Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Последните два любовни романа които изчетох на едни дъх и ви препоръчвам са: ФАНФАН- Вълноломът на страстта на Александър Жарден и Мостовете на Медисън ( по този има едноимен филм с Клинт Ийстууд и Мерил Стрийп)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Момичета,кога ще излезне последната книга на Нора от "Знакът на седемте"?Може ли да ги има 1 и 2-ра,а за третата нито дума!!

И аз си задавам въпроса, кога аджаба ще излезе третата книга от Трилогиятя на Нора Робъртс...Няма да се очуда, ако я пуснат след няколко месеца.....то дотогава ще забрава за какво се разказваше.Типично за БГ поредиците хух sad.gif

Момичета някой чел ли е новата на Ирис от Фийдър,дали е добра ;) тя има няко й хубави но не знам дали тази си струва ;);)

От тандема Violeta_63 & marqc – няколко книжки ;)

Барбара Бенедикт - Вкусът към рая

Барбара Делински - Нещо по-различно

Бренда Джойс - Похитена

Брийн Джилбърт - Прегърни ме силно

Валери Лорд - Дуел на страстта

Джейн Ан Кренц - Чародей

Дженифър Блейк - Испанска серенада

Джина Уилкинс - Непокорно сърце

Джоан Рос - Съдбовна авантюра

Джоун Хол - Дългоочакван празник

Джуд Деверо - Дукесата

Джудит Майкъл - Измами

Елиз Тайтъл - Невъзможна любов

Жаклин Рединг - Изкушенията на съдбата

Кейт Лондон - Любовен сезон

Колийн Фолкнър - Албина

Кристин Хана - Златната долина

Лавърл Спенсър – Два пъти обичана

Лайза Бингъм - Райския поток

Лори Макбейн - Отвличане в рая

Ребека Брандуейн - Краят на дъгата

Рита Клей - Щастлив шанс

Сюзън Джонсън - Степното цвете

Шерил Удс - Земя за двама

Шерън Мейн - Верен ход

Джейн Фийдър – Сребърната роза

P.S. Xesi, изнасям се на вилата, а там както знаеш телефони няма! :go ahead: Ще се върна след около седмица – надявам се дотогава да ти мине стреса от броя книжки :ill: и най-вече желанието да ме претрепеш... ;)

:hush:

Редактирано от Violeta_63 (преглед на промените)

От тандема Violeta_63 & marqc – няколко книжки.. :ill:

Барбара Бенедикт - Вкусът към рая

Барбара Делински - Нещо по-различно

Бренда Джойс - Похитена

Брийн Джилбърт - Прегърни ме силно

Валери Лорд - Дуел на страстта

Джейн Ан Кренц - Чародей

Дженифър Блейк - Испанска серенада

Джина Уилкинс - Непокорно сърце

Джоан Рос - Съдбовна авантюра

Джоун Хол - Дългоочакван празник

Джуд Деверо - Дукесата

Джудит Майкъл - Измами

Елиз Тайтъл - Невъзможна любов

Жаклин Рединг - Изкушенията на съдбата

Кейт Лондон - Любовен сезон

Колийн Фолкнър - Албина

Кристин Хана - Златната долина

Лавърл Спенсър – Два пъти обичана

Лайза Бингъм - Райския поток

Лори Макбейн - Отвличане в рая

Ребека Брандуейн - Краят на дъгата

Рита Клей - Щастлив шанс

Сюзън Джонсън - Степното цвете

Шерил Удс - Земя за двама

Шерън Мейн - Верен ход

Джейн Фийдър – Сребърната роза

:go ahead:

Малееееееееееееее, Вие сте невероятни -милиони пъти благодаря kiss.gifkiss.gifkiss.gif:hush:;)

Момичета, може ли някой да сканира следните книги на Линда Хауърд:

Почти завинаги

Невинни лъжи

Белязаният Макензи

Мисията на Макензи

Да спиш с врага

На ръба

Убий и кажи

Мъжът от сънищата

Сенки от мрака

:):):):):):help::help::help::help:

От тандема Violeta_63 & marqc – няколко книжки ;)
Благодаря мила за времето, което отделяш, за да ни зарадваш, както и на marqc за предоставените книги
Момичета, може ли някой да сканира следните книги на Линда Хауърд:

Почти завинаги

Невинни лъжи

Белязаният Макензи

Мисията на Макензи

Да спиш с врага

На ръба

Убий и кажи

Мъжът от сънищата

Сенки от мрака

Благодаря мила за времето, което отделяш, за да ни зарадваш, както и на marqc за предоставените книги

Подкрепям те в искането,на мен Линда ми е любимка :baby::clap::bye1:

привет,

разчиствам библиотеката и излязоха повече от 20 любовни романа. има и от тези тънките на арлекин 6-7, както и разни по-обемисти. не ми трябват и предпочитам да ги дам на някой, който ще им се радва. някаква минимална сума ще искам, колкото да знам, че човекът е сериозен. честно казано много не ми се прави списък със заглавията.

честно казано много не ми се прави списък със заглавията.

Как тогава да разберем кои са и дали ги имаме :)

привет,

разчиствам библиотеката и излязоха повече от 20 любовни романа. има и от тези тънките на арлекин 6-7, както и разни по-обемисти. не ми трябват и предпочитам да ги дам на някой, който ще им се радва. някаква минимална сума ще искам, колкото да знам, че човекът е сериозен. честно казано много не ми се прави списък със заглавията.

Ще може ли да напишеш имената на любовните романи, може би ще има някой, който не съм чела и който търся.

ок, погледнах ги преди да изляза - преброих 71 бройки, но може да са +/- 2-3. съжалявам, но не ми се описват толкова много, а и искам да ги дам накуп. на джаки колинс имаше няколко, но единствено това име запомних, защото го бях чувал и преди. тези на арлекин по-тъничките бяха 11 парчета.

сега конкретно - 15 лева им искам и ги давам някъде софия центъра. ако никой не го устройва, здраве да е.

Днес завърших Двойна сватба на Еужени Рейли. Трябва да кажа, че изнамерих тактика на четене на автори, които преди не съм подхващала. Започваш с минимални очаквания и просто се оставяш да бъдеш изненадана.

Хубавото на тази книга е, че го има моментът на пътуване във времето. Щеше да е добре да бе дадена повече инфо за талисманът, който осъществи пренасянето, за да е по-интересно, ама кво да се прави.

Историята е добре оформена, но подозирам че оригиналът ще ми хареса повече. Понякога направо можех да видя оригиналния текст зад превода и да разбера как се е препънала преводачката. Не е хубаво така. Знам колко трудно се превежда, бога ми, уважавам преводачите повече, откакто и аз започнах любителски превод. Има неща, които звучат добре на английски, но а български не вървят. Еми, малко редакция трябва.

Двете сюжетни линии, вървящи успоредно и често с едни и същи ситуации и реплики бяха много интересен похват. Не съм го срещала преди. Героите не бяха добре изградени като характери, обаче. Нямаше онази последователност в поведението, което да ги направи съвсем достоверни при четене. Имах чувството, че авторката ги е подчинила на историята, а не ги е оставила да се развият естествено. Само едната от сюжетните линии ми беше интересна, много жалко, че втората не успя да ме грабне. Обаче не си падам по мекушави създания от женски пол, готови да припадат и да се разплакват за щяло и нещяло. Мога да кажа, че тази героиня няма никакъв гръбнак. Другата компенсираше това, за щастие и ми се струва, че авторката е търсила точно този контраст. Искаше ми се малко по-драматичен край, не така лесно да се нареди всичко. Но карай, нали си имам хепиенд.

Като заключение, много приятна книжка. Аз се смях от сърце на реакциите на героините, захвърлени в чуждо време.

Днес завърших Двойна сватба на Еужени Рейли. Трябва да кажа, че изнамерих тактика на четене на автори, които преди не съм подхващала. Започваш с минимални очаквания и просто се оставяш да бъдеш изненадана.

Хубавото на тази книга е, че го има моментът на пътуване във времето. Щеше да е добре да бе дадена повече инфо за талисманът, който осъществи пренасянето, за да е по-интересно, ама кво да се прави.

Историята е добре оформена, но подозирам че оригиналът ще ми хареса повече. Понякога направо можех да видя оригиналния текст зад превода и да разбера как се е препънала преводачката. Не е хубаво така. Знам колко трудно се превежда, бога ми, уважавам преводачите повече, откакто и аз започнах любителски превод. Има неща, които звучат добре на английски, но а български не вървят. Еми, малко редакция трябва.

Двете сюжетни линии, вървящи успоредно и често с едни и същи ситуации и реплики бяха много интересен похват. Не съм го срещала преди. Героите не бяха добре изградени като характери, обаче. Нямаше онази последователност в поведението, което да ги направи съвсем достоверни при четене. Имах чувството, че авторката ги е подчинила на историята, а не ги е оставила да се развият естествено. Само едната от сюжетните линии ми беше интересна, много жалко, че втората не успя да ме грабне. Обаче не си падам по мекушави създания от женски пол, готови да припадат и да се разплакват за щяло и нещяло. Мога да кажа, че тази героиня няма никакъв гръбнак. Другата компенсираше това, за щастие и ми се струва, че авторката е търсила точно този контраст. Искаше ми се малко по-драматичен край, не така лесно да се нареди всичко. Но карай, нали си имам хепиенд.

Като заключение, много приятна книжка. Аз се смях от сърце на реакциите на героините, захвърлени в чуждо време.

Наистина, едната героиня от време на време ме дразнеше все с своята мекушавост. Май няма грам характер това момиче. Много ме кефи другата героиня с характера, но много е капризна,своенравна, само скандали вдига :P . Та както и да е, книжката е хубава, но аз я дочетох само до средата, защото нещо ми затъпя и си я оставих за по-късно като ми се дочете пак ще я почна. vacation1.gif

Редактирано от djeni_993 (преглед на промените)

Някой може ли да даде линк на Заложница на съдбата на Mary Jo Putney в 4storing понеже от acount не се сваля :angry:

искам да попитам някой имали от онези малките любовни романи които са розови , сини и зелени май бяха с имена на мъже ,

червените с имена на жени .

просто не им знам имената :P

благодаря предварително :P

искам да попитам някой имали от онези малките любовни романи които са розови , сини и зелени май бяха с имена на мъже ,

червените с имена на жени .

просто не им знам имената :)

благодаря предварително :P

розови - "Made in USA"

червени - "С имена на жени"

сини - "С имена на мъже"

зелени - "Екзотика"

Всички са поредици на издателство "Слово"

Има и още едни червени, които са от поредицата "Нови любовни романи" на Хермес.

Аз лично имам някое и друго книжле, списъка ми е тук: Хермес и Слово cool.gif

Като стана дума за тези розови романчета "Made in USA", да питам, ако някой се сеща. Преди 8-9 години прочетох първото си такова книжле, което реално ме запали по любовните романи, но убийте ме, освен, че е от тази поредица, друго не си спомням, ни автор, ни заглавие. Останали са ми смътни спомени за запознанството на главните герои, защото ми беше забавно като го четях. Та двамата герои за бизнес конкуренти (нямам спомен каква им беше работата точно), но не се познават лично. Та главната трябваше да пътува със самолет и по време на полета се запозна с него, но не знае, че това е всъщност той, защото си казва само първото име (май беше Патрик, но може да се лъжа, не го вземайте под голямо внимание) и тя започва да му говори, че има конкурент със същото име и че той е еди какъв си. Така де, не го ласкае. Беше интересно да се чете, чак по-късно тя разбира истината.

Уви, други подсказки не мога да кажа, а много ми се иска ако мога да я намеря и да я препрочета. Интересно ми е дали ще ми хареса на втори поглед. Така че ако някой се сети коя е книжката, ще се радвам :)

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

розови - "Made in USA"

сини - "С имена на мъже"

зелени - "Екзотика"

ganinka има ли я качена Подпечатано с целувка че отдавна съм си я набелязала да я чета но не мога да я намеря :)

розови - "Made in USA"

сини - "С имена на мъже"

зелени - "Екзотика"

Аз също имам по няколко от посочените видове и питам дали искате да ги предоставя за сканиране,освен това имам няколко от "31 забравени любовни романа" и три книги от новите любовни романи на "Хермес" и нито една от тези книги,не е качена тук и ако някой иска ще ги сканирам cool.gif

ganinka има ли я качена Подпечатано с целувка че отдавна съм си я набелязала да я чета но не мога да я намеря :)

Мне, от тази поредица има само една сканирана досега и тя е "Цвете на пустинята". :super:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.