Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Благодаря за Грехопадение!!! :speak:

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

и оаз се присъединявам към благодарностите за Грехопадение,нали Сюзи ми е любимка не мога без нея какво да се прави cool.gif

Приемам предложения в следващите 10 минути коя да е следващата книга от списъка ми, която да сканирам cool.gif . Ето го и него:

"Наследницата на Монтоя" Емили Брадшоу

"Интимно предателство" Ейдриън Басо

"Ангелът на отмъщението" Сюзън Копола

"Очите на любовта" Маги Дейвис

"Опасната Ани" Патриша Уин

"Богинята на любовта" Лиза Джексън

"Отдаване в Монтана" Трейна Симънс

"Дива любов" Колийн Фолкнър

"Р.S. Обичам те" - Сесилия Ахърн

Едит: Е, след като 30 мин никой не даде идея, ще подхвана нещо произволно, но пак може да се обадите за желана книжка, имам намерение да сканирам поне още една тази вечер. :speak:

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Приемам предложения в следващите 10 минути коя да е следващата книга от списъка ми, която да сканирам cool.gif . Ето го и него:

"Наследницата на Монтоя" Емили Брадшоу

"Интимно предателство" Ейдриън Басо

"Ангелът на отмъщението" Сюзън Копола

"Очите на любовта" Маги Дейвис

"Опасната Ани" Патриша Уин

"Богинята на любовта" Лиза Джексън

"Отдаване в Монтана" Трейна Симънс

"Дива любов" Колийн Фолкнър

"Р.S. Обичам те" - Сесилия Ахърн

Едит: Е, след като 30 мин никой не даде идея, ще подхвана нещо произволно, но пак може да се обадите за желана книжка, имам намерение да сканирам поне още една тази вечер. :)

Мила ми Тихи, можеш ли да сканираш първо Очите на любовта стига да не си се захванала с нещо друго? Щях по-рано да те помоля, но чак сега влизам във форума и виждам списъка :P Дано да успея да сваля книжките, защото напоследък не всеки торент мога да тегля, виж със сторинга нямам проблем. Обаче Грехопадение успях да я изтегля и горещо благодаря за нея, въпреки че авторката прекалено се увлича с пикантните подробности си ми остава една от любимите писателки и сега май всички нейни книги на български са налице, уха!

Аз искам Дива любов :P , може ли да кажеш на кратко за какво се разказва, има ли нещо общо с Албина на същата авторка?

я кажете нещо за очите на любовта,изглежда интересна и авторката май ми е позната,като че ли имам добри впечатления,но не се сещам нищо конкретно :P

Аз искам Дива любов :P , може ли да кажеш на кратко за какво се разказва, има ли нещо общо с Албина на същата авторка?

И нея ще сканирам тогава. Тъкмо приключих с "Очите на любовта".

"Дива любов" не е в поредица. Става дума за любов между благородничка и индианец. Не съм я чела още, но бях разлиствала преди време в началото. Главната има някакъв слабохарактерен годеник, за който е решила в крайна сметка да не се жени, но ги отвличат индианци и докато той хленчи, тя се представя като смела и упорита. Тук ще излъжа, но май брата на главния ги отвличаше и искаше да я прави една от жените си, но нашия настояваше да ги пуснат. Разбира се, не се получава. Не стигнах по-далеч в разлистването. Надявам се инфото да ти свърши работа. ;)

Вярвай ми - Джейн Ан Кренц

Приятно забавление cool.gif

И още нещо:

Патриша Грасо - Любимецът на кралицата

Надявам се да ви хареса

Редактирано от Koala (преглед на промените)

И като сме на вълна торенти, бих искала да попитам дали ще качиш отново "Зелено дайкири" (Пол Ливайн) и "Робнята" (Катрин Каултър) в акаунт? И ако не, ще имаш ли нещо против някой друг да го направи?

А от мен:

Маги Дейвис - Очите на любовта

П.С. "Дива любов" ще ме забави, че нещо не се харесахме с подвързията, но така или иначе тази вечер ще е готова.

Тук се пише на кирилица!

извинете за грешката ми . вече ще съм по - внимателна . търся една книга от много дълго време . втори том на '' Прокълната любов и тайните на харема ''от Барбара Ууд . ако някой я има може ли да я сканира ? Ще съм му много благодарна . Благодаря от сега .

Koala, "Любимецът на кралицата" е вече сканирана, но изданието на "Ирис", което е озаглавено "Жрицата". Става дума за една и съща книга.

И както обещах, за съжаление с голямо закъснение...

Колийн Фолкнър - Дива любов

Пристигна ми фотоапарата,но не зная дали ще се справя. Направих няколко снимки на странички, но успях да кача във форума само една, да си кажете мнението ;) . Изчетох и упътването, но аз трябва да се справя със собствени сили. Когато се почувствам по-уверена ще пусна списъче с книгите, които ще фотографирам и пусна в торент-тракера.

post-232262-1251507695,88_thumb.jpg

Погледнах в заглавията, но не се сетих, че може да я има под друго име.. angry.gif Здраве да е..

Следващият път ще внимавам повече.. :)

Редактирано от Koala (преглед на промените)

Може ли някой, който е чел Пазителят на съницата на Пенелъпи Уилямсън да даде някакво мнение, да разкаже нещо за книгата, за какво се разказва?

Огромно благодаря за новите книги на Тихи и Боби! kiss.gif Има да си четаааа, но както винаги нямам представа коя да избера първо, но нали това си ми е от зодията... А отдавна се каня да питам нещо, дано знаете- едно момиче ми донесе от Америка роман на Сандра Браун- The Crush, понеже е на английски няма да мога да се справя с нея и затова дали я има преведена на български и качена ли е тук, може ли да ми кажете?

Огромно благодаря за новите книги на Тихи и Боби! kiss.gif Има да си четаааа, но както винаги нямам представа коя да избера първо, но нали това си ми е от зодията... А отдавна се каня да питам нещо, дано знаете- едно момиче ми донесе от Америка роман на Сандра Браун- The Crush, понеже е на английски няма да мога да се справя с нея и затова дали я има преведена на български и качена ли е тук, може ли да ми кажете?

Преведена е - "Увлечението" - но не е сканирана.

А ето и арлекинчето, което обещах, че ще сканирам:

Елиз Тайтъл - Адам и Ева

Преведена е - "Увлечението" - но не е сканирана.

А ето и арлекинчето, което обещах, че ще сканирам:

Елиз Тайтъл - Адам и Ева

Ех, жалко, имах някаква надежда че е качена тук. Но благодаря ти че ми каза заглавието.

изтеглих си жената на разбойника и е"наопаки" и не мога да я оправя сигурно е много наивно но моля за помощ

много много благодаря и не само за сега , а че винаги има някои готов да помогне и да даде съвет и мнение

защото аз като по -боса компа се опитвах да го завъртя като лист за писане

отиваш в менюто на програмата с която отваряш книгата(горе лентата)-document-rotate padges-pages from:(ако искаш да завъртиш само една страница)или all:(ако искаш да завъртиш цялата книга.това е

Момичета имам новина, която вярвам ще зарадва и вас. Екипа на преводачите се увеличи с още един достоен член - julie81.Моля да я приветствате радушно в удивителната ни групичка защото се справя брилянтно. Още по-радостни ще са, сигурна съм, феновете на норчето защото се работи по четвъртата книга от поредицата Доновън. Гане можеш ли да повярваш. Докарах се до там да чета нора и даже ми хареса. Аде ся са спратяй и давай инфо и книги щот нали се сещаш, че когато си ги коментирала съм бляла.

Хубав и усмихнат ден на всички.

Редактирано от cheetah (преглед на промените)

Къде пише кои книги се превеждат? Книгата за вампири на Тереза Мадейрос ще се превежда ли, тази която е втора "След полунощ"

Къде пише кои книги се превеждат? Книгата за вампири на Тереза Мадейрос ще се превежда ли, тази която е втора "След полунощ"

никъде не пише мила малко сме момичетата, които се наемаме с тази задача и затова и както виждаш стават бавно нещата. то самото естество на този труд е такова. за сега тереза не е в плановете и задачите ни но живи здрави да сме ще стигнем и до нея.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.