Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

аз я изтеглих без проблеми....

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Ок, ако ти се преиска да четеш за сладура Далден, или за родителите на Шанел, свирни и ще ти пратя техните книги.

Аз май ги искам, нищо че са на английски. :)

• Автор

тъкмо ми се четеше нещо подобно и щях да си търся... мерси. :eek:

Радвеам се, че съм помогнала. Книжката наистина си заслужава. Както и останалите от поредицата.

Аз май ги искам, нищо че са на английски. :)

Мила ето ти двете книги. Тази за Далден си се отваря с MIcrosoft Office Word, но за родителите е разширение LIT, след като си преинсталирах компа, ми я няма и програмката за четене, с която я отварях, та не я помня да ти я кажа, но ще се поразровя, да видя може да я открия. :)

http://4storing.com/0snd64/3762c875cc52f3f4b2b58352bdd5ca36.html

http://4storing.com/epexb0/471538c8deade8f469030bca4051b8de.html

Ако не можеш да ги свалиш от тук, драсни ми едно ЛС с мейла или скайпа ти да ти ги пратя.

П.С. Иначе ако се интересуваш имам и други книги на английски. Примерно на Джули гарууд "The Wedding", която е поредица с "Венчило с дявола" е много хубава. Както и "Lions Lady" и "Guardian Angel", първата и втората книга от поредицата на "Брачна Авантюра" и "Принцеса Алесандра".

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

br />

П.С. Иначе ако се интересуваш имам и други книги на английски. Примерно на Джули гарууд "The Wedding", която е поредица с "Венчило с дявола" е много хубава. Както и "Lions Lady" и "Guardian Angel", първата и втората книга от поредицата на "Брачна Авантюра" и "Принцеса Алесандра".

• Автор

Момичета, тъй като много искам да прочета най-новата книга на Джули Гарууд от поредицата "Бюканън", както и третата от поредицата "Знакът на седемте", писах на Хермес с въпрос кога ще ги издадат. Оказаха се много мили и бързо ми отговориха.

Здравейте,

Благодаря за хубавите думи и проявения интерес към книгите на издателство "Хермес".

Романът на Джули Гаруд "Огън и лед" ще излезе на книжния пазар в началото на октомври, а в началото на ноември ще можете да си закупите третата книга от трилогията на Нора Робъртс "Знакът на седемте". Тази и повече интересна и актуална информация ще откриете на сайта на издателството: www.hermesbooks.com

Желая ви всичко най-добро и приятно четене на книгите на нашето издателство.

Поздрави

Аз лично умирам от радост :D

br />

Може ли линк за тези трите, толкова харесвам поредиците, че ще се помъча с тях на английски. А и едва ли ще ги издадат скоро.

Много ти благодаря за чудесната новина Инче, направо ми осмисли деня А как мразя понеделниците...

• Автор

Много ти благодаря за чудесната новина Инче, направо ми осмисли деня А как мразя понеделниците...

Радвам се, и аз съм много доволна, вчера им писах и днес вечеми бяха отговорили. До началото на октомври остава толкова малко време, няправо преливам от радост, че скоро ще имам нова книжка на Джулито. :)

Ето го и Guardian Angel http://4storing.com/mu7xru/65847dfad2e3b5e86b10e151a3ce9cea.html, навпрочем първите две ги намерих в PDF формат, ако искаш и така мога да ги кача.

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Момичета, тъй като много искам да прочета най-новата книга на Джули Гарууд от поредицата "Бюканън", както и третата от поредицата "Знакът на седемте", писах на Хермес с въпрос кога ще ги издадат. Оказаха се много мили и бързо ми отговориха.

Здравейте,

Благодаря за хубавите думи и проявения интерес към книгите на издателство "Хермес".

Романът на Джули Гаруд "Огън и лед" ще излезе на книжния пазар в началото на октомври, а в началото на ноември ще можете да си закупите третата книга от трилогията на Нора Робъртс "Знакът на седемте". Тази и повече интересна и актуална информация ще откриете на сайта на издателството: www.hermesbooks.com

Поздрави

Аз лично умирам от радост

Леле, това се казва новина. Да знаеш как ме сърбяха ръчичките да взема тази седмица с мен първите две и да ги прочета... Ама нали съм си ИНАТО, устоях и взех други. Отсега почвам да си точа зъбите!
  • Автор

Леле, това се казва новина. Да знаеш как ме сърбяха ръчичките да взема тази седмица с мен първите две и да ги прочета... Ама нали съм си ИНАТО, устоях и взех други. Отсега почвам да си точа зъбите!

Е то хубаво, че не си ги взела, че като ги изчетеш на един дъх и после като нас ще чакаш. А така ако ги почнеш малко по-късно после веднага ще продължиш, без досаден интервал от време. :)

Момичета, някой да е чел нещо за първата част на "Дневниците на вампира"с автор Л.Дж.Смит? - "Пробуждането". По принцип са 4 книги, а от миналата седмица започна и сериал със същото име.

Първата серия беше интересна и в главната роля е девойка със звучното българско име Нина Добрев/а/. Прилича ми малко на "Здрач", но ще видим...Та за това питам за книгата - дали си заслужава или не.

Ето и малко за самата книга

"Вълнуваща история за смъртоносната схватка между двама братя вампири за сърцето на красиво момиче, което се разкъсва в чувствата си между тях...

Елена Гилбърт, най-популярното момиче в гимназията, кралицата на бала, което всяко момче желае и на което всяко момиче иска да прилича. Досега никой не е успял да предизвика нейния интерес и да разпали чувствата й. Докато не среща красивия и загадъчен Стефан Салваторе – новото момче в града. Привлечена от него с непреодолима сила, Елена иска да го притежава на всяка цена.

Но Стефан крие зловеща тайна. Преди векове любовта му към друго момиче е оставила ужасно наследство – проклятието да живее вечно и да бъде вампир. Заради това Стефан се бори със себе си и се опитва да устои на копнежа си към Елена.

Скоро в града започват да стават странни неща. И всичко това се случва след появата на мрачния и съблазнителен Деймън Салваторе, който иска да превърне Елена в своя Кралица на сенките...

Редактирано от debilgates (преглед на промените)

• Автор

Момичета, някой да е чел първата част на "Дневниците на вампира"с автор Л.Дж.Смит? Излязла е в началото на годината, а сега издателство Ибис издава втората - "Пробуждането". По принцип са 4 книги, а от миналата седмица започна и сериал със същото име.

Първата серия беше интересна и в главната роля е девойка със звучното българско име нина Добрев/а/. Прилича ми малко на "Здрач", но ще видим...Та за това питам за книгата - дали си заслужава или не.

Ето и малко за самата книга

"Вълнуваща история за смъртоносната схватка между двама братя вампири за сърцето на красиво момиче, което се разкъсва в чувствата си между тях...

Елена Гилбърт, най-популярното момиче в гимназията, кралицата на бала, което всяко момче желае и на което всяко момиче иска да прилича. Досега никой не е успял да предизвика нейния интерес и да разпали чувствата й. Докато не среща красивия и загадъчен Стефан Салваторе – новото момче в града. Привлечена от него с непреодолима сила, Елена иска да го притежава на всяка цена.

Но Стефан крие зловеща тайна. Преди векове любовта му към друго момиче е оставила ужасно наследство – проклятието да живее вечно и да бъде вампир. Заради това Стефан се бори със себе си и се опитва да устои на копнежа си към Елена.

Скоро в града започват да стават странни неща. И всичко това се случва след появата на мрачния и съблазнителен Деймън Салваторе, който иска да превърне Елена в своя Кралица на сенките...

И аз гледах серията. Да ти кажа, за книгите незнам на 100%, но мисля, че ги гледах да ги превеждат в един от форумите на "Здрач". Иначе и аз в първия момент си помислих, че е много като здрач, но после като погледнах за инфо, се оказва, че тези книги са издадени в САЩ, много преди да излезе някоя от книгите "Здрач", затова, може да с екаже, че Стефани Майер е взаимствала идеи от "Дневниците на вампира".

Чух за този сериал, даже мислех тия дни да го търся. Ти от къде го изтегли? п.п. Има ли я някъде сканирана първата част на "Дневниците на вампира" ?

• Автор

Чух за този сериал, даже мислех тия дни да го търся. Ти от къде го изтегли? п.п. Има ли я някъде сканирана първата част на "Дневниците на вампира" ?

Сериалчето го има в Замунда

Здравейте,

Поздрави

Аз лично умирам от радост :shy11:

Ето това се казва новина! Супер :wink12: Направо ми направи страхотен ден, който тъкмо започваше да се превръща в гаден. Нямам търпение за третата книжка на Нора. И аз още не съм започнала другите две. Когато излезе и последната, тогава. :P

Йеее! Отървах се да чета на английски книгата на Джули Гарууд! :):)

Супер новина! :)

Това е страхотна новина clap.gifclap.gifclap.gifclap.gifclap.gif !!!!!!!!!!!!!

Здравейте,

Поздрави

Ееее,чак ноември ли? :)

• Автор

Ееее,чак ноември ли? :)

Е сега, по-обре ноември, отколкото догодина. :)

Имам поредицата "Вампирски дневници" самоче на английски, ако някой иска ще я кача тези дни на тракера.

Вампирските дневници ги намерих в един сайт фен превод .Книгите са до момента 5 и сега чета петата , но не съм сигурна че е преведена цялата

Направо ми разпалихте любопитството с тези вампири, айде сега някой да разкаже нещо повече, да обобща какво разбрах до тук, значи пет книги, ама и петте ли са за едни и същи герои, на какво се набляга екшън или любов, изобщо заслужава ли си, ако напомня на "здрач" още по-добре аз съм голям фен на поредицата, благодаря предварително, на който ми отговори...

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Леко извън темата.....някой да има проблем със зареждане на www.account-co.net??

Леко извън темата.....някой да има проблем със зареждане на www.account-co.net??

Всички имат.

И обратно по темата. Петето ме изпревари, тъкмо щях да помоля и аз за малко повече инфо за "Вамирски дневници". Онзи ден четох резюметата на книгите на английски и доколкото разбирам, става дума за двама братя вампири, които се борят за любовта на едно живо момиче. Единия брат е зъл, а другия - добричък и мадамата се влюбва точно в него. Само че ме притеснява да не е кофти триъгълник, малко не ги долюбвам тези геометрични фигури що се отнася до сюжети на филми или книги. Та които са чели от поредицата, нека споделят впечатления, мадамата залита ли по "непослушния" брат или той си остава с кроежите и въжделенията?

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

• Автор

Всички имат.

И обратно по темата. Петето ме изпревари, тъкмо щях да помоля и аз за малко повече инфо за "Вамирски дневници". Онзи ден четох резюметата на книгите на английски и доколкото разбирам, става дума за двама братя вампири, които се борят за любовта на едно живо момиче. Единия брат е зъл, а другия - добричък и мадамата се влюбва точно в него. Само че ме притеснява да не е кофти триъгълник, малко не ги долюбвам тези геометрични фигури що се отнася до сюжети на филми или книги. Та които са чели от поредицата, нека споделят впечатления, мадамата залита ли по "непослушния" брат или той си остава с кроежите и въжделенията?

Ето го официалното резюме на сериала

Първия ден, след смъртта на родителите си, в който Елена се завръща в училище се предполага да постави ново начало в нейният живот, но всъщност от този момент започва да тече време на динамичен хаос и мистерия, които постепенно обгръщат ежедневието на младото момиче. Дните си Елена запълва, тласкана между проблемите на малкия си брат Джереми и силното привличане, което изпитва към новодошлият в града, тайствен съученик.

Стефан Салватор е привлекателен и вежлив, но същевременно около него се носи необяснима мистерия, която тегли като магнит към себе си главната героиня. Дълбоко скритата истина, че е вампир и неутолимата му жажда да вкуси кръвта на Елена не остават за дълго спотаени. Съвсем скоро в малкия, иначе напълно спокоен град, започват да се случват ужасяващи неща, за които Стефан твърди, че няма нищо общо. Една подир друга жертвите на нощта увеличават броя си, докато не се разкрива, че зад всичко това стои не кой да е, а собственият му брат – Деймън.

Съдбата им е отредила да кръстосват света навеки, но когато в живота им се появява, като привидение от миналото, Елена, утихналата война помежду им лумва с нов, по-буен от всякога пламък. Невероятната й прилика с Катрин – вампирът, дарил ги с вечен живот – я поставя насред огън, който само тя може да потуши или да изгори в него.

И така битката за душата на Елена започва с тази за сърцето й.

Ето и няколо снимки на актьорите.

Това е главната

vampire-diaries-elena-nina-dobrev-wall.jpg

Това е добрия брат

the-vampire-diaries-paul-wesley.jpg

както винаги лошия е по-готин

gmiansomerhalder1.jpg

И няколко общи симки

vampirev1.jpg

thevampirediaries.jpg

99180_paul-wesley-nina-dobrev-and-ian-somerhlader-from-the-cws-the-vampire-diaries.jpg

cw-promo-vampire-diaries-11.jpg

Първата серия си я биваше. За нататък ще видим.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.