Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Тази книжка на Нора Робъртс има ли я сканирана? Даже може да предложите и още някой роман с вампири.

Не,няма я.Някой бе обещал да я сканира,но още не е готова(май Ането рс,но мисля,че е досста заета).Като видях "Кръстът на Мориган" на една сергия не можах да устоя и я взех.А като я прочетох нямах търпение за "Долината на мълчанието" -най-интересни ми бяха Мойра и Кийън.

Може ли някой да ме просветли за Лоръл К.Хамилтън и по-специално за "Престъпни удоволствия"?

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Не,няма я.Някой бе обещал да я сканира,но още не е готова(май Ането рс,но мисля,че е досста заета).Като видях "Кръстът на Мориган" на една сергия не можах да устоя и я взех.А като я прочетох нямах търпение за "Долината на мълчанието" -най-интересни ми бяха Мойра и Кийън.

Може ли някой да ме просветли за Лоръл К.Хамилтън и по-специално за "Престъпни удоволствия"?

Аз ги прочетох и четерите книги на Хамилтън на един дъх. Анита Блейк е ловец на вампири и съживител на зомбита във време когато вампиризма е законен. Един вампир (Жан-Клод) се влюбва в нея. Тя разследва няколко вампирски убийства и помага на полицията. Има замесен и гаден вампир, който е много стар. ако почна да разказвам повече ще се увлеча и ще ти я разкажа цялата. Аз специално направо се влюбих в тея книжки и нямам търпение да се прибера в България за да си купю и петата. Има много повече екшън от Здрач и е доста динамична. Тая Анита Блейк направо ми е като идол. В случай ча ти харесат поредицата е от 12 книги (на английски разбира се).

Ще ме светнеш ли за "Кръга" ако си ги чела да знам за кво става бъпрос и да си ги купю ако си заслужава.

Редактирано от pux4o (преглед на промените)

Мила, тук се е заформил жесток фен-клуб на Норчето. Повечето (да не кажа всички) са на мнение, че Нора няма лоша книга. Която и да подхванеш, няма да съжаляваш. Сега и завинаги е част от поредица, Имитация в смъртта - също. Горещо препоръчвам ВСИЧКИ романи на Нора. Просто не съм в състояние да определя коя от коя е по-хубава. :P И ми е любопитно кои нейни книги има в библиотеката ви и дали имаш възможност да сканираш, че има нейни книги които много трудно се намират... sad.gif И си права: пише като луда, има над 200 книги и за щастие само няколко не са преведени на бг. :speak:

ПП: Повече за Нора и книгите й можеш да намериш тук: Нора Робъртс

Тези дни ще отида до библиотеката, защото си прочетох книжките. Ще ми се да ида още сега, ама не мога с детето. Ще видя какво има, ще ви напиша. Имам и скенер. Съмнява ме да има нещо, което го няма при вас, но....Ако ми кажете кои книги трудно се намират, ще ме улесните.

Аз ги прочетох и четерите книги на Хамилтън на един дъх. Анита Блейк е ловец на вампири и съживител на зомбита във време когато вампиризма е законен. Един вампир (Жан-Клод) се влюбва в нея. Тя разследва няколко вампирски убийства и помага на полицията. Има замесен и гаден вампир, който е много стар. ако почна да разказвам повече ще се увлеча и ще ти я разкажа цялата. Аз специално направо се влюбих в тея книжки и нямам търпение да се прибера в България за да си купю и петата. Има много повече екшън от Здрач и е доста динамична. Тая Анита Блейк направо ми е като идол. В случай ча ти харесат поредицата е от 12 книги (на английски разбира се).

Ще ме светнеш ли за "Кръга" ако си ги чела да знам за кво става бъпрос и да си ги купю ако си заслужава.

Ами,ако си чела някоя трилогия на Нора ще ти е ясен горе-долу стилът й на писане.В случая не знам кое е по-изявено любовта или фантастичния елемент.Историята е малко сложна-вампири ,хора от различни времена,със странни дарби.

Историята е следната:Преди към 1000 години един вампир(Лилит) превръща един мъж(Кийън) във вампир.Неговия брат (Хойт) се опитва да го спаси ,но без успех.Тогава една богиня(Мориган) го пренася в наши дни като му поставя задача да събере още 5 човека-неговия брат,една вещица(Глена),един преследвач на вампири(Блеър) и двама от друг свят(Ларкин и Мойра).Така се образува кръгът на шестимата.Те трябва да победят Лилит,защото тя има планове да завладее всички светове.

В първата книга нещата се въртят около магьосника Хойт и вещицата;втората книга е за Блеър и Ларкин,а третата за Кийън и Мойра.

Естествено нямах търпение за третата-отношенията между героите бяха малко обтегнати от една страна,а от друга нямаше бъдеще във връзката им.

Ето къде ги има с по-подробно описание.

Книга 1

Книга 2

Книга 3

Ами,ако си чела някоя трилогия на Нора ще ти е ясен горе-долу стилът й на писане.В случая не знам кое е по-изявено любовта или фантастичния елемент.Историята е малко сложна-вампири ,хора от различни времена,със странни дарби.

Историята е следната:Преди към 1000 години един вампир(Лилит) превръща един мъж(Кийън) във вампир.Неговия брат (Хойт) се опитва да го спаси ,но без успех.Тогава една богиня(Мориган) го пренася в наши дни като му поставя задача да събере още 5 човека-неговия брат,една вещица(Глена),един преследвач на вампири(Блеър) и двама от друг свят(Ларкин и Мойра).Така се образува кръгът на шестимата.Те трябва да победят Лилит,защото тя има планове да завладее всички светове.

В първата книга нещата се въртят около магьосника Хойт и вещицата;втората книга е за Блеър и Ларкин,а третата за Кийън и Мойра.

Естествено нямах търпение за третата-отношенията между героите бяха малко обтегнати от една страна,а от друга нямаше бъдеще във връзката им.

Ето къде ги има с по-подробно описание.

Книга 1

Книга 2

Книга 3

Мерси за информацията. Дали се намират лесно по книжарниците за да си ги купя? Изглеждат ми интерсни.

имам цялата трилогия на Н.Робъртс за вампирите и е страхотна наистина но нямам скенер

Тези дни ще отида до библиотеката, защото си прочетох книжките. Ще ми се да ида още сега, ама не мога с детето. Ще видя какво има, ще ви напиша. Имам и скенер. Съмнява ме да има нещо, което го няма при вас, но....Ако ми кажете кои книги трудно се намират, ще ме улесните.

Аз в крайна сметка отидох до библиотеката и взех, каквото намерих на Сидни Шелдън и Нора Робъртс. На Нора имаше 4 книжки само невзети от други читатели и вече са у дома :eek:

Прегледах тук http://www.kaldata.com/forums/index.php?au...;showentry=5137 , но нещо май не ги видях или толкова гледам... Та, взела съм Опасен огън, Завръщането на Рейф, Божествено зло, Вятърните мелници на боговете /по тази книга съм гледала филм/ Хубави ли са?

Редактирано от GABRIELA (преглед на промените)

Аз в крайна сметка отидох до библиотеката и взех, каквото намерих на Сидни Шелдън и Нора Робъртс. На Нора имаше 4 книжки само невзети от други читатели и вече са у дома ;)

Прегледах тук http://www.kaldata.com/forums/index.php?au...;showentry=5137 , но нещо май не ги видях или толкова гледам... Та, взела съм Опасен огън, Завръщането на Рейф, Божествено зло, Вятърните мелници на боговете /по тази книга съм гледала филм/ Хубави ли са?

От споменатите съм чела само Завръщането на Рейф, която е от поредицата за братята Маккейд(има я сканирана),- която на мен лично много ми допадна :) а колкото до другите мисля че не са, за повече инфо виж http://www.kaldata.com/forums/index.php?au...;showentry=5748 и http://www.kaldata.com/forums/index.php?au...;showentry=5571 :)

Аз съм чела само "божествено зло" и е много хубава за другите не знам

Да много е хубава по малко крими, мистика и романтика.

Аз в крайна сметка отидох до библиотеката и взех, каквото намерих на Сидни Шелдън и Нора Робъртс. На Нора имаше 4 книжки само невзети от други читатели и вече са у дома :)

Охоооооооо, супер. На Рейф му е видяна сметката, biggrin.gif Опасен огън е поета от silvyy, Божествено зло е свободна. Ако имаш време, ще се радвам да я сканираш, както и Мелниците.

А иначе книгите на Нора, които засега ми е невъзможно да намеря някъде или не съм разбрала някой да ги има са: Дни на промени; В пламъка на страстта; Нощни сенки; С мисъл за теб; Посланието; Предчувствие за буря; Правилата на играта; Лунапарк; Верният път; Защото те обичам и още две книги, които ги знам само като заглавия: В плен на страстта и Ангел хранител (за която подозирам, че в оригинал е Gabriel's angel). Ще съм на седмото небе ако намериш някоя от тези в библиотеката, без значение във времето.

ПП: Видях, че misi_misi е редактирала поста си за сканиране и е поела Във вихъра на танца. :)

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

:) Не видях в списъците трилогията "Кръгът"?Някой заел ли се е или да ги добавя към моя списък?

Също и за новата трилогия "Знакът на седемте". Ако няма желаещи мога да снимам "Кръвни братя", книгата е страхотна и нямам търпение за другите две.

;) Не видях в списъците трилогията "Кръгът"?Някой заел ли се е или да ги добавя към моя списък?

Също и за новата трилогия "Знакът на седемте". Ако няма желаещи мога да снимам "Кръвни братя", книгата е страхотна и нямам търпение за другите две.

Здравейте, доста време имах проблеми с компютъра и съм изпуснала доста информация в този форум. Може ли някой да ме опъти къде е списъкът със сканираните исторически романи? Благодаря предварително.

;) Не видях в списъците трилогията "Кръгът"?Някой заел ли се е или да ги добавя към моя списък?

Много ще съм ти благодарна, а и ще се радвам ако я качиш. kiss.gifkiss.gifkiss.gif

Мила, ето линк за списъка със сканираните до момента исторически любовни романи cool.gif

http://www.kaldata.com/forums/index.php?au...;showentry=5324

Благодаря ти много ;)

Привет и от мен как сте тази ве4ер абе хора има ли някакви нови книги на Джоана линдзи ?

biggrin.gif

Здравейте, момичета!

Много благодаря на всички за новите книги!

Ще съм много благодарна за Вятърните мелници на боговете :angry:

Аз се извинявам за забявянето на книжките, но последно време имам много ангажименти, но напредвам бавно но славно :angry:

Момичета, молбата ми е някоя от вас да ми каже на какъв шрифт е "Рицарят" на Аманда Куик, че ми излиза на маймуница или ако не е шрифта, защо се получава така. Книгата е на нотпад и досега не съм имала проблеми...Мерси предварително.

Може ли 2-3 думи за "Брачна авантюра "?Просто искам да знам как се развива действието.

Може ли 2-3 думи за "Брачна авантюра "?Просто искам да знам как се развива действието.

Брачна авантюра на Джули Гарууд ли?

Еми главните са от враждуващи семейства и са оженени от малки, и краля им е обещал подарък....Когато Сара пораства Нейтън трябва да ходи да си я прибере ама само отлага...много забавно се събират и заминават с кораба му да закарат леля й и голям майтап докато пътуват, тя милата такива поразии му направи на кораба без да иска, абе много сладка.... после проблемите им почват като се връщат обратно в Англия, обвиняват Сара че е издала една семейна тайна на Нейтън и така се скарват...но накрая се сдобряват и събират....накратко ти я разказвам само да ти е интересна ако ще я четеш, определено си заслужава!!!!

Еми главните са от враждуващи семейства и са оженени от малки, и краля им е обещал подарък....Когато Сара пораства Нейтън трябва да ходи да си я прибере ама само отлага...много забавно се събират и заминават с кораба му да закарат леля й и голям майтап докато пътуват, тя милата такива поразии му направи на кораба без да иска, абе много сладка.... после проблемите им почват като се връщат обратно в Англия, обвиняват Сара че е издала една семейна тайна на Нейтън и така се скарват...но накрая се сдобряват и събират....накратко ти я разказвам само да ти е интересна ако ще я четеш, определено си заслужава!!!!

Напълно подкрепям, книгата е супер готина и адски забавна, и мога само да кажа че е направо срамота че все още не си я прочела cool.gif

От известно време се каня да споделя едно откритие. Вярвам, че почитателките на Джейн Остин ще го харесат. Става дума за едно сериалче от 2008-ма, или може би филм в 4 части, името му е "Lost in Austen", а ето и резюмето:

Героинята в "Да останеш в Остин", момиче на име Аманда, живее в Лондон, има работа и приятел, но въпреки това не се чувства щастлива. И, ето че една вечер тя открива в своята вана Елизабет Бенет- героинята от романа на Джейн Остин" "Гордост и предразсъдъци". Филма е своеобразно продължение на романа "Гордост и предразсъдъци" на Джейн Остин.

Може да се изтегли от ТУК.

Аз лично съм гледала само част от първата серия и има потенциал според мен.

Дано ви хареса! cool.gif

От известно време се каня да споделя едно откритие. Вярвам, че почитателките на Джейн Остин ще го харесат. Става дума за едно сериалче от 2008-ма, или може би филм в 4 части, името му е "Lost in Austen", а ето и резюмето:

Героинята в "Да останеш в Остин", момиче на име Аманда, живее в Лондон, има работа и приятел, но въпреки това не се чувства щастлива. И, ето че една вечер тя открива в своята вана Елизабет Бенет- героинята от романа на Джейн Остин" "Гордост и предразсъдъци". Филма е своеобразно продължение на романа "Гордост и предразсъдъци" на Джейн Остин.

Може да се изтегли от ТУК.

Аз лично съм гледала само част от първата серия и има потенциал според мен.

Дано ви хареса! cool.gif

Регистрирах се но нещо не мога да влезна, не знам защо. Ако някой може да го качи тва филмче в account-co.net.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.