Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Здравейте! Исках да благодаря за хубавата тема и труда,който сте положили.Аз също чета любовни романи и мога да предложа няколко книги и евентуално мога да помоля някоя приятелка да ги сканира.Та имам:

1 Сандра Браун - Огледален образ

2. Сандра Браун - Безрасъдна любов

3.Джейн Фийдър - В огъня

и то другите вие ги имате.. :cheers:

Надявам се да съм добре дошла в екипа както на форума,така и на темата :П

Здравей и добре дошла. Аз съм любителка (да не кажа фенка :beer: ) на Сандра Браун и ако може да качиш Безрасъдна любов.Предварително благодаря. kiss.gif

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Здравейте! Исках да благодаря за хубавата тема и труда,който сте положили.Аз също чета любовни романи и мога да предложа няколко книги и евентуално мога да помоля някоя приятелка да ги сканира.Та имам:

3.Джейн Фийдър - В огъня

и то другите вие ги имате.. :)

P.S

Малко информация за книгите,за да ми кажете коя искате първа.

Здрасти и добре си ни дошла! ;)

Редактирано от peppinka (преглед на промените)

3.Джейн Фийдър - В огъня

и то другите вие ги имате.. :)

3 В огъня- Англия,1550г. Красивара млада вдовица лейди Пен Брайънгстън спечелва доверието на принцеса Мери,което и дава достъп до всички тайни кътчета на английския двор.Точно заради това тя събужда интереса на Оуен д'Арси,който шпионира за негово величесто краля на Франция.Но любовта е способна да обърка плановете и на най-опитния шпионин..

здрасти cool.gif добре дошла може ли а си поискам В огъня струва ми се интересна laugh.gif

Всичко може. :) Още утре ще натоваря една приятелка с книгите и се надявам до другата седмица да са тук.Само ще помоля,ако не разбирам нещо с форматирането да ми обясните или да ми дадете някакъв линк да чета да не ви тормозя :П. Благодаря за сърдечното посрещане! ;) Ако някоя живее в близост до Плевен бих могла да ги дам и в оригинал да четете. :П

3.Джейн Фийдър - В огъня

...

Е тя работата е ясна.. направи и трите.. Аз лично съм чела само първата и ми хареса..

Само.. (аз сега малко като педант ще се изявя, но..).. преди да започнеш да сканираш, би ли си изтеглила файлчето за Сканиране-Заснемане, което е качено на първа страница под линковете за самите книги.. Ако решиш да се съобразиш с това, което е написано там, би улеснила страшно много целия ни екип редактори.

Чудно ми е защо в masters - a книгите или не се свалят или процеса трае няколко часа. Случвало ли се е на някоя от вас или проблема е от мен?

Чудно ми е защо в masters - a книгите или не се свалят или процеса трае няколко часа. Случвало ли се е на някоя от вас или проблема е от мен?

Проблема е в теб. :) С коя програма сваляш?

3.Джейн Фийдър - В огъня

biggrin.gif

:P:P:help wanted3: Момичета, помагайте! :help wanted3::help wanted3::help wanted3:

Пуснах в блога поредицата "Исторически" на "Бард", но липсват няколко резюмета и английски заглавия. Който може да помогне, моля направо под статията или на лични да ми драсне инфото. Благодаря ви предварително! :wors::wors::wors::wors:

Ето направо линка: Бард - Исторически

рандеву

красавицата и звярът

Книгите на Аманда Куик са качени като торент в текст благодарение на Xesi и екипа от редактори. Благодаря!

Редактирано от NELG (преглед на промените)

Кажете нещо за "Златната невеста" от Хедър Греъм. От снощи се чудя, дали да започна да я чета. Досега изобщо не съм чела нещо за викинги и не съм много сигурна, дали ще ми допадне. :)

Редактирано от ^Lydia_Coleman^ (преглед на промените)

Кажете нещо за "Златната невеста" от Хедър Греъм. От снощи се чудя, дали да започна да я чета. Досега изобщо не съм чела нещо за викинги и не съм много сигурна, дали ще ми допадне. :rolleyes:

Само ще ти кажа, че ако не си заредила и другите две от поредицата да не я почваш докато се снабдиш и с тях било в книжен или електронен вариант. Разбира се тук ги има така че не се колебай, а я подкарвай. За мен това е разкошна поредица и е една от любимите ми.

Дами,ще ми кажете ли има ли някъде ГРЕШНИЦА - СЮЗЪН ДЖОНСЪН и "Риск" на Лора Паркър.

Предварително благодаря.

Кажете нещо за "Златната невеста" от Хедър Греъм. От снощи се чудя, дали да започна да я чета. Досега изобщо не съм чела нещо за викинги и не съм много сигурна, дали ще ми допадне. :lock:

Страхотна книга, една от любимите ми, напълно подкрепям Съни, ето на две на три за какво става на въпрос-Иърин е ирландска принцеса, която е принудена да се ожени за викингския завоевател-Олаф Белия за да се скрепи мира, и така в брак по неволя са въвлечени героите, които изобщо не могат да се понасят, но в крайна сметка любовта надделява, книгата си има и интригите и лошите герои, но всичко е в много добри граници, ако трябва да и дам оценка по десетобалната-абсолютна десятка!Книгата има и две продължения, които също са страхотни

GeryB "Риск" е в моя списък за сканиране, но не мога да ти кажа кога ще е готова, колкото до "Грешницата", мисля че и тя не е сканирана

Ето и новата книжка: БУНТЪТ НОРА РОБЪРТС

http://4storing.com/gynw7e/fe9ab9b6a493f5a...cf1d390c10.html

Xesi, като имаш време моля да я качиш като торент :) , ако може да качих и Отрова че тя така си остана не качена.

Xesi, като имаш време моля да я качиш като торент :P , ако може да качих и Отрова че тя така си остана не качена.

"Отрова" още не съм я прегледала, мила, затова и не е качена. Просто наваксвам тези дни с последни редакции, а и съм започнала още десетина други, и не съм стигнала до нея. Всичко ще бъде качено, не се притеснявай.

А от мен второто книжле от поредицата Бюканън - Ренард:

Джули Гаруд - От милост

Приятно четене! ;)

:clap:kiss.gifkiss.gif

Xesi, като имаш време моля да я качиш като торент ;) , ако може да качих и Отрова че тя така си остана не качена.

:clap::clap:kiss.gifkiss.gif

Xesi, като имаш време моля да я качиш като торент ;) , ако може да качих и Отрова че тя така си остана не качена.

:clap::clap::clap:

Благодаря и за книгата на Джули Гаруд.

kiss.gifkiss.gifkiss.gif

Супееер!

Благодаря и за двете книжки!

Здравейте, момичета!

Скрита звезда - книга първа от поредицата Звездите на Митра

http://4storing.com/iavzcx/f4768347788c788...5536133765.html

Следващите две ще ги кача до няколко дни!

Хеsi kiss.gifkiss.gifkiss.gif

Редактирано от silvyy (преглед на промените)

А от мен второто книжле от поредицата Бюканън - Ренард:

Джули Гаруд - От милост

Приятно четене! ;)

Много благодаря :yanim::beer: Не бях чела нищо от съвременните й романи, но този определено ми хареса, главните са забавни и чаровни има си и напрежение и интрига и страст в американския юг. Определено мисля да прочета и другите от поредицата

kiss.gifkiss.gifkiss.gif:rap:;) ;)

Здравейте, момичета!

Скрита звезда - книга първа от поредицата Звездите на Митра

http://4storing.com/iavzcx/f4768347788c788...5536133765.html

Следващите две ще ги кача до няколко дни!

Много ти благодаря и на теб силви за всички книги които качваш

kiss.gif

Много благодаря :yanim::beer: Не бях чела нищо от съвременните й романи, но този определено ми хареса, главните са забавни и чаровни има си и напрежение и интрига и страст в американския юг. Определено мисля да прочета и другите от поредицата

kiss.gifkiss.gifkiss.gif:rap:;) ;)

Много ти благодаря и на теб силви за всички книги които качваш

kiss.gif

Задължително прочети и първата книга от поредицата "Разбивач на сърца"!Изобщо поредицата е страхотна!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.