Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Момичета, заповядайте следващата книжка cool.gif

Бренда Джойс - Похитена

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

адресът където качих Да обичаш отново на Сандра Браун е

http://4storing.com/links/pk5gvl/1e3cf62d9...8153aa2f207130b

:computer2: Може ли да качиш друг линк , че на този пише фаилат не саществува.Пробвах и другия който е даден и на него сащото.Благодаря предварително. kiss.gif

Огромно благодаря за новата книжка на Бренда Джойс!

Здравейте скъпи дами, аз ще помоля да ми препоръчате от всички книги които сте сканирали, тези които се разказват за пирати, или действието се развива на кораб. Благодаря предварително!

Сега се сещам и за двечки на Кит Гарланд- Пленница на вятъра и Ястреба и гълъбицата. Провери също и Червенокосата дева на Шърли Бъзби, страшно е интересна! За съжаление не съм прочела и половината от книгите качени тук. Някой по-осведомен за пиратските истории може да те посъветва.

новият линк за Да обичаш отново е

http://4storing.com/bdzamy/fb3d68e2208e009...3f7d829038.thml

http://4storing.com/aj9frp/d9a14fab2dd37e2...447128be31.html

май стана 3 пъти за щастие, но късмет с този

Вече 3 път стана biggrin.gif

Здравейте скъпи дами, аз ще помоля да ми препоръчате от всички книги които сте сканирали, тези които се разказват за пирати, или действието се развива на кораб. Благодаря предварително!

Хедър Греъм-Любовницата на корсаря :computer2:

"Ограбен копнеж" на Кинли Макгрегър,"Прегърни и завладей" на Дженифър Блейк,"Танцуващият дявол" и "Вкусът на рая" на Кони Мейсън,"Испанската роза" на Шърли Бъзби.

Редактирано от geneviev (преглед на промените)

а сега да ви напиша кои книги имам

Вихрена страст

Моля, ако можеш да снимаш тази,понеже другите две вече ги има и само тази липсва от трилогията :);):wors:

Здравей, да се включа и аз в препоръките - "Покорителят" на Джоана , "Ти не си за мен"-Джейн Фийдър, "Пирати на любовта"-Карен Робърдс и съдейки от заглавието "Целувката на пирата" на Катлин Драймън, но последната не съм я чела и не я знам каква е!

Благодаря на всички за новите книги!

Довечера очаквайте новата класация!

Ето и обещаните две книжки:

Реликвата

Пиратската кралица

Весели празници ;)

Във втория линк се отваря не "Пиратската кралица", а "Принцесата на крадците" от Катрин О`Нийл. Благодаря и за двете.

• Автор

Момичета, имам едно списъче с книги, за които незнам нищо. Можете ли да хвърлите едно оче и да кажете интересни ли са?

"Непокорна страст" - Джейн Арчър

"Смело сърце" - Джанел Тейлър

"Пламък" - Мей Макголдрик

"Нежна грубост" - Катрин Харт

"Риск" - Лора Паркър

"Ярост" - Лора Паркър

"Боса пред олтара" - Джоан Джонсън

"Рози след дъжд" - Каси Едуардс

"Дворцови интриги" - Жаклин Рединг

"Дива любов" - Колийн Фолкнър

"Волни и горди" - Джанет Дейли

"Луна за двама" - Дебора Сатинууд

"Огърлицата" - Мелинда МакРей

"Изабел" - Елизабет Хюит

"Тайният огън на любовта" - Дебора Сатинууд

"Египетски нощи" - Кони Брокуей

"Кръстоносецът" - Мириам Мингър

Плийс кажете горе доло за какво се разказват и струва ли си да почвам да ги чета?

Момичета ето я и окончателната класация за десетте най-добри книги на Джоана Линдзи, гласувахме за 33 книги на авторката, аз даже и не знаех че има толкова преведени, за мой срам разбира се!

Ето я и окончателната десятка:

Десета позиция за "Тайната принцеса" с 25 точки. Изключително динамична книга, главната е като "разбеснял се хипопотам", ще ме прощавате за израза, ама през какво ли не го прекара главния, докато най-накрая се убеди че не я лъжат че е принцеса! Главната - Таня е отдавна изгубената наследница на Кардиния, а сина на настоящия владетел Стефан, трябва да я открие в Дивия запад и да я направи своя жена, страхотна книга, личното ми мнение - жалко че не е по-напред в класацията!

Девето място с 37 точки за "Сребърният ангел" - една от първите й книги излезли на български език, същинска класика в историите за шейховете! Главната - Шантел, пътува с кораб за някъде и е нападната от пирати, които я продават на брата - близнак на главния, който е шейх на някакво емирство, не му помня името, обаче срещу въпросния Джамил има редица покушения и на него му се налага да се смени с брат си Дерек, и така се запознават главните-Шантел е наложница в харема на Дерек, Шантел бая се дърпаше, но в крайна сметка страстта надделя и като разкриха заговорника на покушенията срещу Джамил по-живо по-здраво се върнаха в Лондон.

Осма позиция за продължението на "Тайната принцеса" - "Ти ми принадлежиш" с 38 точки, в книгата главния герой е един от най-добрите приятели на Стефан, Василий, той трябва да се ожени за непокорната Александра (май )

Седмо място за първият роман от поредицата за Малори-"Обичай само веднъж" с 44 точки, Реджи Малори е убедена че няма да срещне никога мъжът с който да прекара живота си, докато вследствие на малък "инцидент" тя не се запознава с Никълъс Идън и е принудена да се ожени за него, а той е един от най-големите женкари в Лондон, и лично според ме е просто страхотен! Малко перипетии, малко семейни дразги, малко екшън и много любов - перфектна книга

Шеста позиция за "Сърца в пламъци" с 46 точки, книгата е на викингска тематика.

В средата на класацията с 73 точки е последната книга на Джоана, която видяхме на български и то благодарение на Съни (мила да знаеш че те обичаме и сме много благодарни) - "Да се влюбиш в негодник" - посветена на Джеръми Малори,толкова четохме за него в първите шест книги, че той стана всеобщия ни любимец, крайно време беше да го видим в пълното му обаяние! А той е просто неотразим, блазе й на Дани, сюжета- Дани е богата наследничка, но заради един откачаняк живее скрита в бедняшките квартали преобелечена като момче, до срещата си с Джеръми, още щом го вижда се влюбва в него! Скоро започва работа в къщата му като прислужница и от дума на дума и т.н. се събраха, много яка книга!!!

Четвърто място-пак Малори-с 84 точки "Твоята магия" - същински сблъсък между Уорън Андерсън и Ейми Малори, напрежението между героите е толкова силно, че докато четеш и от страниците хвърчат искри, сюжетът Ейми си решава че ще се омъжи за Уорън и започва да го преследва, докато той-магарето му с магаре се дърпа до последно, но в крайна сметка, никой не може да устои на някои Малори!Страхотна книга!

И така ето ги трите най-добри на Джоана

Бронзът е за най-прекрасния мъж (когото избрахме за такъв в класацията за любим мъж) Антъни Малори и "Нежен бунт" с 104 точки, какво да кажа, уникална книга, отоново сблъсък на характери, отново сватба с един същински женкар и това съчетано с малко шотландски диалект - красота!

Второ място с 110 точки за "Мъжът на моите мечти", няма какво да и коментирам, каквото можеше да се каже вече е казано за тази книга, чието заглавие май трябва да е "Мъжът на нашите мечти"

И победителят е "Покорителят" с 131 точки, Джеймс Малори и Джорджина Андерсън, една от най-страхотните двойки за които сме чели, той е пират, тя е предрешена като момче, той е аристократ, тя е американка, той е неустоим, а тя е истински трън в гащите, а действието тече между бреговете на щатите и Англия, както и върху тях, книгата е фантастична, както и цялата десятка междудругото!

Толкова за Джоана, това бяха най-добрите й попадения, и сега следващата класация, която е на същата тематика, защото в момента въобръжението ми е в затишие и ми трябва време, за да измъдря нещичко-по интересно, та тази седмица избираме "Топ 10" на Хедър Греъм, авторка която пише не по-малко разнообразно от Джоана и мисля че достатъчно издавана у нас, за да можем да заформим и за нея една десятка!

Очаквам мненията ви!

Приятна почивка и весели празници за всички!

Мило, браво за класацията, много се радвам, че моя фаворит "Покориятеля" грабна златото. biggrin.gif За другата касация малко ще се почудя. :)

Инче,чела съм египетски нощи, не е зле действието се развива в Египет 19 век май,главната и главния се харесват,преди време тя му се е предложила,в хубавия смисъл ,май го и обичаше,но той я е отблъснал

Те са нещо като археолози и търсиха някакъв папирус или нещо такова,и накрая е събират cool.gif

Не е кой знае какво,но може да ти хапеса,пробвай,аз си я купих щото мислех,че е нещо за шейхове ама .... :)

Добро утро. От вчера имам скенер и наистина ми се иска, да започна да ви помагам в сканирането. Още не съм много на "ти" с тези неща, но се надявам да се науча бързо. Ако искате да направя списък с книгите, които имам?

Добро утро. От вчера имам скенер и наистина ми се иска, да започна да ви помагам в сканирането. Още не съм много на "ти" с тези неща, но се надявам да се науча бързо. Ако искате да направя списък с книгите, които имам?

Разбира се, давай, миличка, после тъкмо ще ти досаждам biggrin.gif

Момичета, имам едно списъче с книги, за които незнам нищо. Можете ли да хвърлите едно оче и да кажете интересни ли са

Плийс кажете горе доло за какво се разказват и струва ли си да почвам да ги чета?

Книгата на мен лично много ми хареса, разказва се за една жена, която заминава на запад за да се омъжи за напълно непознат и двамата крият, че имат деца и става много интересно когато малчуганите се противопоставят едни на други. Книгата е лекичка няма много големи сътресения, а много много любов.

Момичета, имам едно списъче с книги, за които незнам нищо. Можете ли да хвърлите едно оче и да кажете интересни ли са?

"Риск" - Лора Паркър

"Ярост" - Лора Паркър

Когато четох Непокорна страст малко ми заприлича на Пиратът-лорд. Така че имай едно наум, ако се захванеш с нея. Главната беше богата, но изведнъж си загуби парите, а отговорният за това я изнасили, после тя избяга, срещна главният и той не се отнасяше много мило с нея. По едно време и се нахвърли и беше много разочарован, че не й е бил първият. Тя по едно време имаше вземане-даване с брат му, ама той май я беше упоил и т.н. Нещо не бях очарована от тази книжка и добре че само я бях взела назаем, а не си я купих отнякъде.

Ето резюмето на Пламък:

От десетилетия замъкът Айрънкрос Касъл е прокълнато място за шотландските планинци. Последните господари на замъка или местните леърди загиват при загадъчни злопулуки. Но новият собственик, Гавин Кар, не се плаши от смъртта. Много повече го плаши мисълтада не бъде предаден или изоставен от своята любима. Още с пристигането си се запознава с тукашните предания и легенди за духове и призраци. Но най-силно го поразява портрета на прелестната Джоана Макинес, за която се смята, че е загинала при последния пожар, заедно с баща си, последния владетел на Айрънкрос. Обзет от непреодолимо желание, на него му остава само да страда, че не може да я притисне в прегръдките си.

Ето какво пише за Риск:

Себастиян д'Арси написал книга за любовното изкуство, в която твърди, че единствената обществена роля, подобаваща на една интелигентна и страстна жена е тази на метресата. За да докаже теорията си, той иска да превърне едно неопитно момиче в най-великата куртизанка в Лондон. Мадлен Фокан, израснала в манастир, приема смелото предложение на Себастиян. Постига невероятен успех- цял Лондон е в краката й. Тя обаче иска само Себастиян...

Това е изключително чувствена, закачлива книга, ужасно ми хареса. Не знам дали ще ти хареса, но я погълнах и с кориците. А Себастиян ми стана любимец, такъв един красивичък, миличък, забавен, направо ангелче, а толкова развратен...

Сега за Ярост:

Странна съдба свързва благородната лейди Джейн Блекхорн и безродния майор Гейбриъл Блейк. Тя случайно спасява живота на тежко ранения Гейбриъл, когото непознат враг иска да го премахне от лицето на земята. Но лейди Джейн не може да си спомни нищо от тази случка. Само любовта и ласките на смелия войник могат да й върнат миналото и мястото й в света. И да я накарат да изпита непознати дотогава страсти...

Хубава книжка, но повече си паднах по Риск.

Колкото до Луна за двама, едно момиче я описа много интересно във форума, някъде началото на годината, по-точно кога не мога да си спомня.

• Автор
Когато четох Непокорна страст малко ми заприлича на Пиратът-лорд. Така че имай едно наум, ако се захванеш с нея. Главната беше богата, но изведнъж си загуби парите, а отговорният за това я изнасили, после тя избяга, срещна главният и той не се отнасяше много мило с нея. По едно време и се нахвърли и беше много разочарован, че не й е бил първият. Тя по едно време имаше вземане-даване с брат му, ама той май я беше упоил и т.н. Нещо не бях очарована от тази книжка и добре че само я бях взела назаем, а не си я купих отнякъде.

Ето резюмето на Пламък:

От десетилетия замъкът Айрънкрос Касъл е прокълнато място за шотландските планинци. Последните господари на замъка или местните леърди загиват при загадъчни злопулуки. Но новият собственик, Гавин Кар, не се плаши от смъртта. Много повече го плаши мисълтада не бъде предаден или изоставен от своята любима. Още с пристигането си се запознава с тукашните предания и легенди за духове и призраци. Но най-силно го поразява портрета на прелестната Джоана Макинес, за която се смята, че е загинала при последния пожар, заедно с баща си, последния владетел на Айрънкрос. Обзет от непреодолимо желание, на него му остава само да страда, че не може да я притисне в прегръдките си.

Ето какво пише за Риск:

Себастиян д'Арси написал книга за любовното изкуство, в която твърди, че единствената обществена роля, подобаваща на една интелигентна и страстна жена е тази на метресата. За да докаже теорията си, той иска да превърне едно неопитно момиче в най-великата куртизанка в Лондон. Мадлен Фокан, израснала в манастир, приема смелото предложение на Себастиян. Постига невероятен успех- цял Лондон е в краката й. Тя обаче иска само Себастиян...

Това е изключително чувствена, закачлива книга, ужасно ми хареса. Не знам дали ще ти хареса, но я погълнах и с кориците. А Себастиян ми стана любимец, такъв един красивичък, миличък, забавен, направо ангелче, а толкова развратен...

Сега за Ярост:

Странна съдба свързва благородната лейди Джейн Блекхорн и безродния майор Гейбриъл Блейк. Тя случайно спасява живота на тежко ранения Гейбриъл, когото непознат враг иска да го премахне от лицето на земята. Но лейди Джейн не може да си спомни нищо от тази случка. Само любовта и ласките на смелия войник могат да й върнат миналото и мястото й в света. И да я накарат да изпита непознати дотогава страсти...

Хубава книжка, но повече си паднах по Риск.

Колкото до Луна за двама, едно момиче я описа много интересно във форума, някъде началото на годината, по-точно кога не мога да си спомня.

Абе и аз "Непокорна страст" нещо не ми харесваше, че като я разгръщах, попаднах на сцена дето главния хвана главната на калъп с друг мъж, както викаш май беше упоена, щото мъжа правеше сцена за пред главния, а тя искаше да спи с него, и не бях сигурна за акквос тава въпрос. Иначе аз книгите ги имам, имам и резюметата, но от резюметата икога не се разбира какво става в книгат,а в повечето случай пише едно, а всъщност е съвсем друго. Затова исках мнение от някой дето ги е чел. ;) Мерси иначе за "Непокорна страст" определено няма да я чета. :P

...

На мен пък "Непокорна страст" ми е сред любимите книги. Разделена е на две части/май/. И е вярно, че първата част е малко драматична. Главната героиня наистина е богаташка, която бяга от тормоза на настойника си. Попада на кораб, където също я нападат и тя се хвърля зад борда. Спасява я нашия, който пък е капитан на собствен кораб и я взема при себе си за да я предпази от останалите моряци, които не й мислят доброто, заради поверието, че жена на борда носи нещастие. Вярно е, че не е особено мил с нея, но все пак я отвежда там, където тя иска. Обаче, тя пак се забърква в много неприятности и те се разделят, тъй като той наистина я вижда с доведения си брат и я изоставя. Заминава на запад в ранчото на чичо си. Тя по случайност трябва да отиде да го намери, без да знае че това е той. И там във втората част има доста смях. Ще се научите примерно как се готви боб с кални бучки и камъчета. хахахаха

Редактирано от NELG (преглед на промените)

И така, ето го моят списък :

Жолийн Прюит-Паркър – Амеран

Кристина Скай – Черната роза 1 и 2

Ивлин Роджърс – Пустинен пламък

Лори Макбейн – Отвличане в рая

Джуд Деверо – Сърце от лед

Дженифър Блейк – Испанска серенада

Хедър Греъм – Бунтарката

Лори Макбейн – Дяволско желание

Хедър Греъм – Дивата котка

Джуд Деверо – Сърце от лед

Ирис Йохансен – Вихрената годеница

Джоана Линдзи – Сребърният ангел

Катлийн Удиуиз – Пламъкът и цветето

Катлийн Фрейзър – Господарката на замъка

Катлийн Удиуиз – Любимият непознат

Катлийн Удиуиз – Като пепел във вихъра

Ирис Йохансен – Вихреният танцьор

Катлийн Удиуиз – Шана 1 и 2

Даян Робинсън – Орелът и розата

Катлийн Удиуиз – Сълзи от злато

Клер Лоримър – Шантал

Клер Лоримър – Тамариск

Клер Лоримър – Морийн

Джесика Сен Клер – Чериса

Катрин Култър – Невестата от Шербрук

Линда Кайо – Златото на Колорадо

Катлийн Удиуиз – Роза през зимата 2

Клер Лоримър – Дивото цвете

Илейн Кейн – Ариел

Ласки и насилие – Кони Мейсън

Лайза Клейпас – Мечтая за теб

Колийн Фолкнър – Албина

Сандра Браун – Горещо утро

Сандра Браун – Шарада

Сандра Браун – Защото те обичам

Сандра Браун – Родена за любов

Сандра Браун – Димна завеса

Сандра Браун – Рикошет

Сандра Браун – Здравей, тъма

Сандра Браун – Последният ден на карнавала

Сандра Браун – Френска коприна

Нора Робъртс – Кръстът на Мориган

Нора Робъртс – Танцът на боговете

Нора Робъртс – Долината на мълчанието

Нора Робъртс – Кръвни братя

Редактирано от ^Lydia_Coleman^ (преглед на промените)

"Смело сърце" - Джанел Тейлър

"Нежна грубост" - Катрин Харт

"Риск" - Лора Паркър

"Ярост" - Лора Паркър

"Рози след дъжд" - Каси Едуардс

"Дворцови интриги" - Жаклин Рединг

"Дива любов" - Колийн Фолкнър

"Волни и горди" - Джанет Дейли

"Огърлицата" - Мелинда МакРей

"Изабел" - Елизабет Хюит

"Тайният огън на любовта" - Дебора Сатинууд

"Египетски нощи" - Кони Брокуей

"Кръстоносецът" - Мириам Мингър

Инче, горещо ти препоръчвам от гореизброените книги "Дворцови интриги" на Жаклин Рединг. Тя е първа книга от една страхотна трилогия Restoration. Другите две книги от поредицата са "Изкушенията на съдбата" и "Да откраднеш рая". Лично на мен това е една от любимите ми поредици. Ако си чела някоя от другите две книги, тогава имаш представа за стила на авторката. cool.gif Когато прочетох резюмето на книгата, направо бях готова да се откажа да я чета. ohmy.gif Ужас, а пък и заглавието е едно подвеждащо - интриги и то кралски- направо те навежда на мисълта за оргии, сексуални извращения,абе... Но когато прочетох книгата и то на един дъх толкова ми хареса, че реших непременно да се сдобия и с останалите книги от поредицата.Зооор ;)

Друга също много сладурска книга от изброените е "Боса пред олтара". Наскоро я четох и страшно ми допадна-интересна, свежа и забавна. Но т.к.главните герои са по-навъзраст - имат деца от предишни бракове, които се опитват всячески да опропастят брака между главните (от тук и многото комични моменти laugh.gif ), не знам дали ще я харесаш :baby:

И още една книга от списъчето ти, която заслужава да се прочете е "Египетски нощи". както Маги писа, главните герои издирват старинен ръкопис, но всеки за себе си. главния през цялото време се опитва да спаси главната от самата нея и рисковите ситуации, в които попада с безрасъдството си. Донякъде тази книга ми напомня стила на Аманда Куик с нестандартните си герои. cool.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.