Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Пете, подхващай "Преди да те срещна", която е за Стивън и слава богу не за тази използвачка Емили. Главаната героиня е съвсем друга. В "Преди да те срещна" се появяват и двойките от "Ад и рай", "Сега и завинаги", "Нещо прекрасно". Главните герои от тези романи са приятели на "нашите" братя Уестморланд. А "Кралството на мечтите" са за бабата и дядото на братята,т.е. тя стои хронологично по-напред във времето. Така че в каквато и последователност да ги четеш, май няма голяма разлика (според мен ;) )Да не забравяме и новелата "Вълшебства", която е за Нилълас. Ако знаеш как ми се щеше и аз сега да ги чета за първи път cool.gif Удоволствието е невероятно. ;) Приятно четене

Ау тава ми е много полезно на мен, защото сега ще започвам да я чета!

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Здравейте момичета,

Аз съм новачка във форума, която много се радва че намери този форум където може да си дискутира на любимата тема любовни романи!

Но не мога да сваля нито един файл от "Линкове към любовни романи" Моля помогнете ми

А освен това имам и една, две книги които ги няма тук и аз искам да ги скача но се опасявам че тъй като сьм в чужбина, както аз не мога да сваля така и скачените от мен няма да могат да се четат при вас sad.gif Може ли да се направи нещо по въпроса? pls :clap:

Здравейте момичета,

Аз съм новачка във форума, която много се радва че намери този форум където може да си дискутира на любимата тема любовни романи!

Но не мога да сваля нито един файл от "Линкове към любовни романи" Моля помогнете ми

А освен това имам и една, две книги които ги няма тук и аз искам да ги скача но се опасявам че тъй като сьм в чужбина, както аз не мога да сваля така и скачените от мен няма да могат да се четат при вас sad.gif Може ли да се направи нещо по въпроса? pls :wors:

Здравей и добре дошла. :clap:

В отговор на въпроса ти: Мда, може, ето от тук би трябвало да можеш да качваш и сваляш книги. И понеже съм Питко-Любопитко, моля да напишеш кои книги имаш. :line dance::help::help:

Здравейте Сладури,

някой сеща ли се начин да си дам приноса за каузата?? Имам 10-тина книжки, които не са качени ,но нямам принтер.

Здравейте Сладури,

някой сеща ли се начин да си дам приноса за каузата?? Имам 10-тина книжки, които не са качени ,но нямам принтер.

Ами кажи къде живееш първо.. Ако някой, който има скенер е от твоя град/село, можете да се уговорите да вземе книжките и да ги сканира

Ами кажи къде живееш първо.. Ако някой, който има скенер е от твоя град/село, можете да се уговорите да вземе книжките и да ги сканира

И в София и във Варна - става - аз доста често съм и в двата града.

Здравейте Сладури,

Аз имам едно предложение към вас, момичета. Мисля, че ще е хубаво, ако си напишете в профила поне града, от който сте. Така ще знаем кой откъде е, понеже вече няколко пъти се питаме една друга - "Ти откъде си?". Пък и току-виж сме съседки с някои от вас. cool.gif А може да се съберем някой път на кафе и сладки одумки. :baby:

Момичета, моля за помощ, който има Мургавия ездач на Айрис Йохансен да сканира стр 314, че последните редове са половини и не мога да приключа редакцията. Или да ми ги прати на лични само 4-5 реда са.

Мерси предварително.

Когато си в София, мога аз да помогна, аз лично съм оставила сканирането засега, защото книгите в списъка ми са по мое желание, не по заявка и си ги пазя за по-свободно време, така че ако искаш може да се свърже и да отметнем твоите.

И един въпрос - за кои книги става въпрос?

П.С. - тамън дочетох "Принцът на моите мечти" (благодарение на Йори, мерси че ми услужи) и също да я препоръчам, много разтоварваща и приятна, а и се чете за 3 часа, и въпреки че е съвременна много ми допадна сюжета, а Марк се държеше толкова романтично, изобщо много сладко книжле!

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

И моя милост може да помогне (докато си в София). cool.gif

Някой да е чел наскоро "Волни и горди" на Джанет Дейли. Че съм решила да я почвам, но ако някой даде мнение ще се радвам. :hush:

За Варна само кажи и те свързвам с една позната, която ще се справи ;)

П.С. - тамън дочетох "Принцът на моите мечти" (благодарение на Йори, мерси че ми услужи) и също да я препоръчам, много разтоварваща и приятна, а и се чете за 3 часа, и въпреки че е съвременна много ми допадна сюжета, а Марк се държеше толкова романтично, изобщо много сладко книжле!

А можеш ли да кажеш нещо повече, че аз в момента съм на вълна съвременни романи :super:

И моя милост може да помогне (докато си в София). cool.gif

:super: остави ми на личния профил един е-мейл и ще се разберем.

Знаех си, че ще ти хареса.....

Здравей и добре дошла. :super:

В отговор на въпроса ти: Мда, може, ето от тук би трябвало да можеш да качваш и сваляш книги. И понеже съм Питко-Любопитко, моля да напишеш кои книги имаш. :P:P:help wanted:

Ами добре заварили cool.gif

ganinka благодаря ти много но точно от там се опитах да свалям и не се получи, отговаря ми че не може да се скачи защото: "торентът е в неподдържан файлов тип или е изкривен (например: файлът е изпратен по електронна поща или прикачените файлове и кода са неправилни)" а когато въпреки това го скачих не може да се чете, буквите са леле малеее направо ужас , ето как : &#чСичБ┤т╝║цДпцНгчХпчСоцМнт :help:

А книгите са: "Сбъднати мечти" , "Рано или Късно" на Елизабет Адлър, "Стъпки от огън" на Нора Робъртс (те са ми подаръчета от България и много си ги харескам laugh.gif ) и няколко Made in USA

Ами добре заварили cool.gif

ganinka благодаря ти много но точно от там се опитах да свалям и не се получи, отговаря ми че не може да се скачи защото: "торентът е в неподдържан файлов тип или е изкривен (например: файлът е изпратен по електронна поща или прикачените файлове и кода са неправилни)" а когато въпреки това го скачих не може да се чете, буквите са леле малеее направо ужас , ето как : &#чСичБ┤т╝║цДпцНгчХпчСоцМнт :)

А книгите са: "Сбъднати мечти" , "Рано или Късно" на Елизабет Адлър, "Стъпки от огън" на Нора Робъртс (те са ми подаръчета от България и много си ги харескам laugh.gif ) и няколко Made in USA

Здравей и добре дошла и от мен biggrin.gif

Искам да ти кажа,че ако не си видяла,"Стъпки от огън" на Нора Робъртс е качена,аз самата също имам тази книга и с помошта на едно от момичетата от форума я качихме cool.gif

А можеш ли да кажеш нещо повече, че аз в момента съм на вълна съвременни романи :ph34r:

Еми главната Айрин е актриса, ама не много известна снима се в реклами, и през съботите работи като мим (демек уличен артист) пред един музей в Ню Йорк, и една събота среща Марк, който минава покрай нея и тя започва да го имитира, така се срещат и главния от първия момент решава че е влюбен в нея и й казва че след 10 дни ще се ожени за нея, и се почва едно много сладко ухажване, главната много се дърпаше ама накрая поддаде и книгата свършва със сватбата, откъм сюжет е съвсем обикновена, няма някаква динамика, но пък е много романтично разказана, давам й 8 по десетобалната, става за разтоварване, като я прочетеш ще разказваш!

Здравей,

Нямам и и идея какво ще се получи, но олкова отдавна здирвам тази книга , че ще се радвам да мога да я прочта независимо в какъв вариянт. ;)

Здравей, ето част от книгата(до 19 глава).Извинявай за лошото качество, но камерата на телефона ми не е особено качествена. Прегледай снимките , и ако все пак искаш , ще ти я снимам до края.

Джудит Макнот - "Рай" http://4storing.com/msdtiu/ed04288eca6c4c4...a69eec9e35.html

Редактирано от roziqnova (преглед на промените)

Момичета,чудя се за една книга на Нора Робъртс.Вероятно не е издавана на бг.Чудя се понеже във не я намерих и във fantasticfiction.То не е и една ,а 3 книги-трилогия,която изтеглих като 1файл.Казва се A little magic trilogy .Може ли някой да ме просветли по въпроса?

Момичета,чудя се за една книга на Нора Робъртс.Вероятно не е издавана на бг.Чудя се понеже във не я намерих и във fantasticfiction.То не е и една ,а 3 книги-трилогия,която изтеглих като 1файл.Казва се A little magic trilogy .Може ли някой да ме просветли по въпроса?

Това е сборник с три преиздадени разказа на Нора.Първоначално те са публикувани в следните сборници:

In Dreams в сборника Once Upon A Dream (2002)

Магията /Spellbound/ в сборника Once Upon A Castle (1998) /Замъкът на обречените/

Ever After в сборника Once Upon A Star (1999)

Ако нямате нищо против, аз мога да поема за скан тази книжка, за да не ви затрудняваме с тези камери и фотоапарати...

Браво на теб,мила,книжката е много интересна biggrin.gif

Момичета, след дълга пауза на ваше разположение е Джуд Деверо в съвременна светлина.

Благословията

Това е книга за едно бебе и за един мъж дето може да се оправя с бебета....хахахаха

благодаря laugh.gif

Момичета, след дълга пауза на ваше разположение е Джуд Деверо в съвременна светлина.

Благословията

Това е книга за едно бебе и за един мъж дето може да се оправя с бебета....хахахаха

Благодаря за книгата. kiss.gifkiss.gifkiss.gif

Здравей, ето част от книгата(до 19 глава).Извинявай за лошото качество, но камерата на телефона ми не е особено качествена. Прегледай снимките , и ако все пак искаш , ще ти я снимам до края.

Джудит Макнот - "Рай" http://4storing.com/msdtiu/ed04288eca6c4c4...a69eec9e35.html

Здравей,

много се радвам,че снимала книжката ,но за мен е невъзможно да я четав този вариятн защото буквите ми се сливат, за което ужасно много съжелявам : :rolleyes::doh::P

post-219809-1242481414_thumb.jpg

post-219809-1242481423_thumb.jpg

Редактирано от BellaBass (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.