Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Всяко заглавие на книга в темата "Линкове към любовни романи" е линк, щом кликнеш върху съответното заглавие, те препраща към торента с книгата (торент тракера изисква регистрация).

Ако нещо не е ясно, питай, ще обясняваме подробно. :)

става въпрос за тези списъци, които някои от момичетата публикуват тук, тези в рубриката за линковете съм ги прегледала, но вече не останаха непрочетени интересни заглавия

става въпрос за тези списъци, които някои от момичетата публикуват тук, тези в рубриката за линковете съм ги прегледала, но вече не останаха непрочетени интересни заглавия

сега виждам, че сте актуализирали списъка и има доста интересин заглавия, торента нещо ми отхвърля регистрацията. Явно трябва да опитам друг път пак

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

сега виждам, че сте актуализирали списъка и има доста интересин заглавия, торента нещо ми отхвърля регистрацията. Явно трябва да опитам друг път пак

Тази тема е за общи дискусии и в нея не се слагат списъци, просто, когато е сканирана нова книга, се пуска първо тук линка, след което се добавя заглавието в другата тема. Т.е. това, което е в "Линкове към Любовни романи" е всичко налично до момента.

То май наистина трябва да се обясни подробно, макар че след известно време пак ще се наложи да се обяснява.

Та така..

Тази тема: "Дискусии: любовни романи" е за общи дискусии. Тук всеки си пише каквото го вълнува в момента, искат се мнения, пита се за книги, дават се заявки за дадена книга (ако някой прояви доброто желание - ще я сканира при заявка), пускат се единични линкове при новосканирана книга и т.н.

Темата "Линкове към любовни романи" съдържа всичко сканирано до момента - всяко заглавие води до линк в тракера, от където може да се изтегли дадената книга. Темата се обновява постоянно, така че няма опасност да пропуснете нещо, което е вече сканирано.

Темата "Списъци за сканиране" дава информация кое от момичетата какви книги е поело за сканиране. Темата се обновява постоянно, така че там има само книги, които ще бъдат сканирани в бъдеще.

Темата "Технически проблеми при сканиране/заснимане" е насочена най-вече към хората, които търсят съвети при срещнати трудности относно сканирането/заснимането на книги - някои от старите форумци са истински експерти по тази тема и са готови винаги да дадат съвет при срещната трудност.

Темата "Да се запознаем момичета" мисля че не се нуждае от обяснение.

Темата "Отдел редакции" е насочена най-вече към екипа редактори на форума ни, които превръщат вече сканираните книги в текстови формат, но, разбира се, винаги приемаме помощ.

Темата "Топ 10 - Любовни романи" съдържа различни задания-класации по типове, видове и каквото още се сетите спрямо любовните романи. Тази тема се поддържа от Петя - hol_back_girl, която с богатството на въображението си, винаги съумява да ни заинтригува с поредния си избор на класация и много от нас участват с удоволствие в класирането по различни критерии на книги, герои, моменти и поведения. Крайните класации от друга страна дават възможност на момичетата да видят кои книги са най-харесвани и съответно да ги прочетат, и да си съставят свое мнение за тях.

Темата "Реорганизация, искаме мнение" е за предложения относно евентуални нови теми, които да се пуснат във форума ни. Реакцията на останалите спрямо дадено предложение ни дава възможността да видим дали дадена тема ще се възприеме добре, или би била мъртвородено мнение. По този начин съумяваме да поддържаме един интересен форум без излишни струпвания на безмислени теми, които няма да имат развитие.

Темата "Да напишем любовен роман" е по-специфична. Това е колективен опит да създадем един любовен роман, който би допаднал на всички ни. Основните условия са дадени в първия пост на темата, така че всяка настояща или бъдеща участничка може да се води по тях, за да направим в крайна сметка един шедьовър (по мое мнение). Допълнение към тази тема е темата "Дискусии относно романа", където всяка от нас може да напише своя коментар относно дадена сцена, написана в основната тема, както и евентуално да даде своите виждания относно последващото развитие.

Останалите теми визират различни аспекти в любовните романи и мисля, че всяка от вас би се ориентирала лесно

За по-специално отбелязване е обаче темата "Анкета Лондон, 19 век, бал.. Кого искате да срещнете там". Тази тема е и едновременно анкета, която е винаги актуална за всеки новодошъл във форума, стига разбира се да пожелае да участва в анкетата. Избора на характери е уникален и мисля, че почти всяка от вас би се замислила поне за момент кой от образите да избере.

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Сага за Ирландия - Даровете на слънцето, Сълзите на луната и Сърцето на океана

Аз имам третата, така че си готова :)

Момичета, да попитам за една книжка, която днес си взех на голям риск - Джоан Улф - "Хвани юздите на съдбата", авторката ми е абсолютно непозната, но пък резюмето изглежда доста обещаващо, но може и да е подвеждащо, та молбата ми е за мнението ви за книжлето, от който я е чел разбира се.

Друго нещо, с голямо прискърбие съобщавам че скенера ми сдаде багажа преди две вечери, което е много тъжно, надявах се по празниците да си разчиста списъчето с книгите които съм поела. Мисля живот и здраве да го занеса на сервиз, но все пак реших да попитам ако някоя от вас сканира с Canonn MP140 имала ли е проблеми досега - щях да забравя да си обясня проблема както си сканирах изведнъж изруча много зловещо и на дисплейчето ми мига един символ и една 4 (редуват се) а на монитора ми излиза съобщение че принтера се генерира или нещо такова и за да сканирам трябва да изчакам процеса да завърши. Е чаках, чаках 48 часа - уви нищо не става, не реагира на никакви команди или бутони, все едно че се опитвам да сканирам с нощното шкафче - демек празна кутийка... sad.gif

И сега нещо по-весело - вчера се сдобих с "Бък" и момичета да ви кажа няма нищо по-хубаво от това да си вземеш книжката от Съни (дали лично или по пощата няма значение), такова хубаво пожеланийце ми беше написала, много мило от нейна страна kiss.gif

Книгата има прекрасен външен вид, една гъзарска лъскава корица, а хартията е бяла е като сняг, прекрасна - специално за това Съни ти благодаря... Сигурна съм че и съдържанието на романа ще е невероятно, нямам търпение да го прочета!

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

И сега нещо по-весело - вчера се сдобих с "Бък" и момичета да ви кажа няма нищо по-хубаво от това да си вземеш книжката от Съни (дали лично или по пощата няма значение), такова хубаво пожеланийце ми беше написала, много мило от нейна страна kiss.gif

Книгата има прекрасен външен вид, една гъзарска лъскава корица, а хартията е бяла е като сняг, прекрасна - специално за това Съни ти благодаря... Сигурна съм че и съдържанието на романа ще е невероятно, нямам търпение да го прочета!

Подкрепям с две ръце! Вярно, че месеци наред тамънях на Съни, че ще искам автограф от преводачите, като си купя книжката, но все пак бях много приятно изненадана, не само от пожеланията, а и от вида на цялата книга. Друго си е да я види човек на живо, бижу е направо! :) Снощи като се прибрах с нея, я разлистих и първите листи ги прочетох за отрицателно време. Единственото, което ме спря да продължа бе, че днес бях от рано на лекции и имах нужда от хубав сън, за да се справя с последните 6 часа преди коледно-новогодишната ваканция.

Edit:

Едно книжле, което Съни даде за сканиране:

О. Хенри - Разкази

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

До hol_back_girl

Друго нещо, с голямо прискърбие съобщавам че скенера ми сдаде багажа преди две вечери, което е много тъжно, надявах се по празниците да си разчиста списъчето с книгите които съм поела. Мисля живот и здраве да го занеса на сервиз, но все пак реших да попитам ако някоя от вас сканира с Canonn MP140 имала ли е проблеми досега - щях да забравя да си обясня проблема както си сканирах изведнъж изруча много зловещо и на дисплейчето ми мига един символ и една 4 (редуват се) а на монитора ми излиза съобщение че принтера се генерира или нещо такова и за да сканирам трябва да изчакам процеса да завърши. Е чаках, чаках 48 часа - уви нищо не става, не реагира на никакви команди или бутони, все едно че се опитвам да сканирам с нощното шкафче - демек празна кутийка... sad.gif

Здрасти, мила... Ще се опитам да ти помогна и дано моя съвет ти свърши работа. При закупуването на скенера трябва да са ти дали диск с инстал, нали? Вкарай го в компа и би трябвало да ти отвори 3 опции "инстал", "поправка", и "изтриване". Пусни го на поправка и стискай палци да даде резултат. В старата ми фирма скенера беше дал някакъв проблем и се оправи по този начин. Надявам се да съм ти помогнала. Не ми се лишава от твоите книжки...

Ако ли не, виж какво изрових: http://bg.diplodocs.com/jim/CANON/MP140-_E

Редактирано от leprikon4e (преглед на промените)

Дами, получих имейл с молба за помощ, но тъй като аз не се сещам, отправям въпроса към всички ви. Издирва се име и автор на книга със следния сюжет:

"Става въпрос за една жена, която претърпява инцидент, загубва паметта си, и се превръща в тотално различен човек - става от груба - мила и добра, от мразеща съпруга си - влюбена в него, със семейството, което живее до тях се държи по мил и добър начин, дори помага на момиченцето да отслабне, като преди това му се е подигравала за килограмите ... И преди да загуби паметта си е планирала убийството на мъжа, а след загубата на паметта и вече като друг човек е готов да пожертва себе си заради него..."

Ударете едно рамо, че да помогнем на момичето :rolleyes:

Книгата е "Другата жена" на Марго Далтън от серията Арлекин"Супер Поманс"

Момичета, да попитам за една книжка, която днес си взех на голям риск - Джоан Улф - "Хвани юздите на съдбата", авторката ми е абсолютно непозната, но пък резюмето изглежда доста обещаващо, но може и да е подвеждащо, та молбата ми е за мнението ви за книжлето, от който я е чел разбира се.

Чела съм книгата мога да ти кажа,че е невероятна и ти я препоръчвам,не си спомням много в момента,но със сигурност си спомням,че двамата се женеха в началото и бракът им бе по неволя.Двамата герои бяха с характери не си отстъпваха един на друг.Мисля,че ще останеш доволна от книгата ;)

Здрасти, мила... Ще се опитам да ти помогна и дано моя съвет ти свърши работа. При закупуването на скенера трябва да са ти дали диск с инстал, нали? Вкарай го в компа и би трябвало да ти отвори 3 опции "инстал", "поправка", и "изтриване". Пусни го на поправка и стискай палци да даде резултат. В старата ми фирма скенера беше дал някакъв проблем и се оправи по този начин. Надявам се да съм ти помогнала. Не ми се лишава от твоите книжки...

Ако ли не, виж какво изрових: http://bg.diplodocs.com/jim/CANON/MP140-_E

Мила, огромно благодаря за помоща ЗЛАТНА СИ! kiss.gifkiss.gifkiss.gif Като се видите с Тихи имаш една почерпка от мене, аз после ще се оправям с нея!

Всъщност проблема се оказа толкова малуууумен, че чак не мога да повярвам, добре че изрови линка, явно и други хора са имали такъв проблем, и са се намерили няколко добри хора които да просветлят нас простите!

Отново много ти благодаря, направо ми се оправи настроението, два дена ходя като буреносен облак, болна от мъка за скенерчето, ох така ми олекна... :wors: :wors: :wors:

Маргарита, благодаря за инфото, радвам се че книжката е попадение, слагам я в списъка за четене, а ако не е сканирана и в списъка за сканиране, защото ВЕЧЕ ПАК МОГА ДА СКАНИРАМ!!! :rolleyes:;):clap:

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Мила, огромно благодаря за помоща ЗЛАТНА СИ! kiss.gifkiss.gifkiss.gif Като се видите с Тихи имаш една почерпка от мене, аз после ще се оправям с нея!

Всъщност проблема се оказа толкова малуууумен, че чак не мога да повярвам, добре че изрови линка, явно и други хора са имали такъв проблем, и са се намерили няколко добри хора които да просветлят нас простите!

Отново много ти благодаря, направо ми се оправи настроението, два дена ходя като буреносен облак, болна от мъка за скенерчето, ох така ми олекна... :wors: :wors: :wors:

Маргарита, благодаря за инфото, радвам се че книжката е попадение, слагам я в списъка за четене, а ако не е сканирана и в списъка за сканиране, защото ВЕЧЕ ПАК МОГА ДА СКАНИРАМ!!! :rolleyes:;):clap:

Е, браво, много се радвам, че скенерчето е ок вече. Като знам как се притесняваше за него. (Ще разкажеш тея дни по скайп какъв точно е бил проблема, че не е лошо да се образова човек в това отношение; на всеки може да се случи, пък нали и моя скенер е същата марка...)

А за книгата на Джоан Улф и аз благодаря за инфото, защото си я бях купила преди известно време и не знаех нищо за нея. Все пак мисля, че наистина е хубава, защото я бях разлиствала веднъж и попрочетох тук-таме. Пете, да те предупредя, че е писана в първо лице ед.ч. от гледна точка на главната героиня. ;)

Пете, в момента, в който си купувах "Хвани юздите на съдбата" реших, че яка глупост пак си натресох на тиквата 4f3c977dd5863022280a16641efa90a8.gif По принцип не харесвам романи, писани в първо лице, ноооооо ... един ден се прежалих и седнах да чета книгата направо насила. И ооооо, каква приятна изненада - романа определно ме грабна. След като я прочетох, си отдъхнах, че този път съм сполучила в избора на роман. Така че надявам се и за теб да бъде едно приятно изживяване. 0b8ee9956a774c350dd59ffd35948879.gif

Момичета, още един любовен роман, сканиран от an8. Благодарности за книгата, мила c4993e31cf749afb121e1f1728c48255.gif

Нощ на плажа в Малибу

Книгата е "Другата жена" на Марго Далтън от серията Арлекин"Супер Поманс"

...

Благодаря kiss.gif

Маргарита, благодаря за инфото, радвам се че книжката е попадение, слагам я в списъка за четене, а ако не е сканирана и в списъка за сканиране, защото ВЕЧЕ ПАК МОГА ДА СКАНИРАМ!!! :baby::P:clap:

Мило и драго ми стана на душата, че можах да помогна... (sun) За мен беше удоволствие. За почерпка не се тревожи, все пак най-лично използвам труда ти :)!!!

Редактирано от leprikon4e (преглед на промените)

Аз също не мога да се сдържа да не се похваля, че си купих Бък!!! Наистина направо тази книжка сгря душата ми! Имам си даже автографи от самите издателки....някак много лично и мило е!!! Искам да агитирам момичетата, които все още не са си купили книжката да не я търсят по книжарниците, а да си я взимат лично от Съни....така ще покажем не само уважение към нейния труд и желание да ни зарадва с още повече страхотни книжки, а и ще я мотивираме......пък и паричките които даваме ще отиват там където трябва!!!! Целувки за Сънито и Ваня!!!!!

Само още една молба имам... Видях в темата " Списъци за сканиране" peppinka е включила една книга, която много искам да прочета.

Та значи peppinka мога ли да те помоля примерно след празниците като си по-свободна да сканираш книгата на Елизабет Лоуел "Магията на тропика"? Надявам се молбата ми да не ти се стори много нахална. Просто много харесвам тази авторка.

Пожелавам ви Весела Коледа!!!! :baby:

Само още една молба имам... Видях в темата " Списъци за сканиране" peppinka е включила една книга, която много искам да прочета.

Та значи peppinka мога ли да те помоля примерно след празниците като си по-свободна да сканираш книгата на Елизабет Лоуел "Магията на тропика"? Надявам се молбата ми да не ти се стори много нахална. Просто много харесвам тази авторка.

Пожелавам ви Весела Коледа!!!! :)

Значи книгата е много хубава и при първа възможност ще я почна.Надявам се след 28-ми да намеря време,т.е. до нова година.

И понеже тези дни ще отсъствам да ви пожелая весела Коледа!Приятно изкарване на празника и всичко най-най!

Момичета, весело изкарване на празниците! Желая ви много здраве, щастие, късмет и много, много ЛЮБОВ!!! xmastree6.gif:gift::mad::themis::super:

аз също ще ти бъда много благодарна ако сканираш книжката на Е.Лоуел ;):down::sobbing:

Весела Коледа,момичета xmastree6.gif и честит имен ден на всички Евгении ако има такива kiss.gif:champagne1:

Весела Коледа на всички!!! Пожелавам на всички много много щастие!

п.с. Не мога да си сложа емотиконки! Не знам защо ама не са ми активни!

Айде и от мен весело посрещане на Коледата с много усмивки и любими хора до нас.

И аз също не мога да слагам емотикони,цветове,Болти т.н.

Ако може някой да каже как да отстраним тази върла несправедливост-хихихи

Че иначе ми е голяма мъка-пиша ва един друг Форум и от там си копвам писанията :speak:

В един пост на Lindsey, е обяснено как да се справим с проблема.

За да оправиш проблема:

1) Ако си с Mozilla Firefox:

- с бг меню: Следваш стъпките - меню "Инструменти" -> "Изчистване на историята" -> слагаш тикчета на "Бисквитки" и "Кеш", и натискаш "Изчистване сега"

- с английско меню: "Tools" -> "Clear Private Data" -> слага се тикче на "Cookies" и "Cache", и натискаш "Clear now"

2)Ако си с Internet Explorer 7 (Ако добре си спомням, ти си на Виста, така че би трябвало да си с IE7)

меню "Tools" -> "Delete Browsing History" -> натискаш "Delete files..." и "Delete cookies"

3)Ако случайно си с Internet Explorer 6 (Обикновено компютрите с XP са с тази версия)

меню "Tools" -> "Internet Options" -> "General" -> натискаш "Delete Cookies" и "Delete Files..."

Така би трябвало да проработят отново таговете и емотиконките, когато пишеш във форума. След процедурата ще ти се наложи да влезеш наново в сайта.

В един пост на Lindsey, е обяснено как да се справим с проблема.

За да оправиш проблема:

1) Ако си с Mozilla Firefox:

- с бг меню: Следваш стъпките - меню "Инструменти" -> "Изчистване на историята" -> слагаш тикчета на "Бисквитки" и "Кеш", и натискаш "Изчистване сега"

- с английско меню: "Tools" -> "Clear Private Data" -> слага се тикче на "Cookies" и "Cache", и натискаш "Clear now"

:cool:;)kiss.gifkiss.gif:wors: :wors: :clap: :clap: :clap:

Ооооооооооооооох, изключително благодаря!

Момичета знам, че е бъдни вечер и е празник, ама имам няколко сканирани книжки, та се чудех дали някоя работна пчеличка ще изяви желание да ги качи в акаунта, ако не е много нахално разбира се :cool:

Момичета знам, че е бъдни вечер и е празник, ама имам няколко сканирани книжки, та се чудех дали някоя работна пчеличка ще изяви желание да ги качи в акаунта, ако не е много нахално разбира се ;)

аз имам време

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.