Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Много благодаря за всички качени книжки :cool:

От два дена не съм сядала на компютъра и сега си наваксвам. Чакам с нетърпение още книжки :clap:

Редактирано от an8 (преглед на промените)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Момичета, да ви кажа нещо интересно ;) Когато търсехме авторите на останалите романи от серията "Приказни романи", започнах да ровя и се сетих, че търновската библиотека (там съм завършила - във Велико Търново) е депозитна, и би трябвало да имат тези заглавия (тогава още не знаех, че не са излизали в България). Писах им в събота, и днес получих отговор :P И познайте какво - дадоха ми линка на нашия форум :blink: , където ganinka вече ги беше публикувала :blink: Много ме изкефи, че дават нашият форум като източник на информация :):yanim::clap:

ООО,това е чудесно :P;) ,значи се прочухме,много се радвам :) ,това е комплимент къв всички,които упорито се трудят :clap: и към тези,които подпомагат развитето на форума :yanim: въобще към всички членки :blink: честито момичета :blink:

Изгубеният символ-Дан Браун

Книгата наистина си заслужава! Препоръчвам я на всички!

Човек научава изключително много нови неща и факти, за които просто не се е замислял. Мисля, че ако реша да я прочета след време отново ще открия нещо което съм пропуснала първия път. Многопластова, с много фактология и както се разбира от началните дума на Дан Браун - всичко това е истина. Браво за труда, който си положила и наистина се надявам, че момичета ще оценят появата на една книжка която е още съвсем "топла".

Редактирано от debilgates (преглед на промените)

Книгата наистина си заслужава! Препоръчвам я на всички!

Човек научава изключително много нови неща и факти, за които просто не се е замислял. Мисля, че ако реша да я прочета след време отново ще открия нещо което съм пропуснала първия път. Многопластова, с много фактология и както се разбира от началните дума на Дан Браун - всичко това е истина. Браво за труда, който си положила и наистина се надявам, че момичета ще оценят появата на една книжка която е още съвсем "топла".

Благодаля ти,но аз само дадох линк.Дори не съм я чела.Просто реших,че има много хора тук ,които не се ровят в мастерс и може да им хареса."Шестото клеймо" и "Шифърът" ми харесаха,та реших,че това няма да е за изпускане.

Редактирано от peppinka (преглед на промените)

"Изгубеният символ" започва с масонска инициация, съвсем близо до Белия дом, и с пристигането във Вашингтон на Робърт Лангдън, който отново е със сако от туид, панталони в цвят каки и вид на безделник.

В книгата истина и измислица се смесват, разбира се. Но е истина, че някои от хората, подписали Декларацията на независимостта като Джордж Вашингтон и Бенджамин Франклин, както и доста президенти включително Франклин Рузвелт, Хари Труман и Джералд Форд са били активни масони. "Джордж Вашингтон е бил най-големият масон сред всички. Той е поставил крайъгълния камък на Капитолия по време на церемония на масоните. Градът и лидерите му са повлияни от масонството", казва Дейвид Шугартс, американски автор.

Според една теория, ако нарисуваш линии, свързващи четири улици около Белия дом, ще се получи формата на пентаграм. Всъщност масоните в САЩ са по-открити от английските им събратя. Те не са толкова обвинявани в манипулиране на полицията, гражданските услуги или академичните общества. Около 1.5 млн. души, членуващи в две хиляди ложи в САЩ въпреки това са редовно подозирани в окултизъм и сатанизъм. Те отричат, разбира се.

По в. Гардиън

Мерси много за книжката :)))))))- не чух много добри отзиви за нея, но като я прочета ще си направя извода, все пак другите романи но Браун доста са ми харесали.

аз пък чух само хвалебствия за книгата...

Надявам се и книгата, която аз предоставям на вашето внимание да заслужи само хвалебствия. Момичета Голямото чакане свърши и Бък от поредицата Каубои на Лей Гринуд вече е факт. Всички подробности ще намерите в тракера. Приятно четене!

Надявам се и книгата, която аз предоставям на вашето внимание да заслужи само хвалебствия. Момичета Голямото чакане свърши и Бък от поредицата Каубои на Лей Гринуд вече е факт. Всички подробности ще намерите в тракера. Приятно четене!

Честито ти "бебе", мила. Пожелавам му много "братя и сестрички" :)

;) Тъкмо свърших Уорд ;) направо като по поръчка...

Момичета можете ли да ми дадете линк или да ми кажете от къде мога да си изтегля на аглийски книгата на Линда Джоунс Someone's Been Sleeping in My Bed или някоя дуга от приказните романи

Момичета можете ли да ми дадете линк или да ми кажете от къде мога да си изтегля на аглийски книгата на Линда Джоунс Someone's Been Sleeping in My Bed или някоя дуга от приказните романи

Ето, мила. Ще проверя после дали имам някоя от другите от поредицата.

Ето, мила. Ще проверя после дали имам някоя от другите от поредицата.

Много ти благодаря :yanim: , как ги намираш?

Много ти благодаря :P , как ги намираш?

Преди време свалих доста торенти с книги на английски. Пиши в търсачката "romance novels torrent" или нещо подобно и предполагам ще ти излезнат. За съжаление от поредицата имам само тази на английски sad.gif

Няколко книжки, предоставени за скан от Съни:

Лий Чайлд - Лош късмет и неприятности

Лий Чайлд - Утре ме няма

Тами Хоуг - Виновен като греха

Приятно четене! :cool:

"Ласката на огъня" на Хауард я има, мила. Дори е в текстови формат вече.

Момичета,може би не е много по темата ,но вие ползвате ли програмата Book Reader за четене онлайн?Имам няколко въпроса свързани с нея .А мислите ли ,че е нужно да си направим отделна тема Общи приказки ? Извинявам се ,ако вече е обсъждано ,но още не всичко съм изчела.Нали съм новобранец.

Това си е темата за общи приказки при нас :)

Тук има качени всички книги на Дан Браун издадедни до момента.

www.lapache.info

Тук има качени всички книги на Дан Браун издадедни до момента.

www.lapache.info

Доколкото съм запозната със Закона за авторското право- за да разпространяваш книгите във виртуалното пространство или трябва да си закупил авторските права, или да ги разпространяваш некомерсиално, с образователна цел :rolleyes: Нашият форум качва книгите в Акаунта и срещу безплатна регистрация си теглиш и четеш. Също и сайта на Моята библиотека отговаря на това условие :) Ама lapache май не или греша? Регистрация, смс на стойност 4.80 лв. и тем подобни, а съдържанието дори не е особено качествено :huh: Извинявам се, ако съм засегнала някого и чакам някой да ми се скара, ама... ;) Какво да се прави - нашето форумче си е най-хубаво :clap::):P:wors:

Доколкото съм запозната със Закона за авторското право- за да разпространяваш книгите във виртуалното пространство или трябва да си закупил авторските права, или да ги разпространяваш некомерсиално, с образователна цел :rolleyes: Нашият форум качва книгите в Акаунта и срещу безплатна регистрация си теглиш и четеш. Също и сайта на Моята библиотека отговаря на това условие :) Ама lapache май не или греша? Регистрация, смс на стойност 4.80 лв. и тем подобни, а съдържанието дори не е особено качествено :huh: Извинявам се, ако съм засегнала някого и чакам някой да ми се скара, ама... ;) Какво да се прави - нашето форумче си е най-хубаво :clap::):P:wors:

Напълно си права, макар че "Закона за авторското право" не изяснява достатъчно добре различните аспекти. Затова и по принцип във виртуалното пространство се позоваваме на частта, в която разпространението с некомерсиална цел не попада под ударите на закона.

За сметка на това, всяко изискване за заплащане по какъвто и да е начин директно попада в графата "Комерсиална цел", от което следва, че посочения за пример сайт lapache е уязвим от страна на Наказателното право.

Пък и в крайна сметка тук и в Читанката разполагаме с огромна база книги, така че защо ли трябва да ги търсим по други места

P.S А в частност, книгите на Дан Браун ги има и в двата сайта - на Читанката и тракера.. ;)

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Напълно си права, макар че "Закона за авторското право" не изяснява достатъчно добре различните аспекти. Затова и по принцип във виртуалното пространство се позоваваме на частта, в която разпространението с некомерсиална цел не попада под ударите на закона.

За сметка на това, всяко изискване за заплащане по какъвто и да е начин директно попада в графата "Комерсиална цел", от което следва, че посочения за пример сайт lapache е уязвим от страна на Наказателното право.

Пък и в крайна сметка тук и в Читанката разполагаме с огромна база книги, така че защо ли трябва да ги търсим по други места

P.S А в частност, книгите на Дан Браун ги има и в двата сайта - на Читанката и тракера.. :)

То и аз това казвам, добре, че си разбрала несвързаните ми писаници, Xesi :huh::rolleyes: Аз признавам само Читанка и този форум, където срещам адски готини и четящи хора :clap::wors:

Ми къде другаде могат да са книгите на Дан Браун :P Чакам почивните дни и се нахвърлям на "Изгубеният символ" ;):)

Редактирано от Stefanika (преглед на промените)

...

Ми къде другаде могат да са книгите на Дан Браун :wors: Чакам почивните дни и се нахвърлям на "Изгубеният символ" :huh::rolleyes:

Аааа, аз ще изчакам "Изгубения символ" да бъде превърнат в текст (в момента се подготвя в Читанката) и тогава ще си го прочета с удоволствие :clap:

Но виждам ,че Bobych ще сканира Дивата хризантема .Ако тя все още не я е започнала мога да я сканирам за няколко дни .Bobych ,моля пиши ми дали я започвам ?Надявам се не те обиждам.

Мила, давай смело и въобще не се притеснявай. :clap: Хващай за ушите "Дивата хризантема" и я довърши :rolleyes: А пък след като я сканираш, искрено се надявам някой да я прочете и сподели мнението си тук, във форума. Това е единствената книга на авторката, която все още не съм чела, щото не мога да събера достатъчно кураж за това геройство :wors: От Джейн Фийдър ако една книга ми хареса, следващите две ме разочароват и така .... А ти дали случайно не си я чела? Би ли споделила нещичко за романа? Ще ти бъда много благодарна kiss.gif

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Мила, давай смело и въобще не се притеснявай. :yanim: Хващай за ушите "Дивата хризантема" и я довърши :rolleyes: А пък след като я сканираш, искрено се надявам някой да я прочете и сподели мнението си тук, във форума. Това е единствената книга на авторката, която все още не съм чела, щото не мога да събера достатъчно кураж за това геройство :) От Джейн Фийдър ако една книга ми хареса, следващите две ме разочароват и така .... А ти дали случайно не си я чела? Би ли споделила нещичко за романа? Ще ти бъда много благодарна kiss.gif

книгата е доста добра, на мен ми хареса,малко резюмето не е верно там за конярчето, но иначе си заслужава

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.