Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Здравейте! В момента чета цялата поредица за Малори...първо ми беше попаднала книгата за Дерек, след това за Джеймс, а след започнах да ги чета наред...сега тъкмо привърших книгата за Ейми. Това са едни от най-хубавите книги, които съм чела някога, но искам да попитам книгата Captive Of My Desires е за Дрю Андерсън нали? Но предполагам, че има и книга за Бойд...след като изгледах това видео http://www.youtube.com/watch?v=AQEGMYuDEFY&NR=1или бъркам тотално? Благодаря предварително! :hug:

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Здравейте! В момента чета цялата поредица за Малори...първо ми беше попаднала книгата за Дерек, след това за Джеймс, а след започнах да ги чета наред...сега тъкмо привърших книгата за Ейми. Това са едни от най-хубавите книги, които съм чела някога, но искам да попитам книгата Captive Of My Desires е за Дрю Андерсън нали? Но предполагам, че има и книга за Бойд...след като изгледах това видео http://www.youtube.c...QEGMYuDEFY&NR=1или бъркам тотално? Благодаря предварително! :hug:

Не бъркаш, мила. Книгата за Бойд е No Choice Cut Seduction.

И още една книжка:

Сандра Браун - Буря

има една от сканираните книги,съвременен роман,става въпрос за един богаташ,който временно ослепява,главната идва да го гледа,той и върти номера,дразни я и т.н.,но накрая се влюбват.Някой сеща ли се как се казва,аз прерових почти всички романи,но не я намирам,а съм сигурна,че е качена тук :rolleyes: Предварително благодаря за помощта :rolleyes:

има една от сканираните книги,съвременен роман,става въпрос за един богаташ,който временно ослепява,главната идва да го гледа,той и върти номера,дразни я и т.н.,но накрая се влюбват.Някой сеща ли се как се казва,аз прерових почти всички романи,но не я намирам,а съм сигурна,че е качена тук :rolleyes: Предварително благодаря за помощта :wors:

Напомня ми за резюмето на един арлекин мисля че се казваше "Сляп за любовта", но не съм сигурна :rolleyes:

ПП: Видяхте ли? Тази тема вече е преглеждана един милион пъти. :wors:

Редактирано от djeni_993 (преглед на промените)

Напомня ми за резюмето на един арлекин мисля че се казваше "Сляп за любовта", но не съм сигурна :rolleyes:

ПП: Видяхте ли? Тази тема вече е преглеждана един милион пъти. :rolleyes:

мисля че не е там бяха женени

ОООООООООХХХХХХХХХХХХ!!!!!!! ;) Огромни благодарности за книгите!!! Сега остава само да реша коя книга да подхвана, но предполагам, че системата "Онче, бонче" ще реши вместо мен.

Наистина, момичета, М Е Р С И!!!! :wors:

Редактирано от leprikon4e (преглед на промените)

Лелееее,строхотни сте!Благодаря на всички!

Здравейте! В момента чета цялата поредица за Малори...първо ми беше попаднала книгата за Дерек, след това за Джеймс, а след започнах да ги чета наред...сега тъкмо привърших книгата за Ейми. Това са едни от най-хубавите книги, които съм чела някога, но искам да попитам книгата Captive Of My Desires е за Дрю Андерсън нали? Но предполагам, че има и книга за Бойд...след като изгледах това видео http://www.youtube.com/watch?v=AQEGMYuDEFY&NR=1или бъркам тотално? Благодаря предварително! :hug:

Аууууу,момиче защо го сложи тоя линк,бях си ги изградила образите ,а тези тотално се разминават.Направо съм съкрушена.

Тия са ми много американци,никаква аристократичност не виждам,а и мъжкото е по-скоро гаменско излъчване<има излючение.

Боже,боже тая вечер няма да спя от яд.

има една от сканираните книги,съвременен роман,става въпрос за един богаташ,който временно ослепява,главната идва да го гледа,той и върти номера,дразни я и т.н.,но накрая се влюбват.Някой сеща ли се как се казва,аз прерових почти всички романи,но не я намирам,а съм сигурна,че е качена тук :rolleyes: Предварително благодаря за помощта :yanim:

На мен ми напомня на Твои завинаги на Тереза Медейрос, но не е съвременен. А също така на Връщане към живота на Сандра Браун, само че главния не ослепява...:yanim: Надявам се да съм помогнала поне малко:)

На мен ми напомня на Твои завинаги на Тереза Медейрос, но не е съвременен. А също така на Връщане към живота на Сандра Браун, само че главния не ослепява...:yanim: Надявам се да съм помогнала поне малко:yanim:

да мила,благодаря ти много,но не са те,няма нищо,може някой друг да се сети :rolleyes:

Атази? Рай за всеки-Бетани Кембъл-арлекин романс:Какво ли още има да сполети очарователната начинаеща актриса Моли Рандъл? Навръх Коледа остава без работа, годеникът й я напуска, на летището в Ню Орлийнс я ограбват, багажът й не пристига и няма къде да преспи. Отгоре на всичко градът, в който е мечтала да прекара медения си месец, е скован от лед и е ужасно негостоприемен... Но когато Пиърс Годард, един много привлекателен сляп непознат, с когото се запознава по време на полета от Ню Йорк, й предлага подслон в замяна на нейната помощ като водач, Моли предчувства, че може да загуби още нещо - сърцето си...

На мен чудесна работа ми върши следната програмка - http://www.zamunda.n...?id=90955&hit=1

Малка, удобна, няма нужда от инсталация... С нея режа, смалявам (увеличавам) размера на картинки, намалявам големината на картинката, като просто я прекарвам през програмката и всичко става за секунди. Ако решиш да работиш с нея и имаш нужда от помощ, пиши ми на лични. ;)

Благодаря ти,мила kiss.gif Както каза програмата е лесна и може лесно да се работи ;)

Аууууу,момиче защо го сложи тоя линк,бях си ги изградила образите ,а тези тотално се разминават.Направо съм съкрушена.

Тия са ми много американци,никаква аристократичност не виждам,а и мъжкото е по-скоро гаменско излъчване<има излючение.

Боже,боже тая вечер няма да спя от яд.

Така изобщо не можем да добием точна представа. Чакай да ги облекат в онези рокли и костюми и тогава ще се говорим... Пък Джереми бие всички наистина!Само не разбрах - това любителски подбор ли е или се гласят най-после да направят филм по някоя от книгите? Как ми се гледа нещо такова... Ама наистина да ни напълни душатаааа...

Така изобщо не можем да добием точна представа. Чакай да ги облекат в онези рокли и костюми и тогава ще се говорим... Пък Джереми бие всички наистина!Само не разбрах - това любителски подбор ли е или се гласят най-после да направят филм по някоя от книгите? Как ми се гледа нещо такова... Ама наистина да ни напълни душатаааа...

Plqsak, извинявай не съм искала да ти развалям представата (blush)

Debigates мисля, че за сега няма такива изгледи да направят филм по страхотните книги, но честно да си призная това до някаква степен ме облекчава, защото в 99% от случаите просто правят нещо ужасно...

А ето още два варианта на любимите герои..

Последните две книги от списъка :)

Барбара Картланд – Цената е любов

Барбара Картланд – Опасна любов

Xesi, няма повече ;)

malkokote, твоите може и да са свършили, но моята си чакаше реда за сканиране и сега вече е налице.

Барбара Картланд – Изстрадано щастие

Така че, Xesi, мила, не бързай да се радваш. :P

Аз да изчезвам :jogging: , че трябва :fishing3:fishing1.gif нали утре е Никулден.

Момичета, искам помощ! От тракера се опитах да сваля "Ограбен копнеж" от Кинли Макгрегър, но явно няма сийд, защото не ще и не ще да се свали sad.gif Ако може някоя от вас да сийдва или там какъвто друг начин знаете :fishing3: Предварително ви благодаря :) Страшно ме заинтригува книгата, пък и отзивите са страхотни :jogging:

Момичета, явно докато измъдрих молбата си, то взе, че книжката се свали :P

Момичета благодаря на всички за новите книжки, страхотни сте! kiss.gif

• Автор

И аз много благодаря за всички книжки, които качихте. Супер сте kiss.gif Аз искам да попитам, случайно някой да знае някакъв сайт в който да продават стари книжки, като тези които четем ние. Че имаше един от който си бях поръчвала книги, но не мога да се сетя как се казваше, а искам да си купя няколко.

И аз много благодаря за всички книжки, които качихте. Супер сте kiss.gif Аз искам да попитам, случайно някой да знае някакъв сайт в който да продават стари книжки, като тези които четем ние. Че имаше един от който си бях поръчвала книги, но не мога да се сетя как се казваше, а искам да си купя няколко.

можеш да видиш от Книгите,там не са стари,но по рано издадените са намалени на половин цена,в auction има вече стари,дори ако пишеш любовни романи ще ти излезнат и тези на старо,дано да съм ти помогнала :D

• Автор

можеш да видиш от Книгите,там не са стари,но по рано издадените са намалени на половин цена,в auction има вече стари,дори ако пишеш любовни романи ще ти излезнат и тези на старо,дано да съм ти помогнала :D

Ми аз търся точно един определен сайт. Там знам, че има доста старички, дето другаде ги няма. Ама го търсих и не го намирам, а и не помня как се казваше. Затва викам ако някой се сети за сайт точно за антикварни книги дето има много Ирис и Бард, да драсне адреса и да ми спести мъките.

Ми аз търся точно един определен сайт. Там знам, че има доста старички, дето другаде ги няма. Ама го търсих и не го намирам, а и не помня как се казваше. Затва викам ако някой се сети за сайт точно за антикварни книги дето има много Ирис и Бард, да драсне адреса и да ми спести мъките.

Мила, мисля, че този имаш предвид: http://kutlovica.com/

А ако не, се сещам само още за: http://www.alba-books.com/ и http://www.bgbook.dir.bg/antsubcat.php?ctr=276

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.