Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Нова книжка: Джакпот Нора Робъртс /от серията за Магрегър, разказва се за Мак Магрегрегър, големият син на Серина и Блейд.

http://4storing.com/vfeiid/d0d62a595641e28...9f361b70c3.html

Xesi, ако можеш да я качих в торент ще съм ти много благодарна :P

СУПЕР БЪРЗАК СИ,БРАВОС!!! :P :P :clap:

Тази неделя минах през Пловдив и там зад пощата си взех 3 книжки-Кристина Дод "Вълнуващи нощи" и 2 от поредицата Нови любовни романи."Нощите.." са супер-приятна книга с злодей достоен за класацията,но без излишни интриги и бруталности.Леко и приятно четиво(четох до 2 през ноща)!

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Нова книжка: Джакпот Нора Робъртс /от серията за Магрегър, разказва се за Мак Магрегрегър, големият син на Серина и Блейд.

Xesi, ако можеш да я качих в торент ще съм ти много благодарна :P

:P МНОГО МНОГО БЛАГОДАРЯ kiss.gifkiss.gif

...

Тази неделя минах през Пловдив и там зад пощата си взех 3 книжки-Кристина Дод "Вълнуващи нощи" и 2 от поредицата Нови любовни романи."Нощите.." са супер-приятна книга с злодей достоен за класацията,но без излишни интриги и бруталности.Леко и приятно четиво(четох до 2 през ноща)!

Ааааа, мила, ти май ще се влюбиш в Кристина Дод cool.gif Лично аз я обожавам и като видя нейна нова книга направо ми потичат лигите от кеф :P Всичко нейно, което е преведено, е суперско. Чете ли нейната Светлина в мрака и Гняв, а също и книгите й от поредицата за гувернантките? Те са по-леки, неангажиращи, но пък са приятни и увлекателни :P

И едно въпросче, ако позволиш: тази поредица Нови любовни романи на кое издателство е? Съвременни или исторически са?

Редактирано от bobych (преглед на промените)

здравейте...можете ли да ми кажете кои са другите книги от поредицата за магрегар на нора робъртс ...благодаря ви

Ааааа, мила, ти май ще се влюбиш в Кристина Дод cool.gif Лично аз я обожавам и като видя нейна нова книга направо ми потичат лигите от кеф :dancing18: Всичко нейно, което е преведено, е суперско. Чете ли нейната Светлина в мрака и Гняв, а също и книгите й от поредицата за гувернантките? Те са по-леки, неангажиращи, но пък са приятни и увлекателни ;)

И едно въпросче, ако позволиш: тази поредица Нови любовни романи на кое издателство е? Съвременни или исторически са?

Светлината я почнах и остана Гняв-направо умерам,че няма други книги.

Новите лр са на Хермес.Малки книжки,но досега не съм била разочарована(чела съм 3).Тъмно розови на задната корица,а отпред като отворено писмо от което излиза снимка.Дори клеймо си има.

Има една качена книга от тях-Цвете на пустинята .

здравейте...можете ли да ми кажете кои са другите книги от поредицата за магрегар на нора робъртс ...благодаря ви

THE MACGREGORS

Playing the Odds (1985) В пламъка на страстта

Tempting Fate (1985) Да изкушиш съдбата

All the Possibilities (1985) Всичко е любов - ganinka

One Man's Art (1985) Зовът на сърцето

For Now, Forever (1987) Сега и завинаги

Rebellion (1988) Бунтът - silvyy

In From Тhe Cold (1990)

The MacGregor Brides (1997) Търсачи на щастие

The Winning Hand (1998) Джакпот

The MacGregor Grooms (1998) Сезони на любовта

The Perfect Neighbor (1999) Слънчевата Кембъл

http://www.kaldata.com/forums/index.php?au...;showentry=5571

Светлината я почнах и остана Гняв-направо умерам,че няма други книги.

Новите лр са на Хермес.Малки книжки,но досега не съм била разочарована(чела съм 3).Тъмно розови на задната корица,а отпред като отворено писмо от което излиза снимка.Дори клеймо си има.

Има една качена книга от тях-Цвете на пустинята .

Аз също съм чела десетина от новите люб. романи на Хермес и досега всички са били интересни.

Освен това имаме още една от тях, качена,това е "Закуска в леглото" на Сандра Браун cool.gif

Xesi, ако можеш да я качих в торент ще съм ти много благодарна :dancing18:

Утре ще я кача, че първо трябва да я прегледам и дооправя, мила, а вече мина полунощ, чак сега я видях

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Не знам проблема дали е в мен но не мога да тегля от 4storing ;)

като гледам останалите успяват да теглат качените там книги ohmy.gif:lol6:

току що прочетох съблазнена от един женкар,тя била в поредица с Женкарят и разбойничката, biggrin.giflaugh.gif а аз да не знам, ohmy.gif жалко че трета книга The Last Rogue (2004) не е преведена,стана ми страшно интересно една крадла,една лъжкиня,каква ли ще е третата героиня :wub::jeer: дано да се наканят и да я преведат :wors:

Не знам проблема дали е в мен но не мога да тегля от 4storing :wors:

като гледам останалите успяват да теглат качените там книги ohmy.gif:lol6:

Аз имах проблем в началото с 4storing, не можех да тегля заради Биткомета, програмата не позволяваше.

Инсталирах си я отново без да и давам да дефолт торент тракер и сега не ми прави проблем.

Аз да Ви почерпя днес виртуално, че супруга ми е именник:

;)

Редактирано от silvyy (преглед на промените)

здравейте...вчера прочетох Джакпот на Нора Робъртс и много ми хареса...някой знае ли как се казав книгата в която се разказва за Серина майката на Мат Магрегар ...и има ли я сканирана

здравейте...вчера прочетох Джакпот на Нора Робъртс и много ми хареса...някой знае ли как се казав книгата в която се разказва за Серина майката на Мат Магрегар ...и има ли я сканирана

Казва се в плен на страстта - няма я сканирана и аз си я търся.

• Автор
Точно това е книгата Пепинка, но не съм сигурна че тя е рускиня. Помня, че той е от Кардиния и че е близък приятел на краля на Кардиния, за когото също има книга. Впечатленията ми от нея са много добри. Наистина забавно книжле.

Май бяха казаци :angry: МНого хубава книга наистина, тя е една от най-любимите ми, с много зор я открих и страшно много си я обичам :magnifier:

Момичета в "Бунтът" за кой от Макгригър се разказва

Момичета в "Бунтът" за кой от Макгригър се разказва

Rebellion (1988) Бунтът за предците на Макгрегър

1745 година. На английския престол седи омразният германски курфюрст. Принц Чарлс Едуард подготвя бунт за завръщането на трона на династията на Стюартите. Един млад английски благородник заминава за Шотландия да търси подкрепа за бунта сред планинските кланове. Но там Брибъм намира много повече, отколкото е очаквал. Серина Макгрегър има лице на ангел, ала характерът и е като на дива котка. И е израснала с омразата към Англия и всички англичани. Но когато дойде любовта, сърцето говори по-сило от разума. И нищо не може да я спре, дори войната с победите и пораженията си, с надеждите и смъртта, войната, която променя съдбите на хиляди хора и не оставя място за романтика.

Аз имах проблем в началото с 4storing, не можех да тегля заради Биткомета, програмата не позволяваше.

Инсталирах си я отново без да и давам да дефолт торент тракер и сега не ми прави проблем.

:)

Честито-да ти е жив и здрав! :)

Ето я и в Акоунт-а, дами:

Нора Робъртс - Джакпот

благодаря Хеси,мила :beat:kiss.gifkiss.gif

;)

Честито и от мен,да е жив и здрав

Какво ви е мнението за Смарагдова магия на Патриша Грасо?Ако може някой да ми я поразкаже(ако си струва четенето).

Във втория линк се отваря не "Пиратската кралица", а "Принцесата на крадците" от Катрин О`Нийл. Благодаря и за двете.

Благодаря в бързината съм я прекръстила angry.gif

Здравейте ,аз отдавна не съм писала (просто нямам време),но сега искам да ви попитам за една книжка-Циганска кръв на Елинър Глин.Какво ви е мнението за нея?Заслужава ли си? :speak:cool.gif Както и за "Когато любовта заговори"??

Редактирано от Maureen (преглед на промените)

Оправих "Дяволско желание на Лори Макбейн.

http://4storing.com/links/73lxgg/3e4287909...44bf9b53973a763

Това е новия линк, а стария го изтрих. Ако може някой от разбиращите да я погледне и да каже има ли още нещо за оправяне.

Здравейте ,аз отдавна не съм писала (просто нямам време),но сега искам да ви попитам за една книжка-Циганска кръв на Елинър Глин.Какво ви е мнението за нея?Заслужава ли си? :question:cool.gif Както и за "Когато любовта заговори"??

Нямам и идея,но съм чела "Защо Зара"(Зара се омъжва за Тристан,но по принуда,а той по любов.Тя има тайни ,които пази добре и не му се доверява.Той се разочарова от това,че тя е била принудена на браки тн) на Елинор Грийн и много я харесах.

Авторката има добър усет за драматичното.

:beer:

Честито и от мен,да е жив и здрав :cheers:

Здравейте! Исках да благодаря за хубавата тема и труда,който сте положили.Аз също чета любовни романи и мога да предложа няколко книги и евентуално мога да помоля някоя приятелка да ги сканира.Та имам:

1 Сандра Браун - Огледален образ

2. Сандра Браун - Безрасъдна любов

3.Джейн Фийдър - В огъня

и то другите вие ги имате.. :cheers:

Надявам се да съм добре дошла в екипа както на форума,така и на темата :П

P.S

Малко информация за книгите,за да ми кажете коя искате първа.

1.Огледален образ-Разказва се са две жени нямащи нищо общо на пръв поглед.Едната е журналистка,другата е женена за сенатор и пътува с дъщеря си.Журналистката спасява дъщерята на другата,тъй като майка и не хае за нея.(в самолета има пожар) В следствие на който взимат журналистката за Керъл (съпругата на сенатора) тя не може да говори и и правят пластична операция да изглежда като нея.В болницата научава за заговор за убийство на сенатора и затова продължава да се преструва на съпругата му,за да разпознае убиеца,но неусетно и двамата се влюбват...

2.Безрасъдна любов- Кетрин Адамс се е заклела никога да не повтаря грешките на сестра си Мери.Приказна сватба въвежда Мери в богатата и могъща династия Манинг.Но скоро шеметния празник се превръща в кошмарен низ от унижения,безчестия и лъжи.В същата нощ,когато нейният съпруг-плейбой загива в автомобилна катастрофа,Мери умира при раждане.Сега,съобразителна,умна и изпълнена с гневна решителност,Кетрин се зарича никога да не допусне Манинг-никакъв Манинг-до детето на мери;не дори ионази елегантен,енергичен и обаятелен мъж,който един ден се появява на вратата и.Кетрин много би искала да вярвя,че Джейсън Манинг е различен от безмилостната фамилия,към която принадлежи...

3 В огъня- Англия,1550г. Красивара млада вдовица лейди Пен Брайънгстън спечелва доверието на принцеса Мери,което и дава достъп до всички тайни кътчета на английския двор.Точно заради това тя събужда интереса на Оуен д'Арси,който шпионира за негово величесто краля на Франция.Но любовта е способна да обърка плановете и на най-опитния шпионин..

Редактирано от Josephinne (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.