-1238442836_thumb.jpg

Редактирано от besos (преглед на промените)

И аз много благодаря за книжките. :help wanted:

А, ще ги сложите ли на първа страница заедно с кориците?

Момичета, така и така сме на тема "Здрач", бързо въпросче, някой гледа ли допълнителните материали, които вървят с DVD-то на филма, МНОГО СА ЯКИ, има и 3-4 отрязани сцени от филма, особено едната е много добра, чак се чудя как са я махнали, аз и викам "мокрите сънища на Бела" :lol6: мейкинга е много готин, абе изобщо всичко което идва допълнително е супер :super: А Робърт е просто уникален :angry::speak::inlove1: като го гледам и просто ми идва да си разкъсам дрехите... :lol6:

Мерси за снимчиците, ето няколко и от мен:

1bd88e191b5e34c1.jpg 7c6a8677d0465a96.jpg a2f6947802c2948c.jpg

имам супер добра колекцийка от снимчици, довечера ще я пусна в някой тракер и ще дам линк, че така най-много да досадя на останалите от форума, които не са зарибени.

Хубав ден на всички

Момичета, така и така сме на тема "Здрач", бързо въпросче, някой гледа ли допълнителните материали, които вървят с DVD-то на филма, МНОГО СА ЯКИ, има и 3-4 отрязани сцени от филма, особено едната е много добра, чак се чудя как са я махнали, аз и викам "мокрите сънища на Бела" :lol6: мейкинга е много готин, абе изобщо всичко което идва допълнително е супер :lol6: А Робърт е просто уникален :speak::inlove1::super: като го гледам и просто ми идва да си разкъсам дрехите... ;)

Мерси за снимчиците, ето няколко и от мен:

1bd88e191b5e34c1.jpg 7c6a8677d0465a96.jpg a2f6947802c2948c.jpg

имам супер добра колекцийка от снимчици, довечера ще я пусна в някой тракер и ще дам линк, че така най-много да досадя на останалите от форума, които не са зарибени.

Хубав ден на всички

Къде намери допълнителните сцени?Аз ги търсих,ама безуспешно :angry:

Къде намери допълнителните сцени?Аз ги търсих,ама безуспешно :angry:

http://######/torrent/4795828/Twilight_

от тук, но имай предвид че общата големина на файловете надхвърля 12 GB, за това аз лично си изтеглих само файла, който е за специалните материали, мисля че беше първи по ред, и е голям към 4 и нещо, свалих го за 5 часа, ако имаш проблеми със свалянето пиши на лични да измислим тещо :speak:

http://######/torrent/4795828/Twilight_

от тук, но имай предвид че общата големина на файловете надхвърля 12 GB, за това аз лично си изтеглих само файла, който е за специалните материали, мисля че беше първи по ред, и е голям към 4 и нещо, свалих го за 5 часа, ако имаш проблеми със свалянето пиши на лични да измислим тещо :angry:

Мерси много kiss.gifkiss.gifkiss.gif

А мерси за wallpapaperi - те на Twilight. 8bcdf8d8ee015999f1c1c86dda19d218.gif8bcdf8d8ee015999f1c1c86dda19d218.gif8bcdf8d8ee015999f1c1c86dda19d218.gifЩе се радвам да качиш и на New Moon. :P:computer2::help:8bcdf8d8ee015999f1c1c86dda19d218.gif

Дано ти хареса cool.gif

post-209384-1238497785_thumb.jpg

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.