Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Здравейте,

проверявайки дали Сандра Браун ще издава нова книга тази година,попаднах на нещо много интересно.Ще баде преиздадена нейна книга-"Smash Cut",някой знае ли дали тази книга е излизала в България и под какво име. :):help: :help:

Това е нова книга,а не преиздание.

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Това е нова книга,а не преиздание.

Много благодаря, за бързият отговор.

Не,нямам никакъв спомен,спомням си,че ставаше въпрос за една невъзможна любов...и до там.и цитата,който дадох,нищо друго не помня sad.gifБлагодаря още веднъж :)

Намерих само едната книга автроката е Сюзън Луис

Рузюмето - Когато Александър и Елизабет се срещат, той е само на 17, а тя на 21 години. Те са озарени от магията на любовта, но за кратко. Съдбата и предразсъдъците на хората безцеремонно ги разделят в момент, в който Елизабет носи тяхното дете. Минават години и Елизабет и Александър се срещат отново. Срещат се, за да запълнят огромната празнота на всички изминали години, и да споделят най-съкровенните си тайни. Тайни, които могат да ги свържат навеки или да погубят и двамата.

За съжаление съм я чела отдавна и нямам спомен за какво се разказва. Но честно казано няма добри спомени за нея, може би затова не съм я прочела отново.

За съжаление, мила, си на прав път по отношение на издадените книги на БГ на Кристина Дод. ohmy.gif

Освен тук качените, на БГ има издадена наскоро от Ирис, само още една книга "Още един скандал". Иначе за останалите, за които пишеш -да, само те са издадени засега. Т.к. Ирис отскоро започнаха да превеждат тази авторка, искрено се надявам, че ще преведат още нейни романи, и по-специално тези от поредицата за гувернантките. cool.gif

Повече виж в Блога на Гането - много хубаво и систематизирано е поднесла инфото, благодарности за което kiss.gif

http://www.kaldata.com/forums/index.php?au...;showentry=5609

Благодаря,иначе аз съм го видяла това в блога,но се надявах някой да има повече инфо.

Здравейте аз съм нова тук но пък съм страстна почитателка на любовните романи. Искам да попитам за Ангелът и греха на Стела Камерън. Имали я някой и дали може да дадете линк за теглене.

• Автор
Здравейте аз съм нова тук но пък съм страстна почитателка на любовните романи. Искам да попитам за Ангелът и греха на Стела Камерън. Имали я някой и дали може да дадете линк за теглене.

Добре дошла! Аз тая книга не съм я чувала, на кое издателство е?

Чела съм я преди време - или Бард или Ирис е издателството.По-скоро на Ирис.Трябва да се поразровя в библиотеката да видя дали я имам.

:super: Здравейте, момичета! Поздравявам ви с деня на книгата! А тук сме се събрали все нейни любителки! Да си пожелаем да има все по-интересни, увлек29041.gif

ателни, забавни, сърцераздирателни и т.н. произведения!

Намерих само едната книга автроката е Сюзън Луис

Рузюмето - Когато Александър и Елизабет се срещат, той е само на 17, а тя на 21 години. Те са озарени от магията на любовта, но за кратко. Съдбата и предразсъдъците на хората безцеремонно ги разделят в момент, в който Елизабет носи тяхното дете. Минават години и Елизабет и Александър се срещат отново. Срещат се, за да запълнят огромната празнота на всички изминали години, и да споделят най-съкровенните си тайни. Тайни, които могат да ги свържат навеки или да погубят и двамата.

За съжаление съм я чела отдавна и нямам спомен за какво се разказва. Но честно казано няма добри спомени за нея, може би затова не съм я прочела отново.

Точно за нея питах,благодаря за името на авторката :super:Ще се опитам да я потърся.

И от мен добре дошла, "Ангелът и грехът" е на Ирис, книга премия, издадена е 2000 година

14a0cd982648.jpg

аз лично, даже не съм и я виждала, камо ли чела!

Момичета, заповядайте и следващите три книжки :P

Джуд Деверо - Завоевание

http://4storing.com/dgi15a/604f6ddde9ad71f...a3b538b612.html

Карол Финч - Обещай ми лунна светлина

http://4storing.com/73bzeg/c1eae51c7b031d3...6fa91bf68d.html

Робин Лий Хатчер - Пиратската лейди

http://4storing.com/w7jog8/e85b934223773c3...cceae3a458.html

Другата седмица ще има още cool.gif

Момичета, заповядайте и следващите три книжки :yanim:

Джуд Деверо - Завоевание

:rolleyes:kiss.gifkiss.gif

Момичета, заповядайте и следващите три книжки ;)

Джуд Деверо - Завоевание

Благодарности на новия тандем за новосканираните книги :clap::clap::clap:

П.С. Момичета, "Ангелът и грехът" на Стела Камерън е в списъка на Ели за сканиране. Преди време аз питах за нея, щото е единствената книга на Стела Камерън от издадените на БГ, която не съм чела и изкрънках Ели да я сканира. Така че ще се порадваме и на този роман в огромната ни колекция :questions:

;) Здравейте, момичета! Поздравявам ви с деня на книгата! А тук сме се събрали все нейни любителки! Да си пожелаем да има все по-интересни, увлекателни, забавни, сърцераздирателни и т.н. произведения!

Благодаря, мила cool.gif Наистина хубав празник, но може би недооценен. Дано издателствата ни да започнат да ни радват с книги, които ние обикновените читатели, чакаме с огромно нетърпение, а също и да превеждат желани, хитови автори. cool.gif

П.С. Мила, не мога да се стърпя да те попитам, дали започна вече превода на "The seduction of an english scoundrel" от Джилиън Хънтър? Извинявай, че съм такава досада, ама така ми подпали чивиите с анонса й, че просто не мога да си намеря мира. ;)

Редактирано от bobych (преглед на промените)

cool.gif Разбира се. Просто ме сърбяха ръцете за нея. :speak: Но не става толкова бързо, колкото ми се иска. cool.gif
"Слънчевата Кембъл"(Макгрегър)-Нора Робъртс

Това са 20-21 стр,които липсват.

Благодаря :angry:

• Автор

Момичета, някоя може лид а ми нареди книжките от поредицата Макгрегър на Нора Робъртс по хронология. Ама не по това кога са издадени, а в историите коя след коя е. Аз съм чела само "Джакпот" искам да знам коя е след нея и кои са преди нея. Много мерси предварително. biggrin.gif

Момичета, някоя може лид а ми нареди книжките от поредицата Макгрегър на Нора Робъртс по хронология. Ама не по това кога са издадени, а в историите коя след коя е. Аз съм чела само "Джакпот" искам да знам коя е след нея и кои са преди нея. Много мерси предварително. biggrin.gif

Playing the Odds (1985) В пламъка на страстта - тази е за Серина /дъщерята/ не съм я чела но по другите които съм чела тази трябва да е първата

Tempting Fate (1985) Да изкушиш съдбата - за сина Кейн, той е следващия която се жени

All the Possibilities (1985) Всичко е любов - тази също не съм я чела, но от другите следва че е трета за третия син Алън и Шелби Кимбъл

One Man's Art (1985) Зовът на сърцето - брата на Шелби

For Now, Forever (1987) Сега и завинаги - тази разсказва ретроспективно за самия Магрегър

Rebellion (1988) Бунтът - тази е историческа и за мен е откъсната от другите

In From Тhe Cold (1990) ?

The MacGregor Brides (1997) Търсачи на щастие - тази вече е за първите три внучки

The Winning Hand (1998) Джакпот - за най големия вник

The MacGregor Grooms (1998) Сезони на любовта за другите трима внуци

The Perfect Neighbor (1999) Слънчевата Кембъл - и за дъщерята на Джени и Грант Кимбъл

Всъщност това е списъка.

По този повод искам да помоля, ако някой има В пламъкта на страстта и Всичко е любов, да ги сканира ще съм изключително благодарна. :):)

Аз вече се заех със задачата да сканирам Джакпод, мога освен нея да сканирам Бунтът

• Автор
Playing the Odds (1985) В пламъка на страстта - тази е за Серина /дъщерята/ не съм я чела но по другите които съм чела тази трябва да е първата

Tempting Fate (1985) Да изкушиш съдбата - за сина Кейн, той е следващия която се жени

All the Possibilities (1985) Всичко е любов - тази също не съм я чела, но от другите следва че е трета за третия син Алън и Шелби Кимбъл

One Man's Art (1985) Зовът на сърцето - брата на Шелби

For Now, Forever (1987) Сега и завинаги - тази разсказва ретроспективно за самия Магрегър

Rebellion (1988) Бунтът - тази е историческа и за мен е откъсната от другите

In From Тhe Cold (1990) ?

The MacGregor Brides (1997) Търсачи на щастие - тази вече е за първите три внучки

The Winning Hand (1998) Джакпот - за най големия вник

The MacGregor Grooms (1998) Сезони на любовта за другите трима внуци

The Perfect Neighbor (1999) Слънчевата Кембъл - и за дъщерята на Джени и Грант Кимбъл

Всъщност това е списъка.

По този повод искам да помоля, ако някой има В пламъкта на страстта и Всичко е любов, да ги сканира ще съм изключително благодарна. :help:;)

Аз вече се заех със задачата да сканирам Джакпод, мога освен нея да сканирам Бунтът

Ох тва и аз го знам, исках някой да ми каже как са в хронология. Значи доколото знам, "Бунтът" е първата защото е историческа. После трябва да е "Сега и Завинаги" за главния Макгрегър, и ако не се лъжа после трябва да е "В пламъка на страстта" за щерка му. Нататък незнам как са подредени. Май трябва да е за сестрите на Мак от "Джакпот", после за братята му ли е? или за някой братовчед? това ме интересува.

КРАЙ!

След като прочетох, редактирайки, "Слънчевата Кембъл", оттеглям изцяло мнението си, че Нора Робъртс е слаба в любовните си романи!

И ако има класация за най-добра любовна сцена в леглото, то точно тази книга няма равна на себе си!

Еротика и страст, вдъхновение и поезия, желание и звездна светлина, огън и нежност.. това са бледи сравнения за изживяването, в което ме потопи Нора..

По този повод искам да помоля, ако някой има В пламъкта на страстта и Всичко е любов, да ги сканира ще съм изключително благодарна. :);)

Аз имам Всичко е любов и мога да я сканирам, ама за жалост най-рано в началото на юли. sad.gif Не мога по-рано, понеже в момента съм в чужбина и ще се върна през първата седмица на юли. Ако дотогава не е сканирана, ще я опаткам. Бях си я заплюла за сканиране преди да тръгна, ама не сколасах :rolleyes:

Ще се радвам да сканираш Бунтът... cool.gif

Аз имам Всичко е любов и мога да я сканирам, ама за жалост най-рано в началото на юли. sad.gif Не мога по-рано, понеже в момента съм в чужбина и ще се върна през първата седмица на юли. Ако дотогава не е сканирана, ще я опаткам. Бях си я заплюла за сканиране преди да тръгна, ама не сколасах :)

Ще се радвам да сканираш Бунтът... cool.gif

И на тогава съм съгласна, то юли не е толкова далече! kiss.gif Бунтът ще е след звездите на митра.

Ralna, така е Бунтът е историческа и се е развила най-рано във времето. Сега и завинаги за Дениъл и наистина излиза втората но в нея се разказва в ретроспеция, т.е. синовете и дъщерите вече са женени.

От там нататък поредността е както следва по реда на написването.

Xesi ;)

• Автор
И на тогава съм съгласна, то юли не е толкова далече! kiss.gif Бунтът ще е след звездите на митра.

Ralna, така е Бунтът е историческа и се е развила най-рано във времето. Сега и завинаги за Дениъл и наистина излиза втората но в нея се разказва в ретроспеция, т.е. синовете и дъщерите вече са женени.

От там нататък поредността е както следва по реда на написването.

Xesi ;)

Мерсаж, "Бунтът" е първата книга на Нора дето четох, много я обичам, и аз ще се радвам да я сканираш.

Не съм абсолютно сигурна,но "In From The Cold" май е за бащата и майката на Серина от "Бунтът".Но за съжаление,тя е единствената книга от поредицата за Магрегър,която не е издавана на бг. ;)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.