Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Xesi, извинявай мила, предполагам, че тъй като съм отскоро в този форум, пък и доста рядко пиша по темата, си пропуснала да отбележиш, че преводачите на "Бък" сме две, както и тези, които отговаряме за работата и добрия подбор на книжките в "Гепард-2178". Не отричам, че първоначалната идеята беше на Съни, но движещите я сили сме две.

Което означава, че възможностите за поръчки, мили дами, се увеличават и който желае, може да си поръча книгата и от мен. И моля, бъдете така добри да уточните дали искате автограф от нас или не! :speak:

Ванчо, сигурна съм, че Хеси не е искала да пропусне и теб като другата важна половина на Гепард. Просто мен познава по-добре. За всички дами, които още не знаят без Ваня Бъки нямаше да бъде факт. Както и всичко, което ни предстои, за да продължим да Ви радваме. Хесинка радвам се, че Бъки е вече при теб и съм сигурна, че ще прекараш много приятни мигове с него и Хана. Чакам коментара после.

Редактирано от cheetah (преглед на промените)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

След справка ,установих ,че Тамариск ми е изчезнала ,но имам Шантал .Като ,че ли не я видях в линковете .

Премахнах "Тамариск" от списъка ти. Шантал я има вече - дори е отредактирана.

Xesi, извинявай мила, предполагам, че тъй като съм отскоро в този форум, пък и доста рядко пиша по темата, си пропуснала да отбележиш, че преводачите на "Бък" сме две, както и тези, които отговаряме за работата и добрия подбор на книжките в "Гепард-2178". Не отричам, че първоначалната идеята беше на Съни, но движещите я сили сме две.

...

Моите извинения за допусната грешка :wors:

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Най- накрая и аз си купих Бък. Книгата изглежда направо страхотно :snowballfight::clap: :clap: Толкова е хубава ,че чак не ми се иска да я почвам ,че бързо ще я свърша. Много луксозна хартия, направо е голям кеф да си я държа. Чакам с нетърпение следващите книжки от Гепард-2178. Специални благодарности на Съни и Ваня :wors:

Най- накрая и аз си купих Бък. Книгата изглежда направо страхотно :snowballfight::clap: :clap: Толкова е хубава ,че чак не ми се иска да я почвам ,че бързо ще я свърша. Много луксозна хартия, направо е голям кеф да си я държа. Чакам с нетърпение следващите книжки от Гепард-2178. Специални благодарности на Съни и Ваня :wors:

Скъпа разбирам радоста ти да притежаваш една от малкото на брой отпечатани книги на Ваня и Съни, но не смяташ ли, че за да изкажеш благодарностите си - най-подходящото място за това е форумът на издателството!

Благодаря ти за съвета, но мисля, че мога да изкажа благодарностите си където искам.

Благодаря ти за съвета, но мисля, че мога да изкажа благодарностите си където искам.

Така е. Извинявай. Само че ако ги изказваш навсякъде може и да не стигнат до адресанта и в крайна сметка се оказва, че благодариш на нещо си! :baby:

Днес получих "Бък" по пощата :baby: Книгата изглежда невероятно и нямам търпение да я прочета :cool:

Моите извинения за допусната грешка :ph34r:

Амииииииииииииииииииии, дали да ги приема................ дали да не ги..................... :help:

Абе, ще взема да ги приема най-накрая! Без лоши чувства, Xesi! :rolleyes:

Момичета, някой има ли си на идея кога ще издадат нова книга на Джудит Макнот. До колкото си спомням последанта и книга излезе в щатите преди 2 год.Голямо чакане пада....

sad.gif

post-219809-1262781192,31_thumb.jpg

Още един исторически любовен роман от поредицата на Ирис . Xesi,отново благодаря за помоща.

Време за рози - Илейн Кофман

Това е един от първите романи ,които съм си купувала .На мен много ми харесва.

Момичета,може и да е ставало дума по-рано, ама да съм пропуснала ,

така че моля казажете две думи за "Дяволът носи прада" Благодаря!

Не знаех, че има и книга по филма, сигурно става въпрос за някой чиклит... За филма, лично мнение, нищо особено, изобщо не ме впечатли, но за веднъж гледане - става.

Аз не съм чела книгата ,но съм гледала филма и изобщо не ми хареса. Може обаче книгата да е по-сполучлива.

Аз не съм чела книгата ,но съм гледала филма и изобщо не ми хареса. Може обаче книгата да е по-сполучлива.

Не, не е по-сполучлива! Книгата не става! Но от същата авторка- Кандис Бушнел, ви препоръчвам "Триумфът на червилата". Но пропуснете "Дяволът носи Прада"!!!Скучно, скучно, скучно-абе убийствена скука :down::huh:

Редактирано от Stefanika (преглед на промените)

Не, не е по-сполучлива! Книгата не става! Но от същата авторка- Кандис Бушнел, ви препоръчвам "Триумфът на червилата". Но пропуснете "Дяволът носи Прада"!!!Скучно, скучно, скучно-абе убийствена скука :down::huh:

Хм, сестра ми я хареса книгата, аз още не съм стигнала до прочитането й. А иначе "Дяволът носи прада" е на Лорън Уайзбъргър.

Колкото до Кандис Бушнел, от тази авторка съм чела само "Сексът и градът" и останах доста разочарована.

Хм, сестра ми я хареса книгата, аз още не съм стигнала до прочитането й. А иначе "Дяволът носи прада" е на Лорън Уайзбъргър.

Колкото до Кандис Бушнел, от тази авторка съм чела само "Сексът и градът" и останах доста разочарована.

Сори, грешката е моя :wub: Наистина беше на Лорън Уайзбъргър, както и ""Нюйоркски светски хроники" (които все още не съм прочела), но пък "Да преследваш пръстен с диамант" от същата авторка е страшно забавна :) Ама "Дяволът носи Прада" не ми допадна - но различни читатели, различен вкус към книги :)

Колкото до "Сексът и градът" - само я започнах, и дотам! Не ми хареса...Толкова суперлативи и накрая едно голямо НИЩО! :)

Редактирано от Stefanika (преглед на промените)

Благодаря за книжките,момичета kiss.gif

Момичета преди няколко дни видях че са поети за сканиране няколко криминални поредици с автор Пол Дохърти.Преди известно време прочетох Кентърбърийски загадки от същия автор, в Читанката обаче са качени само пет кники и мисля че на български има издадени шест. Липсва разказът на Франклина.Поредицата е базирана на Кентърбърийски разкази на Чосър но тук Пътниците разказват страховити истории през нощта.Поредицата е страхотна но ще се радвам ако някой ми даде повече информация за тази поредица!

Някой може ли да ми даде повече информарция за "Време за рози" на Илейн Кофман. От нея съм чела само "Ангел в мрамора" и много ми хараса. На моменти беше толкова забавна, че съм се смяла със сълзи. Та се чудех, дали и в тази книга има забавни моменти.

Мерси предварително.

май съм я чела,звучи ми познато,нека наситина някой да каже,дано не е онази книга,дето главната спеше с този и онзи,накрая отиваше в Русия за да я женят за едни и глания я спасяваше,тя си падаше по цветята имаше оранжерия,дано не е тя :speak:

Момочета може ли малко информация за "Белязана" първа книга от поредицата "Училище за вампири". Напоследак нещо ми хареса да чета за вампири... но не ми се иска да си я купя и да се окаже , че е можело да "пропусна"

Сори, грешката е моя :mad: Наистина беше на Лорън Уайзбъргър, както и ""Нюйоркски светски хроники" (които все още не съм прочела), но пък "Да преследваш пръстен с диамант" от същата авторка е страшно забавна :) Ама "Дяволът носи Прада" не ми допадна - но различни читатели, различен вкус към книги :)

Колкото до "Сексът и градът" - само я започнах, и дотам! Не ми хареса...Толкова суперлативи и накрая едно голямо НИЩО! :speak:

Лорън Уайзбъргър чела съм и трите книги "Нюйоркски светски хроники" , "Да преследваш пръстен с диамант" са страхотни а да ви призная аз не обичам съвремени книги много рядко някоя авторка може да ме впечатли но тази успя чакам с нетърпение да излезе още някоя книга . A за дявола носи прада наистина не става за нищо абсолютна издънка на авторката .

Лорън Уайзбъргър чела съм и трите книги "Нюйоркски светски хроники" , "Да преследваш пръстен с диамант" са страхотни а да ви призная аз не обичам съвремени книги много рядко някоя авторка може да ме впечатли но тази успя чакам с нетърпение да излезе още някоя книга . A за дявола носи прада наистина не става за нищо абсолютна издънка на авторката .

Много ми се иска да прочета "Нюйоркски светски хроники", та да попитам- ако я имаш, би ли я сканирала? Хубаво е да има разнообразие в избора на книги - то и сега си има, ама нищо не пречи още да обогатяваме електронната ни библиотека :speak: Ако имах скенер, с удоволствие щях да се включа - това все пак е огромен труд, и колкото повече сме, толкова по-добре :mad:

Не съм любител на "вампирите" по попаднах на това:

"На българския книжен пазар излиза „Заразата” - Книга I от трилогията „Напаст”, нейни автори са Гийермо дел Торо и Чък Хоган."-Вече трябва да е на пазара,а отзивите от разни

спецове я превъзнасят до небесата.Правя уточнение,че навсякъде се казва да си държиш

хапчетата за сърце на лесно докато я четеш

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.