Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Нова книга, нова книгаааааааааааа........... Божке тея от Ирис ги карат на конвейр biggrin.gif

"Съвършен герой" - Саманта Джеймс

Англия, началото на XIX век.

Откакто лейди Джулиана е била изоставена буквално пред олтара, тя ненавижда всички мъже.

Но когато внезапно един опасен разбойник я отвлича, тя се озовава в нова ситуация.

Този мъж е не само красив, но и благороден - истински съвършен герой.

И скоро между двамата започват да прехвърчат искри...

Вижда ми се интересна :)

Уааау! Нова книжка, която пак изглежда толкова интересна! Браво, браво на Ирис, нека продължават със същата скорост. Дори не е на Джейн Фийдър, добре че не ми се сбъдна предсказанието. Понеже ще мине време докато успея да купя последните две книжки на Ирис, някой ще може ли да ги сканира, а пък изобщо последните издадени книги? Моля, моля, моля, моооооля, може ли? :):P:help::)

Редактирано от Ayase (преглед на промените)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Здравейте, аз искам да попитам някой чел ли е Обещанието на Тъндър на Кони Мейсън? Хубава ли е? Аз съм чела само първата част Отвът хоризонта и ми хареса, но все пак питам да не се изненадам неприятно.....

Аз съм я чела и то едва след като беше качена тук, защото не знаех, че "Отвъд хоризонта" има продължение. Ами на мен ми хареса. Двамата се запознават вследствие на това, че главния убива съпруга на Сторм, но това става случайно, май беше заблуден куршум. Тя пък го намрази заради това, после обаче им се наложи да се оженят и така - обичайните караници. Хубава е книгата, въпреки че от двете книги аз предпочитам "Отвъд хоризонта". Дано да съм помогнала. :baby:

Благодаря за инфото, еми ще я прочета да я видя! Благодаря че така бързо се отзова.....

снимах една книга с цифров фотоапарат, получи се нещо огромно 340 мг не ми позволява да превърна текста в текстов документ не ми позволява да правя нищо, ако някой знае начин да се отвори с текстов документ тези страници да ми каже, защото нямам скенер а исках да кача нещо

• Автор
Книгата е трета от трилогията за семейство Стърлинг.Не е лоша.

Героят е шпионин с тайна мисия,преследващ фалшификатори и играе роля на разбойник.

Ама не са издавани предишните две книги нали? Че аз авторката я чувам за сефте :eek:

Здравейте, аз искам да попитам някой чел ли е Обещанието на Тъндър на Кони Мейсън? Хубава ли е? Аз съм чела само първата част Отвът хоризонта и ми хареса, но все пак питам да не се изненадам неприятно.....

Книжката е много хубава :ph34r: Аз лично я обожавам, толкова време я търсих и като я намерих, по щастлива от мене нямаше biggrin.gif

снимах една книга с цифров фотоапарат, получи се нещо огромно 340 мг не ми позволява да превърна текста в текстов документ не ми позволява да правя нищо, ако някой знае начин да се отвори с текстов документ тези страници да ми каже, защото нямам скенер а исках да кача нещо

Или сега от снимките трябва да напрвиш PDF файл, това става с някоя от обратобтоващите програми на първа страница на темата има подробно описание.

За да обработиш снимките като текстов файл също ти трябва програма -

ABBYY FineReader - с нея се обработват една по-една и се пръвръщат в текстов файл.

Като снимаш,гледай да не е на повече от 3мегапиксела(то и така е голямо).Свали се ПДФ реДирект.Пиши ако си заинтересувана.

благодаря ви ще опитам веднага , знаех си че сигурно има начин laugh.gif

момичета искам само да попитам Нежен бунт на Джоана Линдзи случайно да я има в doc. формат.

момичета искам само да попитам Нежен бунт на Джоана Линдзи случайно да я има в doc. формат.

Да, книгата я има в doc формат. Ето го линк-а за партидата, в която се съдържа и тя: http://4storing.com/22tl6/0ea20b64480b303a...807226467a.html

Нямам отделен линк, така че се надявам да не ти е проблем, че ще трябва да изтеглиш целия архив. Другия вариант е да изчакаш Ели /NELG/ да редактира торента си в акаунт, в който е поредицата и да влючи doc формата на книгата там. Ще й кажа при първа възможност.

Ама не са издавани предишните две книги нали? Че аз авторката я чувам за сефте :rolleyes:

Не ,на български не са издавани. Аз съм ги чела на руски и ми харесаха.

Или сега от снимките трябва да напрвиш PDF файл, това става с някоя от обратобтоващите програми на първа страница на темата има подробно описание.

ABBYY FineReader - с нея се обработват една по-една и се пръвръщат в текстов файл.

многосе извинявам но инсталирам какво ли не и искам да питам с коя програма снимките стават pdf файлове защото така както са не ми ги разпознава изобщо благодаря

многосе извинявам но инсталирам какво ли не и искам да питам с коя програма снимките стават pdf файлове защото така както са не ми ги разпознава изобщо благодаря

Adobe Acrobat Reader

PDF -reDirect

Здравейте момичета :)

Аз и arhangel_gabrilel ви поздравяваме със следните Арлекинчета Романс:

Шенън Уевърли - Романтичен полет

Валери Парв - Лагуната на крокодилите

Шенън Уевърли - Летен романс

Лий Майкълс - Продавачката на мечти

Ребека Уинтърс - Сляп за любовта

Бетани Кембъл - Диамантената клопка

Поздрав с тях специално за Xesi, понеже знам колко ще им се раздва при редактирането 637553e88dc279799cb26cd3f2b1463e.gif8bcdf8d8ee015999f1c1c86dda19d218.gif

И още от мен за почитателките на Нора Робъртс

Нора Робъртс – Ирландска магия

Специално за Инка, а и за другите почитателки на Джейн Ан Кренц:

Джейн Ан Кренц – Частен детектив

Джейн Ан Кренц - Проверка на времето

И накрая един Ретро роман, който е от любимите ми:

Ги Шантпльор – Априлската годеница

Приятна вечер на всички a341fa72c5886791ff3d9d2c870a2f0f.gif

Здравейте момичета :)

...

Поздрав с тях специално за Xesi, понеже знам колко ще им се раздва при редактирането 637553e88dc279799cb26cd3f2b1463e.gif8bcdf8d8ee015999f1c1c86dda19d218.gif

...

Ти ли, ти лиии.. само да ми паднеш.. d0cf3507afd3f272f705ed19196fc44a.gif

Досега не съм писала във форума, а само свалях някоя и друга книжка. Но сега имам нужда от помощ. Книгите, които са на торент сайтовете дори не тръгват да се свалят. Кое правя грешно? :wors: :wors:

пак съм аз, инсталирах pdf redirect но нищо, дава ми само някакви указания за използване и никъде където аз да задам своите страници, няколко пъти опитвах все едно и също две папки на две части я инталирах и ми дава нещо за принтер,аз нямам принтер, също адобле акробат рийдър само една сива страница и всички полета са неактивни, побърках се снощи и днес но нищо не мога да разбера къде бъркам

sonnni-Adobe Acrobat Reader-стартираш програмата.`1Create PDF- 2 from multiple files-3 add folders-намираш папката в която са ти снимките-4ok-5 next-6 create-7 save.това е в общи линии.

Досега не съм писала във форума, а само свалях някоя и друга книжка. Но сега имам нужда от помощ. Книгите, които са на торент сайтовете дори не тръгват да се свалят. Кое правя грешно? :yanim::clap:

Здравей :bye1:

Регистрацията ти в съответния торент сайт активна ли е? Да не би да има някакъв проблем при регистрацията и заради това да не тръгват да се свалят книгите? Ползваш ли програмка за сваляне файлове от торент сайтове?

пак съм аз, инсталирах pdf redirect но нищо, дава ми само някакви указания за използване и никъде където аз да задам своите страници, няколко пъти опитвах все едно и също две папки на две части я инталирах и ми дава нещо за принтер,аз нямам принтер, също адобле акробат рийдър само една сива страница и всички полета са неактивни, побърках се снощи и днес но нищо не мога да разбера къде бъркам

Значи,аз правя така:Снимам,каквото снимам и го качвам на компа.Слагам си снимките в папка и ги маркирам всичките.След това избирам Print,все едно ще ги принтирам и излиза прозорец който ме пита (показва всички снимки)да принтира ли и избирам Next.Появява се следващ прозорец преди да натисна Next избирам принтера(ако имаш закачен нормален принтер то в лентата горе пише неговото име,а ти трябва да го смениш с PDF re Direct).После само натискаш Next.Преди да натиснеш Finish ще стартира самия PDF re Direct.Той ще нарави пдф файла и после тябва да дадеш Save-тогава ще излезе едно прозорче с пишещ молив (отнема повечко време).И излизаш.

Можеби е малко объркано ,но е лесно-веднъж само да успееш.

Здравейте момичета :yanim:

Специално за Инка, а и за другите почитателки на Джейн Ан Кренц:

Джейн Ан Кренц – Частен детектив

Джейн Ан Кренц - Проверка на времето

Приятна вечер на всички a341fa72c5886791ff3d9d2c870a2f0f.gif

Ти направо ме разби.

Здравей :yanim:

Регистрацията ти в съответния торент сайт активна ли е? Да не би да има някакъв проблем при регистрацията и заради това да не тръгват да се свалят книгите? Ползваш ли програмка за сваляне файлове от торент сайтове?

благодаря ти за хубавото обяснение, дотук с моливчето успях, значи ще стане, много се радвам наистина

здравейте!имам огромна молба ще можели да качите последните книжки в 4storing или друг торент,защото в accaunt вече за шести път се опитвам да си направя регистрация и не става,за първи път ми се случва такова нещо, направо ми иде ;) ;) Много ще съм ви благодарна :wors:

Регистрацията ми е активна, но за програмата не съм сигурна.

Аз лично използвам програмата Bit Comet и виедях сега в интернет, че може да се свали от доста места и на доста места има информация за това как се ползва. Ако я нямаш можеш да си я свалиш например от тук - http://www.download.bg/index.php?cls=progr...amp;mtd=default Надявам се да ти свърши работа.

Sonnni, радвам се, че са потръгнали нещата. Ще очакваме скоро книжката ти cool.gif

Довечера ще мога да кача накуп всички книжки в 4storing и ще дам линк, ако някой не ме е изпреварил и да е свършил тази работа по-рано ;)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.