Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

П.С. Тамън дочетох "Неуловимия пламък" на Катлийн Удиуиз и момичета обожавам я тази авторка, книгата е страхотна, имах огромни очаквания за нея (все пак е продължение на любимата ми книга - Пламъкът и цветето) и не само се оправдаха, но и ги надмина, та който не я е чел-горещо я препоръчвам!

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

П.С. Тамън дочетох "Неуловимия пламък" на Катлийн Удиуиз и момичета обожавам я тази авторка, книгата е страхотна, имах огромни очаквания за нея (все пак е продължение на любимата ми книга - Пламъкът и цветето) и не само се оправдаха, но и ги надмина, та който не я е чел-горещо я препоръчвам!

Подкрепям мнението за Неуловимия пламък - препрочитала съм я толкова пъти, че вече я знам наизуст ;)

Но искам да споделя нещо. Първо, че Катлийн Удиуиз ми е любимата писателка и съм прочела всичко нейно, дори в момента редактирам 5 нейни книжки, но да си призная останах малко разочарована особено от "Завинаги в твоята прегръдка". Имам чувството, че някой просто е ползвал името на авторката. В сравнение с предните й романи "След целувката" и особено "Завинаги в твоята прегръдка" нямат нищо общо с оригинала. Действието се развива мудно, дори бих казала монотонно, прекалено задълбаване в детайли, което направо ти доскучава. Честно да си призная едва ми стигна търпението да дочета Прегръдката. А тези които са чели знаят колко увлекателно пише Катлийн.

Ще ми е интересно да споделите мнения ;)

Тук ме утрепа с това мнение! Аз пък много харесвам "Завинаги в твоята прегръдка" и според мен в "Роза през зимата" се задълбава много повече в детайлите, отколкото в Прегръдката. Но разбира се, всеки е с различно усещане за книгата. Явно щом тази книжка ми е сред любимите, няма начин да не се влюбя в останалите на авторката, които не ми е стигнало времето да изчета още.

Много искам да прочета всичките книги на Катлийн Удиуиз, не не мога да ги изтегля от този сайт: 4storing.com (Може би защото живея в Англия). Ако някой може да ги качи на торент в www.account-co.net или ако не му се занимава да ми пише на личния да му дам мейла ми да ми ги прати. МНОГО МОЛЯ. Благодаря предварително.

Много искам да прочета всичките книги на Катлийн Удиуиз, не не мога да ги изтегля от този сайт: 4storing.com (Може би защото живея в Англия). Ако някой може да ги качи на торент в www.account-co.net или ако не му се занимава да ми пише на личния да му дам мейла ми да ми ги прати. МНОГО МОЛЯ. Благодаря предварително.

Мила, скоро ще ги кача в www.account-co.net като торенти. Имам бойна задача, поставена от Xesi cool.gif

Момичета, извинявайте ама сега ще ви занимавам с нещо, което не е съвсем свързано с тази тема, но какво да се прави.Значи във форума тези дни пуснах обява, че продавам някои книги. Сред тях има и любовни романи. Но Тихи ги видя и правилно отбеляза, че не всички, които се интересуват от любовни романи, може да забележат обявата. Затова тя ме посъветва да пусна списъка с книгите и тук. Все пак в този форум сме се събрали най-големите фенки и ако и тук няма интерес към книгите тогава не знам къде. Давам ги за 2-3 лв. На някои кориците са по-изтъркани, но няма скъсани страници и други подобни.

След полунощ- Тереза Медейрос

Ондин- Хедър Греъм

Наследницата Лорел- Лий Бристъл

Постеля от рози- Хедър Греъм

Брачна авантюра- Джули Гарууд

Любовта на черния конник- Шърли Бъзби

Реликвата- Мерилайл Роджърс

Среднощни тайни- Джанел Тейлър

Луна за двама- Дебора Сатинууд

Малката стопанка- Джоана Лейн

Последният херцог- Андреа Кейн

Грешницата- Лори Макбейн

Мрак преди зората/първа и втора част/- Лори Макбейн

Грехове/първа и втора част/- Джудит Гулд

Не ми се ще да се разделям с тях, всичките ги харесвам, но вече няма място вкъщи и по-добре да ги вземат хора, които също обичат любовни романи, а не да ги давам в библиотеката.

Момичета, извинявайте ама сега ще ви занимавам с нещо, което не е съвсем свързано с тази тема, но какво да се прави.Значи във форума тези дни пуснах обява, че продавам някои книги. Сред тях има и любовни романи. Но Тихи ги видя и правилно отбеляза, че не всички, които се интересуват от любовни романи, може да забележат обявата. Затова тя ме посъветва да пусна списъка с книгите и тук. Все пак в този форум сме се събрали най-големите фенки и ако и тук няма интерес към книгите тогава не знам къде. Давам ги за 2-3 лв. На някои кориците са по-изтъркани, но няма скъсани страници и други подобни.

След полунощ- Тереза Медейрос

Ондин- Хедър Греъм

Наследницата Лорел- Лий Бристъл

Постеля от рози- Хедър Греъм

Брачна авантюра- Джули Гарууд

Любовта на черния конник- Шърли Бъзби

Реликвата- Мерилайл Роджърс

Среднощни тайни- Джанел Тейлър

Луна за двама- Дебора Сатинууд

Малката стопанка- Джоана Лейн

Последният херцог- Андреа Кейн

Грешницата- Лори Макбейн

Мрак преди зората/първа и втора част/- Лори Макбейн

Грехове/първа и втора част/- Джудит Гулд

Не ми се ще да се разделям с тях, всичките ги харесвам, но вече няма място вкъщи и по-добре да ги вземат хора, които също обичат любовни романи, а не да ги давам в библиотеката.

И аз преди време имах същият проблем,но стана по-лошо!Можеш ли да си представиш - никой в София не пожела да вземе книгите!!!!Не говоря за библиотеките - там изобщо ми обърнаха гръб - даже училищната библиотека на децата нямала нужда!!! На Славейков се видях с един от продавачите - дойде в къщи - прегледа двата кашона с книги, отбра 2-3 и отсече - няма търсене!Смея да твърдя,че книгите бяха с отличен външен вид - все едно не са четени - но преиздавани преди около 15-20 години.

Та искрено ти пожелавам да успееш да продадеш другите си книги. За любовните винаги ще се намери куповач.

И аз преди време имах същият проблем,но стана по-лошо!Можеш ли да си представиш - никой в София не пожела да вземе книгите!!!!Не говоря за библиотеките - там изобщо ми обърнаха гръб - даже училищната библиотека на децата нямала нужда!!! На Славейков се видях с един от продавачите - дойде в къщи - прегледа двата кашона с книги, отбра 2-3 и отсече - няма търсене!Смея да твърдя,че книгите бяха с отличен външен вид - все едно не са четени - но преиздавани преди около 15-20 години.

Та искрено ти пожелавам да успееш да продадеш другите си книги. За любовните винаги ще се намери куповач.

Е, вече продадох няколко и дори да не вземат всичките тогава ще си ги задържа. Както казах хич не ми се ще да ги захвърля в библиотеката. Благодаря ти за подкрепата.

Мила, скоро ще ги кача в www.account-co.net като торенти. Имам бойна задача, поставена от Xesi cool.gif

Мерси много ще чакам с нетърпение.

Момичета кажете нещо за Стела Камерън.Аз нищичко не знам,но я видях на една сергия и се чудя дали е по мой вкус?Имам много свалени и непрочетени,но умирам да чета истинска книга,а не да се взирам в монитора(още повече,че и принтера ми се скап.

На вашето внимание четвъртата книга от поредицата Бюканън - Ренард:

Джули Гаруд - Списък с убийства

Приятно четене! :)

Благодаря, цялата поредица е просто невероятна :):yanim: :yanim: :yanim:kiss.gifkiss.gifkiss.gif

Благодаря, цялата поредица е просто невероятна :):yanim: :yanim: :yanim:kiss.gifkiss.gifkiss.gif

Мисля да сканна още една тази вечер, а с малко късмет може направо две да пусна и да приключим с поредицата. Така че очаквайте проделжение. cool.gif

Мисля да сканна още една тази вечер, а с малко късмет може направо две да пусна и да приключим с поредицата. Така че очаквайте проделжение. cool.gif

Олелеее чакам с нетърпениее, многооо благодаря kiss.gifkiss.gifkiss.gifkiss.gif:):clap: :clap:

Момичета кажете нещо за Стела Камерън.Аз нищичко не знам,но я видях на една сергия и се чудя дали е по мой вкус?Имам много свалени и непрочетени,но умирам да чета истинска книга,а не да се взирам в монитора(още повече,че и принтера ми се скап.

Значи от нея съм чела "Само твоето докосване", като цяло ми хареса книжката, само накрая имаше един момент в един гардероб, който ми навява лоши спомени, като прочетеш ще видиш, но въпреки това мисля че си заслужава книжката, има хляб в авторката, ти на коя книга си попаднала - тя има 3-4 издадени ако не се лъжа.

И ето я обещаната книжка, пета от поредицата Бюканън - Ренард:

Бавно изгаряне - Джули Гаруд

Ще се постарая и другата да кача тази вечер.

Освен това ви пускам едно списъче с книги за продан. Някои ще се сетят, че преди време Ralna беше качила един голям списък на Поля от София. Тогава си напазарих 27 книжки, сега си харесах още 6. Този е нов по-голям и обновен. Има доста рядкосрещани екземпляри. Написала съм телефон за контакти във файла ;)

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

И последното книжле от Бюканън - Ренард:

Танц в сенките - Джули Гаруд

Позабавих се тази вечер, но поне довърших поредицата. Приятно четене! cool.gif

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Някой да има Покорителят на Джоана Линдзи само че да не е pdf защото ми е малко трудно да чета pdf, по принцип чета с програма и ми трябва txt или нещо такова.

И последното книжле от Бюканън - Ренард:

Танц в сенките - Джули Гаруд

Позабавих се тази вечер, но поне довърших поредицата. Приятно четене! cool.gif

Благодаря за книжките. :angry22::angry::rap:kiss.gifkiss.gifkiss.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.