Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Обожавам такъв тип книги, докоркото разбирам се превеждат на руски, нали?

И във връзка със кориците и с този тип романи, Пазителят на сънищата си е ярък пример.

Ужасна корица,разкошен роман, мистика, романтика,Уелс.

Да. Доколкото знам са преведени от 1 до 6 всичките, като повечето са любителски превод (в смисъл от форумите), 7-та - до половината или нещо подобно. Абе да не ви излъжа, но си мисля че всичко до което са се докопали руснаците и е излязло на английски се превежда. Отделно във всеки руски форум за любовни романи, а и за фантастика има тема - фенове на Карен Мари Монинг. Общо взето изглежда като някаква масова истерия и то от доста време насам. :huh:

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Да. Доколкото знам са преведени от 1 до 6 всичките, като повечето са любителски превод (в смисъл от форумите), 7-та - до половината или нещо подобно. Абе да не ви излъжа, но си мисля че всичко до което са се докопали руснаците и е излязло на английски се превежда. Отделно във всеки руски форум за любовни романи, а и за фантастика има тема - фенове на Карен Мари Монинг. Общо взето изглежда като някаква масова истерия и то от доста време насам. :)

Ще има да почакаме да излязат на българскии....нашите издателства вечно не са в час!Моля дайте линк към форума с 6 преведени книжки.Не че ще седна да чета,ама знае ли човек....

Може пък да се пробвам.

Ще има да почакаме да излязат на българскии....нашите издателства вечно не са в час!Моля дайте линк към форума с 6 преведени книжки.Не че ще седна да чета,ама знае ли човек....

Може пък да се пробвам.

Ето тук са повечето - http://lady.webnice.ru/forum/viewforum.php?f=38

Има и тук но трябва да имаш 10 съобщения във форума за да можеш да сваляш от там - http://forum.romanticlib.org.ua/

Общо взето на Лейди Уебнайс са най- много преводите. Tам са цял отбот преводачи и редактори.

http://www.imaginland.ru/forum/ - ето още един руски форум с преводи. Там по скоро превеждат Шерилин Кениън (псевдоним на Кинли Макгрегър). Тя също пише мистически романи и нея също много я обичат и превеждат. За този форум трябва регистрация.

Забравих да напиша че част от книгите на Монинг за шотландците са си издадени, а останалата половина се превеждат по форумите. Имам тук някакъв списък с поредността на книгите на руски ако някой иска ще го пратя.

Ето и линк от Алдебаран на Монинг - http://lib.aldebaran.ru/author/moning_karen/

Редактирано от thefunfamily (преглед на промените)

Надявам се да съм помогнала. Аз също много искам да ги видя на български. Може би това е една от причините да не ги прочета досега. ;)

Момичета, малко се забавих с последната си задача, но ето я и нея -

Нора Робъртс - Море от обърнати сърца:

http://4storing.com/62dc9/9504bd1ebc8a27cd...93020f42ea.html

Надявам се всичко да е наред, защото сканирах с нова програма.

Исках да предложа, понеже видях, че някой иска Вечната Амбър, но нещо желаещите за сканиране не бяха много, аз мога да ги сканирам (при мен книгата е на 2 части), ако не представлява проблем за поелия вече книгата.

;)

Приятно четене!

Надявам се всичко да е наред, защото сканирах с нова програма.

Исках да предложа, понеже видях, че някой иска Вечната Амбър, но нещо желаещите за сканиране не бяха много, аз мога да ги сканирам (при мен книгата е на 2 части), ако не представлява проблем за поелия вече книгата.

;)

Приятно четене!

Мерси kiss.gifkiss.gifkiss.gif Това ми е любимата книга на Нора Робъртс!

Приятно четене!

;);):clap::wors::clap::clap::wors::clap::clap::clap:

Ох, аз се уплаших, че скоро няма да има какво да редактираме :speak::wors::wors: , та реших да подпомогна сканиращите, а и обещах това книжле.

Боби, специално за теб и за всички почитатели на криминалните трилъри:

4сторинг - Патриша Корнуел - Проклетата кауза

Акаунт-ко (торент) - Патриша Корнуел - Проклетата кауза

Приятно четене! cool.gif

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

мерсиии, перфектни са

Няма защо.Пак заповядай :)

Някой чел ли е Вещицата на Кристина Дод?Току що я прочетох,та ми е интересно касво мислите.

Ох, аз се уплаших, че скоро няма да има какво да редактираме :):):) , та реших да подпомогна сканиращите, а и обещах това книжле.

Приятно четене! cool.gif

Гане, огрооомни, огроомни благодарности, мила kiss.gif Страхотно ме зарадва :)

Гане, огрооомни, огроомни благодарности, мила kiss.gif Страхотно ме зарадва :)

Чакат те още пет в скоро време благодарение на тихи, слънчо, така че запрятай ръкави и почвай четенето. Сигурна съм, че ще ти достави удоволствие, а и на всички почитатели на този жанр.

• Автор
:ph34r::blink::lol6:e718bcc7.jpg:P:lol6::lol6:
Ох, аз се уплаших, че скоро няма да има какво да редактираме :P:lol6::lol6: , та реших да подпомогна сканиращите, а и обещах това книжле.

Приятно четене! cool.gif

А другите книжки от поредицата намират ли ти се?Чела съм 2-3 но не си ги спомням много добре.Май за тях ще трябва да направим отделна тема.

e това направо ме разби :lol6: , не са ли го видели :lol6::ph34r::blink:

Може пък нарочно да са го направили....Кой ти гледа!!!Важно е да излезе книгата!

Предполагам,че е имало друг замисъл и като са поработили с фотошопа допълнително са забравили да изтрият "подробностите"

А другите книжки от поредицата намират ли ти се?Чела съм 2-3 но не си ги спомням много добре.Май за тях ще трябва да направим отделна тема.

Имам само още една, но други пет са поети от Lindsey и cheetah - Следа, Аутопсия, Жестоко и необичайно, Необикновена зараза (тази е другата, която имам) и Хищник. cool.gif

А за отделната тема, предполагам повечето от нас нямат против обсъждането и на друг жанр книги тук. Защото доста от нас, освен любимите любовни романи, четат и друга литература. Но това е все пак само мое мнение. ;)

ПП: Инче, имаш ли още такива куриози? Откъде ги набарваш? Да си ги туря в блога, ако има още. :scared::P;)

ППП: И още 3 торентчета на Норчето:

Нора Робъртс - Нощни птици

Нора Робъртс - Опасно изкушение

Нора Робъртс - Сърцето на Девин Макейд

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

:jumping11: Предполагам,че не съвпада с темата,но не пречи.

Смешни картинки

Това е друг форум,а не картинки събрани накуп.

Редактирано от peppinka (преглед на промените)

• Автор
ПП: Инче, имаш ли още такива куриози? Откъде ги набарваш? Да си ги туря в блога, ако има още. :angry::angry::angry:

Имаше ама трябва да ги намеря, че са ми много снимките и трудно ги откривам. Като намеря ще сложа laugh.gif

Някой чел ли е Вещицата на Кристина Дод?Току що я прочетох,та ми е интересно касво мислите.

На мен много ми хареса, много е вълшебна и забавна :angry: Аз много обичам такива книжни за магия, древни легенди и всякакви подобни. Всички келтски, ирландски и уелски легенди са много забавни, със всичките си духчета, леприкони, феи и пр. :angry:

Благодаря,Май събрахме всички :angry:

Благодаря,Май събрахме всички :yanim:

Кои всички имаш предвид, Маги? :question:

Кои всички имаш предвид, Маги? :question:

Поредицата за акейд нали така се казва :yanim:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.