Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

• Автор
С която и да почнеш-няма да съжалявам ;):) .

Тези звезди на Митра,някой знае ли нещо повече?

Night Moves (1985) Защото те обичам-това май е от Night tales поредица?!

"Сладкият бяс на любовта"означава,че побесняваш като я четеш и ти избива пяна на устата от кеф. ;) :

Мила Мира е самата поредица, иначе издателството е Колубиана Прес.

Иначе за бяса си правя. Иде ти да избягаш нейде ;) и да нагризеш някой, само и само да забравиш току що прочетеното ;)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

• Автор
Браво на теб biggrin.gif ,и може ли една молба да Сканираш по напред Прелъстен на Хенли ако нтямаш нищо против cool.gif

Ох тухличка ;) ама ще я пусна нея. Утре заранта запрятам ръкави. ;)

Правилно се радваш, че не си ги чела. Ужасна авторка. Да видиш само "Плейбоят" ква е. Главната отива на едно парти и там групово и дружно я изнасилват три камиона народ, и главния и той да не артиса, та ужас. ;) Много кофти пише тая жена. ;)

ще ме уморите от смях laugh.gif

добре, че не съм ги чела значи, а като си помисля, аз даже щях да си го купувам тоя "Плейбой" преди години да го чета ;) добре, че има такъв форум, че да се ориентираме ;)

Правилно се радваш, че не си ги чела. Ужасна авторка. Да видиш само "Плейбоят" ква е. Главната отива на едно парти и там групово и дружно я изнасилват три камиона народ, и главния и той да не артиса, та ужас. :angry: Много кофти пише тая жена. ;)

Оле,аз и тая съм я чела,не бях на себе си после 3 дни,Тя пък главната взе че и се влюби в него, и той нещо омаян от нея ohmy.gif беше пълен отврат ;) ,не знам как се наемат да издават книгите на тая жена :speak: тя трябва да им плаща cool.gif

Ох тухличка ;) ама ще я пусна нея. Утре заранта запрятам ръкави.

много те обичкам kiss.gif:);)

Оле,аз и тая съм я чела,не бях на себе си после 3 дни,Тя пък главната взе че и се влюби в него, и той нещо омаян от нея ohmy.gif беше пълен отврат ;) ,не знам как се наемат да издават книгите на тая жена ;) тя трябва да им плаща cool.gif

Ха-влюби се!Той смотльото се впечатли,че секса с камионите народ не и хареса и и предложи брак.Пък тя някси не му отказа.Ха!

• Автор
Оле,аз и тая съм я чела,не бях на себе си после 3 дни,Тя пък главната взе че и се влюби в него, и той нещо омаян от нея ohmy.gif беше пълен отврат ;) ,не знам как се наемат да издават книгите на тая жена ;) тя трябва да им плаща cool.gif

Нали? Ужас на ужасите. Аз наскоро четох една обаче дето отнесе розмарито като куци пиле домат... Тя Розмарито завалата направо не може да я настигне оная. Няма да разказва с подробност цялата отврат само ще кажа, че главната накрая остана да живее на семейни начела с трима братя, и книгата завършва с четворка ;) Ужас направо :) едва не пропищях ;)

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Ха-влюби се!Той смотльото се впечатли,че секса с камионите народ не и хареса и и предложи брак.Пък тя някси не му отказа.Ха!

еййййййй тва е! критерий за вярност biggrin.gif първо я пуска на много за да се увери, че не й харесва laugh.gif ужас

Нали? Ужас на ужасите. Аз наскоро четох една обаче дето отнесе розмарито като куци пиле домат... Тя Розмарито завалата направо не може да я настигне оная. Няма да разказва с подробност цялата отврат само ще кажа, че главната накрая остана да живее на семейни начела с трима братя, и книгата завършва с четворка ;) Ужас направо ;) едва не пропищях ;)

Ох,онази дето я разказваше ли,споделих с една приятелка фенка на ромачетата и тя милата за главата се хвана ;)

Нали? Ужас на ужасите. Аз наскоро четох една обаче дето отнесе розмарито като куци пиле домат... Тя Розмарито завалата направо не може да я настигне оная. Няма да разказва с подробност цялата отврат само ще кажа, че главната накрая остана да живее на семейни начела с трима братя, и книгата завършва с четворка ;) Ужас направо ;) едва не пропищях ;)

Хаха, мила ти туй не ни го спести, а доста усърдно ни я описа, как се казваше "Жената на ..." не се сещам фамилията!!!

п.с. добре дошли на всички нови попълнения във форума!

Абе накрая не и ли казваше че я обича,аз поне на това се зарадвах,ако нямаше и хубав край щях жалба да подам за психически и емоционален тормоз laugh.gif;)

Абе накрая не и ли казваше че я обича,аз поне на това се зарадвах,ако нямаше и хубав край щях жалба да подам за психически и емоционален тормоз laugh.gif;)

Не помня,ама имаше нещо такова.

И аз бях така.Чета и се чудя добре,а кога ще дойде хепиенда ohmy.gif ?И така стигам до края и се радвам на едно обичам те.

Много те моля да качиш Наташа, че аз сега тъкмо чета поредицата за Станисласки , а нея я нямам , а PDF ми е по - трудно :):wors: :wors:

За теб Наташа.док, но все пак не е съвсем граматически изрядна, защото сканинга беше малко по-лош.

Natasha.doc

Другите книги, които съм свалила от PDF са Сезони на любовта и Слънчевата Кембъл

Eто линкове за всички книжки:

Наташа – Нора Робъртс http://4storing.com/y1jt0r/2fe67de59cf7a8f...6597e0a242.html

Сезони на Любовта – Нора Робъртс http://4storing.com/2im00s/e58f72bf1da1e2a...6c548e6bfe.html

Слънчевата Кембъл – Нора Робъртс http://4storing.com/vfzeid/c6fdd220b7123c2...247c233922.html

Редактирано от silvyy (преглед на промените)

еййййййй тва е! критерий за вярност biggrin.gif първо я пуска на много за да се увери, че не й харесва laugh.gif ужас

Не е точно така-те се запознаха на един купон и той за да я отпусне и даде без тя да знае наркотик.И после очакваше като и предложи гр секс тя да е доволна-ама не.Та пак и дава,ама до края къде повече,къде по-малко се дърпа и той затова остана "впечатлен".

Хей, моля ви, поспрете се, ще влезе някой непросветен в жанра и ще се хване за главата какви книги обсъждаме! Добре, че тази "Плейбой" не съм я засичала... блажени са невежите. :speak:

Инче, огромно благодаря за Цената на рая! Обичам те, обичам те! И извинявайте, че се поувлякох :P

• Автор
Инче, огромно благодаря за Цената на рая! Обичам те, обичам те! И извинявайте, че се поувлякох :P

Няма защо мила, доста се забавих, но наваксвам. Утре ще опаткам "Прелъстен", за да може докато замина всичко да е ок. ;)

Правилно се радваш, че не си ги чела. Ужасна авторка. Да видиш само "Плейбоят" ква е. Главната отива на едно парти и там групово и дружно я изнасилват три камиона народ, и главния и той да не артиса, та ужас. :) Много кофти пише тая жена. :)

И аз съм съгласна с вас,момичета,поредицата не струва изобщо да се чете sad.gif аз съм чела на две на три,но и малкото което прочетох не ми хареса и ги и мам само,защото тези книги са ми подарък :P

Аз пак с моите прочетени-забравени.Сетих се за една такава книга на издателства "Слово"-Колекция "Любов".Така като прегледах списъците може да е "Едно лято" на Карен Робардс.

Книгата е супер и ако ви падне-няма да съжалявате.

Най-общо:главната се завръща в сем. къща.Преди години имало голям пожар и тя губи семейството си,а сега се връща за да я продаде.Главния(съсед)е бивш тенисист и отдавна влюбен в нея.Обаче започват странни инциденти и тъй нататък....

И двамата много ме кефеха,та съм я чела многократно.Искрено ви я препоръчвам.

Браво на теб biggrin.gif ,и може ли една молба да Сканираш по напред Прелъстен на Хенли ако нтямаш нищо против cool.gif

и аз ще съм ти много благодарна :)

• Автор
и аз ще съм ти много благодарна :)

A моля моля, таз тухла четворка ще ми вземе здравето, ама тъй като има и по-големи тухли от нея, нама да мрънкам толкоз.

Момичета имам проблем!Не е пряко свързан с книгите,обаче:

така всички книжки в пдф формат съм си ги направила така че да ми се виждат кориците

демек thumbnails но вече кориците не ми излизат :)

Не искам да обидя някой но дали проблема не в сканираните книги или аз нещо бъркам cool.gif

Добре дошли от мен на новодошлите :clap:

Колкото повече толкова по-добре ;)

Ами ето списък на книжките, които са си при мен

Сандра Браун

Безразсъдна любов

Връщане към живота

Обичай ме

Не ми изпращай цветя

Дългото очакакване

Индиго Плейс 22

Единствено ти

Джоана Линдзи

Ти ми принадлежиш

Мъжът на моите мечти

Сю Рич

Таен обет

Кори Макферсън

Среднощна заблуда

Мери Джо Пътни

Заложница на съдбата

Падналите ангели

Аманда Куик

Скандал

Романтична афера

Красавицата и звяра

Лей Грийнууд

Роуз

Стела Камерън

Магическо докосване

Джейн Фийдър

Прегръдка в здрача

Бившият годеник

Теменужени очи

Лидия Джойс

Воалът на нощта

Кристина Дод

Правилата на капитулацията

Гняв

Катрин ОНийл

Принцесата на крадците

Тереза Мадейрос

Отмъстителят

Сюзън Хейстингс

Целувката на прокудения

Марша Кенън

Сърце в опасност

Катлийн Удиуиз

След целувката

Дженифър Блейк

Среща на разсъмване

Розалин Олсбрук

Д-р Джоан Лечителката

Елизабет Крейн

Незабравимо време

Сюзън Джонсън

Любов извън закона

Грешница

Робин Хатчер

Пиратската лейди

Джуд Деверо

Сърце от лед

Сърце от пламък

Черният отмъстител

Шенън Дрейк

А утре-славата

Нора Робъртс

Нощен патрул

Луна парк

Водопад в пустинята

Джанел Тейлър

Среднощни тайни

Валери Лорд

Розите на страстта

Кони Мейсън

Викинг

Паркър

Амеран

Карол Франц

Катрин

Катрин Сътклиф

Моя единствена обич

Арнет Лем

Шотландска кръв

Велда Шеруд

В плен на любовта

Даяна Палмър

Хартиена роза

Арлекини и от сорта :)

Елси Лий

Дипломатична любовница

Сали Уентуърт

Ехо от миналото

Опасна мисия

Роз Дени

Магазин Романтика

Джоан Рос

Междузвездна любов

Луси Гордън

Италианска връзка

С.Брадфорд

Старите нови неща

Кийт Уокър

Напълно непознати

Ема Дарси

Кадифеният тигър

Ан-Мари Дюкей

Каньонът на любовта

Шенън Уейвърли

Дом на мечтите

Б.Дж.Джеймс

Клетвата

Карълайн Марино

Подпечатано с целувка

Катлийн Корбел

Приказна история

Хелън Митермайър

Леденият идол

Пат Букайстър

Неочаквано предложение

Хедър Шоу

Нежният полъх на лятото

Надявам се да мога да бъда полезна и да сканирам нещо, дето не сте го започнали и го няма :yanim:

Редактирано от Zolla (преглед на промените)

Радвам се че ти харесва класацийката, на мен лично тази ми е любима от всички до сега!

Сега да ти препоръчам книжки, не знам дали си ги чела, но не си ги споменала така че: за пътуване във времето - Пленница на любовта на Джоана, Вкусът на рая-Барбара Бенедикт, за шейхове - Ариел от Илейн Кейн, Златният варварин на Ирис Йохансен, за бедното малко момиче - Моята любима годеница-Кристина Дод, Катрин -Карол Франц, Лея - Джуд Деверо, Отмъстителят - Тереза Медейрос, Софи на Хедър Кулман, може да мине за такъв сюжет, за брак по неволя- Пламъкът и цветето, Сърце от пламък, Роза през зимата, Неочакваната годеница, Не предавай любовта и цялата трилогия за викингите на Хедър Греъм, Рандеву и Скандал на Аманда Куик, Брак за една година на Вирджиния Хенли...,смяна на пола - Покорителят, Принцеса в изгнание на Сандра Дейвидсън, Смела любов на Кони Мейсън, както и Да се влюбиш в негодник пак на Джоана за сменена самоличност - Среднощни тайни на Джанел Тейлър, Твой завинаги на Тереза Медейрос, общо взето за това се сещам и съжелявам ако си ги чела и не съм била полезна

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.