Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Мдааааааа, исках да мина тънкаж :P и да я намеря в електронен вариант, ама явно ще си я купя в книжен. :)

Да попитам само от "amazon.de" ли си купуваш книгите? И ако да, за колко време идват до тук? Благодаря! :)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Ей,я някой да ми каже за какво се разправя във втората книга от ''Вълшебства''("От любопитство"). За потомците на Уестморланд ли?Или друго?Интересна ли е ? ;)

Да попитам само от "amazon.de" ли си купуваш книгите? И ако да, за колко време идват до тук? Благодаря! ;)

Мне, аз в момента се намирам в Германия и ще я потърся от каталог. ТУК има доста нейни заглавия. cool.gif

• Автор
Ей,я някой да ми каже за какво се разправя във втората книга от ''Вълшебства''("От любопитство"). За потомците на Уестморланд ли?Или друго?Интересна ли е ? :)

"От любопитство", е на Джуд Деверо, от поредицата Тагърт. Много хубава книга. Главния е голям сладур, ама не му върви с жените. Все тръгва да се жени, ама преви страшни предбрачни договори, и жените веднага го зарязват, та му се носи име, че е студен. Главната работи за него, на коледното тържество отиде да оставя някакви документи в кабинета му и се засичат. Нашия си я ареса, и тъй като трябваше да ходи на сватба, а вече нямаше годеница предложи на наща. Много забавна и романтична. biggrin.gif

"От любопитство", е на Джуд Деверо, от поредицата Тагърт. Много хубава книга. Главния е голям сладур, ама не му върви с жените. Все тръгва да се жени, ама преви страшни предбрачни договори, и жените веднага го зарязват, та му се носи име, че е студен. Главната работи за него, на коледното тържество отиде да оставя някакви документи в кабинета му и се засичат. Нашия си я ареса, и тъй като трябваше да ходи на сватба, а вече нямаше годеница предложи на наща. Много забавна и романтична. biggrin.gif

Главната е една устата-нямам думи.Ако сте чели нещо подобно бързо казвайте,че умирам за такива.

Благодаря за барзия отговор! kiss.gif Каква е тази поредица за Тагърт?

Главната е една устата-нямам думи.Ако сте чели нещо подобно бързо казвайте,че умирам за такива.

Оле,обожавам устатите героини,направо се ''пропуквам'' да се смея когато главните се карат,и само си остроумничат! :rolleyes:

Редактирано от djeni_993 (преглед на промените)

Благодаря за барзия отговор! kiss.gif Каква е тази поредица за Тагърт?

Оле,обожавам устатите героини,направо се ''пропуквам'' да се смея когато главните се карат,и само си остроумничат! :lol6:

Поредицата Тагърт е на Джуд Деверо, започва със "Сърце от лед" и "Сърце от пламък", те са исторически и "Сладък лъжец" тя пак е за това семейство, но е съвременна, май?

Сърцата са уникални книги, прочети ги няма да съжеляваш!

милички,изтеглих си филма за севера и юга cool.gif изглежда многообещаващ и сядам да гледам laugh.gif

милички,изтеглих си филма за севера и юга cool.gif изглежда многообещаващ и сядам да гледам laugh.gif

Гледай го, много е хубав, един от малкото на ББС които са ме впечатлили, единственото което адски ме нервира е езика, просто се обривам като го слушам тоя чист английски, а главният ми е любимец, страшен мъж, много ме радва!!!

Здравейте,имам проблем с отварянето на линка към книгата Джакпод и да питам дали е от моя телевизор или е при всички проблема

Искам да попитам дали няккой е чел "Съвършен герой" на Саманта Джеймс? Струва ми се хубава и се чудя дали да си я купя! :lol6:

Поредицата Тагърт е на Джуд Деверо, започва със "Сърце от лед" и "Сърце от пламък", те са исторически и "Сладък лъжец" тя пак е за това семейство, но е съвременна, май?

Сърцата са уникални книги, прочети ги няма да съжеляваш!

Мерси! ;)

Искам да попитам дали няккой е чел "Съвършен герой" на Саманта Джеймс? Струва ми се хубава и се чудя дали да си я купя! ;)

купи си я много е интересна,толкова сладка biggrin.giflaugh.gif

Здравейте,имам проблем с отварянето на линка към книгата Джакпод и да питам дали е от моя телевизор или е при всички проблема

вярно има проблем с линка

ето го моя линк в сторинг http://4storing.com/vfeiid/d0d62a595641e28...9f361b70c3.html

има я качена и в аконт като торент, потърси в темата ще ти излезе

вярно има проблем с линка

ето го моя линк в сторинг http://4storing.com/vfeiid/d0d62a595641e28...9f361b70c3.html

има я качена и в аконт като торент, потърси в темата ще ти излезе

много ти благодаря

някой чел ли е "Пазителят на сънищата" на Пенелъпи Уилямс да сподели мение? ;) хубава ли е и за какво се разказва?

Редактирано от tanushi (преглед на промените)

някой чел ли е "Пазителят на сънищата" на Пенелъпи Уилямсън да сподели мение? :P хубава ли е и за какво се разказва?

На мен лично това ми е един от най-любимите рицарски романи. Главния завоюва крепостта на главната и така той получава като награда хем замъка хем девойката, а тя беше от Уелс а той от Нормандия или обратното, но и двамата много се противопосавяха на чувствата си, и все пак като се залюбиха и разбраха, неговия "господар" или "крал" или нещо такова искаше той да се бие срещу баща й, но ........... има сблъсаци на характери, стари любови и семейни вражди, а също и малко уелска магия прочети я няма да съжеляваш :-)

На мен лично това ми е един от най-любимите рицарски романи. Главния завоюва крепостта на главната и така той получава като награда хем замъка хем девойката, а тя беше от Уелс а той от Нормандия или обратното, но и двамата много се противопосавяха на чувствата си, и все пак като се залюбиха и разбраха, неговия "господар" или "крал" или нещо такова искаше той да се бие срещу баща й, но ........... има сблъсаци на характери, стари любови и семейни вражди, а също и малко уелска магия прочети я няма да съжеляваш :-)

много благодаря за отговора ;) видяло се е значи, ще я чета, щом е хубава

Момичета искам да попитам къде отидоха линковете с кориците от първа страница

В нова тема "Линкове към любовни романи", реорганизираме форума, така че се пригответе за известни размествания в следващите дни.

В нова тема "Линкове към любовни романи", реорганизираме форума, така че се пригответе за известни размествания в следващите дни.

А тя вече готова ли е или все още се дооформя

А тя вече готова ли е или все още се дооформя

Почти е готова, но има още довършителни работи, ще се сложат в нея и линковете към съвременните романи. Когато всичко е готово, ще се драсне един пост по въпроса. cool.gif Малко търпение само.

Почти е готова, но има още довършителни работи, ще се сложат в нея и линковете към съвременните романи. Когато всичко е готово, ще се драсне един пост по въпроса. cool.gif Малко търпение само.

О,нямаш проблем,като трябва ще чакаме :rolleyes:

Аз в момента го тегля!

Извинявай,но ако имаш възможност би ли сийдвала, че ми остана малко:P

Благодаря!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.