Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Аз я имам, но не знам как да ти я дам... Ако има някой, който е от Добрич и сканира книги, нищо не ми пречи да я дам за скан.

Други сканировчици от Добрич, освен мен, не знам да има (в случай, че греша, поправете ме). Ако ми я отпуснеш за ден-два между 24-ти декември и 3 януари, ще я имате сканирана. :whist:

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Много благодаря, ще я чакам с нетърпение. Набелязала съм си я книжката от доста време.

Други сканировчици от Добрич, освен мен, не знам да има (в случай, че греша, поправете ме). Ако ми я отпуснеш за ден-два между 24-ти декември и 3 януари, ще я имате сканирана. :whist:

Хихи тихчо тъчем те на два стана, пардон на два града. Душицата тя Златна дето докато ти кажат моля и книгата вече е факт.

Хихи тихчо тъчем те на два стана, пардон на два града. Душицата тя Златна дето докато ти кажат моля и книгата вече е факт.

Хм, да ти кажа, слънце, нещо напоследък не ми върви с навременното изпълнение. debilgates вече сигурно 4-та седмица ме чака да взема книжки за скан, а нямам време. За което много се извинявам, защото и преди нова година няма да стане.

Други сканировчици от Добрич, освен мен, не знам да има (в случай, че греша, поправете ме). Ако ми я отпуснеш за ден-два между 24-ти декември и 3 януари, ще я имате сканирана. :hush:

Няма проблем. Имам и други книги. Ако искаш ще направя списък. Можеш да ги вземеш и тях за скан. Нека и аз да направя нещо полезно. :whist:

Няма проблем. Имам и други книги. Ако искаш ще направя списък. Можеш да ги вземеш и тях за скан. Нека и аз да направя нещо полезно. :)

Може, но нека на първо време не са повече от 5-6 книги, за да може да ти ги върна докато съм си в Дч. Че то аз се прибирам веднъж на месец и половина и не искам да ти ги задържам. :speak:

Ако искаш пусни списъка тук, току виж някой си хареса нещо конкретно, та то да е с приоритет.

Давай списъка :(:cool:;)

Теййййййййййй:

Броунин Улф - Вълшебната кръстница

Лора Паркър - Риск

Барбара Делински - Брегове на желанието

Даяна Палмър - Повече от всичко на света

Джули Гарат - Уговорен браг

Джорджия Боковън - Любовна песен за утре

Тези книги ги проверих, че ги няма в Акаунта. Така че, заповядайте! Всички останали книги, които имам, са сканирани вече.

А, и още нещо. Не съм сверявала книгите със списъците за сканиране, така че ако има нещо, кажете.

Редактирано от leprikon4e (преглед на промените)

Теййййййййййй:

Лора Паркър - Риск

Даяна Палмър - Повече от всичко на света

Джули Гарат - Уговорен браг

Тези книги ги проверих, че ги няма в Акаунта. Така че, заповядайте! Всички останали книги, които имам, са сканирани вече.

А, и още нещо. Не съм сверявала книгите със списъците за сканиране, така че ако има нещо, кажете.

"Риск" на Лора Паркър е при мен, подготвена за сканиране. :rolleyes: "Уговорен брак" на Гарат също е планирана за сканире, поне Ели ми беше казала, че си я е уредила, но не спомена кой точно се е заел. Имам и "Повече от всичко на света" на Даяна Палмър, така че ако искате ще я прибавя на опашката.

Ето от мен един трилър, с извинения за голямото закъснение:

Лий Чайлд - Смъртоносна жега

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

"Риск" на Лора Паркър е при мен, подготвена за сканиране. :ph34r: "Уговорен брак" на Гарат също е планирана за сканире, поне Ели ми беше казала, че си я е уредила, но не спомена кой точно се е заел. Имам и "Повече от всичко на света" на Даяна Палмър, така че ако искате ще я прибавя на опашката.

Ето от мен един трилър, с извинения за голямото закъснение:

Лий Чайлд - Смъртоносна жега

Добре. Значи, да мине Коледа и ще се срещнем да ти дам оная книга, че ще съм на село.

Лек ден на всички!

Някой има ли Вълшебната кръстница на Бронуин Улф? Много ми се иска да я прочетя, но никъде не мога да я намеря. Незнам кога е издадена, но прочетох на гърба на един роман, резюмето и и ми се видя интересна. Мисля, че е на издателство Калпазанов

Книгата е от поредицата "Приказни романи" на Калпазанов. От тази поредица имаме сканирана Големият лош вълк на Линда Джоунс. А ето и останалите, които знам от поредицата, заедно със резюметата: Калпазанов - Приказни романи

Моля, ако някой знае има ли повече, да каже.

След като Тихи направи разбор, останаха тези книги май. Ако и двете нямате нищо против, освен Вълшебната кръстница, моля да й дадеш и Бреговете на желанието на Барбара Делински. :ph34r: Благодаря...

А аз имам някакви спомени от Джорджия Боковън :( . Така че ако не те затруднява можеш да сканираш и книгата от тази авторка. Благодаря и двечките за труда. :wors::wors::wors:

аз също съм ЗА Брегове на желанието на Барбара Делински,ще се радвам ако я сканирате :(

От Боковън бях чела много интересна книжка.

Разказва се за едно семейство,което преживява ужасна трагедия-отвличат единствения им син.Така и не го откриват,но някак продължават напред.Години по-късно след смъртта на родителите си главния(не помня името) разбира,че той е това дете.След известно чудене решава да опознае истинското си семейство,но първоначално е предпазлив и наема детектив.Заминава в съответния град където живеят биологичните му родители,започва връзка с една жена от града и се опитва сам да събере информация преди да предприеме каквито и да е стъпки.Няма да издавам какво става по-нататък,но е страшно даматично .Не помня и името на книгата,но ме грабна.

Добре, момичета. Сега ги приготвих. Остава само Lindsey да се прибере и й ги давам. Само че, това ще стане след Коледа, защото ще съм на село.

Тихи, виж колко добре се получи... Няма да те натоварвам с много книги. Успяхме да ги намалим до три. Надявам се, че този извънреден труд няма да те затрудни. :eek:

Добре, момичета. Сега ги приготвих. Остава само Lindsey да се прибере и й ги давам. Само че, това ще стане след Коледа, защото ще съм на село.

Тихи, виж колко добре се получи... Няма да те натоварвам с много книги. Успяхме да ги намалим до три. Надявам се, че този извънреден труд няма да те затрудни. :eek:

Няма проблем, бързо ще ги оправя. Добре наредихме нещата. А и аз самата също не мога преди Коледа, защотото ще пътувам към Дч едва на 24-ти, а на празника вкъщи ще е лудница. Така че като наближи, ще се уговорим за някоя дата от сорта на 26-ти, 27-ми, ще го измислим. :)

Няма проблем, бързо ще ги оправя. Добре наредихме нещата. А и аз самата също не мога преди Коледа, защотото ще пътувам към Дч едва на 24-ти, а на празника вкъщи ще е лудница. Така че като наближи, ще се уговорим за някоя дата от сорта на 26-ти, 27-ми, ще го измислим. :whist:

А га додиш и дома та увидя слънце???

Сега прегледах приказните романи на Калпазанов, но не видях автора на Кой е спал в креватчето ми, а понеже заглавието ми се стори забавно реших да прочета книгата на английски щом не е скнирана. Някой може ли да ми каже автора й? Потърсих в гугъл, но така й не разбрах...

Редактирано от flo0 (преглед на промените)

А га додиш и дома та увидя слънце???

Трябва да се уговорим, слънце, но ще е след 14-ти, че този уикенд ще уча за контролно в Понеделник. :yanim:

Трябва да се уговорим, слънце, но ще е след 14-ти, че този уикенд ще уча за контролно в Понеделник. ;)

Тука трябва някоя целувка ама рендето казва чакам когато можеш

Извинете за въпроса, но понеже съм нова и досега старателно ровех из сайта в опити да си сваля книжка, кажете всъщност качвате ли сканираните книги тук или ги share-вате по някакъв друг начин, ако са в сайта пуснете линк, защото аз явно съм по-неграмотна отколкото си мислех :)

Извинете за въпроса, но понеже съм нова и досега старателно ровех из сайта в опити да си сваля книжка, кажете всъщност качвате ли сканираните книги тук или ги share-вате по някакъв друг начин, ако са в сайта пуснете линк, защото аз явно съм по-неграмотна отколкото си мислех :lol6:

Eто ти линк към сканираните книги : Линкове към любовни романи. А иначе книгите са качени в account-co.net. Надявам се да съм ти помогнала ;):)

Сега прегледах приказните романи на Калпазанов, но не видях автора на Кой е спал в креватчето ми, а понеже заглавието ми се стори забавно реших да прочета книгата на английски щом не е скнирана. Някой може ли да ми каже автора й? Потърсих в гугъл, но така й не разбрах...

И аз се прсъединявам към молбата, както и за другите заглавия от поредицата, които са без автор. Така и не успях да ги открия. Ако някой може да ги каже, за да ги добавя. Благодаря :wors:

Извинете за въпроса, но понеже съм нова и досега старателно ровех из сайта в опити да си сваля книжка, кажете всъщност качвате ли сканираните книги тук или ги share-вате по някакъв друг начин, ако са в сайта пуснете линк, защото аз явно съм по-неграмотна отколкото си мислех :(

Stefanika е дала линк към съответната тема, а аз да добавя, че с кликване върху кориците ще те препрати към тракера, в който са качени всички книги - http://account-co.net :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.