Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

...

Xesi, нямах възможност да вляза в скайпа, надявам се, че така публикувано не те затруднява :clap:

Вече я дръпнах :yanim:

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Здравейте, момичета!

Заповядайте, тук съм публикувала Отрова - Нора Робъртс

http://4storing.com/ajax0p/4caaaa8d8395083...1fe0783eda.html

Xesi, нямах възможност да вляза в скайпа, надявам се, че така публикувано не те затруднява :wow:

:yanim::clap::wors:kiss.gifkiss.gifkiss.gif

Може ли да ми дадете мнение за "Черната роза" на Кристина Скай? Не съм я чела, а се сещам, че като обсъждахме книги някой беше казал доста против тая книга. Та, ако може накратко за какво се разказва и какво не ви е харесало? Че се чудя дали си заслужава?

може ли някой да ми каже от поредицата за Кордина как се казва книгата за майката на Камила - Габриела че не мога да я намеря cool.gif:)

може ли някой да ми каже от поредицата за Кордина как се казва книгата за майката на Камила - Габриела че не мога да я намеря cool.gif:)

Казва се "Мечтата на една принцеса".

• Автор
Може ли да ми дадете мнение за "Черната роза" на Кристина Скай? Не съм я чела, а се сещам, че като обсъждахме книги някой беше казал доста против тая книга. Та, ако може накратко за какво се разказва и какво не ви е харесало? Че се чудя дали си заслужава?

Аз преди доста време я четох и не помня много за какво ставаше въпрос. Значи в първата част помня, че главните бяха сгодени или нещо от сорта, ама там вече не помня какво беше станало, та се бяха разделили. Втората част ми е по-прясна, че я четох доста след първата. Започваше как главната я изваждат от морето, на един кораб, и тя е сляпа. Там беше главния, с брада и т.н. точно като пират. Помня, че тя беше много изплашена, защото не знаеше къде е и не виждаше нищо. Тогава главния й беше казал, че ще бъде негова. После стахана любовници, много се обичаха, ама за да спаси нашия наща трябваше да го напусне. Затова прекара още една нощ с него на острова му и после замина, после тя погледна, и го срещна пак ама като бившия си годеник и не го позна веднага. Абе книгата е много интересна. Има и един цитат, който главния беше казал на главната и той ми се е набил в главата повече от самата история:

"Първият път беше за забравяне. (в смисъл първия път като се любят). Вторият път, беше за изгаряне. А третият, окъпан в сребърна светлина и огньове от блатото е завинаги." Мисля, че тва й го беше казал, още преди да спят заедно на кораба му ама не съм сигурна. Но определено си заслужава книгата. Класика е. biggrin.gif

от списъка който си дала аз съм за Сандра Браун, и сигурно не само аз, така че след Нора ако искаш започни с нея Благодаря предварително

от списъка който си дала аз съм за Сандра Браун, и сигурно не само аз, така че след Нора ако искаш започни с нея Благодаря предварително

Ами, добре. Само кажи коя от книгите искаш.

А, искате ли да се пробвам с трилогията на Клер Лоримър, защото май я няма сканирана ?

Не съм 100 процента сигурна но мисля че трилогията я има

мисля че на Сандра Браун няма Димна завеса

Рикошет Здравей тъма и Френска коприна, ще ти бъдем благодарни за тях

http://4storing.com/0qjmp4/76545c39fe9c8da...8e12f50082.html

за тези които пожелаха Вихрена страст, е тук

само да се извиня че има 16 страници някъде около средата не последователни, които са размацани, тях обещавам ще преснема и ще дам на друг линк може би утре, но книгата е дебела и така се е случило, дано който я чете не му пречи че са отделно тези страници ;)

ако искате друга книга от моя списък кажете, имам предвид предпочелите Сандра Браун скоро ще ги преснема

Не съм 100 процента сигурна но мисля че трилогията я има

мисля че на Сандра Браун няма Димна завеса

Рикошет Здравей тъма и Френска коприна, ще ти бъдем благодарни за тях

Още сега започвам "Здравей, тъма" Стискайте палци да се справя със сканирането. И ако не е досадно, да ви питам, ако нещо не ми е ясно. Или някой да помага в скайп. Страшно нахална съм :sobbing:angry.gif

Редактирано от ^Lydia_Coleman^ (преглед на промените)

Здравейте,искам да попитам да ли случайно някоя знае сайт на немски с любовни романи или дали има някой романи на немски,които не са издавани в BG

Здравейте,искам да попитам да ли случайно някоя знае сайт на немски с любовни романи или дали има някой романи на немски,които не са издавани в BG

Не съм попадала на такъв сайт,но щом знаеш езика ,предполагам,че не е проблем да потърсиш.А колкото до книги - има много които не са преведени.Лично аз имам 3 "тухли" - в момента не се сещам за авторката- купих ги през август миналата година,но все не успявам да стигна до тях.Предполагам,че са интересни,поне това което прочетох на корицата ме заинтригува.Всъщност аз и за това си ги купих.

http://www.happy-end-buecher.de/

Ето ти една немска страница.Нямам време подробно да я разглеждам,но има интересни неща.

Редактирано от debilgates (преглед на промените)

http://4storing.com/0qjmp4/76545c39fe9c8da...8e12f50082.html

за тези които пожелаха Вихрена страст, е тук

само да се извиня че има 16 страници някъде около средата не последователни, които са размацани, тях обещавам ще преснема и ще дам на друг линк може би утре, но книгата е дебела и така се е случило, дано който я чете не му пречи че са отделно тези страници ;)

ако искате друга книга от моя списък кажете, имам предвид предпочелите Сандра Браун скоро ще ги преснема

http://4storing.com/2izhds/e54048ff14fbfb5...3eaeadfd57.html - това са страничките които не са много ясни

Здравейте момичета.Искам да питам на някая от вас попадала ли е книгата на Нора Робъртс "Как ангелите плачат".Ще съм моного благодарна ако някой който знае нещо за нея сподели впечатления.Благодаря предварително.

Редактирано от besos (преглед на промените)

Здравейте момичета.Искам да питам на някая от вас попадала ли е книгата на Нора Робъртс "Как ангелите плачат".Ще съм моного благодарна ако някой който знае нещо за нея сподели впечатления.Благодаря предварително.

Само това намерих,дано ти е от полза.

Нoрa Poбъртc не изневерявa нa трaдициятa cи дa ни предcтaвя cилни духoм герoини. Силa – бившa кинoзвездa - е твърдo решенa дa cе oтърcи oт oпекaтa нa мaйкa cи и дa не cе пoддaвa нa cценичните изкушения. B нoвoтo cи aмплoa нa реcтaврaтoр тя е твърде зaетa, зa дa зaбележи cвoя cъcед Фoрд Сoйър, aвтoр нa кoмикcи. Нo труднo мoже дa пренебрегне виcoкaтa му фигурa, зелените му oчи и неcмутимoтo му чувcтвo зa хумoр (дa не гoвoрим зa oчaрoвaтелнoтo му, мaкaр и грoзнoвaтo куче Спoк). Pешенa дa не cпaзвa фaмилнaтa трaдиция зa oбречени рoмaнтични aвaнтюри, Силa cе oпитвa дa cе cъпрoтивлявa твърдo cрещу чудaтия чaр нa Фoрд, нo не мoже дa уcтoи нa желaниетo дa cи пoзвoли пoне мaлкo дa пoфaнтaзирa.

Taзи твoрбa зaпленявa c мнoгo дocтoйнcтвa, нo нaй-вече c рoмaнтичнaтa oбcтaнoвкa в дoлинaтa Шенaндoa и cтремежa нa герoинятa към нoрмaлен и cкрoмен живoт, дaлеч oт cуетaтa нa Xoливуд, cред уют и идилия. Привличa и чудеcнo oбриcувaният oбрaз нa легендaрнaтa й бaбa, нaпoмнящa зa Mерилин Moнрo. Пoреднo дoкaзaтелcтвo зa рaзкaзвaчеcките умения нa Нoрa Poбъртc.

• Автор
Ха ,типично за Конито.Тази и аз я имах,но се оттървах :) .Само прочетете "Викинг",макар,че той не може да се мери с тази помия.

от доста време ви се чудя,какво и харесвате на Кони Мейсън?!Книгите и винаги са леко(поне) брутални.

Хех ти пък сега. Само 2 книги има зле момичето, иначе всичко останало е хубаво. Вярно че в повечето случай мъжете са малко зверове, ама си се оправят под меката ръка на главната. Останалите книги са й трепач, а с изключение на "Чисто удоволствие" (не съм я чела щото има духове, а те не ми допадат) съм чела всичките й книги и мога да заявя, че е невероятна писателка. ;)

Само това намерих,дано ти е от полза.

Нoрa Poбъртc не изневерявa нa трaдициятa cи дa ни предcтaвя cилни духoм герoини. Силa – бившa кинoзвездa - е твърдo решенa дa cе oтърcи oт oпекaтa нa мaйкa cи и дa не cе пoддaвa нa cценичните изкушения. B нoвoтo cи aмплoa нa реcтaврaтoр тя е твърде зaетa, зa дa зaбележи cвoя cъcед Фoрд Сoйър, aвтoр нa кoмикcи. Нo труднo мoже дa пренебрегне виcoкaтa му фигурa, зелените му oчи и неcмутимoтo му чувcтвo зa хумoр (дa не гoвoрим зa oчaрoвaтелнoтo му, мaкaр и грoзнoвaтo куче Спoк). Pешенa дa не cпaзвa фaмилнaтa трaдиция зa oбречени рoмaнтични aвaнтюри, Силa cе oпитвa дa cе cъпрoтивлявa твърдo cрещу чудaтия чaр нa Фoрд, нo не мoже дa уcтoи нa желaниетo дa cи пoзвoли пoне мaлкo дa пoфaнтaзирa.

Taзи твoрбa зaпленявa c мнoгo дocтoйнcтвa, нo нaй-вече c рoмaнтичнaтa oбcтaнoвкa в дoлинaтa Шенaндoa и cтремежa нa герoинятa към нoрмaлен и cкрoмен живoт, дaлеч oт cуетaтa нa Xoливуд, cред уют и идилия. Привличa и чудеcнo oбриcувaният oбрaз нa легендaрнaтa й бaбa, нaпoмнящa зa Mерилин Moнрo. Пoреднo дoкaзaтелcтвo зa рaзкaзвaчеcките умения нa Нoрa Poбъртc.

Благодаря за информацията. kiss.gif

Здравейте, искам само да попитам какво става с линковете на 1 страница - защо изчезнаха? Аз вчера цял ден имах проблем с 4storing, да не би да има нещо общо?

А за "Как ангелите плачат" - аз съм голям фен на Нора Робъртс, но истината е, че тази книга въобще не ме грабна, а обикновено нейните книги ги прочитам на един дъх.

Редактирано от chitatlka (преглед на промените)

Хех ти пък сега. Само 2 книги има зле момичето, иначе всичко останало е хубаво. Вярно че в повечето случай мъжете са малко зверове, ама си се оправят под меката ръка на главната. Останалите книги са й трепач, а с изключение на "Чисто удоволствие" (не съм я чела щото има духове, а те не ми допадат) съм чела всичките й книги и мога да заявя, че е невероятна писателка. :hush:

Не си спомням да има духове. Но пък книгата ми бе интересна.Главната бе обикновенно момиче от Ирландия,което работи като прислужница,но все и налитат работодателите.Случайно попада на главния докато се опитва да се спаси от един такъв.Нашия човек бе разхайтен благородник,живеещ за моментаа.Лекува я и много си падна по нея.И т.н. да не издавам всичко.Но книгата е направо страхотна в сравнение с другите които съм чела на Конито(Насила оженена,Викинг).

Книгата е по-хубава отколкото очаквах. По принцип на Нора поредиците са и най-хубави, но и самостоятелните й романи си ги бива (с изключение на някои, на които не съм им фен). Този е от добрите. :hush:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.