Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

laugh.gif:cheers:

Защо не изчакаш до 15 Декември може пък да ти се дочете нещо ново и според мен освежаващо?

Чакаааааааааааааааааам! laugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.gif

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Ама какво ще стане на 15-ти? Аз уж го следя форума, ама да не би да съм пропуснала нещо? Та какво ще става на 15-ти? А, а, а? :):down:

Редактирано от leprikon4e (преглед на промените)

Ама какво ще стане на 15-ти? Аз уж го следя форума, ама да не би да съм пропуснала нещо? Та какво ще става на 15-ти? А, а, а? :):down:

Хубави работи по последна прогноза особено ако обичаш да четеш за Каубои. А ако не може да опиташ пък вземе че ти хареса!

Редактирано от cheetah (преглед на промените)

Не бях писала в форума от доста време и искам да кажа едно голямо браво на всички. Личи си колко се стараете да има пълна информация, както и голяма колекция от сканирани книги. :down:

Днес си поръчах "Венецианският Лъв" - Дебора Джоунс. Има ли някой, който вече да я е прочел?

Редактирано от ^Lydia_Coleman^ (преглед на промените)

Аз я прочетох миналата седмица, но мнението ми не е много добро. Вече споменах някъде из форума, че очаквах повече, и останах разочарована. Не съм чела нищо друго на тази авторка, но в романа има прекалено много исторически обяснения, които мен ме отегчават. Надявам се като я прочетеш да споделиш мнението си .

Здравейте, :cool: някои да има "Честта на рицаря" - Кони Мейсън . Не можах да я намеря никъде сканирана, :whist: а направо съм луда фенка на рицарите!

Здравейте, :wors: някои да има "Честта на рицаря" - Кони Мейсън . Не можах да я намеря никъде сканирана, :rolleyes: а направо съм луда фенка на рицарите!

Мила, книжката все още не е сканирана, но е поета от Jamey :P

Ето още две новосканирани книги от an8:

"Вълче сърце" - Саран Доусън

"Mомичето на Дани" - Сандра Честън

Благодарности, мила kiss.gif

Редактирано от bobych (преглед на промените)

И аз благодаря за книжките :)

Благодаря на всички за новокачените книжки :)

Мила, книжката все още не е сканирана, но е поета от Jamey ;)

Благодаря, за книжките! ;):wub::wors: 

Ще чакам с нетърпение да излезе и "Честта на рицаря"! :speak::cool::)

Мисля, че всички сте страхотни! Едно голямо браво и много, много благодарности! Само искам да попитам дали някой превежда книгата за Бойд Андерсън (No Choice Cut Seduction) ?

Мисля, че всички сте страхотни! Едно голямо браво и много, много благодарности! Само искам да попитам дали някой превежда книгата за Бойд Андерсън (No Choice Cut Seduction) ?

Ами според теб забравили ли сме я? Разбира се, че работим по нея, но просто както не веднъж съм казвала този вид дейност е бавничък и затова много благодаря за Вашето търпение.

Мила, книжката все още не е сканирана, но е поета от Jamey ;)

Каква случайност, точно мислих да питам за Вълче сърце. Бях я забравила как се казва и исках пак да я прочета. Книгата е много хубава има и малко магия в нея ако си спомням правилно :whist: Благодаря за новите книжки kiss.gif

Виждам,че в темата с линковете слагате доста разнообразни книги.Ето още една.

Рекс Стаут-Черни орхидеи.

Не знам дали има смисъл да пускам линкове като в Мастерс има всичко и който го интересува може да тегли от там.А и има 1-2 е-библиотеки.

Благодаря, за книжките! :wors::wors::wors:

Ще чакам с нетърпение да излезе и "Честта на рицаря"! :wors::):clap:

Видях,че я искаш и много ще я чакаш,така че да не се натъжаваш,КОЛЕДЕН ПОДАРЪК ЗА ТЕБ СПЕЦИАЛНО

и разбира се за всички,които харесват Конито

http://account-co.net/torrents-details.php?id=4238

и още една Арлекинка

http://account-co.net/torrents-details.php?id=4239

Редактирано от Jamey (преглед на промените)

Видях,че я искаш и много ще я чакаш,така че да не се натъжаваш,КОЛЕДЕН ПОДАРЪК ЗА ТЕБ СПЕЦИАЛНО

и разбира се за всички,които харесват Конито

http://account-co.ne...ils.php?id=4238

и още една Арлекинка

http://account-co.ne...ils.php?id=4239

Благодаря ти, страшно много!:wors:  :wors:   :wors:  Наистена я чаках с голямо нетърпение!   :biggrin:   :clap:    :yanim:

Много ти благодаря за Арлекинчето. :biggrin: Надявам се след време да успея да си събера, макар и в електронен вид всички издадени в България романи на Арлекин.

Момичета, невероятни сте! Не знам откъде намирате това желание, нерви и време, но резултатът е отличен!!! Огромно БЛАГОДАРЯ, че ни радвате с нови книжки, и всеки път ни поднасяте изненада след изненада! :biggrin:kiss.gif Обожавам ви :yanim:

И аз благодаря за книжките :clap:

Момичета,много благодаря за книжките,страхотни сте,това е страхотен коледен подарък :clap:xmastree6.gif

Може ли да ми кажете нещо за книжката на йохансен,историческа ли е ?

Може ли да ми кажете нещо за книжката на йохансен,историческа ли е ?

Историческа е.На мен ми е една от любимите.Има много страст,еротика и интересна интрига.

:questions: Това си е направо за рекордите на Гинес.. :lol6:

Хайде момичета, една Фиона ли ще ви се опре, давайте да раждате и да видим коя ще я надмине.. ;)

Знам че ви връщам на една стара тема от преди месец, но майче една българка почти е догонила Фиона. Имамала 22 деца, поне според рекламния клип на Отечествен фронт по Нова телевизия. Жената изглежда много добре, а тази събота ще се разебере как се е сдобила с толкова деца.

Някой има ли Вълшебната кръстница на Бронуин Улф? Много ми се иска да я прочетя, но никъде не мога да я намеря. Незнам кога е издадена, но прочетох на гърба на един роман, резюмето и и ми се видя интересна. Мисля, че е на издателство Калпазанов

Някой има ли Вълшебната кръстница на Бронуин Улф? Много ми се иска да я прочетя, но никъде не мога да я намеря. Незнам кога е издадена, но прочетох на гърба на един роман, резюмето и и ми се видя интересна. Мисля, че е на издателство Калпазанов

Аз я имам, но не знам как да ти я дам... Ако има някой, който е от Добрич и сканира книги, нищо не ми пречи да я дам за скан.

Редактирано от leprikon4e (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.