Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Дано ти хареса cool.gif

О да харесва ми! :computer2::help: Както и тези на hol_back_girl и incomplete.

~`~`~`~`~`~`~`

hol_back_girl , благодаря за линка!!!Аз отдавна търся "допълнителните материали", но не ги намирах.Но както е тръгнало да се сваля, ще чакам няколко дни. laugh.gif Ще чакам с нетърпение да ги сваля.Благодаря отново на теб и на всички, които си направиха труда да качат wallpapapers.

Редактирано от BLoOdKiSs (преглед на промените)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Здрасти народе!

Довършвам редакцията на Падналите ангели на Мери Джо Пътни и после моментално захапвам Shattered Rainbows (1996) - Защото вярваш в любовта.

След кратък преглед на Читанката, установих, че за да завършим серията Паднали ангели липсват 2 романа - Dancing on the Wind (1994) и

River of Fire (1996). Може ли да ми каже някой дали са излизали на български и ако са, дали са включени в някой списък за сканиране??? Яко съм се зарибила с тази поредица :yanim:

Здрасти народе!

Довършвам редакцията на Падналите ангели на Мери Джо Пътни и после моментално захапвам Shattered Rainbows (1996) - Защото вярваш в любовта.

След кратък преглед на Читанката, установих, че за да завършим серията Паднали ангели липсват 2 романа - Dancing on the Wind (1994) и

River of Fire (1996). Може ли да ми каже някой дали са излизали на български и ако са, дали са включени в някой списък за сканиране??? Яко съм се зарибила с тази поредица ;)

Поредицата е супер наистина, "Розата и херцогът" е сред любимите ми. И аз търся Dancing on the Wind и River of Fire, но стигнах до тъжното заключение, че не са издавани на бг. Все пак ще се радвам ако бъркам. ;)

много благодаря за картинките на Здрач супер сте ;) ;) :lol6: всички те са хубави

Поредицата е супер наистина, "Розата и херцогът" е сред любимите ми. И аз търся Dancing on the Wind и River of Fire, но стигнах до тъжното заключение, че не са издавани на бг. Все пак ще се радвам ако бъркам. :rolleyes:

Здравейте на всички :rolleyes: аз съм нова тук,как мога да си сваля дадена книга от тук и как мога да сканирам книга

Здравейте на всички ;) аз съм нова тук,как мога да си сваля дадена книга от тук и как мога да сканирам книга

Здравей и добре дошла. :rolleyes: .

Книгите можеш да сваляш от първа стр. - кориците са линкове към 4сторинг или бгшеър. Най-отгоре има линк към темата за съвременни романи. Ако предпочиташ торенти: качваме тук и тук cool.gif

За сканирането на книга се нуждаеш от скенер и препоръките за настройване на скенера за оптимално качество на сканираните страници, който се намира под кориците на 1ва стр. Свали си го и ако нещо не ти е ясно, ние сме тук да помагаме. Не се притеснявай да питаш. :rolleyes:

И естествено УМИРАМ от любопитство какви книги имаш :baby:

Здравей и добре дошла. :rolleyes: .

Книгите можеш да сваляш от първа стр. - кориците са линкове към 4сторинг или бгшеър. Най-отгоре има линк към темата за съвременни романи. Ако предпочиташ торенти: качваме тук и тук cool.gif

За сканирането на книга се нуждаеш от скенер и препоръките за настройване на скенера за оптимално качество на сканираните страници, който се намира под кориците на 1ва стр. Свали си го и ако нещо не ти е ясно, ние сме тук да помагаме. Не се притеснявай да питаш. :rolleyes:

И естествено УМИРАМ от любопитство какви книги имаш :baby:

Здравей ;)

Благосдаря за напътстваията :) все още не мога да сканирам,защото нямам скенер,но се нядявам скоро и аз да имам принос сканирането cool.gif

имам доста книги,търсиш ли нещо конкретно

Редактирано от margc (преглед на промените)

Благосдаря за напътстваията :rolleyes: все още не мога да сканирам,защото нямам скенер,но се нядявам скоро и аз да имам принос сканирането cool.gif

имам доста книги,търсиш ли нещо конкретно

Ами аз съм върл фен на Нора Робъртс и се опитвам да събера книгите й, особено по-старите издания, които трудно се намират, или са на цена, дето направо те отказва от желанието да си я купиш. Ако имаш нещо от следния списък - Нора - сканиране, което не е сканирано, ще ти бъда много благодарна kiss.gif .

Ако не, здраве да е!

Но предполагам и другите момичета ще искат да разберат, затова ако имаш възможност, моля те да направиш някакво списъче. :rolleyes:

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Ами аз съм върл фен на Нора Робъртс и се опитвам да събера книгите й, особено по-старите издания, които трудно се намират, или са на цена, дето направо те отказва от желанието да си я купиш. Ако имаш нещо от следния списък - Нора - сканиране, което не е сканирано, ще ти бъда много благодарна kiss.gif .

Ако не, здраве да е!

Но предполагам и другите момичета ще искат да разберат, затова ако имаш възможност, моля те да направиш някакво списъче. ;)

На Нора Робъртс имам само две книги-"Защото те обичам"и "Стъпки от огън"' повече съм чела нейните книги,отколкото купувала, а моите киниги са около 20-30 затова няма да мие трудно да съставя списък biggrin.gif

На Нора Робъртс имам само две книги-"Защото те обичам"и "Стъпки от огън"' повече съм чела нейните книги,отколкото купувала, а моите киниги са около 20-30 затова няма да мие трудно да съставя списък biggrin.gif

ААААААААААААаааааа, може ли да си изпрося да ги сканираш, като получиш скенер. Поне "Защото те обичам". МООООООООООООООООООООООООООООООООООООЛЯ

;):nono::P;):help::help::help::help::help:

ААААААААААААаааааа, може ли да си изпрося да ги сканираш, като получиш скенер. Поне "Защото те обичам". МООООООООООООООООООООООООООООООООООООЛЯ

:help::help::help::help::help::help::help::help::help:

Добре,няма проблем,когато стане възможно ще ги сканирам :)

Преди малко като се опитах да сваля книга със линк към 4сторинг и ми излезе в в формат на БиСиплеър и и не иска да го отвори,сбърках ли някаде

Добре,няма проблем,когато стане възможно ще ги сканирам :help:

Преди малко като се опитах да сваля книга със линк към 4сторинг и ми излезе в в формат на БиСиплеър и и не иска да го отвори,сбърках ли някаде

Ами книгите са във формат PDF така че трябва да имаш Adobe Reader , за да ги отвориш. Доста от книгите са обработени в Word формат и можеш да ги четеш или свалиш от http://www.chitanka.info:82/lib/label/Любовен+роман . :help:

Редактирано от vesselanka (преглед на промените)

кое ти излезе в формат бисиплеър - сваления файл ли?Може да е до настройките тябва да имаш адоб рийдър за да четеш сканираните книги,ако нямаш си инсталирай,може и при отварянето от опциите да си избереш отвори с(open with) адоб рийдър ако си го имаш на компа cool.gif

Надявам се да съм помогнала :help::help:

На сюзън Джонсън имаш ли някакви книжки,също и на Вирджиния Хенли :help:

Аз съм им върла фенка и все за тях питам :help: незнам как не са ме изгонили вече laugh.gifohmy.gif

кое ти излезе в формат бисиплеър - сваления файл ли?Може да е до настройките тябва да имаш адоб рийдър за да четеш сканираните книги,ако нямаш си инсталирай,може и при отварянето от опциите да си избереш отвори с(open with) адоб рийдър ако си го имаш на компа cool.gif

Надявам се да съм помогнала :help::help:

На сюзън Джонсън имаш ли някакви книжки,също и на Вирджиния Хенли :help:

Аз съм им върла фенка и все за тях питам :help: незнам как не са ме изгонили вече laugh.gifohmy.gif

Благодаря и на двете :help: ,а от къде мога да го имам този адоб рийдър.

Аз нямам тези автори,но моя приятелка има "Графиня робиня" на Вирджиния Хенли,аз самата търся "Прелъстен" на същата авторката

Благодаря и на двете :help: ,а от къде мога да го имам този адоб рийдър.

Аз нямам тези автори,но моя приятелка има "Графиня робиня" на Вирджиния Хенли,аз самата търся "Прелъстен" на същата авторката

Можеш да свалиш програмата от http://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=34154 , а Графиня робиня я има качена :help:

Можеш да свалиш програмата от http://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=34154 , а Графиня робиня я има качена :help:

съжалявам,че не мога да ти помогна :help: ,нядявам се да полезна със останалитен си книги,но някои вече може да са качени

Добре,няма проблем,когато стане възможно ще ги сканирам :help:

Оооооо,супер, мерси много, мила. kiss.gifkiss.gifkiss.gifkiss.gifkiss.gif

:cheers: Момичета може ли някой да ми каже дали има линк за "Фиктивен съпруг" на Хедвиг Куртс-Малер.Благодаря предваретелно. ;)

Здравейте,

няма да повярвате какво намерих в нета, докато се ровех за подробностти около Здрач, незнам май съм се побъркала, защото знам почти всички сцени наизуст от препрочитане на книгите!!

Та да се върна към откритието си, намерих снимки на глутницата, тоест на актьорите които ще играят Сам, Пол, Ембри, Куил и Джаред!

Ето го Сам :

30j02ok.jpg

Ето го и Пол (нали знаете Вечно избухливия Пол, който избухва, най много в два от три дни):

2mngqio.jpg

За Куил съм малко несъгласна, но ще чакам отзиви за избрания актьор, на мен ми се струва много не иднианец!

qqvq85.jpg

Джаред :

307uvbk.jpg

и май остана само Ембри:

2wf7gvm.jpg

Редактирано от aneto_rs (преглед на промените)

[За Куил съм малко несъгласна, но ще чакам отзиви за избрания актьор, на мен ми се струва много не иднианец!

Има нещо леко, но предполагам е дълбоко в годините назад.Някоя пра-пра-пра------и т.н.роднина е дала като че ли капка индианска кръв.Но виж очилата...за тях не мога да се съглася . Може би вълк без очила е по-добре....

Пол е готин,но върви малко на латино тип.

Все пак това е виждането на режисьора и за съжаление ние можем само да чакаме реализирането на проекта.

Редактирано от debilgates (преглед на промените)

Права си, вълците са без очила, нали виждат перфектно, но във филма може да е с лещи! Става въпрос, че в книгата вълците са едри, а той ми се струва малко незрял като че ли

мисля че трябва да са младинали това притеснявашеБела , че са още деца. Много ми е интересно как ще изглеждат върколаците във филма

Редактирано от mariana66 (преглед на промените)

:) Момичета може ли някой да ми каже дали има линк за "Фиктивен съпруг" на Хедвиг Куртс-Малер.Благодаря предваретелно. :help:

Заповядай: "Фиктивен съпруг" Хедвиг Куртс-Малер

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.