Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

• Автор
Инче, горещо ти препоръчвам от гореизброените книги "Дворцови интриги" на Жаклин Рединг. Тя е първа книга от една страхотна трилогия Restoration. Другите две книги от поредицата са "Изкушенията на съдбата" и "Да откраднеш рая". Лично на мен това е една от любимите ми поредици. Ако си чела някоя от другите две книги, тогава имаш представа за стила на авторката. cool.gif Когато прочетох резюмето на книгата, направо бях готова да се откажа да я чета. ohmy.gif Ужас, а пък и заглавието е едно подвеждащо - интриги и то кралски- направо те навежда на мисълта за оргии, сексуални извращения,абе... Но когато прочетох книгата и то на един дъх толкова ми хареса, че реших непременно да се сдобия и с останалите книги от поредицата.Зооор :wors:

Друга също много сладурска книга от изброените е "Боса пред олтара". Наскоро я четох и страшно ми допадна-интересна, свежа и забавна. Но т.к.главните герои са по-навъзраст - имат деца от предишни бракове, които се опитват всячески да опропастят брака между главните (от тук и многото комични моменти laugh.gif ), не знам дали ще я харесаш :baby:

И още една книга от списъчето ти, която заслужава да се прочете е "Египетски нощи". както Маги писа, главните герои издирват старинен ръкопис, но всеки за себе си. главния през цялото време се опитва да спаси главната от самата нея и рисковите ситуации, в които попада с безрасъдството си. Донякъде тази книга ми напомня стила на Аманда Куик с нестандартните си герои. cool.gif

Ок, заделям ги. А останалите? Много много ще съм благодарна за мнение по останалите книги. ;)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Абе и аз "Непокорна страст" нещо не ми харесваше, че като я разгръщах, попаднах на сцена дето главния хвана главната на калъп с друг мъж, както викаш май беше упоена, щото мъжа правеше сцена за пред главния, а тя искаше да спи с него, и не бях сигурна за акквос тава въпрос. Иначе аз книгите ги имам, имам и резюметата, но от резюметата икога не се разбира какво става в книгат,а в повечето случай пише едно, а всъщност е съвсем друго. Затова исках мнение от някой дето ги е чел. ;) Мерси иначе за "Непокорна страст" определено няма да я чета. :baby:

Извинявай, разбрах че имаш само списък и че не си виждала досега книгите и резюметата. Така, ето какво е мнението на едно момиче от форума за Луна за двама. Плагиатствах от нея, дано не се разсърди, ама тя най-точно е обяснила:

Здравейте, Луна за двама е сладка книжка в някои части си прилича със Светлина в мрака. Действието се развива в Ирландия по време на опитите им за независимост. Главната е селско момиче и предава информация относно плановете за независимост на главния, който е един от главните в организацията. Той е благородник, но и практикува като лекар на бедните. Става пожар в дома на Ларк (главната), той я спасява и се грижи за нея, но тя ослепява. Тя не знае с какво се занимава той. Накрая естествено проглежда. Има си го и лошия,който е нещо като брат на Главния и ухажва Ларк.

Колкото до мен, страшно харесах Пламък, няма да съжаляваш ако я започнеш, има екшън, мистерия, шотландци... А нали всички ги обичаме.

А Ярост я прочетох, защото две от книгите на Лора Паркър са ми любими- Прелъстена и Риск, и на тази възлагах много надежди. Но точно тя не ме впечатли особено, но не е лоша. Запомних най-вече това, че главната безрезервно вярваше на Гейбриъл и не му отказваше помощта си, въпреки че той накрая изпадна в ужасно лошо положение. А в другите романи главната героиня непрекъснато се съмнява в главния, мени си мнението поне 200 пъти, не вярва в невинността му, той все се налага да я убеждава и други подобни, докато тук не беше така.

Ок, заделям ги. А останалите? Много много ще съм благодарна за мнение по останалите книги. ;)

Аз ще си кажа мнението за "Кръстоносецът", че я прочетох съвсем скоро - на мен не ми хареса, въпреки че няма моменти в стил "Пиратът лорд" :question: например - не си изневеряват или разни такива. Това, което не ми хареса беше главната героиня - срашно изнервяща и дразнеща. Главната - Лейла - е родена в Дамаск, защото майка й е била бременна вече, когато я купуват. Съответно, майката много се заобичва с господаря си и той се жени за нея, а Лейла признава за своя щерка, защото много обича бялата си нова жена. Обаче майката не иска дъщеря й да живее като мюсюлманка. Ги - това е главния, май така му беше името, попада в Дамаск да кажем 20 години по-късно понеже е на кръстоносен поход и така, наща Лейла го лекува, защото се обучава за лекар. Главния я отвлече от Дамаск, когато оздравя, по молба на майка й. До тук добре, обаче като почна тая мацка да се дърпа и да се цупи ... беше ми адски дразнеща, а пък той беше супер сладур и много добре се отнасяше с нея, а тя - упоява го, все кроеше планове да бяга, все нещо не й харесваше английската храна, защото била варварска и тежка, а тя милата пиела само "камилско мляко"??? Оф, супер лигава ми беше. Плюс това имаше брат в Англия, който беше най-големия злобар в цялото кралство и нашия кръстоносец й обяснява 20 пъти колко е лош брат й и какво му е причинил и, че те двамата се мразят (имаше там мн гадна история), а тя - не, та не - брат й щял да я разбере и да я върне в скъпоценния й Дамаск! И един куп глупости.

И да обобщя - скучна, четох я два месеца, поне за мен, главната разваля цялата история, която иначе горе-долу става.

Редактирано от tanushi (преглед на промените)

• Автор
Хайде и от мен поредната книжка на Кони Мейсън cool.gif

"Насила оженена"

Мило, не че омаловажавам труда ти, ама само да кажа, че тва е единствената книга на Конито дето просто не искам да я видя и на кратикна. Много много скапана книга. С радост се отървах от нея.

Иначе момичета мерси, за мненията за книгите които доавате. Вече си набелязах няколко. ;)

Мило, не че омаловажавам труда ти, ама само да кажа, че тва е единствената книга на Конито дето просто не искам да я видя и на кратикна. Много много скапана книга. С радост се отървах от нея.

Иначе момичета мерси, за мненията за книгите които доавате. Вече си набелязах няколко. ;)

какво не и харесваш,пак ли има изнасилвания :question:

• Автор
какво не и харесваш,пак ли има изнасилвания :P

Ами значи в началото главния като отиде да взима главната от манастира, тя много се дърпаше, ама няма как ожениха се, на кораба му, все се препираха, ама по едно време се разбраха. И тогава се развилня буря, наща падна от борда на кораба и нашия милия се отрепа да я търси, ама тя чофката не го искаше пак и се криеше от него. Един полоковник ли беше или майор не помня, почна да я сваля и тя замина с него, а после и от благодарност, че я крие от нашия взе да спи с него. После обаче нашия я намери. Замъкна я в дома си. Пак се караха и препираха, а тя взе че забременя. Беше казала, че отива някъде, ама се върна по-рано, а нашия имаше една негърка дето му беше любовница, и оная го беше награбила и той нали мъж, не се дърпаше много ожесточено, главната ги набара и побягна, метна се на коня и хукна към един мъж дето беше враг на главния, ама коня й се изплаши от една змия и я метна. Като нашия я намери беше изгубила бебето. Не искаше да го види и той й каза, че й връща свободата. Тя отиде да живее с врага му, уж само като приятели. Един ден нашия не остиска отиде и спа с нея, и тя пак забременя. Вече беше в последните месеци и на нашия бившата любовница отиде и й каза нещо, тук не помня или оная я бутна или наща сама падна по стълбите. Оказа се, че била бременна с близнаци, едното оцеля, другото не. Наща пак обвини нашия. После от благодарност, че се грижи за нея, спа с врага му. После те бяха на някъв остров, изригна вулкан, наща с бебето се качи на един от корабите на нашия. След като вулкана спря да изригва, нашия дето се беше спасил по чудо отиде да търси наща, ама намери само врага му. Той му каза, че детето е на нашия, и го излъга, че не е спал с наща, а после спукяса. Нашия отиде и си я намери и край. Много скапана книга, чесна дума. :P

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

какво не и харесваш,пак ли има изнасилвания :P

Може да се каже. А и главният-Филип е мъжкар от класа, с други думи нетърпимо груб. Дълго време след като се ожени за главната, май беше Габриел, държеше вкъщи любовницата си, а тя пък беше супер мръсница. Тормозеше Габриел на поразия, а Филип също само я унижаваше, особено в началото. Габриел бягаше от него 100 пъти. По едно време се озова в един западнал квартал и оттам, хоп, в един публичен дом. Шефката на бордея я упои и с нещо, не знам някакъв афродизиак ли беше, какво беше. Като резултат Габриел се възбуди страшно и шефката й пусна в стаята някакъв чичка, който я използва по всякакъв възможен начин. Ето това беше ужасно брутална сценка, няма друга такава. После Филип по едно време я спаси и пак си я прибра. Ама тя пак се махна от дома му и т.н и т.н. Добре че другите книги на авторката не са толкова брутални, че не знам :P

• Автор
Може да се каже. А и главният-Филип е мъжкар от класа, с други думи нетърпимо груб. Дълго време след като се ожени за главната, май беше Габриел, държеше вкъщи любовницата си, а тя пък беше супер мръсница. Тормозеше Габриел на поразия, а Филип също само я унижаваше, особено в началото. Габриел бягаше от него 100 пъти. По едно време се озова в един западнал квартал и оттам, хоп, в един публичен дом. Шефката на бордея я упои и с нещо, не знам някакъв афродизиак ли беше, какво беше. Като резултат Габриел се възбуди страшно и шефката й пусна в стаята някакъв чичка, който я използва по всякакъв възможен начин. Ето това беше ужасно брутална сценка, няма друга такава. После Филип по едно време я спаси и пак си я прибра. Ама тя пак се махна от дома му и т.н и т.н. Добре че другите книги на авторката не са толкова брутални, че не знам :speak:

Тва за бордея, що си мисля, че беше в друга книга :huh:

Иначе момичета мерси, за мненията за книгите които доавате. Вече си набелязах няколко. :P

Ами, Инче, мила, сканирам по заявки, а не какво на мене ми харесва. cool.gif Като ме помолят за някоя книга, стига да я имам, я сканирам с удоволствие, дори и на мен да не ми допада. Хората сме различни и естествено харесваме различни неща. Даже утре ще подхвана за сканиране "Германските генерали и Хитлер" документална книга за 2-та световна война- тематика дето е много далече от мен. (Ели, не съм те забравила, мила. cool.gif ) Ако сканирах книгите, които обожавам, щях да сканирам всичко на Аманда Куик, Джули Гарууд, Джудит Макнот, Джоана Линдзи, повечето на Кони Мейсън (но не всичко - най-противната книга за мен от тази авторка е "Ласки и насилие" бррррррр :headphones: ), Катрин Каултър, Бренда Джойс, Кристина Дод, Мери Джо Пътни, Патриша Грасо, Шърли Бъзби, Тереза Медейрос. biggrin.gif Мааали, аз май изброих почти всички авторки, ама тези пишат наистина страхотно. :dancing18: Но за мое съжаление не ми се падна да сканирам нито една книга от любимката ми Аманда Куик sad.gif Важното е да ни е по-пълна колекцията. Да добавя към нея още една сканирана книга по заявка ;)

"Итриги" - Хедър Греъм

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Здравейте на всички! Аз от доста време съм отсъстваща от форума, но като видях каква хубава темичка сте си спретнали, просто не можах да се въздържа! Първо искам да ви поздравя всички за труда който сте положили, и за съветите които давате! Аз понеже не съм от най-скромните направо ще си поискам съветче :headphones: Някой може ли да ми препоръча роман в който главната героиня е сляпа? (И естествено по чудо на съдбата проглежда по късно :dancing18: ) и така ... надявам се да помагате!

Здравейте на всички! Аз от доста време съм отсъстваща от форума, но като видях каква хубава темичка сте си спретнали, просто не можах да се въздържа! Първо искам да ви поздравя всички за труда който сте положили, и за съветите които давате! Аз понеже не съм от най-скромните направо ще си поискам съветче :wub: Някой може ли да ми препоръча роман в който главната героиня е сляпа? (И естествено по чудо на съдбата проглежда по късно ;) ) и така ... надявам се да помагате!

Преди време четох нещо подобно,беше съвременен роман,главната проглеждаше след като роди дете на главния,той беше някакъв музикант а тя учителка cool.gif

Питах дали някой се сеща за книгата,но май никой не я е чел ;)

• Автор
Здравейте на всички! Аз от доста време съм отсъстваща от форума, но като видях каква хубава темичка сте си спретнали, просто не можах да се въздържа! Първо искам да ви поздравя всички за труда който сте положили, и за съветите които давате! Аз понеже не съм от най-скромните направо ще си поискам съветче ;) Някой може ли да ми препоръча роман в който главната героиня е сляпа? (И естествено по чудо на съдбата проглежда по късно ;) ) и така ... надявам се да помагате!

Ами "Светлина в мрака" на Кристина Дод е много хубава. Главната е сляпа, ама не помня дали накрая проглеждаше. Главния беше ослепял и заведоха главната при него да му помага да се справи с това състояние, да се научи как да се движи и да живее нормално. наистина великолепна книга.

Също така, одеве Ayase, като разказваше за някои книги, каза, че главната в "Луна за двама" на Дебора Сатинууд, също ослепявала, но после пак проглеждала. Само за тея се сещам. :wub:

Ами значи в началото главния като отиде да взима главната от манастира, тя много се дърпаше, ама няма как ожениха се, на кораба му, все се препираха, ама по едно време се разбраха. И тогава се развилня буря, наща падна от борда на кораба и нашия милия се отрепа да я търси, ама тя чофката не го искаше пак и се криеше от него. Един полоковник ли беше или майор не помня, почна да я сваля и тя замина с него, а после и от благодарност, че я крие от нашия взе да спи с него. После обаче нашия я намери. Замъкна я в дома си. Пак се караха и препираха, а тя взе че забременя. Беше казала, че отива някъде, ама се върна по-рано, а нашия имаше една негърка дето му беше любовница, и оная го беше награбила и той нали мъж, не се дърпаше много ожесточено, главната ги набара и побягна, метна се на коня и хукна към един мъж дето беше враг на главния, ама коня й се изплаши от една змия и я метна. Като нашия я намери беше изгубила бебето. Не искаше да го види и той й каза, че й връща свободата. Тя отиде да живее с врага му, уж само като приятели. Един ден нашия не остиска отиде и спа с нея, и тя пак забременя. Вече беше в последните месеци и на нашия бившата любовница отиде и й каза нещо, тук не помня или оная я бутна или наща сама падна по стълбите. Оказа се, че била бременна с близнаци, едното оцеля, другото не. Наща пак обвини нашия. После от благодарност, че се грижи за нея, спа с врага му. После те бяха на някъв остров, изригна вулкан, наща с бебето се качи на един от корабите на нашия. След като вулкана спря да изригва, нашия дето се беше спасил по чудо отиде да търси наща, ама намери само врага му. Той му каза, че детето е на нашия, и го излъга, че не е спал с наща, а после спукяса. Нашия отиде и си я намери и край. Много скапана книга, чесна дума. :huh:

Може да се каже. А и главният-Филип е мъжкар от класа, с други думи нетърпимо груб. Дълго време след като се ожени за главната, май беше Габриел, държеше вкъщи любовницата си, а тя пък беше супер мръсница. Тормозеше Габриел на поразия, а Филип също само я унижаваше, особено в началото. Габриел бягаше от него 100 пъти. По едно време се озова в един западнал квартал и оттам, хоп, в един публичен дом. Шефката на бордея я упои и с нещо, не знам някакъв афродизиак ли беше, какво беше. Като резултат Габриел се възбуди страшно и шефката й пусна в стаята някакъв чичка, който я използва по всякакъв възможен начин. Ето това беше ужасно брутална сценка, няма друга такава. После Филип по едно време я спаси и пак си я прибра. Ама тя пак се махна от дома му и т.н и т.н. Добре че другите книги на авторката не са толкова брутални, че не знам :speak:

Отврат :wub::doh:angry.gif само като чета и ми се повдига ;):shock11:;) да не са объркали от издателството авторката вместо Кони да е Розмарито :speak: пълна гадост кви са тея работи незнам,авторката трябва да е била в пълна депресия ohmy.gif

Здравейте на всички! Аз от доста време съм отсъстваща от форума, но като видях каква хубава темичка сте си спретнали, просто не можах да се въздържа! Първо искам да ви поздравя всички за труда който сте положили, и за съветите които давате! Аз понеже не съм от най-скромните направо ще си поискам съветче ;) Някой може ли да ми препоръча роман в който главната героиня е сляпа? (И естествено по чудо на съдбата проглежда по късно :wub: ) и така ... надявам се да помагате!

Не съм съвсем сигурна, но мисля че в "Черната роза" на Кристина Скай, главната ослепяваше.

Мерси на всички, само едно въпросче - Светлина в мрака и Черната роза исторически ли са или съвременни?

Редактирано от ^^^NESHTO_SEXY^^^ (преглед на промените)

Мерси на всички, само едно въпросче - Светлина в мрака и Черната роза исторически ли са или съвременни?

Исторически са cool.gif

Здравейте на всички! Аз от доста време съм отсъстваща от форума, но като видях каква хубава темичка сте си спретнали, просто не можах да се въздържа! Първо искам да ви поздравя всички за труда който сте положили, и за съветите които давате! Аз понеже не съм от най-скромните направо ще си поискам съветче ;) Някой може ли да ми препоръча роман в който главната героиня е сляпа? (И естествено по чудо на съдбата проглежда по късно ;) ) и така ... надявам се да помагате!

Освен изброените дотук книжки, бих си позволила да ти препоръчам и "Мълчаливият ухажор" от поредица "Каприз". cool.gif Историческа е, за английската аристокрация от началото на 19в. и за една сляпа девойка от благороден произход, която с добротата и невероятната си красота, успява да спечели сърцата на благородните господа (между които и главния).

;) О, не, Интриги на Хедър Греъм не иска да се тегли, опитах как ли не и не ще значи! Досега успявах да тегля, ама точно тази книга се опъва, помощ!

Извинете за истерията ми, току що я изтеглих, няма проблем, просто стана малко бавно :shy11:

Редактирано от Ayase (преглед на промените)

Ами, Инче, мила, сканирам по заявки, а не какво на мене ми харесва. cool.gif Като ме помолят за някоя книга, стига да я имам, я сканирам с удоволствие, дори и на мен да не ми допада. Хората сме различни и естествено харесваме различни неща. Даже утре ще подхвана за сканиране "Германските генерали и Хитлер" документална книга за 2-та световна война- тематика дето е много далече от мен. (Ели, не съм те забравила, мила. cool.gif ) Ако сканирах книгите, които обожавам, щях да сканирам всичко на Аманда Куик, Джули Гарууд, Джудит Макнот, Джоана Линдзи, повечето на Кони Мейсън (но не всичко - най-противната книга за мен от тази авторка е "Ласки и насилие" бррррррр :wors: ), Катрин Каултър, Бренда Джойс, Кристина Дод, Мери Джо Пътни, Патриша Грасо, Шърли Бъзби, Тереза Медейрос. biggrin.gif Мааали, аз май изброих почти всички авторки, ама тези пишат наистина страхотно. :rolleyes: Но за мое съжаление не ми се падна да сканирам нито една книга от любимката ми Аманда Куик sad.gif Важното е да ни е по-пълна колекцията. Да добавя към нея още една сканирана книга по заявка :yanim:

"Итриги" - Хедър Греъм

Благодаря много за книжката biggrin.gif

От списъка, който дадох, някой хареса ли си нещо? За да знам, дали да се опитвам да сканирам. :)

И така, ето го моят списъk

Нора Робъртс – Кръстът на Мориган

Нора Робъртс – Танцът на боговете

Нора Робъртс – Долината на мълчанието

Нора Робъртс – Кръвни братя

Аз си харесах книжките на Нора,но май първите три са поети :) .Ако може да сканираш "Кръвни братя"? :blink:

поздравления за страхотнищ форум.искам да попитам дали може да ми помогнете -имам на английски втората книга от поредицата Кейн на Тереза Мадейрос-The Vampire Who Loved Me на английски и сигурно се сещате,че хич не съм добре с английския.така 4е ако някой ако някой иска да помогне с превода

Здравейте, момичета!

Заповядайте, тук съм публикувала Отрова - Нора Робъртс

http://4storing.com/ajax0p/4caaaa8d8395083...1fe0783eda.html

Xesi, нямах възможност да вляза в скайпа, надявам се, че така публикувано не те затруднява :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.