Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

И ето я обещаната книжка, пета от поредицата Бюканън - Ренард:

Бавно изгаряне - Джули Гаруд

Ще се постарая и другата да кача тази вечер.

Освен това ви пускам едно списъче с книги за продан. Някои ще се сетят, че преди време Ralna беше качила един голям списък на Поля от София. Тогава си напазарих 27 книжки, сега си харесах още 6. Този е нов по-голям и обновен. Има доста рядкосрещани екземпляри. Написала съм телефон за контакти във файла :angry22:

Благодаря много! biggrin.gif

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

И ето я обещаната книжка, пета от поредицата Бюканън - Ренард:

Бавно изгаряне - Джули Гаруд

Ще се постарая и другата да кача тази вечер.

Освен това ви пускам едно списъче с книги за продан. Някои ще се сетят, че преди време Ralna беше качила един голям списък на Поля от София. Тогава си напазарих 27 книжки, сега си харесах още 6. Този е нов по-голям и обновен. Има доста рядкосрещани екземпляри. Написала съм телефон за контакти във файла :angry22:

Просто думи нямам ти си направо машина, ЕдНо ОгРоМнО БЛАГОДАРЯ!!!!!!

Значи от нея съм чела "Само твоето докосване", като цяло ми хареса книжката, само накрая имаше един момент в един гардероб, който ми навява лоши спомени, като прочетеш ще видиш, но въпреки това мисля че си заслужава книжката, има хляб в авторката, ти на коя книга си попаднала - тя има 3-4 издадени ако не се лъжа.

Не видях името,но май я имам свалена (Магическо докосване).Не се приближавам,че все попадам на напористи продавачи решени на всичко.А и като видях името Стела Камерън се зачудих.

Някой да има Покорителят на Джоана Линдзи само че да не е pdf защото ми е малко трудно да чета pdf, по принцип чета с програма и ми трябва txt или нещо такова.

За момента книжката я има само в пдф, в процес на редакция е. :rolleyes:

Някой може ли да разкаже повече за Heartbreaker на Д.Гарууд?

Някой може ли да разкаже повече за Heartbreaker на Д.Гарууд?

Боже, вече ми се губят някои моменти от книгата, но като цяло: Главния - Ник, е агент на ФБР и тъкмо са приключили един доста неприятен случай, така че шефа му препоръчва да си вземе почивка. И той се разбира да се види с най-добрия си приятел, който е свещеник. Само че тъкмо тогава при приятеля му се изповядва сериен убиец ("разбивача на сърца"), който му казва, че сестра му ще е следващата жертва. И той разбира се, търси помощта на Ник, за да защити сестра си, която ремонтира един мазагин ли беше в малкото градче, за да започне там собствен бизнес. И така, колкото и да не й се иска, главния й става като бодигард, даже вика екип от ФБР, слагат подслушватели и друга техника в къщата й и за да не бие на очи, Ник се представя за неин годеник. И естествено точно тогава приятелката й решава да се жени, а сватба трудно се охранява, така че отвличат Лорен (героинята) при суматохата, която предизвиква убиеца с изтрели. Но Ник разбира се я спасява, само дето се оказва, че "разбивача на сърца" е свързан със случая, заради който си е взел почивка и се чувства виновен, че е изложил и нея и приятеля си на опасност. Затова въпреки, че е влюбен в Лорен, решава, че трябва да я напусне за нейно добро. Но не стига много далеч... оставям края на теб. :P

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Боже, вече ми се губят някои моменти от книгата, но като цяло: Главния - Ник, е агент на ФБР и тъкмо са приключили един доста неприятен случай, така че шефа му препоръчва да си вземе почивка. И той се разбира да се види с най-добрия си приятел, който е свещеник. Само че тъкмо тогава при приятеля му се изповядва сериен убиец ("разбивача на сърца"), който му казва, че сестра му ще е следващата жертва. И той разбира се, търси помощта на Ник, за да защити сестра ми, която ремонтира един мазагин ли беше в малкото градче, за да започне там собствен бизнес. И така, колкото и да не й се иска, главния й става като бодигард, даже вика екип от ФБР, слагат подслушжатели и друга техника в къщата й и за да не бие на очи, Ник се представя за неин годеник. И естествено точно тогава приятелката й решава да се жени, а сватба трудно се охранява, така че отвличат Лорен (героинята) при суматохата, която предизвиква убиеца с изтрели. Но Ник разбира се я спасява, само дето се оказва, че "разбивача на сърца" е свързан със случая, заради който си е взел почивка и се чувства виновен, че е изложил и нея и приятеля си на опасност. Затова въпреки, че е влюбен в Лорен, решава, че трябва да я напусне за нейно добро. Но не стига много далеч... оставям края на теб. :)

Мога да допълня, че книжката е супер! Чете се много леко и приятно! Цялата поредица ми харесва.

Lindsey, изключително много ти благодаря!

Благодаря ви,момичета-нещо такова ми се четеше.

Т.к. нямаме засега отделна тема за поздрави, пиша тук.

Искам да честитя именния ден на всички момичета, които носят красивото име Елена, а също и на всички, които днес празнуват :) Много усмивки, слънчево настроение и бъдете все така романтични kiss.gif Весел и щастлив празник :) (с умерени дози алкохол biggrin.gif , но с огромни дози настроение)

Честито и от мен на именниците!Много здраве,много :love:(но без стрелата),много :beer::):cheers: :cheers: и най вече:gift: !

И последното книжле от Бюканън - Ренард:

Танц в сенките - Джули Гаруд

Позабавих се тази вечер, но поне довърших поредицата. Приятно четене! cool.gif

Олееее, толкова ми хареса От милост,че сега нямам търпение да ги прочета и другите.

Благодаря многоооо.

За момента книжката я има само в пдф, в процес на редакция е. :)

Мерси ще чакам. :)

Дами, пускам допълнение на списъка на Поля, ако някой си хареса нещо. cool.gif

Може ле да помоля за Сандра Браун "Цената на рая" и от арлекините на Тейлър Смит "ФБР в действие". kiss.gif

Ако някой може да ми даде линк на eng към Fire and Ice ( 2008 ) на Julie Garwood, това е последната книга от поредицата Бюканън - Ренард,

много благодаря :)

Може ле да помоля за Сандра Браун "Цената на рая" и от арлекините на Тейлър Смит "ФБР в действие". kiss.gif

Има телефон за връзка, мила, най-добре се обади и се разберете за самата покупка, доставка... :clap:

Eдин скан, който не съм го предвидила, но е интересно книжле.

Лей Грийнууд - Омагьосан кръг

Много благодаря. Батко Лий отново в действие и то докато аз се натуткам с другите. Разкошна изненада!

Здравейте, искам да попитам за някакъв списък на филми, създадени по исторически любовни романи. Дали можете да ми помогнете, независимо от коя година е филма и т.н? Само имена ми трябват. Благодаря предварително! :clap:

Ами аз си харесах книгите на Сандра Браун - "Цената на рая", "Огледален образ", "Шарада"

хаха, "батко Лий"...

Не всички знаят, че е батко.

Виж под торента резюмето. Преписала съм го дословно. На мен ми се струва, че тия от издателството не са много наясно за това. :lol6:

Хаха, и аз като прочетох резюмето на торента, щях да падна. :laughing5: Пулих се известно време :cant believe: , чудейки се дали за една и съща книга става въпрос :question: , понеже знаех, че и "батко Лий" има такава книга. :magnifier:

Ели, аз в последно време все изоставам, ама ша прощаваш.

Честит имен ден, мила!

Нека всички твои мечти се реализират, успехите да не те изоставят и постоянни спътници в живота ти да бъдат Здравето, Щастието, Любовта и Късмета. kiss.gifkiss.gifkiss.gif

Хаха, и аз като прочетох резюмето на торента, щях да падна. :laughing5: Пулих се известно време :cant believe: , чудейки се дали за една и съща книга става въпрос :question: , понеже знаех, че и "батко Лий" има такава книга. :magnifier:

Ели, аз в последно време все изоставам, ама ша прощаваш.

Честит имен ден, мила!

Нека всички твои мечти се реализират, успехите да не те изоставят и постоянни спътници в живота ти да бъдат Здравето, Щастието, Любовта и Късмета. kiss.gifkiss.gifkiss.gif

ами да ги просветим тогава. Човека има три деца ако не се лъжа и по смътни спомени мъж на средна възраст ми се видя. Че не съм влизала скоро в сайта. хехе аз не случайно го написах това с баткото. Който не знае, а се интересува да узнае. Друг е въпроса че го пишат Лей пък той си е Лий ама айде сега това не чак такава беля. То и аз го наричам Лей по навик ама си е Лий по всички правила.

Редактирано от cheetah (преглед на промените)

:gift: Момичета имам един въпрос? Защо в темата за линковете ми се отварят само от буква К нататък авторите? Сигурно пак нещо съм изтървала? ohmy.gifsad.gif
:P Момичета имам един въпрос? Защо в темата за линковете ми се отварят само от буква К нататък авторите? Сигурно пак нещо съм изтървала? ohmy.gifsad.gif

Не е в теб грешката, стана гаф с поста, ще го оправим до седмица.

Веднага се заемам!

Ето го

Fire and Ice

хаха, "батко Лий"...

Не всички знаят, че е батко.

Виж под торента резюмето. Преписала съм го дословно. На мен ми се струва, че тия от издателството не са много наясно за това. :speak:

Много ти благодаря за незабавната реакция и също и за "батко Лий" biggrin.gif

Имам въпросче дали някой я има тази книга на eng Winer circle - Омагьосан крък, понеже в момента я чета и главния казва, че е висок 2м 56см - УАУ ????????? и искам да разбера дали наистина е толкова или е грешка при превода, а иначе тези издатели идея си нямат, че е мъж, а не жена УжАс !

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.