Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Хихи, Пете, не знам колко ще са благодарностите за тази книга, но да я пусна:

Ирис Йохансен - Великолепният негодник

Иначе, да не нападаме "литературния анализ", всеки има право да сподели впечатленията си по дадена книга. На мен лично ми беше интересно да прочета нейната гледна точка. Никога не съм се замисляла в такива подробности за нито една книга. Ако питате по-близките ми бивши съученички, ще ви кажат, че съм много добър анализатор, но не прилагам този си "талант" за литературни произведения. Тях си ги чета за развлечение. ;)

Така че, приятно четене на всички! cool.gif

П.С. Naismith, ако не си чела "Принцеса Алесандра" или "Брачна авантюра" и тях препоръчваМЕ, хуморът отново е на високо ниво.

Тихи,какво ще ми кажеш за Ирис Йохансен май досега не съм чела нейна книга или не си спомням,как е cool.gif:wors:

и още едно въпросче,с вируса на компютъра ми се изтриха и картинките от романите,някой може ли да ми каже дали са качени някъде,май в блога на Ганинка не са всички,или ако мога да помоля да ги пуснете пак :speak:

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Тихи,какво ще ми кажеш за Ирис Йохансен май досега не съм чела нейна книга или не си спомням,как е cool.gif:wors:

и още едно въпросче,с вируса на компютъра ми се изтриха и картинките от романите,някой може ли да ми каже дали са качени някъде,май в блога на Ганинка не са всички,или ако мога да помоля да ги пуснете пак :speak:

Честно казано, няма какво особено да споделя за автораката, чела съм само една нейна книга - "Вихрената годеница" и макар да е малко тежка, на мен ми хареса. Може би някой друг би могъл да сподели повече впечатления.

Колкото до картинките, аз ги имам всичките в една папка, даже малко отгоре, от това, което сама съм си издирвала. Мога да архивирам папката и да ти я пратя по скайп, или да я кача във 4storing. Както предпочиташ. ;)

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Тихи,какво ще ми кажеш за Ирис Йохансен май досега не съм чела нейна книга или не си спомням,как е cool.gif:rolleyes:

И аз се присъединявам, тази книга не съм я чела, а ми изглежда много интересна, особено щом е с любимия сюжет "брак по неволя" biggrin.gif

Аз Айрис Йохансен така и не можах да я определя дали ми харесва или не - от нея съм чела само "Целувката на тигъра" - която беше горе-долу добре, само дето главната героиня я гонеше маларийна треска, и освен нея "Среднощен бродник" - там вече не помня много-много за какво ставаше въпрос, хубава беше, но се сещам, че нещо не ми беше харесало (то моя милост един вкус, едно чудо ... :shy11: )

Честно казано, няма какво особено да споделя за автораката, чела съм само една нейна книга - "Вихрената годеница" и макар да е малко тежка, на мен ми хареса. Може би някой друг би могъл да сподели повече впечатления.

...

Чела съм поредицата "Вихрените", както и още 3 нейни книги - всичките ми допаднаха - стила е стегнат, леко забавен, доста приключенски и няма прекалено много лирични отклонения, за които се чудиш това дали е войнишка книга или любовна.. :rolleyes:

здрвейте,

нека и аз кажа какви кнжки имам при мен та като ми остане малко свободно време,и ако някой ги иска, да ги кача

нора

1.дни на промени

2.нощен дим -част от поредицата от която е и нощен патрул-разказва се за натали сестра на бойд и леля на аби

тези са ми най така любими а и не ги видях в никой списък

а аз търся нощни сенки на нора

Ааааааааааааааааааааааааах, днес е празник за мен. Мила, моля, много моля да сканираш Дни на промени. :rolleyes::shy11::) Нощен дим съм я поела аз, но ако желаеш, ще ти я отстъпя на драго сърце. Пък като се прибера, ще сканирам и Нощна тъма. И ние издирваме Нощни сенки, засега никой не се е обадил, че я има. Но аз съм търпеливо човече, рано или късно ще изскочи. ;)

Момичета не можах никаде да намеря "Шърли" на Шарлот Бронте, тя ми е една от любимите книги и с удоволствие бих я прочела пак. Ако некой знае да даде линк. Ако я няма сканирана някой дето я има може ли да я сканира?

здрвейте,

нека и аз кажа какви кнжки имам при мен та като ми остане малко свободно време,и ако някой ги иска, да ги кача

нора

1.дни на промени

2.нощен дим -част от поредицата от която е и нощен патрул-разказва се за натали сестра на бойд и леля на аби

.брегът над тъманата вода

4.полунощ в стаята на сенките

сандра

1.безпощадно

2пламъци

джудит макнот

1.всеки мой дъх

2.някой бди над теб

линда хауърд

1.почти завинаги

На Сандра Пламъци е сканирана, но някой мисля ми иска Безпощадно laugh.gif

Проверих да съм сигурна Инка я е търсила за едно момиче така, че ще се радвам да сканираш Безпощадно.

Редактирано от Sianaa (преглед на промените)

здрвейте,

нора

1.дни на промени

сандра

1.безпощадно

2пламъци

джудит макнот

1.всеки мой дъх

2.някой бди над теб

линда хауърд

1.почти завинаги

"Някой бди над теб" на Джудит звучи много интересно. Дано да остане ред и нея да сканираш.

"Някой бди над теб" на Джудит звучи много интересно. Дано да остане ред и нея да сканираш.

д cool.gif а ,много е интересна

Момичета не можах никаде да намеря "Шърли" на Шарлот Бронте, тя ми е една от любимите книги и с удоволствие бих я прочела пак. Ако некой знае да даде линк. Ако я няма сканирана някой дето я има може ли да я сканира?

Мила, "Шърли" на Шарлот Бронте, която имам е доста старо издание - от 1985 година. Попрегледах книжката - доста страници са с много блед шрифт и ще бъде доста трудно да се получи читав скан ohmy.gif Но ако не се обади никой с по-ново издание, някой прекрасен ден ще се опитам да я сканирам cool.gif

Наистина, и аз не открих романа в електронен вариант. В читанката на тази авторка има качени "Джейн Еър" и "Вийет", но не и "Шърли" :)

здрвейте,

нора

1.дни на промени

сандра

1.безпощадно

2пламъци

джудит макнот

1.всеки мой дъх

2.някой бди над теб

линда хауърд

1.почти завинаги

Олее, мила ще ми сканираш ли на Сандра Браун "Безпощадно"-че я търся отдавна, моля!!!

И продължението на " Нощен патрул" -"Нощен дим" първата книга си я биваше. :)

Мила, "Шърли" на Шарлот Бронте, която имам е доста старо издание - от 1985 година. Попрегледах книжката - доста страници са с много блед шрифт и ще бъде доста трудно да се получи читав скан ohmy.gif Но ако не се обади никой с по-ново издание, някой прекрасен ден ще се опитам да я сканирам cool.gif

Наистина, и аз не открих романа в електронен вариант. В читанката на тази авторка има качени "Джейн Еър" и "Вийет", но не и "Шърли" :speak:

Колко жалко. Аз я имам в България,самоче е на майка ми. Ако ми остане място в багажа ще я взема, но ме самнява тъй като е с твърди корици и доста дебела. Иначе книгата е много добра чела съм я няколко пъти. Ако все пак я взема ще я имам след около 2-3 месеца.

Хихи, Пете, не знам колко ще са благодарностите за тази книга, но да я пусна:

Ирис Йохансен - Великолепният негодник

Иначе, да не нападаме "литературния анализ", всеки има право да сподели впечатленията си по дадена книга. На мен лично ми беше интересно да прочета нейната гледна точка. Никога не съм се замисляла в такива подробности за нито една книга. Ако питате по-близките ми бивши съученички, ще ви кажат, че съм много добър анализатор, но не прилагам този си "талант" за литературни произведения. Тях си ги чета за развлечение. :)

Така че, приятно четене на всички! cool.gif

П.С. Naismith, ако не си чела "Принцеса Алесандра" или "Брачна авантюра" и тях препоръчваМЕ, хуморът отново е на високо ниво.

Отдавна съм разбрала, че даже в любовните романи, аз търся достоверност в описанията - историческа, емоционална. Затова и малко се почудих на някои аспекти. Винаги се замислям за подробностите ;)

Колкото до мойте анализи - аз съм си критична, какво да се прави, всеки с недостатъците си. :) Така си изказвам мнението. Може би трябваше да включа всички плюсовете на книгата, не само хумора. Не съм критикар, споко.

Ако книгата ми хареса, т.е. да няма дразнения и бодящи в очите недостатъци и аз не й правя анализи. Показателно за мен е, че ако потъна в една книга и си остана потънала до края, значи наистина съм я харесала. Обаче ако се спра в някой момент и си помисля, ето това можеше да бъде по-добре описано, тогава значи има какво още да се желае. Но аз съм изключение от много правила, другите читатели със сигурност не са като мен.

От друга страна защо пък да не се направи анализ дори на книгите, които четем за удоволствие - така се изясняват предпочитания и можем да се насочим в посоката, която ни харесва.

Благодаря за препоръката, не съм чела "Принцеса Алесандра"и "Брачна авантюра", всъщност почти не съм чела исторически любовни романи и с удоволствие ще ги пробвам.

Както обещах:

Вирджиния Хенли - Прелъстен

Извинявам се за закъснението и приятно четене! cool.gif

ГОЛЕМИ БЛАГОДАРНОСТИ :wors::wors::wors:kiss.gifkiss.gifkiss.gif

Просто нямам думи :) Отдавна чакам тази книга :):clap:

Редактирано от margc (преглед на промените)

Колко жалко. Аз я имам в България,самоче е на майка ми. Ако ми остане място в багажа ще я взема, но ме самнява тъй като е с твърди корици и доста дебела. Иначе книгата е много добра чела съм я няколко пъти. Ако все пак я взема ще я имам след около 2-3 месеца.

Дааа, мила, предполагам е същото издание като моето - с твърди корици. И да, бая обемна "тухличка" си е - 690 страници ohmy.gif Но пък си заслужава - един великолепен класически роман. Ще се помъча по-нататък да видя дали ще успея да издокарам скана ;)

Хайде да затворим още една поредица - последния несканиран исторически романс от поредица "Каприз" cool.gif

"Дамата на играча"

д cool.gif а ,много е интересна

За какво се разказва в "Някой бди над теб"? Не знам да съм я чела - може ли да те помоля да я преразкажеш малко? ;)

Хайде да затворим още една поредица - последния несканиран исторически романс от поредица "Каприз" cool.gif

"Дамата на играча"

Благодаря на всички за последните качени книги, и Боби молба към теб, ще ми разкажеш ли и тази книжка на две на три, благодаря предварително ;)

Отдавна съм разбрала, че даже в любовните романи, аз търся достоверност в описанията - историческа, емоционална. Затова и малко се почудих на някои аспекти. Винаги се замислям за подробностите ;)

Колкото до мойте анализи - аз съм си критична, какво да се прави, всеки с недостатъците си. ;) Така си изказвам мнението. Може би трябваше да включа всички плюсовете на книгата, не само хумора. Не съм критикар, споко.

Ако книгата ми хареса, т.е. да няма дразнения и бодящи в очите недостатъци и аз не й правя анализи. Показателно за мен е, че ако потъна в една книга и си остана потънала до края, значи наистина съм я харесала. Обаче ако се спра в някой момент и си помисля, ето това можеше да бъде по-добре описано, тогава значи има какво още да се желае. Но аз съм изключение от много правила, другите читатели със сигурност не са като мен.

От друга страна защо пък да не се направи анализ дори на книгите, които четем за удоволствие - така се изясняват предпочитания и можем да се насочим в посоката, която ни харесва.

Благодаря за препоръката, не съм чела "Принцеса Алесандра"и "Брачна авантюра", всъщност почти не съм чела исторически любовни романи и с удоволствие ще ги пробвам.

Аз пък нямам против анализите-дори съм съгласна с някои неща.И аз обичам да ми е реалистично,дори да става дума за фантастика.Чудя се ако бе прочела нещо на Р.Роджърс какво щеше да сътвориш.Тази авторка,колкото и критика да получи пак й е малко!

За какво се разказва в "Някой бди над теб"? Не знам да съм я чела - може ли да те помоля да я преразкажеш малко? :help:

Така,тази ми е една от любимите- главната е театрална актриса,книгата започва със смърта на мъжа й, и започва разследване,като малко преди да умре той я запознава с Майкъл Валиенте_представя го за съдружник_,на когото му се носи лоша слава,във всяко едно отношение,и така по време на разследването се разбира че Майкъл е стар познат на главната от дните и в колежа,малко ще се разпростря ;) тогава бил излезнал от затвора и работил в магазина дето тя пазарувала, спасил я от някакви крадци;той е влюбен в нея,двамата се сближават по време на разследването,той я подкрепя и нататък нама да разказвам cool.gif:)

Благодаря на всички за последните качени книги, и Боби молба към теб, ще ми разкажеш ли и тази книжка на две на три, благодаря предварително :)

Пете, "Дамата на играча" е лека, забавна книжка за английската аристокрация от началото на 19в.- донякъде напомня стила на Аманда Куик :angry: Накратко: майките на главните герои са първи приятелки от много години и лелеят надежда, че отрочетата им ще се харесат и оженят един ден. Да, ама нито главния, нито главната искат да се женят по принцип. Той е богат, млад джентълмен и забавен комарджия - хобито му е да измисля сложни комбинации в хазартните игри - дори пише книга-наръчник за това. Главната е млада, благовъзпитана дама с ексцентрично хоби - да аранжира градини и паркове. И е толкова отдадена на хобито си, че чете разни книги за архитектура и въобще и не мисли за женитба. За да угодят на майките си, те се срещат неохотно. И въпреки внезапно обзелото ги привличане помежду им, и двамата си казват доста пиперливи неща...

Всъщност ако ти се дочете нещо леко и неангажиращо, за забавление можеш да подхванеш "Дамата на играча". :)

Пете, "Дамата на играча" е лека, забавна книжка за английската аристокрация от началото на 19в.- донякъде напомня стила на Аманда Куик :angry: Накратко: майките на главните герои са първи приятелки от много години и лелеят надежда, че отрочетата им ще се харесат и оженят един ден. Да, ама нито главния, нито главната искат да се женят по принцип. Той е богат, млад джентълмен и забавен комарджия - хобито му е да измисля сложни комбинации в хазартните игри - дори пише книга-наръчник за това. Главната е млада, благовъзпитана дама с ексцентрично хоби - да аранжира градини и паркове. И е толкова отдадена на хобито си, че чете разни книги за архитектура и въобще и не мисли за женитба. За да угодят на майките си, те се срещат неохотно. И въпреки внезапно обзелото ги привличане помежду им, и двамата си казват доста пиперливи неща...

Всъщност ако ти се дочете нещо леко и неангажиращо, за забавление можеш да подхванеш "Дамата на играча". :)

Изглежда супер, особено ако се вземат някъде по средата на книгата ще е чудесно! Благодаря за информацията kiss.gif

Пете, "Дамата на играча" е лека, забавна книжка за английската аристокрация от началото на 19в.- донякъде напомня стила на Аманда Куик :rolleyes: Накратко: майките на главните герои са първи приятелки от много години и лелеят надежда, че отрочетата им ще се харесат и оженят един ден. Да, ама нито главния, нито главната искат да се женят по принцип. Той е богат, млад джентълмен и забавен комарджия - хобито му е да измисля сложни комбинации в хазартните игри - дори пише книга-наръчник за това. Главната е млада, благовъзпитана дама с ексцентрично хоби - да аранжира градини и паркове. И е толкова отдадена на хобито си, че чете разни книги за архитектура и въобще и не мисли за женитба. За да угодят на майките си, те се срещат неохотно. И въпреки внезапно обзелото ги привличане помежду им, и двамата си казват доста пиперливи неща...

Всъщност ако ти се дочете нещо леко и неангажиращо, за забавление можеш да подхванеш "Дамата на играча". ;)

ей,и мен ме заинтригова :whist:

Така,тази ми е една от любимите- главната е театрална актриса,книгата започва със смърта на мъжа й, и започва разследване,като малко преди да умре той я запознава с Майкъл Валиенте_представя го за съдружник_,на когото му се носи лоша слава,във всяко едно отношение,и така по време на разследването се разбира че Майкъл е стар познат на главната от дните и в колежа,малко ще се разпростря ;) тогава бил излезнал от затвора и работил в магазина дето тя пазарувала, спасил я от някакви крадци;той е влюбен в нея,двамата се сближават по време на разследването,той я подкрепя и нататък нама да разказвам cool.gif:P

Ммм да, наистина не съм я чела - част от поредица ли е??

Благодаря ти много че я разказа и се моля да я сканира някой че да мога да я чета, изглежда има доста интересен сюджет, пък и щом я е писала Джудит не мож да е нещо друго ;)

Naismith,откъде е дошло името ти?Фен на Лоис Макмастър Бюджолд ли си?

Може ли да ми препоръчате книги свързани с шотландци - всичко на Джули Гарууд на тази тема много ми харесва.

Тези горди смели и прекрасни мъже, биват укротени от някоя прелестна, опърничева девойка.

Вчера прочетох Замакът на варварина от Рут Ланган и много ми доподна - книгата имаше всичко интрига, неразбирателство, любов - малко предсказуема, но иначе увлекателна.

Така че чакам да ми препоръчате нещо такова :P

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.