Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

ООооо,толкова се радвам laugh.gifbiggrin.gif но сега в новия форум ли ще си пишем както сега :)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Момичета,а не е ли по-добре съобщението на Рална на първата страница - кориците с линкове към книгите - също да се отдели в отделна тема "Исторически романи" и занапред всеки там да дава линкове към сканираните книги,а тук да продължим само дискусиите?

Момичета,а не е ли по-добре съобщението на Рална на първата страница - кориците с линкове към книгите - също да се отдели в отделна тема "Исторически романи" и занапред всеки там да дава линкове към сканираните книги,а тук да продължим само дискусиите?

ами как ще се разбере,че има нов линк така се пуска тук и всички го виждат,а ако е отделно с дни може да не се влиза в другата тема cool.gif

Аз това имам предвид.В новата тема да се пускат линкове,които впоследствие ще се прикрепят към първото съобщение с кориците.Всеки ще забележи,че има ново съобщение в темата с линкове,както тук става.

Здравейте, дами! :) Не знам дали още търсите "Рай" на Джудит Макнот , но аз я имам . Проблемът е , че единственният начин да я кача е , ако я снимам с камера на телефон, защото намам фотоапарат и скенер , ако ви устройва , само кажете и ще я снимам по най- бързия начин. :)

Здравей,

Нямам и и идея какво ще се получи, но олкова отдавна здирвам тази книга , че ще се радвам да мога да я прочта независимо в какъв вариянт. :P

post-219809-1241968827_thumb.jpg

post-219809-1241968876_thumb.jpg

Честито на всички - вече имаме собствен форум, а не просто тема "Любовни романи" 751e0c0477af2c5dcc068095926b4d2d.gif 0ceebb20612812a528dab38f035cffeb.gif

Изключително съм радостна, че ръководството на Калдата ни обърна внимание и ни отделиха лично наше местенце! Това е невероятен подарък, дами..

Време е да отворим шампанското май.. 5f27760de2a167e77e5a46b4714ddb18.gif

585a52c4d466643bff4e59fa1b6722a6.gif585a52c4d466643bff4e59fa1b6722a6.gif585a52c4d466643bff4e59fa1b6722a6.gif585a52c4d466643bff4e59fa1b6722a6.gif585a52c4d466643bff4e59fa1b6722a6.gif585a52c4d466643bff4e59fa1b6722a6.gif585a52c4d466643bff4e59fa1b6722a6.gif

здравей.....сигурна ли си че това е линка,че не мога да го отворя
да,аз го отварям без проблем
Момичета, ще отделим част от постовете в нова тема "Първият любовен роман, който прочетох", моля за търпение. Тук ще продължите с класацията на двойки която също може да бъде отделена по-късно.

Ами, честито!

Огрооомни, огроооомни благодарности :shy11:;);)

Преди време обсъждахме точно това, че темата започва да ни става тясна, но така и не се престрашихме да помолим за собствен форум. А сега вече е факт. Не мога да се нарадвам. :no-no: Направо ми идва да разцелувам всички около мен. kiss.gif Горещи и искрени благодарности kiss.gif

Редактирано от bobych (преглед на промените)

здравей.....сигурна ли си че това е линка,че не мога да го отворя

Трябва да го копнеш и пейстнеш,а после ти дава да чакаш някакви секунди.Ей,изучиха се и тези.Отгоре на всичко платения достъп падна от 15 на 3 дни!

Бунтът на Нора Робъртс има ли си продължение и ако да някой ще го сканира литолкова е интересно :no-no::shy11:

Бунтът на Нора Робъртс има ли си продължение и ако да някой ще го сканира литолкова е интересно :no-no::shy11:

Не,мила,няма за съжаление. ;) Но има книга за родителите на Серина,ама не е издавана в Бг-"In From The Cold"

Не,мила,няма за съжаление. :angry22: Но има книга за родителите на Серина,ама не е издавана в Бг-"In From The Cold"

е така най мразя,и защо трябваше да умира бащата на Серина,едно е когато е просто фигура ,друго когато разбереш,че и той си е имал любовна история,отврат много гадно,тая Нора що не седне да напише продължение :speak:

Редактирано от lunichkata90 (преглед на промените)

е така най мразя,и защо трябваше да умира бащата на Серина,едно е когато е просто фигура ,друго когато разбереш,че и той си е имал любовна история,отврат много гадно,тая Нора що не седне да напише продължение :angry22:

И аз съм на същото мнение :speak: Ако още не си прочети останалите книги от поредицата за Макгрегър,заслужават си,на мен лично са ми любими cool.gif

Олеле чак сега схванах за новата темааааа Юпииииииии Честито момичета :):line dance: :line dance: :friends1: :friends1: :beer11: :beer11: :clap: :clap: :clap:

Може ли да ми препоръчате нещо от типа на Публични тайни на Нора Робъртс, много ми хареса има и любов и убийство и мистерия, израстване на героите не само на главните, но и на второстепенните просто е върха.

Ако може някой да препоръча нещо подобно.

Редактирано от vesselanka (преглед на промените)

е така най мразя,и защо трябваше да умира бащата на Серина,едно е когато е просто фигура ,друго когато разбереш,че и той си е имал любовна история,отврат много гадно,тая Нора що не седне да напише продължение :line dance:

И аз мразя такива книги като например в едни от книгите на Сандра Браун-"Защото те обичам" и "Горещо утро" където Рос,главния в първата,умря в втората,което беще тъпо според мен,той не бе случайен персонаж,а си имаше история.С такова нетърпение търсех"Горещо утро"и когато я намерих случайно погледнах последните страници и прочетох,че Рос починал,направо бях бясна :) и не прочетах книгата.Иначе обожавам книгите на Сандра Брауни и слава богу повече такива книги не съм срещала

Редактирано от margc (преглед на промените)

Може ли да ми препоръчате нещо от типа на Публични тайни на Нора Робъртс, много ми хареса има и любов и убийство и мистерия, израстване на героите не само на главните, но и на второстепенните просто е върха.

Ако може някой да препоръча нещо подобно.

Нора Робъртс има още няколко подобни книги - "Порочна невинност","Честни илюзии","Полунощ в стаята на сенките","Красива и мъртва","Брегът на тъмната вода".На Сандра Браун - книгите "Добре пазени тайни","Огледален образ","Завист","Шарада".

Редактирано от geneviev (преглед на промените)

е така най мразя,и защо трябваше да умира бащата на Серина,едно е когато е просто фигура ,друго когато разбереш,че и той си е имал любовна история,отврат много гадно,тая Нора що не седне да напише продължение :)

Момичета повече книги за Макгрегър няма да има ,за съжаление.Причината е,че г-жа Робъртс е сменила издателя и явно предишния й договор не го позволява.

Трябва да го копнеш и пейстнеш,а после ти дава да чакаш някакви секунди.Ей,изучиха се и тези.Отгоре на всичко платения достъп падна от 15 на 3 дни!

Незнам защо и аз имам проблем с този линк, не ми го отваря.Ще е възможно ли да го качите другаде.Благодаря! :)

post-219809-1241978490_thumb.jpg

post-219809-1241978505_thumb.jpg

И аз съм на същото мнение :P Ако още не си прочети останалите книги от поредицата за Макгрегър,заслужават си,на мен лично са ми любими cool.gif

но и още ли има,останах с впечатлението че не,може ли подред да ми ги кажеш cool.gif

Нора Робъртс има още няколко подобни книги - "Порочна невинност","Честни илюзии","Полунощ в стаята на сенките","Красива и мъртва","Брегът на тъмната вода".На Сандра Браун - книгите "Добре пазени тайни","Огледален образ","Завист","Шарада".

Много ти благодаря за бързия отговор :-)

Ще почна с Добре пазени тайни, че само нея я намирам тук :-)

но и още ли има,останах с впечатлението че не,може ли подред да ми ги кажеш cool.gif

Значи другите книги са за Даниел Макгрегър-май правнук на Серина и Бригъм,децата му и внуците му."В пламъка на страстта"-за Серина Макгрегър и Джъстин Блейд,"Да изкушиш съдбата"-Кейн Макгрегър и Даяна Блейд(сестрата на Джъстин),"Всичко е любов"-Алън Макгрегър и Шелби Кембъл."Сега и завинаги"-за Даниел Макгрегър и Ана Уитфийлд,"Зовът на сърцето"-Грант Кембъл и Джени Грандо,"Търсачи на щастие"-за внучките на Даниел-Лора,Гуен и Джулия,"Джакпот"-Мак Блейд и Дарси Уолис,"Сезони на любовта"-за внуците-Д.К.,Иън и Дънкан,"Слънчевата Кембъл"-за дъщерята на Грант и Джени-Сибил cool.gif Но са съвременни да знаеш :P

Редактирано от incomplete (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.