Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Момичета, ето моя списък на книги на Нора Робъртс, които имам а не са качени.

........

Сега започвам със сканирането на Единствена моя любов.

:blink:5ff67901e688fa2ed7afed6c4544ecf8.gif:huh:5ff67901e688fa2ed7afed6c4544ecf8.gif;) О, Боже... О, Господи... 2812bc4fd0d6f4c9cdc29d61063f5bc6.gif698fd18c59b5753a2e78fa995cbaf71e.gif8b95b425ddd5971bbfeb87a124fa2c5a.gif8b95b425ddd5971bbfeb87a124fa2c5a.gif8b95b425ddd5971bbfeb87a124fa2c5a.gif

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

THE STARS OF MITHRA - минипоредица "Звездите на Митра"

Hidden Star ( 1997) Скрита звезда

Captive Star (1997) Пленена звезда

Secret Star ( 1998) Тайна звезда

LOVING JACK

Best Laid Plans (1989) Водопад в пустинята

THE STANISLASKIS

Waiting for Nick (1997) Единствено моя любов

THE MACGREGORS

Rebellion (1988) Бунтът

The Winning Hand (1998) Джакпот

IRISH HEARTS

Irish Rose (1988) Ирландска роза

Island of Flowers (1982) Островът на цветята

From This Day (1983) Любов край езерото

Untamed (1983) Опасен огън

Tonight and Always (1983) Тази нощ и завинаги ("Нощи завинаги" 3в1 - Бард)

Endings and Beginnings (1984) Край и начало ("Нощи завинаги" 3в1 - Бард)

Storm Warning (1984) Предчувствие за буря

Rules of the Game (1984) Правилата на играта

Less of a Stranger (1984) Луна парк

A Matter of Choice (1984) Въпрос на избор ("Нощи завинаги" 3в1 - Бард)

The Right Path (1985) Верният път

Night Moves (1985) Защото те обичам

A Will and a Way (1986) Завещанието

Carnal Innocence (1992) Порочна невинност

Unfinished Business (1992) Незавършена соната)

Hidden Riches (1994) Скрити богатства

The Reef (1998) Проклятието на Анжелик

Carolina Moon (2000) Брегът на тъмната вода

The Villa (2001) Отрова

Birthright (2003) Въглени в мъртвата пепел

Blue Smoke (2005) Стъпки от огън

Angels Fall (2006) Смърт край змийската река

High Noon (2007) Точно по пладне

Песента на сърцето

Не мога да повярвам....ще се съберат всички книги на Нора...изпитвам невероятно усещане, защото издирвам всяка нейна книжка...сега ще имам възможност да прочета всичко... biggrin.gif Обещавам да спя на компа и да чета, чета, четаааааа....Благодаря на всички за труда и че ме дарявате с това щастие :clap::wors::yanim:

Момичета, аз се включвам отново в играта, този път с друг партньор - Маргарита - едно ото новите попълнения във форума ни :yanim:

Ето списъка, който ще сканираме:

Джуд Деверо - Завоевание

Карол Финч - Обещай ми лунна светлина

Катрин Харт - Падналия ангел

Еужени Рейли - Двойна сватба

Робин Лий Хатчер - Пиратската лейди

Нора Робъртс - Стъпки от огън

Лори Макбейн - Отвличане в рая

Лори Макбейн - Дяволско желание

Ребека Брандуейн - Краят на дъгата

Джуд Деверо - Дукесата

РозмариРоджърс - Стив

Розмари Роджърс - Загубена любов

Дженифър Блейк - Испанска серенада

Бренда Джойс - Похитена

Джейн Фийдър - Сребърната роза

Дий Холмс - Жената на Джонатан

Джейн Фийдър - Жена с минало

Кони Мейсън - Циганският любовник

Валери Лорд - Дуел на страстта

Лидия Джойс - Воалът на нощта

Сюзън Джонсън - Сребърен пламък

Лавъри Спенсър - Два пъти обичана

Сюзън Джонсън - Степното цвете

Елизабет Крейн - Незабравимо време

Каси Едуардс - Изпепеляваща жарава

Карин Робъртс - Робинята на любовта

Има и един куп Арлекинчета, ама тях ще ги оправям по-нататък, че Марги ми ги беше написала само по номера, а аз не съм много наясно с номерациите.

Първите 6 книжки от списъка са вече при мен, от утре ги започвам. Ако мернете нещо, което се дублира, моля ви кажете на Xesi, тя ще ми звънне, че аз рядко влизам във форума. cool.gif

Здравейте, момичета!

Наистина съм много радостна и бладарна, че намерих този форум. Искам да Ви кажа едно голямо БРАВО!

От доста време се каня да пиша, но времето все не стига.

Голяма фенка съм на Нора Робъртс, Сандра Браун, Джейн Ан Цренц и доста други. Имам доста голямо количество от книгите и, имам някои, които ги няма сканирани.

Виждам, че искате Едниствена моя любов - Нора Робъртс, от поредицата за Станисласки, става въпрос за Ник и Фреди.

Аз я имам и бих се осмелила да я сканирам, но съм с фотоаапарат само. Ако това ви е достатъчно, ще се радвам да помогна :clap:

Приятен ден на всички!

Добре дошла и от мен :yanim:

Момичета, аз се включвам отново в играта, този път с друг партньор - Маргарита - едно ото новите попълнения във форума ни :yanim:

Лидия Джойс - Воалът на нощта

Сюзън Джонсън - Сребърен пламък

Каси Едуардс - Изпепеляваща жарава

Карин Робъртс - Робинята на любовта

Ако мернете нещо, което се дублира, моля ви кажете на Xesi, тя ще ми звънне, че аз рядко влизам във форума. cool.gif

Тези са сканирани. :clap:

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Момичета, аз се включвам отново в играта, този път с друг партньор - Маргарита - едно ото новите попълнения във форума ни ;)

Мила, благодаря, че отново с пълна пара се включваш в отбора на сканиращите :huh:

Само да допълня Гането за още две книжки, които също вече са сканирани и да не им се трепеш напразно cool.gif

Джейн Фийдър - Жена с минало

Момичета, аз се включвам отново в играта, този път с друг партньор - Маргарита - едно ото новите попълнения във форума ни :huh:

Лори Макбейн - Дяволско желание

Мила тази книжка, аз съм я поела и вече я минах първите 100 страници, така че не я прави и нея ;)

Тихчо, мнооого, много благодаря за книжките kiss.gif Отново си страшна светкавичка :huh:

Редактирано от bobych (преглед на промените)

• Автор

Момичета, я си обновете списъците. Ако съл пропуснала да махна вече сканирана книга от списъка ви на главната страница пишете. А ако липсват тези които ще сканирате пак пишете, за да не се застъпват. Че се вижда, че ако Violeta_63 не беше казала какво ще сканира, щеше да има бая дублажи. Аз съм сигурна, че има доста изпуснати заглавия затва плийс драснете ми два реда да оправя нещата.

милички списъка е невероятен laugh.gifcool.gif но не може ли да пропуснем Розмарито ;) ,тук май никой не я харесва и чете

дано не е нахално но мисля че небива да хвърляте труд на вятъра cool.gif още повече че стив е 3 част от поредицата Сладка дива любов ,поправете ме ако се лъжа

Момичета, я си обновете списъците. Ако съл пропуснала да махна вече сканирана книга от списъка ви на главната страница пишете. А ако липсват тези които ще сканирате пак пишете, за да не се застъпват.

...

Мила, моя списък с книги за сканиране към момента изглежда така:

Дамата на играча -Барбара Шеръд

Лудостта на богатството - Маргарет Съмървил

"Нежният звяр", Колин Шанън

"Дамата на лорда", Чарлин Крос

"Доводите на разума", Джейн Остин

"Дързост", Джулия Барет (продължението на "Гордост и предрасъдъци")

"Под знака на звездите", Нан Райън

"Нежният измамник", Дженифър Блейк

"Заложница на съдбата", Мери Джо Пътни

Тихчо, мнооого, много благодаря за книжките kiss.gif Отново си страшна светкавичка :lol6:

Вече се повтарям, но наистина за мен беше удоволствие. :P А сега, когато се прибрах за няколко дена вкъщи (т.е. в родния Добрич), направо примирам от кеф, колекцията ми от книги е тук! Жалко, че не мога да ги замъкна всичките в София, но то аз тук нямам място къде да ги редя вече, пък камо ли в малката стаичка, която обитавам в столицата.

Момичета, я си обновете списъците. Ако съл пропуснала да махна вече сканирана книга от списъка ви на главната страница пишете. А ако липсват тези които ще сканирате пак пишете, за да не се застъпват. Че се вижда, че ако Violeta_63 не беше казала какво ще сканира, щеше да има бая дублажи. Аз съм сигурна, че има доста изпуснати заглавия затва плийс драснете ми два реда да оправя нещата.

Мила, моят списък от първата страница си е така, само трябва да се махне "Панаир на суетата" на Текери, тъй като се оказа, че екземпляра, който имам аз, не е подходящ за сканиране.

Ако на някой съм обещала някоя книжка за скан, но не е упомената в списъка, да се обажда, че започвам да се бъркам вече. /Xesi, за теб съм отделила "Арабския принц" на Вирджиния Хенли, готова е за отпътуване съм Сф за повторна обработка. :shock11: /

Също така преди една две страници имаше молба да се сканира "Креолско сърце" и ми направи впечатление, че по принцип книжката е запланувана за сканиране от Djini /поне според първа страница/. Само да отбележа, та да не си помисли някой, че сме го забравили. :lighter:

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Здравейте, момичета!

Наистина съм много радостна и бладарна, че намерих този форум. Искам да Ви кажа едно голямо БРАВО!

От доста време се каня да пиша, но времето все не стига.

Голяма фенка съм на Нора Робъртс, Сандра Браун, Джейн Ан Цренц и доста други. Имам доста голямо количество от книгите и, имам някои, които ги няма сканирани.

Виждам, че искате Едниствена моя любов - Нора Робъртс, от поредицата за Станисласки, става въпрос за Ник и Фреди.

Аз я имам и бих се осмелила да я сканирам, но съм с фотоаапарат само. Ако това ви е достатъчно, ще се радвам да помогна :lol6:

Приятен ден на всички!

Добре дошла и от мен! biggrin.gif

И само така, чакаме книжки :P

• Автор
милички списъка е невероятен laugh.gifcool.gif но не може ли да пропуснем Розмарито :lol6: ,тук май никой не я харесва и чете

дано не е нахално но мисля че небива да хвърляте труд на вятъра cool.gif още повече че стив е 3 част от поредицата Сладка дива любов ,поправете ме ако се лъжа

Подкрепям с три ръце, можем преспокойно да минем без Розмарито. Доколкото си спомням имаше едно момиче което я харесваша, ама беше чело само една-две от книгите и те не бяха от прословутата поредица Джийни и Стийв, и затва момичето беше заблудено, ама ние бързинко и показахме грешките. :P Наистина няма защо да си играеш да ги сканираш, едва ли някой ще уважи труда ти за тях. Просто никой не я чете.

Благодаря за топлото посрещане, момичета!

Списък на книгите ще мога да направя най рано в събота, че иначе няма време.

Имам някой от книгите на Нора Робъртс, които свалих от нета в PDF, преработени в уърд, сещам се за Наташа и Слънчевата Кембъл, ако проявявате интерес мога да ги кача.

;)

Много те моля да качиш Наташа, че аз сега тъкмо чета поредицата за Станисласки , а нея я нямам , а PDF ми е по - трудно :lol6::):wors:

Много те моля да качиш Наташа, че аз сега тъкмо чета поредицата за Станисласки , а нея я нямам , а PDF ми е по - трудно :lol6::):wors:

Вчера това щях да обяснявам, но се замотах.

Тези книги съм ги намерила само в PDF, а аз ги свалих в уърд. Ще ти я кача но довечера, че ми е вкъщи. Ще видя и кои са другите, които съм свалила да ги опиша.

Здравейте,

известно време се възползвах от вашия труд и се канех най-накрая да се регистрирам и да взема да сканирам и аз нещо. Имам доста книжки, но живот и здраве утре ще пусна едно списъче с тези, които са при мен,че една част са при мама :lol6:

Ще ви помоля като пусна списъчето, някой да ми каже коя книжка искате да сканирам най-напред.Доста от тях вече ги има сканирани , а и предполагам доста са в процес на сканиране.

Ами това е засега /не ми се сърдете много, че досега само се възползвах-не издържах на изкушението :)))

Еех,че тя е качена.Да.Много е хубава."Даровете на любовта" от Катрин Стоун

Оооооо, помня че я обсъждахме,дори писах малко от това което си спомням от нея,но бълг. заглавие ми се губеше и съм пропуснала развитието. Много хубава книга наистина. Мерси за отговора и на тази която я е качила.

Редактирано от sanian (преглед на промените)

Здравейте на всички,

Аз съм нова. Поздравления! Очарована съм от сайта. Имам много романчета и бих се включила в сканирането. Ще ви кача списък скоро. Сега разучавам форума.

Хубав ден на всички.

• Автор

Добре дошли на всички нови момичета. С радост, ще чакаме вашите списъци :P Иначе за тези които искат да помогнат с нещо, мога да кажа, че имаме екип преводачи, и ако някоя от вас се справя с английския или руския добре, може да влезе в екипа и при добро желание и свободно време да превежда заедно с останалите. :P

• Автор

"Цената на рая" - Катрин Каултър - http://4storing.com/jltskt/e3d354c5219cd31...ee3562f59f.html

Подкрепям с три ръце, можем преспокойно да минем без Розмарито. Доколкото си спомням имаше едно момиче което я харесваша, ама беше чело само една-две от книгите и те не бяха от прословутата поредица Джийни и Стийв, и затва момичето беше заблудено, ама ние бързинко и показахме грешките. ;) Наистина няма защо да си играеш да ги сканираш, едва ли някой ще уважи труда ти за тях. Просто никой не я чете.

хахахаха

май аз бях заблудената овца, която беше чела две книги на Розмари и й бяха харесали, но не от тази злощастна поредица за Джийни и Стийв laugh.gif Сещам се, че бях много учудена, че никой не я харесва, но всички така пропищяха, че Джийни и Стийв са ужасни, че чак ме хвана срам ;) Но след като разбрах, че останалите й книги са нещо средно между "Пиратът лорд" (която за нещастие съм чела) и "Сладкият бяс на любовта" (това чудо слава Богу не съм и никога няма да прочета, съдейки по коментарите) влязох в правия път. ;)

THE STARS OF MITHRA - минипоредица "Звездите на Митра"

Hidden Star ( 1997) Скрита звезда

Captive Star (1997) Пленена звезда

Secret Star ( 1998) Тайна звезда

LOVING JACK

Best Laid Plans (1989) Водопад в пустинята

THE STANISLASKIS

Waiting for Nick (1997) Единствено моя любов

THE MACGREGORS

Rebellion (1988) Бунтът

The Winning Hand (1998) Джакпот

.

.

.

С която и да почнеш-няма да съжалявам ;) ;) .

Тези звезди на Митра,някой знае ли нещо повече?

Night Moves (1985) Защото те обичам-това май е от Night tales поредица?!

"Сладкият бяс на любовта"означава,че побесняваш като я четеш и ти избива пяна на устата от кеф. ;) :

• Автор
хахахаха

май аз бях заблудената овца, която беше чела две книги на Розмари и й бяха харесали, но не от тази злощастна поредица за Джийни и Стийв laugh.gif Сещам се, че бях много учудена, че никой не я харесва, но всички така пропищяха, че Джийни и Стийв са ужасни, че чак ме хвана срам ;) Но след като разбрах, че останалите й книги са нещо средно между "Пиратът лорд" (която за нещастие съм чела) и "Сладкият бяс на любовта" (това чудо слава Богу не съм и никога няма да прочета, съдейки по коментарите) влязох в правия път. ;)

Правилно се радваш, че не си ги чела. Ужасна авторка. Да видиш само "Плейбоят" ква е. Главната отива на едно парти и там групово и дружно я изнасилват три камиона народ, и главния и той да не артиса, та ужас. ;) Много кофти пише тая жена. ;)

"Цената на рая" - Катрин Каултър - http://4storing.com/jltskt/e3d354c5219cd31...ee3562f59f.html

Браво на теб biggrin.gif ,и може ли една молба да Сканираш по напред Прелъстен на Хенли ако нтямаш нищо против cool.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.